2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben ferber yöntemiyde neymiş öyle
beğenipte uygulayabilene saygı duyuyorum ancak hiç bana göre değil
bebeğim ağlıcakta kendi kendine yetebilmeyi öğrenecekmiş
ben kızım her ağladığında sevgiyle aşkla onu kucaklıyorum isterse nedensiz ağlasın
şimdi en sevgiye muhtaç olduğu zamanlar elbet zamanı gelince kendinede yetecek
ben el kadar bebek olsam kendimi yapayalnız terkedilmiş hissederim açıkcası :97:

selam güzel anneler ferberden bahsetmşşin gamzecim yatır kaldırı uyguluyodun sen o işe yaramadı mı bende 1 ay sonra başlıycam bu yönteme ferberdan biraz endişeliym

4 gündür azranın kabızlık problemiyle uğraşıyorum artık bugün canı yanıyo beelli dr aradım normal dedi ama yiede bi fiti adı verdi canı çok yanıyosa bunu ver dedi bu arada ben dr aradım müsait değildi kapattım sonra onlar beni araadılar çok memnun oldum valla kabızlık için başka napıyım ya bi akıl verin

DUYGU VE BERNACIĞIMMMM; oğluşlar harika, bayıldı bittim, maaşallah suphanallah, sağlık suları olsun inşallah, Gamzeciğim; bERRANIN AN BE AN BÜYÜMESİNE TANIKLIK ETMEK İNAN KENDİ OĞLUM KADAR SEVİNDİRİYOR BENİ, Maaşallah

evet emzik inanılmaz kolaylıkmış..bnde tuttuğu günden beri çok rahatım..bazen öyle oluyoki bi veriyorm ağzına emziği saatlerce oyalayabiliyo bu onu..bide uyumasınıda sağlıyo..

çok abüyük alakasız olucak ama benim çok büyük bir fobim var oda yıldırım düşmesi.gök gürlediğinde çooook korkuyorum yerimde duramıyorum evde bir yere kapanıyorum havalarda zaten yağmurlu bu yakınlarda ne yapabilirim ya çok moralim bozuluyor psikolojim bozuldu resmen sürekli havaya bakıyorum kızımla bile ilgilenemiyorum ben nasıl atlatıcam bu korkuyu ya off...

ay buzluktan sütümü çıkarıp ısıttım zarrrlaa zorrla bi 10-20 cc fln içirdim o ilk sarı sütlerden..öğüre öğüre içiyo ya sizinkiler nasıl içiyo arkadaş bnm oğlumda mı bi tuhaflık var..hiç sevmiyo donmuş sütü..bnde zütlerim ziyan olsun istemiyorm içmesse napcam o kdr sütü..

yakın zamanda olduğum şehirde inanılmaz bi yağmur vardı gök gürütüsüyle birlikte okadar şiddetliydiki ev sallandı çok korkmuştum heleki çocuk olduktan sonra dha bi korkmaya başladım allah kolaylık versin

kızlar hepinizin bebeklerine maşallah, hepsi birbirinden tatlı, saçlar gözler hele o tontiş yanaklar...Rabbim hepsini kötü gözden nazarlardan korusun..

Tüm bebişlere maşaAllah.Hepsi birbirinden tatlı..

Biz bugün çarşıya çıktık. Gezdik dolaştık, kızıma bisiklete baktık ama içimize sinmediğinden alamadık 4 kişilik aile olarak ilk yemeğimizi yedik geldik...

daffny ürünlerim gelddii şaştım ilk defa banada bişey geldii olleyyyyy
:)) bebeğimin boynunun altı kıpkırmızı olmuş pişmişş hemen sürdüm pişik kremini:) inşallah geçer

Benimkilerde bugün geldi cnm. 3 yağ, 1 şampuan, 1 tanede pişik kremi, kalem, notdefteri veürün kataloğu.... Bende pişik kremini hemen poposuna sürdüm bakalım:)))

Kızlar bu verdıgımız vıtamın varya hanı multıtabs acd azonce fakettımde sunuyo boylee,bozulmus olabılırmı,odada duruyo yanı...

evet emzik inanılmaz kolaylıkmış..bnde tuttuğu günden beri çok rahatım..bazen öyle oluyoki bi veriyorm ağzına emziği saatlerce oyalayabiliyo bu onu..bide uyumasınıda sağlıyo..

nasıl becerdiniz yaaa bende çok emzik denedim ama nafile
en son aldığım emziği sadece uykuya dalarken alıyo oda zorla yani

Hikaye, masal konusu geçmiş. Nekadar erken başlanırsa okadar faydalı diye düşünüoyrum. Biz kızıma çok erken başladık ve 3 yaşında olmasına rağmen konuşması çok net ve güzel. Babası hala her gece yatmadan önce okur. Neredeyse küçük bir kütüphanesi oldu kızımın. Oğluma da okumaya başlayacağım yakın zamanda..

Kızım resmen başka bir bebek oldu,huysuz,sinirli,ağlakk kafayı yedim dün geceden beri. akşam 10 da başladı ağlamaya sabah 5 e kadar uyumadı,babası ben öldük resmen,kucaktan kucağa. emzir masaj yap oynaa bugunde arkadaslarım geldi hazırlık yaparken cıldırttı beni,resmen kavga ettim küçücük bebekle bizde insanız sus be cocuk dye dyee. evi nasıl topladım yemek nasıl yaptım bilmiyorum. kızlar geldi gıkı çıkmadı yanlarında yaa,yaramaz kızım durmaz dedim resmen utandırdı beni.. ben anlamadım ki bu çocuğun derdi neeeeee. bu gecede uyutmazsa
sizde de baş dönmesi oluyor muu ?? böyle elim ayağım boşalıyor sanki,ölçüyorum tansiyon nabız normall,doğumdan sonra düzene girdi nabzım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…