2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ağlattınız beni......

o kadar mutlu oldum ki anlatamam, eşim kayseride şuan toplantıdaydı, tooplantıyı böldüm söyledim :)

kalbimiz birmiş masivacım aynı şeyleri düşünmüşüz:)

bizimki emzik almıyor, alacağı da yok zartık uğraşmıyorum zaten. biberon da almıyor, ama kauçuk denediğimde daha ılımlı yaklaştı. emmiyor ama ağzından çıkarmaya da çalışmadı
benim kide almıyor, hatta kusacak gibiyapıyor, iki gün önce yine denedik, kusacak gibi yaptı, sonrada nasıl ağladı, acayip içerledi zorlamamıza, bizde artık bıraktık, napayım almıyo

kalbimiz birmiş masivacım aynı şeyleri düşünmüşüz:)
evet canım ya senin ayzını okuynca bende dedim, aynı şeyleri hissetmişiz diye

Gelecek hafta kızım tam 12 haftalık olcak yanı 3.ayını bıtırıp 4e gırıyo olucaz dımı.len bu cızelge ne ozaman?
canım hafta hesabı zaten tam olarak ay hesabını vermiyor, benim oğlumda 9. haftanın içinde ama üç gün sonra iki aylık olacağız, hatırlıyorsan hamileliktede sürekli sorardık, ya ben 10 haftalık hamileyim, peki kaç aylık diyeceğim filan derdik... buda onun gibi birşey, bilmem anlatabildim mi:44:

Ağlayacağım artık Sizler nasıl başarıyorsunuz?Bende mi bir sorun var..Yaklaşık 2 buçuk aydır iki kere evden çıkabildim
Haftasonu AVM ye gittik burnumdan geldi.Eve dönünce de çocukta sebepsiz bir ağlama krizi,eşim söyleniyor nazar oldu çocuğa diye..Evde herşey eksik,önceden kendi alışverişimi kendim yapardım.Sıkıntıdan sütüm de azaldı Kızım memeyi çekiştirip sündürüp bırakıyor.Çabalaya çırpına 2-3 yudum emiyor işte Sağdım 40 cc. çıktı.Kısır döngüye girdim Allahım ben ne yapacağım.
Bana bir akıl verin,dış dünyayı özledim( artık normale dönmek istiyorum.8 yıl aradan sonra yeniden anne oldum,büyük kızım 8 yaşında, o da ilgi ve sevgi bekliyor, eşim kendi derdinde, aff Allahım afff...

arkadaşlar herkese selamlar,
son sayfada gamze 'nin berrasının ilk dönüş fotosunu gördüm. maşallah ona. geldiği noktayı düşününce çok güçlü bir kız olacak eminim... Rabbim evlatlarımızı her daim korusun kollasın..

benim soruma gelince de oğlumun kakası bazen yeşil oluyor ama kimi dr a göre fazla beslenme ; annelere göre üşütme.. ishal varsa da mikrop kapmış olabilir tabii. ama asıl merak ettiğim son bezinde rengi sarı ama içinde sakız gibi uzayan beyaz şeyler var. sümüksü değil resmen sakız gibi. aranızda bunu yaşayan ya da bunla ilgili bilgisi olan var mı?

slm kızlar biz hala annemdeyiz cuma günü dönücez cep telimi evde unuttuğum için nete giremiyordum ama eşim bugün kargoyla yolladı telimi vın vın giriyorum nete
dmf cnm beni merak etmişsin kuzum ben diyet topiğindekilere kızdım beni şampiyonluk listesine yazmamışlar bende lafımı sözyledim ve birdaha uğramam buralara dedim çıktım...

canım şu an için bende kitap almadım, netten bebekler için hikayelerden okuyorum, sonrada bebeğime kendimde birşeyler katarak emerken filan anlatıyorum, ama nasıl ilgiyle ve gülerek dinliyor, sanki anlıyor sıpa

okunur canım, fırsatı insan kendi oluşturur, elimden geldiğince okumaya çalışıyorum, önceden iki-üç günde bir kitap okurdum, şimdi bırakmış değilim, haftada bir kitap bitiriyorum....

