2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy prensese kıyamam... ileride annesinin gibi saçları olacak ama berrayı ilk doğduğu günde halende hep sana benzetiyorum gamze...

ilk doğduğu zaman değil ama şimdi evet bana benziyor :))))

babasıda sana benzesin zaten benim kadın halimi düşünsene diyor :)

yerim sizin oğluşları, hele saçlar, benim kız kel kalmak üzere, kafasını öptükçe ağzıma doluyor saçları ve her yer saç oldu zaten, sizinkilerin maşallahı var...

benimkininde dökülüyo gamzecim mrk etme yattıı kısım şuan çok komik..tepeler iyi ensede iyi ama tam yastıa gelen kısım kel kalmak üzere..gözünde canlandırsana bütün sexylii gitcek oğlumun

eşime süpriz yaptım masaüstüne paintte bunu hazırladım eve gelince bilgisayarı açınca görecek...

kızlar düz kızımın kudurukluğu ve oynaklıgı aynı anda tutunca mama yerken elime attığı yumruk sonucu koskoca cam biberonu kırdık ve gece plastik biberonla perişan olduk hanımefendi başlarda ayırdetmeden yerken artık cam biberon olmadan yemiyo kokuyomu nedir anlamadım neyse sabah ilk iş kızımı biriken sütümle emzirip çarsıya cıkmak oldu Allahtan çarsıda hep uyudu kuzum sıkıntı cıkmadı sokakları pek seviyo maşallah açık buldugumuz ilk bebek mağazasından biberonumuzu alırken imrenerek baktıgım emziklerden de bi umut aldım dayanamadım belki bunu tutar diyerek...eve geldik mamasını yedi ve deneme emişi yapalım dedik anaa bi baktım aylardır emzikten öğüren bebek emziği bi tuttu salıncagına yatırdım kendi kendine uyudu bi sevindim anlatamam bi ara uyandı emdi altı değişti biraz oynaştık tekrar emziğini verdim ben burda geçmişi okurken o yine uyudu hayretler içindeyim kısacası bebeği emzik almayan annelere avent 0-6 aylık olanlardan öneriyorum inşallah bugünkü emme durumu tesadüf diildir Allahım nolur alışsın şu emziğe...

benimkininde dökülüyo gamzecim mrk etme yattıı kısım şuan çok komik..tepeler iyi ensede iyi ama tam yastıa gelen kısım kel kalmak üzere..gözünde canlandırsana bütün sexylii gitcek oğlumun

bizimde kafasının arkası yattığı kısım seyreldi canım...

kız sizinki ii arkası seyrelmiş bizim kız süleyman demirelin gençliği gibi dolaşıyo ortalıkta:))

topiğin saç güzellerini açıklıyorum...

kızlardan esperanzanın meleği...
erkeklerdende benim tosunla, ışılın adeni...

Son düzenleme:
dmf ve bernysita,

oğluşlarınız çok tatlılar maaşallahhhhh yerim ben onların yanaklarını yaa tam ısırmalık bunlar. benm kız süzüldü biraz bu ara, ısırmalık yanaklara hasret kaldık

kesinlikle katılıyorum

ben bizimkinin saçlarını kestim bile, enseleri terden yapışıp yakıyordu zavallımı. dökülür mü sence saçları? sizinki ne alemde?

ay biz saç döküyoz yenisini ne zaman cıkarcaz acaba derken sen kesmeye bile başlamışsın maşallahhh ama kıyamam ben ona yanmasın tabi kuzucugun minicik ensesi benimki fena helde saç döküyo inşallah cıkar yenileri yoksa babası oğlum diye sevmeye başladı bile:))

aynen :) gece yatarken kafasını yanda dik duran yastığa gömüp duruyor bunu yaparkende bir sürü saç telef oluyor :)

tam puan veriyorum bu seçimlere :)))

ben bizimkinin saçlarını kestim bile, enseleri terden yapışıp yakıyordu zavallımı. dökülür mü sence saçları? sizinki ne alemde?

ay bizim ailenin koca karı geleneklerinden biri bebeğin saçı asla kesilmez... daha erkenmişte bilmem nede...

ay bizim ailenin koca karı geleneklerinden biri bebeğin saçı asla kesilmez... daha erkenmişte bilmem nede...

ben Berra'nın saçını ilk okula kadar hiç kesmeyeceğim, kendisi ne zaman isterse o zaman kestireceğim,

benim saçım ilk kez 8 yaşındayken, kız kardeşimin 6 yaşındayken kesilmişti, upuzundu ikimizinkide

Çoook canım çekti bir de ben atayım bir foto dedim...Bu da benim Göktürk'üm.Off o kadar çok foto çekiyoruz ki hangisini yüklesem bilemedim...

Buarada diğer bebişler de ne tatlılar yaa hepsine de maşallah

daffny ürünlerim gelddii şaştım ilk defa banada bişey geldii olleyyyyy
:)) bebeğimin boynunun altı kıpkırmızı olmuş pişmişş hemen sürdüm pişik kremini:) inşallah geçer

bak bak bakkk gülüşlere bakk bebişimmmm maşşallahh sana canını yediminn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…