- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.561
hiç sütüm yok oğlum açlıktan ağlıyor. ne yapabilirim??? var ama yetmiyor süt
mama al hemen canım marketten eczaneden her hangi bir yerden. aç kalmasın yavrum .
yavrunun inek sütüne de alerjisi var
canımm bizim forumda zamanında böyle bir konu açılmış,bir göz at istersen. bende okurum hızlıca bir yandan,inşallah acil bir çözüm buluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...k-sutu-alerjisi-olanlar-gelin-paylasalim.html
yavrunun inek sütüne de alerjisi var
hangi mamayı almalıyım acil
canım cok üzüldüm ya ama kızların da dediği gibi acil mama al aç kalmasın kuzucuk sütün yine gelir yarın öbürgün ama aç bekletme bebişi bak merva senin için uygun mamayı da bulmuş sağolsun mümkün olan en kısa zamanda al yedir doysun minik kuş
ay buzluktan sütümü çıkarıp ısıttım zarrrlaa zorrla bi 10-20 cc fln içirdim o ilk sarı sütlerden..öğüre öğüre içiyo ya sizinkiler nasıl içiyo arkadaş bnm oğlumda mı bi tuhaflık var..hiç sevmiyo donmuş sütü..bnde zütlerim ziyan olsun istemiyorm içmesse napcam o kdr sütü..
Kızlar bu verdıgımız vıtamın varya hanı multıtabs acd azonce fakettımde sunuyo boylee,bozulmus olabılırmı,odada duruyo yanı...
kızıma oyuncak tavsiye eder misiniz teyzeleri?? (marka olarak yani)
hehe adını ben koydum...
ılık suya at şekeri oldu şerbetli su...1:
yeni doğduğunda 1-2 kaşık veriyordum ozamanda iyi geliyordu gaza... şimdide faydasını görüyorum ama ebat büyüyünce cc de çoğaldı artık biberonla...
selamKızlar bu verdıgımız vıtamın varya hanı multıtabs acd azonce fakettımde sunuyo boylee,bozulmus olabılırmı,odada duruyo yanı...
canım şöyle bir göz atarken yazdıklarını görünce üzüldüm
bu forumda olup da bilgilerin ve desteğinle yardımcı olmadığın kimse kalmadı diye düşünüyorum..daha dün mei tai siparişimi verdim..ve bunu senin yorumlarından yola çıkarak yaptım..belki pek çok teknik yanlış bile olabilir..ama siz anne baba çocuk uyumunu maşallah öyle güzel yakaladınız ki sen onu da bi şekle sokar iyi hale getirmenin yolunu bulursun diye düşünüyorum...
arkadaşlar aslında teknikle ilgili yorumlarını bildirmişler,zira nasıl oluyor nasıl diye merak da ediyorlardı..gaddar kelimesi alınırken bile çok ağır olmuş senin gibi özverili bir anneyeyorum yazan hiç bir arkadaşın böyle düşünmediğini,sana ne kadar değer verdiğini sana gelen sorulardan,yapılan yorumlardan anlayabilirsin.. lütfen kırılma..Allah vergisi öğrenme ve yenilikçi kimliğinle paylaşımlarına devam et..
Günaydın kızlar,
Ferber uyku eğitimi ile ilgili son durumumuz, dün akşam sıfır ağlama yatağa koyar koymaz uyuma :)
Ve artık uyanıkkende kendi kendisi daha çok oyalıyor, 2 gün öncesine kadar gün içerisinde normal uyanıkken bile sıkılıp ağlıyordu çokça... sabah 6.30 dan beri uyanık ve sıfır ağlama :)
Sen sıfır ağlama deyince beni daha da düşündürdü Gamze;
Bunu araştırırken bir yazıda diyordu ki, siz bu teknikle ona uyumayı değil, susmayı öğretirsiniz, ağladığında kucağınıza almadığınız için, sarıp sarmalamadığınız için güveninin sarsılmasına ve sizden bir daha bir şey istememesine sebeb olursunuz diyor.... bence bir kere daha düşünmek lazım acaba gerçekten kendi kendine uyumayı, oyalamayı mı öğrendi yoksa güveni sarsıldığı için senden birşey istememeyi mi, susmayı mı öğrendi:44:
hiç tepki vermiyor olsaydı dediğini düşünebilirdim ancak, gülücükler saçıp benimle ve oyuncağı ile konuşuyor , acıkınca bunu dile getiriyor acıkma ağlaması ile...
benim ağlamıyor dediğim ağlama, sadece bir anlam ifade etmeyen ağlaması , herşeyi tamam olup boş boş ağlarlarya ve sen ne yaparsan yap susmaz, (en azından Berra öyle) o ağlama sona erdi ve ben bundan çok memnunum.
Ağlayarak değil anlatarak isteklerini belirtmesini istiyorum şimdide, 1 yaşındaykende 10 yaşındaykende....
uyku uymuyan bir oğlum vardı, gece 11-12 gibi uyuyp sabahta 5:30-6 da kalkıp bir daha asla uyumayan.... bu yüzden kaç haftadır uyku ekniklerini araştırıyordum, bir tarafım şiddetle hayır derken, bir tarafımda 3 saatlik uykuyla durduğum için şiddetle evet diyordu, ve senin paylaşımlarına, araştırmalarına güveniğim için senide ilgiyle takip diyordum, hatta sana bugün ferber sonucun ne diye soruyordum.... dün ''ferber sonucu kendi kendine uyuma ve sıfır ağlama '' dediğinde bende bir yerde okuduğum yeri paylaştım, ''sıfır ağlamanın nedeni bu mu yoksa diye'' çünkü insan bir konu üzerinde bir çok yorum okuyunca ister istemez aklında soru işaretleri oluyor ve sen anlamsız ağlamaları kesildi deyince bende '' tamam o zaman'' demiştim... kafamdan bir soru işareti daha gitmişti....Tamam şimdi oldu, benim oğlumun çok şükür anlamsız ağlamaları olmadığı için sen sıfır ağlama deyince birden algılayamadım, benim oğlumunda bir isteklerini anlatmak için ağlamaları birde sabah 5-6da ve akşam 7den sonra gaz sancı ağlamaları var, gaz sancılarıda biter artık inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?