2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol kuzum hoşbulduk bugün en yakın arkadaşım gelicek yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez kardeş gibiyizdir hazırlık yapıcam o arada biraz size bakıyim dedim sen nasılsın kuzun nasıl dün resimlerini gördüm maşşallah ona birde saç birincisi seçilmiş kuzularımız

kızlar az önce gülbende bi kadın bağlandı ve ben dinlerken hüngür hüngür ağladım kadın 5 senedir cocuk özlemi cekiyo 2 kez tüp bebek yapmışlar ikinci tutmuş ama erken doğmuş ve ciğerleri gelişmediği için sadece bir gün yaşayabilmiş buraya kadarı cok acı ama asıl benim içimi yakan şey şu...gülben sordu sütün gelmişmiydi naptın diye kadın da dediki "sütüm geldi ve ben yıllarca hasretini çektiğim yavruma veremediğim sütümü hergün sağıp ağlaya ağlaya bi ağacın dibine döktüm"...
ben şimdi bunu niye anlattım?asla siz de üzülün diye diil yanlış anlamayın nolur sadece sabahki tartışmaları gördüm bi de kelebekk arkadaşımın mama verdiği için üzüldüğünü okudum...kızlar sahip oldugumuz şeylerin farkındasınız dimi hayatımızda böyle kıymetli varlıklar varken değer mi Allah aşkına ufak tefek şeylere takılmaya tabiki hepimiz evlatlarımız için en iyisini en güzelini istiyoruz en mükemmel sekilde yetiştirmek için cabalıyoruz ama herkesin uygulayıs sekli farklıdır...ha suna da dikkat ettim kimse kimseyi yargılamıyo ama öyle hissediliyo yani okuyan üzerine alınıyo...nolur alınganlık yapıp kırılmayalım ya da kılırınabilecek şeyler yazmamaya dikkat edelim tamam hepimiz cok hassasız ama hiçbirimiz yukarda anlattığım anne kadar hassas diiliz dimi Allah kimseye yasatmasın içim yandı dinlerken belki karısmamam gerekirdi ama dayanamadım cünkü burayı ve burdaki arkadaşlarımı cook seviyorum olumsuzluklara üzülüyorum napiim...

gelelim sana kelebekiimm canım üzülme bak kimseyi takma dediğin gibi ağzı olan konusuyo bana da taa en başta kendi annem dedi senin sütün yok bu bebek doymuyo diye dayadı amamyı 3 gün sonra sütüm geldi ama nafile bebebğim öyle ilk günkü kadar kuvvetl ememedi ve sütüm de azaldıkça azaldı şimdi hem beni emiyo hem mama yiyo ama sütümü sadece şifa niyetine alıyo işte doyumluk diil tadımlık yani...ama bunada şükür bak bizim mama ya da süt bi şekilde besleyebildiğimiz bebeklerimiz var Rabbim sağlık versin onlara uzun ömürler versin hiçbirimizi evladımızdan ayırmesin da varsın amam yedirelim üzülme nolur...kimseyi de takma sen o bebeğin annesisin tecrübelerin olmayabilir ama mükemmel bi içgüdüye sahipsin ANNELİK İÇGÜDÜSÜ bu seni herkesten üstün kılar sen içini dinle bebeğin için en doğru olanı yaparsın korkma bak ben bebeğim 20 günlüktü tek başıma kaldım Rabbime cok şükür fıstık gibi güzel ve sapasağlam bi kızım var keske diyorum en basta da yalnız olsaymızım eminim sütüm de olurdu bebeğim de emerdi ama nasip böyleymiş halime coook çok şükürler olsun sen de böle düşün ve daralma emi biz burdayız bak daralırsan:))

iyiyiz canım benim... sizde iyi olun olurmu...
evet artist olacak bizim yakışıklılar... melikenin kızının saçınıda görmen lazım fıstık toka takmış...
bu arada arkadaşınlada bol bol hasret gider canım arkadaşım... keyfiniz bol, gazınız az, sütünüz bol olsun...

ayy gözlerim doldu he... içim sızladı... gülben gerçekten anne içgüsü ile çok başarılı program yapıyor şarkı söylemesin o böyle daha iyi...

