- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.461
ne hoş dimi ilklere tanık olmak..ilk dönme ilk kelime ilk adım insanı havalara uçuruyo mutluluktan..oğlumda bna bi sabah uyanmış gözlerini dikmişti bi gözlerimi açtım ona baktım bna öyle bi güldüki içim eridi böyle..o gün herkese anlattım..halbuki çok basit ama bi anne için paha biçilemez bişey..hayırlı olsun cnm ilk dönmeniz :))
rabbim bütün ilklerini göstersin inşallah:)
nasıda toparlandı berracık sanki daha dün suyun azalmıştı ve dualarımız eşliğinde
dünyaya gelmişti küçük prenses:)
maşşallahh topicimizin ilk meleğine:)
maşaAllah barekAllah berra'ya, ne kadar büyümüş, daha dün gibi suyu bitmiş, acil sezeryana alınacak demişlerdi de gece gündüz ne dua etmiştim , Rabbim onu annesine bağışla diye, sanki benim evladımmış gibi acı duymuştum,endişe etmiştim,sağlıcakla doğduğunu duyunca da gözyaşlarıma hakim olamamıştım... günler ne çabuk geçiyor..., buradaki tüm bebeklerimizin yeri benim için apayrı, oğluma dua ederken hep buradaki bebeklerimizede dua ediyorum... Rabbim hepsinin geleceklerini güzel eylesin
rabbim bütün ilklerini göstersin inşallah:)
nasıda toparlandı berracık sanki daha dün suyun azalmıştı ve dualarımız eşliğinde
dünyaya gelmişti küçük prenses:)
maşşallahh topicimizin ilk meleğine:)
maşaAllah barekAllah berra'ya, ne kadar büyümüş, daha dün gibi suyu bitmiş, acil sezeryana alınacak demişlerdi de gece gündüz ne dua etmiştim , Rabbim onu annesine bağışla diye, sanki benim evladımmış gibi acı duymuştum,endişe etmiştim,sağlıcakla doğduğunu duyunca da gözyaşlarıma hakim olamamıştım... günler ne çabuk geçiyor..., buradaki tüm bebeklerimizin yeri benim için apayrı, oğluma dua ederken hep buradaki bebeklerimizede dua ediyorum... Rabbim hepsinin geleceklerini güzel eylesin
benim kide almıyor, hatta kusacak gibiyapıyor, iki gün önce yine denedik, kusacak gibi yaptı, sonrada nasıl ağladı, acayip içerledi zorlamamıza, bizde artık bıraktık, napayım almıyobizimki emzik almıyor, alacağı da yok zartık uğraşmıyorum zaten. biberon da almıyor, ama kauçuk denediğimde daha ılımlı yaklaştı. emmiyor ama ağzından çıkarmaya da çalışmadı
evet canım ya senin ayzını okuynca bende dedim, aynı şeyleri hissetmişiz diyekalbimiz birmiş masivacım aynı şeyleri düşünmüşüz:)
canım hafta hesabı zaten tam olarak ay hesabını vermiyor, benim oğlumda 9. haftanın içinde ama üç gün sonra iki aylık olacağız, hatırlıyorsan hamileliktede sürekli sorardık, ya ben 10 haftalık hamileyim, peki kaç aylık diyeceğim filan derdik... buda onun gibi birşey, bilmem anlatabildim mi:44:Gelecek hafta kızım tam 12 haftalık olcak yanı 3.ayını bıtırıp 4e gırıyo olucaz dımı.len bu cızelge ne ozaman?
canım şu an için bende kitap almadım, netten bebekler için hikayelerden okuyorum, sonrada bebeğime kendimde birşeyler katarak emerken filan anlatıyorum, ama nasıl ilgiyle ve gülerek dinliyor, sanki anlıyor sıpaArkadaşlar bebeklere masal okummamız gerekmekte.Ben bir masal kitabı almak istiyorum ama bu iş internetten olmaz.Masal kitabının içini açıp bir kaç tanesini gözucuyla okuyup şiddet,şu bu var mı diye bakmak gerekir.Ayrıca renkler ve resimlerin konuyla ilgisinin de olması muhakkak.Yalnız ben gelişmemiş bir ilçede yaşıyorum burada D&R vb. nerdeeee.Sivas' gidince bakıcam ama sizler kullanıyor musunuz,elinizde olanlar nedir ona göre gidince bakarım.
