- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.601
herkese günaydın ve hayırlı kandiller
kızım uyurken yatıyım,bu gece pek bi keyifsizdi,yordu beni.kızlar bu gece dikkatimi çekti,bu benim 2.reglim,dün oldum,ben regl olunca kızımın da huyu suyu,uykusu vs değişiyor sanki.geçen sefer buna yormamıştım ama şimdi de herşey yolundayken,birden değişince acaba mı dedim.fikri olan var mı.sütün içeriği değişiyor diye okumuştum bir yerlerde.
slm kızlar,
mei tai ile ilgili sorum olcak size, bebeğin yerleştiği kısım elyaflı mı yazın terletmezmi, bide sanal bebek mağazasından sipariş verince kaç günde geliyo, bilginiz var mı, bir de benim kız 43 günlük dün kaka yapmadı ilk defa... çok ıkındı saatlerce ağladı sadece gaz çıkardı, sizdede oluyomu böyle
canım ben mei tai siparişimi 2gün önce verdim sanal bebekten henüz ulaşmadı elime,malzemesi ile ilgli bir bilgim yok henüz..kaka konusunda da benim kızım 2 günde bir yaptığı oluyor ara da..şuan 2. ayımızdayız..öncesinde yoktu bizim de o dönemler de başlamıştı ..daha uzun sürede yapmayan bebeklerimiz de var..muhtemelen bugün yapar,kakanın sıvı olması önemliymiş,onu gözlemlersen bir sıkıntı yoktur canım
saol canım benim içimi rahatlattın, tecrübesiz olmak çok zor, iyi ki kk varmei tai siparişini ben de bu gün vereyim o zaman, artık ne çıkarsa bahtımıza
canım ben mei tai siparişimi 2gün önce verdim sanal bebekten henüz ulaşmadı elime,malzemesi ile ilgli bir bilgim yok henüz..kaka konusunda da benim kızım 2 günde bir yaptığı oluyor ara da..şuan 2. ayımızdayız..öncesinde yoktu bizim de o dönemler de başlamıştı ..daha uzun sürede yapmayan bebeklerimiz de var..muhtemelen bugün yapar,kakanın sıvı olması önemliymiş,onu gözlemlersen bir sıkıntı yoktur canım
Mei tainin daha ince kumaslisi ve kemerlisi slingo hug suan unnadoda indirimde haberiniz olsun arkadaslar.
mama al hemen canım marketten eczaneden her hangi bir yerden. aç kalmasın yavrum .
mama vercen canım idareten ama sütünü arttırmaya çalış bol su iç
2-3 gündür benim de sütüm az 5 dk.da doyan cocuk memeden ayrılamıyo
arada öyle birkaç gün boş oluyo göğüslerim sonra doluyo o yüzden kasmıyorum
inş. gelir sütümüz
canımm bizim forumda zamanında böyle bir konu açılmış,bir göz at istersen. bende okurum hızlıca bir yandan,inşallah acil bir çözüm buluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...k-sutu-alerjisi-olanlar-gelin-paylasalim.html
inek sütü zaten veremezsin
yukarıya yazmıstım canım eczanede vardır,nöbetçi bulursun
Milupa | Milupa Neocate Mama nek St Alerjisi in | 90,45 TL
canım cok üzüldüm ya ama kızların da dediği gibi acil mama al aç kalmasın kuzucuk sütün yine gelir yarın öbürgün ama aç bekletme bebişi bak merva senin için uygun mamayı da bulmuş sağolsun mümkün olan en kısa zamanda al yedir doysun minik kuş
önce dolapta mı çözdürüyorsun, yoksa direk suda mı eritiyorsun canım, benim de 2 ay önceden kalan sütlerim var ama denemedim. kolostrum ise içmeyebilir canım, şuan bebişin sindirimine uygun değil zaten.
golden goat var canım keçi sütünden yapılan bir mama, eczanelerde vardır. Tabi doktoruna danış sen yine de istersen.
çok sağolun kızlar aldık akşam ağlaya ağlaya yedirdim zoruma gitti.
şükür sabah uyandıgımda sütüm vardı emince bitti
ama diğer emmesine kadar yine olur inşallah
öyle umuyorum
özlemcim benim kuzuya dayadım emziği inatla arada atsa bile bayadır emiyo hatta gözlerini kapamaya başladı bile
böyle böyle alışır umarım
Gunaydınlarrr hepınızın kandılı mubarek olsun....
Kızlar besıklere donencelerı taktınızmı?
çıldırmamak işten değil
herkes ne çok biliyo
ya doğru bir tane değil midir
herkes bi akıl veriyo ama biri diğeriyle tutmuyo
devit3 ilacı mesela
bi doktor bıngıldağı küçük verme erken kapanırsa zeka geriliği yapar dedi vermeyi bıraktım
bi başka doktor olur mu vermemek mutlaka vermelisin kemik yapısı diş çıkarması için filan çok önemli dedi vermeye başladım
çocuk bu fazlasını kusar evham yapmayı bırak dediler bıraktım
kilo alımı düşük olunca reflü tanısı kondu ilaca başladık şükür azaldı meğer fazlasını kusmuyormuş yavrum
kimi metsil veriyo kimi metsil iyi değil onu bırak zincoya başla diyo
şu an evde metsil zinco sab ve biogaia var
kimi dr sadece anne sütü su yok diyo
kimi verirsen pamukçuk olmaz diyor
kimi çok giydiriyon bu çocugu bronşit olur bak diyo
kimi soğuk bu oda üşütürsün bu çocugu diyo
geçen yavrumu emzirdim diğer odada misafirlerin yanına geldim gazı var ona uğraşıorum
ağlıyo ya emzir emzir diyorlar emzirdim geldim diyorum doymamış o emzir diyorlar
bu arada kuzum gazını çıkardı rahatladı ama hala inanmıyo bi emzirsen iyiydi diyo fesuphanallah
son olarak
son bir iki gündür sütümün azaldıgının farkındaydım oğlum sündüre sündüre kıza kıza emiyordu
annemlere gittim komşu var
senin sütün yok açlıktan ağlıo o çocuk diye diye beni alt üst etti
ve dün az olan sütüm de sıfırlandı
pislik ya azsa az doyuramıyon açlıktan ağlıo diye diye zom zom söyledi moralimi de sütümü de sıfırladı
bi de üstüne su da vermiyorsun bu çocuga kabız olsun da gör diyo
sanki ben yavrumun kötülüğünü isterm
hangisi iyiyse hangisi doğruysa onu yapmak isterim elbet ama hangisi iyi hangisi doğru şaştım kaldım
herkesin ağzının ortasına bi vurasım var kimselerle görüşmek istemiyorum ama evde de bunalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?