- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.501
Çoook canım çekti bir de ben atayım bir foto dedim...Bu da benim Göktürk'üm.Off o kadar çok foto çekiyoruz ki hangisini yüklesem bilemedim...
Eki Görüntüle 426141
Buarada diğer bebişler de ne tatlılar yaa hepsine de maşallah
kızlar düz kızımın kudurukluğu ve oynaklıgı aynı anda tutunca mama yerken elime attığı yumruk sonucu koskoca cam biberonu kırdık ve gece plastik biberonla perişan olduk hanımefendi başlarda ayırdetmeden yerken artık cam biberon olmadan yemiyo kokuyomu nedir anlamadım neyse sabah ilk iş kızımı biriken sütümle emzirip çarsıya cıkmak oldu Allahtan çarsıda hep uyudu kuzum sıkıntı cıkmadı sokakları pek seviyo maşallahaçık buldugumuz ilk bebek mağazasından biberonumuzu alırken imrenerek baktıgım emziklerden de bi umut aldım dayanamadım belki bunu tutar diyerek...eve geldik mamasını yedi ve deneme emişi yapalım dedik anaa bi baktım aylardır emzikten öğüren bebek emziği bi tuttu salıncagına yatırdım kendi kendine uyudu bi sevindim anlatamam bi ara uyandı emdi altı değişti biraz oynaştık tekrar emziğini verdim ben burda geçmişi okurken o yine uyudu hayretler içindeyim kısacası bebeği emzik almayan annelere avent 0-6 aylık olanlardan öneriyorum inşallah bugünkü emme durumu tesadüf diildir Allahım nolur alışsın şu emziğe...
Çoook canım çekti bir de ben atayım bir foto dedim...Bu da benim Göktürk'üm.Off o kadar çok foto çekiyoruz ki hangisini yüklesem bilemedim...
Eki Görüntüle 426141
Buarada diğer bebişler de ne tatlılar yaa hepsine de maşallah
çok abüyük alakasız olucak ama benim çok büyük bir fobim var oda yıldırım düşmesi.gök gürlediğinde çooook korkuyorum yerimde duramıyorum evde bir yere kapanıyorum havalarda zaten yağmurlu bu yakınlarda ne yapabilirim ya çok moralim bozuluyor psikolojim bozuldu resmen sürekli havaya bakıyorum kızımla bile ilgilenemiyorum ben nasıl atlatıcam bu korkuyu ya off...
Sen sıfır ağlama deyince beni daha da düşündürdü Gamze;
Bunu araştırırken bir yazıda diyordu ki, siz bu teknikle ona uyumayı değil, susmayı öğretirsiniz, ağladığında kucağınıza almadığınız için, sarıp sarmalamadığınız için güveninin sarsılmasına ve sizden bir daha bir şey istememesine sebeb olursunuz diyor.... bence bir kere daha düşünmek lazım acaba gerçekten kendi kendine uyumayı, oyalamayı mı öğrendi yoksa güveni sarsıldığı için senden birşey istememeyi mi, susmayı mı öğrendi:44:[/QU
bende seninle aynı fikirdeyim..başından beri savunduğum bişey bu..her bebek aynı olamaz..verilen tepkiler hep başkadır..onlar insan sonuçta..birimiz birimize benziyomuyuz..gamze çok okuyo çok araştırıyo tamam ama birazda gidişine bırakmak lazım..her internette okuduğumuzu uygulayamayız bebeklere..seninki kucakta susar başkasınınki yatakta..bende aldım bisürü kitap dvd falan ama hiçbirini uygulamıyorum..çünkü oğlum ağlar ağlamaz anlıyorum nedenini..hiç bi eğitmen hiç bi kitap eladımı benden iyi bilemez,tepkilerini ölçemez..bu benim şahsi fikrim..çok takıldığım bişey olursada arıyorum doktorumu o anlatıyo zaten..
daffny ürünlerim gelddii şaştım ilk defa banada bişey geldii olleyyyyy
:)) bebeğimin boynunun altı kıpkırmızı olmuş pişmişş hemen sürdüm pişik kremini:) inşallah geçer
Kızlar bu verdıgımız vıtamın varya hanı multıtabs acd azonce fakettımde sunuyo boylee,bozulmus olabılırmı,odada duruyo yanı...
evet emzik inanılmaz kolaylıkmış..bnde tuttuğu günden beri çok rahatım..bazen öyle oluyoki bi veriyorm ağzına emziği saatlerce oyalayabiliyo bu onu..bide uyumasınıda sağlıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?