2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın ve hayırlı kandiller
kızım uyurken yatıyım,bu gece pek bi keyifsizdi,yordu beni.kızlar bu gece dikkatimi çekti,bu benim 2.reglim,dün oldum,ben regl olunca kızımın da huyu suyu,uykusu vs değişiyor sanki.geçen sefer buna yormamıştım ama şimdi de herşey yolundayken,birden değişince acaba mı dedim.fikri olan var mı.sütün içeriği değişiyor diye okumuştum bir yerlerde.

canım günaydın..güzel kızın yordu demek bugün..dünyamız bu ufaklıklar etrafında dönüyor artık..Allah kolaylık versin..
regl ben henüz olmadım..ama geçenlerde ronya arkadaşımızın sütle ilgili bir paylaşımı vardı orda okumuştum sanırım.. regl döneminde sütte bir miktar azalma oluyormuş sonra tekrar düzene giriyormuş,ondan olabilir mi?süt durumun nasıl?istersen süt yapıcı gıda tüketimini artır inşallah işe yarar

slm kızlar,

mei tai ile ilgili sorum olcak size, bebeğin yerleştiği kısım elyaflı mı yazın terletmezmi, bide sanal bebek mağazasından sipariş verince kaç günde geliyo, bilginiz var mı, bir de benim kız 43 günlük dün kaka yapmadı ilk defa... çok ıkındı saatlerce ağladı sadece gaz çıkardı, sizdede oluyomu böyle

canım ben mei tai siparişimi 2gün önce verdim sanal bebekten henüz ulaşmadı elime,malzemesi ile ilgli bir bilgim yok henüz..kaka konusunda da benim kızım 2 günde bir yaptığı oluyor ara da..şuan 2. ayımızdayız..öncesinde yoktu bizim de o dönemler de başlamıştı ..daha uzun sürede yapmayan bebeklerimiz de var..muhtemelen bugün yapar,kakanın sıvı olması önemliymiş,onu gözlemlersen bir sıkıntı yoktur canım

saol canım benim içimi rahatlattın, tecrübesiz olmak çok zor, iyi ki kk var mei tai siparişini ben de bu gün vereyim o zaman, artık ne çıkarsa bahtımıza

mei tainin hangi rengini sipariş ettin, her kıyafetle uyumlu bir renk arıyorum bende

Mei tainin daha ince kumaslisi ve kemerlisi slingo hug suan unnadoda indirimde haberiniz olsun arkadaslar.

onada bakayım canım saol

Slm. Herkesin kandili mübarek olsun.

Kızım iki haftadır sürekli hapşırıyortdu bugünde buru akıyor. Bahar alerjisi var sanırım kızım da. Oğlumda ara da hapşırıyor.

Merhaba mart anneleri,ben mayıs annelerindenim.Bir sorum vardı bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi lütfen?Ben emekli sandığına bağlı çalışanım,eşim ssklı.Bebeği etraftan emekli sandığına kaydettirin diyolar.İkisi arasında fark var mı?Prosedür nasıl işliyor?eşim benim üzerime kaydettirebilir mi yoksa benim de gitmem gerekir mi?Eşimin iş yerinden bir evrak falan alması gerekir mi?Teşekkürler şimdiden

mama al hemen canım marketten eczaneden her hangi bir yerden. aç kalmasın yavrum .

inek sütü zaten veremezsin

yukarıya yazmıstım canım eczanede vardır,nöbetçi bulursun

Milupa | Milupa Neocate Mama nek St Alerjisi in | 90,45 TL

çok sağolun kızlar aldık akşam ağlaya ağlaya yedirdim zoruma gitti.
şükür sabah uyandıgımda sütüm vardı emince bitti
ama diğer emmesine kadar yine olur inşallah
öyle umuyorum

günaydınnnn
hayırlı kandiller kızlar Rabbim kalbinizdeki bütün güzellikleri nasip etsin inşallah....

geçmişi tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla gamze bir sistemden bahsetmiş orada ters düşülmüş ben bu konuyu dr görüşmüştüm oğlum hep ağlıyo sürekli kucağımda durmak istiyo 1 dk yere koyamıyorum dedim anne kokusu istiyor mecburen alıcaksın kuacağına dedi neyse ben ısrarla almadım pusetinde o ağlıyo ben konuşuyorum o ağlıyo ben konuşuyorum ama ben bunu yaptıkca geri tepdi cocuk iyice katılmaya başladı ve 10 kat daha huysuzlaştı şimdi ağladığında kucağıma alıyorum koklaşıyoruz tekrar yerine kokuynca sakinleşiyo benim takdiğim bu oldu şimdilik böyle...

