2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim benimki de öğürüp duruyo emziği verince
inşallah senin kuzu gibi benimkide alır

biran sinirleniyorum kaldırıp bütün emzikleri çöpe atasım geliyo
ama senin anlatmandan anlıyorum ki pes etmemeliyim günün birinde alır inşallah

emsin benim kuzu, gece parlayan fosforlu emziklerden alacam çok hoşuma gidiyo valla

nasıl becerdiniz yaaa bende çok emzik denedim ama nafile
en son aldığım emziği sadece uykuya dalarken alıyo oda zorla yani

cnm bn çok zorladım..sadece dikkat et kusmuyosa brz zorla..yani bn bu asla almaz diyodum ama bigün dediim gibi inat ettim elimle tuttum o ittirdikçe bnde ittirdim ağzından çıkartamadı sonra sinirlendi emmeye başladı sonrada yavaş yavaş iyice alıştı..ama başlarda hala ağzına verdiğimde elimle tutuyorm hmn ittirp çıkarıyo emmeye başlayınca da bırakıyorm uykuya dalıyo çoğu zmn tabi arada düşüyo tekrar veriyorm..ama o kdr oyalıyoki onu çok büyük rahatlık..bide bn hiç öyle çeşit çeşit almadım..burda Ayça bna tavsiye etmişti nuk'un ortadontik emziini al diye..bnde hmn gttm aldm eczaneden..onu aldı..bi tane doğumdan önce almıştım nuby nin bide geçende chicco nunkini aldm..bu üçünüde emiyo yani seçmiyo demekki :)) ama bnde emzik hastalıı başladı..koleksiyon yapmak istiyorm :))

çıkın bi dolaşın..temiz hava alsın çocuk..arabasındada uyur belki biraz..

merve canım kıyamam... diyorum topikte var eksiklik bugün... inanın yeriniz çok belli oluyor... ayçaya katılıyorum biraz hava alın... ihtiyacı olur çocuğun...

vardır bir derdi kuzucuğun annesi
kanı falan ağrımıştır belki

yavrucaklar ne sıkıntıları varsa anlatamıyorlar onlarda ne yapsınlar basıyolar yaygarayı

bizimki saatini saşmadı 6 da başladı şimdi ağlamaya... 1 saat ağladı şimdi şerbetli su hazırladım 20 cc kadar içti öylece uyudu...

merve canım kıyamam... diyorum topikte var eksiklik bugün... inanın yeriniz çok belli oluyor... ayçaya katılıyorum biraz hava alın... ihtiyacı olur çocuğun...

aylardır birlikteyiz hayatım,hepimizin yeri çok özel. Allahım birlikte büyütmeyi de nasip etsin yavrularımızı.
babası gelsin miniğimin çıkalım turlayalım bir belki dediğiniz gibi sakinleşir. Sonra da bir güzell cıbı cıbı yaparr belkiiii uyur bu gece (inşallahhhh )

vardır bir derdi kuzucuğun annesi
kanı falan ağrımıştır belki

yavrucaklar ne sıkıntıları varsa anlatamıyorlar onlarda ne yapsınlar basıyolar yaygarayı

kuzumm sanırım şımarıklık yapıyorrr,ağlama şeklinden az da olsa ayırt etmeye başladım. böyle kesik kesik sonları,içten ağlama değil çakalll anlıyor ağladığında istediğini yaptığımızı,büyüdükçe de herşeyini ağlayarak yaptırtıyor. ağlaması da değişti yırtıyor kendisini edepsiz. Bi hava alalım belkii sakinleşirr.

Slm kızlar,

mei tai ile ilgili sorum olcaktı, bebeğin yerleştiği bölüm elyaflı mı yazın terletmez mi, bide ergobaby kullanan varmı o daha iyiymiş sanırım ama çok pahalı yaa, benim acilen bişey almam lazım çünkü kızım hiç kendi başına yatmıyo sürekli kucakta ve ben hiç bi işimi yapmıyorum

bizimki saatini saşmadı 6 da başladı şimdi ağlamaya... 1 saat ağladı şimdi şerbetli su hazırladım 20 cc kadar içti öylece uyudu...

ohh uyusun da sende dinlen canım benim. saatli ağlaması hem iyi hem kötü,karar veremedim. hem saat yaklaştıkça strese girer insan,hemde ne zaman ne yapacağını önceden bilip,diğer işlerini önceden yapar. bizimkinin ne uykusu saatli ne emmesi. saatini bekletiyorum emmesi için,yok ne mümkün sanki etlerini kopartıyorlar.

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş: Allahım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım? Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın. Pekiiiii... insanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek. Peki Tanrım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım? Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek. Dünyada kotü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak. Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm. Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek. O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar: Tanrım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne? Meleğinin adının önemi yok yavrum, sen onu ANNE diye çağıracaksın

canım abim bir karta çıktı alıp altına anneler günün kutlu olsun yazmış..elime ancak ulaştı..netten alıntı ama anneler için çok güsellsiz güzel anneler de okuun istedm

nasıl becerdiniz yaaa bende çok emzik denedim ama nafile
en son aldığım emziği sadece uykuya dalarken alıyo oda zorla yani

canım cok cok ii anlıyorum seni inanmazsın beki ama şu an bizim evde tam 28 tane emzik var annem almış ben almışım eşim almış belki bu olur belki bunu sever diyip diyip yığmışız da hiç birimiz ortadontik almamışız eşimin kuzeni önerdi onun oğluda hç bir emziği almamış bi tek avent ortadontik sevmiş bende onu da denerim napiim dedim ve gittim 30 lirayı acımadan verdim...bernanın dediği gibi önce o ittirdi ben zorladım ama bu sefer öğürmedi bu da beni azimlendirdi resmen basına oturdumkonusa konusa sarkı söleye söleye emzik emdirttim cocuga o cıkardıkca ben verdim sonuç şu an mutluluktan oynamak üzereyim çünkü kızım emzikle uyuyo yanımda:))) hayaldi bu benim için sen de dene mutlaka kaucuk ya da silikon hangisini alacagını sen bilirsin ama ortadontik al mutlaka dediğim gibi aventi cok sevdim ben şimdi her ceşitinden alcam yavruma gecesi gündüzü süslüsü püslüsü yeter ki emsin annem benimmmmm:)

mervem benim ya kıyamam sana noolmus benim akıllı kuzuma vardır bi sıkıntısı annesi naapsın ara sıra sıkılıyolar onlar da monotonluktan azcık aksiyon kat hayatına yorulsun iyice şaşırsın noluyoz yaa nerde benim rahatlıktan mızmızlandıgım günler desin cıkar dışarı deliler gibi gezin bak nasıl anlıyo evin kıymetini ben şahsen öle yapıyorum gezmeyi cok seviyo benim kızım bütün kudurukluğu dışarda bırakıp geliyoruz evde kuzu gibi:))tabii bu yöntemi keşfedeli 2 gün oldu ama olsun şimdi beni evde tutabilene aşk olsun alcam kızımı incem hergün sahilee ohhh:))

şerbetli su ne be:)))))))))) yeni mi çıktı

hehe adını ben koydum...

ılık suya at şekeri oldu şerbetli su... 1:

yeni doğduğunda 1-2 kaşık veriyordum ozamanda iyi geliyordu gaza... şimdide faydasını görüyorum ama ebat büyüyünce cc de çoğaldı artık biberonla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…