okunur canım, fırsatı insan kendi oluşturur, elimden geldiğince okumaya çalışıyorum, önceden iki-üç günde bir kitap okurdum, şimdi bırakmış değilim, haftada bir kitap bitiriyorum....Tatlım ben ona kitap okuyacağını yine onunla ilgileneceğini anlamıştım oyüzden bildiğimi paylaştım.Karşında kendinle ilgili bir kitap okumak güzel fikir.Bu arada biz de kitap okumaktan geri kalmamış oluruz.Bugüne kadar hep çocuklu anneler yakınırdı zaman mı var kitap okumaya falan diye.Halbuki okunurmuş hatta daha da çok okunması gerekirmiş,anne olunca anladım:>
avent mavent damaklı damaksız ne varsa denedik ama ı ıh almıo sıpacık:)
kauçuk denicem şimdi bi de belki yumuşak diyip emer:/
ay dün ne güldüm ya:)
benm 14 aylık yeğenim almış burun aspiratörünü
kendi burnundaki sümükleri çıkarıyor
yakında kendi altını da değiştirmeye kalkarsa şaşırmamDD
benim kızında baş düşmanı fırsat kolluyor dövmek için
al bak Alya sana çikolata getirmiş diyoruz alıyor çikolatayı fırlatıyor
slm kızlar biz hala annemdeyiz cuma günü dönücez cep telimi evde unuttuğum için nete giremiyordum ama eşim bugün kargoyla yolladı telimi vın vın giriyorum nete
dmf cnm beni merak etmişsin kuzum ben diyet topiğindekilere kızdım beni şampiyonluk listesine yazmamışlarbende lafımı sözyledim ve birdaha uğramam buralara dedim çıktım...
Ağlayacağım artıkSizler nasıl başarıyorsunuz?Bende mi bir sorun var..Yaklaşık 2 buçuk aydır iki kere evden çıkabildim
Haftasonu AVM ye gittik burnumdan geldi.Eve dönünce de çocukta sebepsiz bir ağlama krizi,eşim söyleniyor nazar oldu çocuğa diye..Evde herşey eksik,önceden kendi alışverişimi kendim yapardım.Sıkıntıdan sütüm de azaldıKızım memeyi çekiştirip sündürüp bırakıyor.Çabalaya çırpına 2-3 yudum emiyor işte Sağdım 40 cc. çıktı.Kısır döngüye girdim Allahım ben ne yapacağım.
Bana bir akıl verin,dış dünyayı özledim( artık normale dönmek istiyorum.8 yıl aradan sonra yeniden anne oldum,büyük kızım 8 yaşında, o da ilgi ve sevgi bekliyor, eşim kendi derdinde, aff Allahım afff...
arkadaşlar herkese selamlar,
son sayfada gamze 'nin berrasının ilk dönüş fotosunu gördüm. maşallah ona. geldiği noktayı düşününce çok güçlü bir kız olacak eminim... Rabbim evlatlarımızı her daim korusun kollasın..
benim soruma gelince de oğlumun kakası bazen yeşil oluyor ama kimi dr a göre fazla beslenme ; annelere göre üşütme.. ishal varsa da mikrop kapmış olabilir tabii. ama asıl merak ettiğim son bezinde rengi sarı ama içinde sakız gibi uzayan beyaz şeyler var. sümüksü değil resmen sakız gibi. aranızda bunu yaşayan ya da bunla ilgili bilgisi olan var mı?
arkadaşlar herkese selamlar,
son sayfada gamze 'nin berrasının ilk dönüş fotosunu gördüm. maşallah ona. geldiği noktayı düşününce çok güçlü bir kız olacak eminim... Rabbim evlatlarımızı her daim korusun kollasın..
benim soruma gelince de oğlumun kakası bazen yeşil oluyor ama kimi dr a göre fazla beslenme ; annelere göre üşütme.. ishal varsa da mikrop kapmış olabilir tabii. ama asıl merak ettiğim son bezinde rengi sarı ama içinde sakız gibi uzayan beyaz şeyler var. sümüksü değil resmen sakız gibi. aranızda bunu yaşayan ya da bunla ilgili bilgisi olan var mı?
teşekkürler, kaka berra da da dediğin gibi oluyor, endişe edilecek birşey değilmiş, anne sütü ve bağırsak florası ile ilgiliymiş
yerim sizin oğluşları, hele saçlar, benim kız kel kalmak üzere, kafasını öptükçe ağzıma doluyor saçları ve her yer saç oldu zaten, sizinkilerin maşallahı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?