Bu arada ben daha öncede sormuştum, çocuğunuzun zeka ve ruh gelişimi için neler yapıyorsunuz veya yapmayı planlıyorsunuz, paylaşırsanız çok sevinirim

Ben ferberin kitabini okuyorum suan, brnim bebis kucuk uygulamak icin. 3 ayini doldurmasi lazim, 3-6 uygun donemmis ama kitapta hep 5 aylik ornekler var. Bebisin kilosunun iyi, en az 5.5 olmasi lazimmis, bir de rutinin oturmasi lazim ornegin saat basi meme emen bir bebisle uygulanamaz, 3 saatlik araliklarla oturmus olmasi lazim. Dklari biliyorsunuzdut zaten.
Uyku arkadasi da lazim diyor bebis 12-18 ay arasi uyku arkadasini kendisi secsin diyor, simdilik biz seciyoruz, ben uyku battaniyesi aldm minik ortu gibi bisey.

sabahtan akşama kadar toplasan iki saat uyumayan oğlum yaklaşık iki saattir uyuyor

arkadaşlar bu yenidoğan tabiri kaç ayı kapsıyor... bebekle ilgili birşeyler okuduğumda yenidoğan tabiri kullanıyorlar ama ne kadar süreyi kapsadığını bilmiyorum:44:

23 mayıs 2012 saat 13.15 veeeeeeee....... :)

Berra yan döndü :))))

Eki Görüntüle 425747

oyy yerim ben onun totosunu... maşallah berraya bebişlerimizin ablası o... güzel örnek oluyor kardeşlerine...

avent mavent damaklı damaksız ne varsa denedik ama ı ıh almıo sıpacık:)
kauçuk denicem şimdi bi de belki yumuşak diyip emer:/

inşallah canım ne fena ya beğenmiyorda...

kıskanç oluyor bazı çocuklar... gözünüz üstlerinde olsun canım...

kuzum gördüm iyi laf sokmuşsun sende... gel buraya canım biz seni şampiyonda yaparız kupada veririz... güzel annneni kokla öp hasret gider... he bu arada bol bol da annenin yemeklerini ye eve gidince diyete devam edersin... anne yemekleri gibisi yok...

canım ben de aynı durumdayım, avm yi inletti benim kızım da, eve dönene kadar arabada, döndükten sonra da evde ağladı. ilk defa gözünden yaş geldi içim nasıl cız etti. eşimi zar zor kandırmıştım zaten artık bişey söyleyecek yüzüm de kalmadı. napalım biraz daha sabredicez herhalde.bi de senin ikinci çocuğunmuş, iyi kötü biraz tecrüben var, ben 30 yaşındayım ilk çocuğum,sürekli dışardaydım, hamileleiğim de bile hep gezdim, doğum yapalı 2 ay oldu boğuluyorum..dün en keyifli zamanını kolladım markete kadar çıktık. evde arabasına koyup gezdiriyorum alışsın diye, komik gelecek ama camı açıyorum kucağıma alıp hava almasını dışarıya alışmasını sağlıyorum, balkona falan çıkarıyorum..sen de yakın mesafeye eşin olmadan çık yavaş yavaş, diğer kızın da kocamanmış destek olur sana..

benim kızımın kakası yeşil değildi ama sarı kakasının içinde ip gibi bişeyler vardı bi keresinde, dikkat ettim tekrarlamayınca önemsemedim, sen de bi dahaki bezlerine bak bence..

teşekkürler, kaka berra da da dediğin gibi oluyor, endişe edilecek birşey değilmiş, anne sütü ve bağırsak florası ile ilgiliymiş

çok sexysin cnm..ama kankasız banyo yapılır mı? aşkolsun
Eki Görüntüle 426007

yerim sizin oğluşları, hele saçlar, benim kız kel kalmak üzere, kafasını öptükçe ağzıma doluyor saçları ve her yer saç oldu zaten, sizinkilerin maşallahı var...

oyy prensese kıyamam... ileride annesinin gibi saçları olacak ama berrayı ilk doğduğu günde halende hep sana benzetiyorum gamze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…