- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.481
oyy prensese kıyamam... ileride annesinin gibi saçları olacak ama berrayı ilk doğduğu günde halende hep sana benzetiyorum gamze...
yerim sizin oğluşları, hele saçlar, benim kız kel kalmak üzere, kafasını öptükçe ağzıma doluyor saçları ve her yer saç oldu zaten, sizinkilerin maşallahı var...
koptum yani... sexyiz tabiki... şunun memelere bak... yer bitiririm onları ben...
benimkininde dökülüyo gamzecim mrk etme yattıı kısım şuan çok komik..tepeler iyi ensede iyi ama tam yastıa gelen kısım kel kalmak üzere..gözünde canlandırsana bütün sexylii gitcek oğlumun
bizimde kafasının arkası yattığı kısım seyreldi canım...
kız sizinki ii arkası seyrelmiş bizim kız süleyman demirelin gençliği gibi dolaşıyo ortalıkta:))
topiğin saç güzellerini açıklıyorum...
kızlardan esperanzanın meleği...
erkeklerdende benim tosunla, ışılın adeni...
ben bizimkinin saçlarını kestim bile, enseleri terden yapışıp yakıyordu zavallımı. dökülür mü sence saçları? sizinki ne alemde?
benimkininde dökülüyo gamzecim mrk etme yattıı kısım şuan çok komik..tepeler iyi ensede iyi ama tam yastıa gelen kısım kel kalmak üzere..gözünde canlandırsana bütün sexylii gitcek oğlumun
ben bizimkinin saçlarını kestim bile, enseleri terden yapışıp yakıyordu zavallımı. dökülür mü sence saçları? sizinki ne alemde?
ay bizim ailenin koca karı geleneklerinden biri bebeğin saçı asla kesilmez... daha erkenmişte bilmem nede...
Çoook canım çekti bir de ben atayım bir foto dedim...Bu da benim Göktürk'üm.Off o kadar çok foto çekiyoruz ki hangisini yüklesem bilemedim...
Eki Görüntüle 426141
Buarada diğer bebişler de ne tatlılar yaa hepsine de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?