2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar uzun zamndır pek bişey yazmıyorum foruma girip şöyle bi okuyp çıkıyorum.benim şehzadem hiç rahat vermiyo bana anca kucakta gezmek istiyor:) iş yemek bebek görme ziyaretleri of 1 ayda koşturmaktan 3 kilo verdim :) geriye kaldı 10 kilo off...çok özeniyorum şu hamilelikte 9 10 kilo alanlara 22 kilo aldım 12 gitti 3 ayda darısı kalanlara...

işte oğluşumun kurabiyeleri darısı diş buğdayı kurabiyesi yapmaya:)

Eklentiler

• $110520121919.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $110520121921.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 30
hiç sütüm yok oğlum açlıktan ağlıyor. ne yapabilirim??? var ama yetmiyor süt

mama vercen canım idareten ama sütünü arttırmaya çalış bol su iç

2-3 gündür benim de sütüm az 5 dk.da doyan cocuk memeden ayrılamıyo
arada öyle birkaç gün boş oluyo göğüslerim sonra doluyo o yüzden kasmıyorum
inş. gelir sütümüz

kendimi gamzenin yerine koydum ve hak verdim,
farkında olmadan kırmış bulunduk,
ama hiç aklımın ucundan gecmedi ferber yöntemine
gaddarlık derken gamzeyi kırmak:S
yoksa burda içimizde hemen hemen en cefa ceken anne o oldu,
bizler dogar dogmaz bebeklerimizi aldık kucagımıza ama gamze alamadı,
gamzecim burda kmsenin sana gaddar demek isticeni sanmıorum
ve burda en cok sevilen kişilerden biri oldugunuda zaten biliyorsun,
genede kırdıysak affola cnm bnm:)

canım cok üzüldüm ya ama kızların da dediği gibi acil mama al aç kalmasın kuzucuk sütün yine gelir yarın öbürgün ama aç bekletme bebişi bak merva senin için uygun mamayı da bulmuş sağolsun mümkün olan en kısa zamanda al yedir doysun minik kuş

özlemcim benim kuzuya dayadım emziği inatla arada atsa bile bayadır emiyo hatta gözlerini kapamaya başladı bile
böyle böyle alışır umarım

önce dolapta mı çözdürüyorsun, yoksa direk suda mı eritiyorsun canım, benim de 2 ay önceden kalan sütlerim var ama denemedim. kolostrum ise içmeyebilir canım, şuan bebişin sindirimine uygun değil zaten.

Kızlar bu verdıgımız vıtamın varya hanı multıtabs acd azonce fakettımde sunuyo boylee,bozulmus olabılırmı,odada duruyo yanı...

benimkisinde olmuyor öyle birşeyç

kızıma oyuncak tavsiye eder misiniz teyzeleri?? (marka olarak yani)

Bondigo Çıngıraklı Oyun Arkadaşım Aslan - e-bebek.com

bizim bebiş en çok bunu seviyor. Bondigo, playgro, tiny love, chicco oyuncakları güzel bence.

canım şeker ilk 2 sene yasak diyor doktorlar, sen danıştın mı doktoruna?

Hoooop benim kızım toka takıyo bizden güzel saçlı var mı yaaa
Eki Görüntüle 426370

oyyy maşşallah prensesim çok tatlu:)

oyyy kuzum yerim çok yakışmış kıyafeti:)

golden goat var canım keçi sütünden yapılan bir mama, eczanelerde vardır. Tabi doktoruna danış sen yine de istersen.

Kızlar bu verdıgımız vıtamın varya hanı multıtabs acd azonce fakettımde sunuyo boylee,bozulmus olabılırmı,odada duruyo yanı...
selam
buna ileriki sayfalarda cevap verildi mi bakamadim ama multitabs buzdolabinda 2-8 derecede saklanmasi gerekiyor acildiktan sonra.rafinda degil hatta.prospektusune veya kutusuna bir baksana ayni ise kullandigimiz oyle olmasi lazim.

canım şöyle bir göz atarken yazdıklarını görünce üzüldüm
bu forumda olup da bilgilerin ve desteğinle yardımcı olmadığın kimse kalmadı diye düşünüyorum..daha dün mei tai siparişimi verdim..ve bunu senin yorumlarından yola çıkarak yaptım..belki pek çok teknik yanlış bile olabilir..ama siz anne baba çocuk uyumunu maşallah öyle güzel yakaladınız ki sen onu da bi şekle sokar iyi hale getirmenin yolunu bulursun diye düşünüyorum...
arkadaşlar aslında teknikle ilgili yorumlarını bildirmişler,zira nasıl oluyor nasıl diye merak da ediyorlardı..gaddar kelimesi alınırken bile çok ağır olmuş senin gibi özverili bir anneyeyorum yazan hiç bir arkadaşın böyle düşünmediğini,sana ne kadar değer verdiğini sana gelen sorulardan,yapılan yorumlardan anlayabilirsin.. lütfen kırılma..Allah vergisi öğrenme ve yenilikçi kimliğinle paylaşımlarına devam et..

kızım durmuyor,birşeyler yazıyım istedim ama baktım ki,sen her zamanki gibi güzelce ifade etmişsin herşeyi:)))altına imzamı atıyım dedim:))
gamze hepimizin üzerinde çoook emeğin var.hangi birini söylesek ki:))kızın hastanedeyken,bizim merakla sorduğumuz tüm sorulara içtenlikle cevap verişin...hani daha biz gecelik mi,pijama mı diye sorarken...uzar gider bu liste...zaten berra'nın bugünki resmi beni taaa o günlere götürdü,allah kızınızın tüm ilklerini birlikte yaşamanızı nasip etsin.

uyku uymuyan bir oğlum vardı, gece 11-12 gibi uyuyp sabahta 5:30-6 da kalkıp bir daha asla uyumayan.... bu yüzden kaç haftadır uyku ekniklerini araştırıyordum, bir tarafım şiddetle hayır derken, bir tarafımda 3 saatlik uykuyla durduğum için şiddetle evet diyordu, ve senin paylaşımlarına, araştırmalarına güveniğim için senide ilgiyle takip diyordum, hatta sana bugün ferber sonucun ne diye soruyordum.... dün ''ferber sonucu kendi kendine uyuma ve sıfır ağlama '' dediğinde bende bir yerde okuduğum yeri paylaştım, ''sıfır ağlamanın nedeni bu mu yoksa diye'' çünkü insan bir konu üzerinde bir çok yorum okuyunca ister istemez aklında soru işaretleri oluyor ve sen anlamsız ağlamaları kesildi deyince bende '' tamam o zaman'' demiştim... kafamdan bir soru işareti daha gitmişti....

ama buna karşılık benim yazdıklarımın satır aralarından gaddar kelimesini çıkarmış olmana şaşırdım kaldım; ki sadece ben değil buradaki hiç bir arkadaşımın diğer arkadaşıma gaddar, bebeğini anlamıyor diyeceğini düşünmüyorum, düşünemem.....

bir yazımda ''sinir,stres eğitilebilir'' dedim, yanlış anlaşıldım, şimdi burada seni takip ederken yine yanlış anlaşıldım.... anlaşılan şu ki bu sıra kendimi ifade etme sorunu yaşıyorum... bu yüzden buraya bir süre ara versem iyi olacak... hakkınızı helal edin... hepinizi çok seviyorum...

Bu arada kandilinz mübarek olsun, Rabbim hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı, gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin....Rabbime emanetsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…