birde küsmelerden bahsedilmiş illaki yanlış anlamalar oluyo ama bizim ayçayla daha önce yazışmamızın üzerine ters bir durum oldu onun yazdığı bana itici geldi benim yazdığımda ona böylelikle bir birimizin yazılarına yorum yapmamadık neyse önemli kısmı şu aslında biz mag34 ile aramızda terslik varken malgoç_ga ya ne olmuştu hiçbir zaman oğlumun bir resmini dahi beğenme gereği hissetmedi halbuki bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz berranın resimlerine ağlaya ağlaya baktık neyse burası yanlış anlamaya ve alınganlık yapmaya cok müsayit bir ortam ...........oyüzden akıl verirken önce kendi tavrımıza bakalım...

çıldırmamak işten değil
herkes ne çok biliyo
ya doğru bir tane değil midir
herkes bi akıl veriyo ama biri diğeriyle tutmuyo

devit3 ilacı mesela
bi doktor bıngıldağı küçük verme erken kapanırsa zeka geriliği yapar dedi vermeyi bıraktım
bi başka doktor olur mu vermemek mutlaka vermelisin kemik yapısı diş çıkarması için filan çok önemli dedi vermeye başladım

çocuk bu fazlasını kusar evham yapmayı bırak dediler bıraktım
kilo alımı düşük olunca reflü tanısı kondu ilaca başladık şükür azaldı meğer fazlasını kusmuyormuş yavrum

kimi metsil veriyo kimi metsil iyi değil onu bırak zincoya başla diyo
şu an evde metsil zinco sab ve biogaia var

kimi dr sadece anne sütü su yok diyo
kimi verirsen pamukçuk olmaz diyor

kimi çok giydiriyon bu çocugu bronşit olur bak diyo
kimi soğuk bu oda üşütürsün bu çocugu diyo

geçen yavrumu emzirdim diğer odada misafirlerin yanına geldim gazı var ona uğraşıorum
ağlıyo ya emzir emzir diyorlar emzirdim geldim diyorum doymamış o emzir diyorlar
bu arada kuzum gazını çıkardı rahatladı ama hala inanmıyo bi emzirsen iyiydi diyo fesuphanallah

son olarak
son bir iki gündür sütümün azaldıgının farkındaydım oğlum sündüre sündüre kıza kıza emiyordu
annemlere gittim komşu var
senin sütün yok açlıktan ağlıo o çocuk diye diye beni alt üst etti
ve dün az olan sütüm de sıfırlandı
pislik ya azsa az doyuramıyon açlıktan ağlıo diye diye zom zom söyledi moralimi de sütümü de sıfırladı
bi de üstüne su da vermiyorsun bu çocuga kabız olsun da gör diyo

sanki ben yavrumun kötülüğünü isterm
hangisi iyiyse hangisi doğruysa onu yapmak isterim elbet ama hangisi iyi hangisi doğru şaştım kaldım

herkesin ağzının ortasına bi vurasım var kimselerle görüşmek istemiyorum ama evde de bunalıyorum

çok sağolun kızlar aldık akşam ağlaya ağlaya yedirdim zoruma gitti.
şükür sabah uyandıgımda sütüm vardı emince bitti
ama diğer emmesine kadar yine olur inşallah
öyle umuyorum

canım kafana birşeymi taktın birden sütün azaldı...
yemene dikkat et güzel beslen sıvı süket ve süt arttırıcı şeyler ye tahin helvası, dut bunlar iyi gelmişti bana...

özlemcim benim kuzuya dayadım emziği inatla arada atsa bile bayadır emiyo hatta gözlerini kapamaya başladı bile
böyle böyle alışır umarım

cok sevindim tatlım ya benimkide sabaha kadar emdi ama şimdide şöle bi sorunumuz var emzik düşünce ağlıyo:)) neyse ona razıyım yaa ay inşallah senın kuzu da tutr ve bırakmaz 24 saattir cok rahatım ben:))

Gunaydınlarrr hepınızın kandılı mubarek olsun....
Kızlar besıklere donencelerı taktınızmı?

taktık kuzum biz 2 hafta oldu cok oyalıyo bizim kuzuyu izleye izleye uyuyo salıncagında da var o daha renkli daha cok seviyo ben de besiğindekine ek zımbırtılar iliştirdim bi görsen çerçici gibi oldu eğleniyo sıpa işte:)

kıyamam ya canım o herşeye muhalefet olanlar varya onları topa tutmalı bir tek onlar çocuk büyütmüş sanki ben kesin kararlıyım akraba konu komşu dost arkadaş çocukları olursa hiç karışmıyacağım sadece soru sorarlarsa cevaplarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…