2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım çıkın dolaşın iyi gelir

büyücek teyzesi büyüyecek şimdi size şikayet ettim ya karşımda uyukluyorr,kuş uykusu gibi kesik kesik ama olsun ona da razıyımm. yoksa ben kimm burda yazışmak kimm
babamız gelsinn gezelimm güzelce. adamcağız aç gelcek azcık atıştırsın çıkalım. anası gezenti kızımın babası evcil,bakalım minnoş nasıl olcak

saat 11 gibi kızımı uyuttum gece 1e kadar yorgun olmama rağmen uyuyamadım..sebep:sevgili kayınvalidemin kızıma hızmalar takıcam,küpeler alıcam diye manasız sevmesi.52:..sanırsın 55 yaşında kadın değil 16 yaşında ergen..insanların kendi heveslerini el kadar çocukta görmek istemelerine sinir oluyorum..sanki benim kızım minik oyuncak..insan yetiştirmeyi ne kadar hafife alıyorlar diye kızıp durdum..hayır dedi diye olcak bişey yok,öyle konuşuyor biliyorum..ama kızım söz konusu olunca çok hassaslaşıyorum,sinirleniyorum
5 gibi kızım uyandırınca ben de eşimi uyandırdım..sabahın 5inde ben de ne kadar etkilendiğimi anlattım..ne yapayım annesinin bozduğunu o düzeltti..bir saati merak etme,haklısınla geçirdik abartıyorum biliyorum ama o benim minik kızım
sevgili kaynana biz böyle iyiyiz elleme biziiiiiii elleme biziiiiiiii

bu cümleleri okumadan geçebilirsiniz,,ohh be

Hoooop benim kızım toka takıyo bizden güzel saçlı var mı yaaa
Eki Görüntüle 426370

yaaa ben bunu yeriiimmm maşallah sana kız küçük melike yaa anası gibi pek şirin bu da :)gülüşünü yesinler emi teyzemmm

kıyamam ben o miniğime bizim kızlar anasının kızı kuzum merak etme:))

kız el kadar bebeye şeker verilir mi allah naapmasın seni:))))))

melikeee bu yavru kartal büyümüşte gülermiş... kuzum benim çok tatlı yesin teyzesi...
bu saç güzeli değil kraliçe seçilir yavrum benim...

sağol teesesiii :))
herkes dökülür diyo ama daha dökülmedi ne zaman başlar ki dökülmeye?
bi arkadasımın kızının dökülmemişti ama

selam güzel anneler ferberden bahsetmşşin gamzecim yatır kaldırı uyguluyodun sen o işe yaramadı mı bende 1 ay sonra başlıycam bu yönteme ferberdan biraz endişeliym

kaynana deme bana yine aklıma geliyo fıttırıyorum

hamileliğimden önce kaynanam her fırsatta yapın bir çocuk ben bakacam (çünkü biz kim bakcak ikimizde çalışıyoruz diyorduk)
senin iznin bittikten sonra ben bakarım hiç bir şeyine karıştırmam diyordu,şimdi ise nerdeyse ayda bir geliyo torununu görmeye birde
geldiğinde alıyo ya kucağına sevmeye diye bebek bu sonuçta ağlamaya başlıyo ağlayınca hemen bana veriyo o sırada ayyy ben çocuk mocuk bakamam diye laf sokuyo, ilk başta mühimsemedim ama her gelişinde mutlaka bu lafı söyleyip dolaylı yoldan bana bakmayacağını söylemeye çalışııyo...dün eşim aramış annesini de net olarak ben bakamam demiş...

öyle sinirlendim ki ona karşı bütün saygımı yitirdim bir daha görüşmeyi düşünmüyorum
koskoca kadın olmuş verdiği sözü tutmayı öğrenememiş
benim döneklerle işim olmaz dedim eşime

mervem eşin gelmedimi daha... kuzu nasıl oldu... bizimkide kudurdu durdu zor susturduk...

gamze kızmakta haklısın ben olsam bende alınırdım
sana , yaptıklarına ve uyguladıklarıa saygım sonsuz bunu sana yaptığım yorumlardan da anlamalısın
takdir edersin ki sana doğru gelen başkasına yanlış gelebilir
bu seni ilgisiz bir anne yapmaz

benim ayçaya yaptığım yorumda onun bir kelimesi çok hoşuma gitti
bebeğimin ağladığında ne istediğini biliyorum kelimesini düşündüm bi an
evet gerçektende bebeğimin ne istediğini biliyorum dedim kendi kendime
ve ona cevap yazmak istedim o an

ama yazdıklarımla seni üzdüysem özür dilerim
seni yargılamak için değil sadece gönlümden geçeni yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…