ay ozlem bogazima bi yumru oturdu ne guzel yazmissin oylebilgisayar problemli uzun uzun yazamiyorum ben yaa bulgarcaya donmus duzeltemiyorum da

ben kendimi yazsam ancak bu kadar tarif edebilirdim. inanki yaşadıklarının aynısını yaşadım. fazlası var azı yok.bana sen hiç sütünün tadına baktın mı belkide acıdır diyenler, sütün yaramıyolar,benimki taa karşı duvara fışkırıyodu seninkide öyle mi diyenlenler.... de vardı. diğerleride seninkiyle aynı. hiç bişeyi değiştiremiyosun. ben şimdi doğum yapmış olsaydım bütün bu söylenenleri kulağımı kapardım. ama iş işten geçti beni,m moralimi bu laflarıyla bodular zaten. nihayet azalan süt ve biberona alışan bir bebek. ben kısıır döngüye girdim. ve hala dün olmuş aa sen bu bebeği zayıflattın mı diyen bir komşuuu. eveet diyet yaptırtıyorum yaa bu çocuk bu ay normal kilosunu almış bilmeden ne konuşuyosun demek istedim hatta bağırmak ama olmadı iştee.herkes bi bilmiş. inanki bebeişinin dilinden en iyi sen anlarsın. onlar sadece konuşup canını sıkar ve nihayetinde de başarırlar ( ben de bir ara kimseyle görüşmek istemedi,m bu bebeği 4-5 aylık edene kadar kimse geklmsin istedim ama öyle olmuyo işte. bende bunalıyodum.sürekli evde olmaktan. uuffffffff sana yardımcı olmak isterdim ama ben senden vahimmişim. ne zor işmiş yaaaaa. benimki bide biberona alıştıki halim daha yaman.uufffffffffffffff

kızlar acil yardımmm. stoktaki sütlerimi biberonla verdikçe bebeğimi istemeden biberona alıştırmışım. sonrada sütüm az diye mama takviyesi yaptım arada. 1 haftadır sütümü sağarak verdim çoğalsın diye. ve sonuç biberona alışan memeyi reddeden bir bebek. doğduğu gün memete yapışıp bi daha hiç bırakmasın dediğim minik şimdi mememi istemiyooo yaaa. en azından gece emiyo bunada şükür derken dün gece resmen kavga ettik. uyku sersemi alıyoken dün hiç almadı. ve ağlayarak verdim biberonu. hani 2 yaşına kadar emzirecektiimm. sabah yılmadım tekrar denedim çığlıklar attı dana.. biberonu ağzına verip arada çekip göğsümü veriyorum. 2 çekip sonra ağlıyo. göğsümün en dolu anında bile almıyo artık. napacam ben nasıl tekrar mememe alıştıracam. oofffffff ya ne yaptım benn.....

INDIRMEK ICIN TIKLAYIN / CLICK HERE FOR DOWNLOAD
ninni albumü indirmek isteyenler için güzel ninniler var arkadaşlar

Ver ağızlarının payını bana bişey söylesinler de alsınlar bakalım cevaplarını..Ki ben kimseyi kıramayan ben oğlumla ilgili birley söylendi mi deliriyorum.Bir tek eşimin bişeyler söylemesi batmıyor bana ama başkasını çekemem.Sen de veripte susturmazsan ve ayrıca içine atarsan böyle sütün gider.Bak canım şimdi ben de onlar gibi akıl verecek gibi olucam ama sütünün gitmesinin başlıca sebebi içine atıp sinirini kendinden çıkarman.Lütfen sütün için ye iç,hatta bol bol iç ve dinlen...İnş mamayı bir daha kullanmazsınız.

bak ben az önce ne yazdım o kadar yaa neyse sana da şunu söliim canım o zaman sütüm var diye şükret ve biberonla da olsa içir cocuguna yaa sütün var işte bundan ötesi varmı

ben de dinledim avlla canım ağlamıştım dinlerken ve yine gözlerim doldu.

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm

Yemeğimi yaptım oğlum uyudu geldim, dikkatinizi çekerim uyuttum demyorum çünkü kendi uyudu akıllı sıpamm

Al benden de o kadar bu ne ya bırakın rahat da stres yapmayalım bari

canım sen sütünü sağ biberonla ver yine sonuçta yine anne sütü almış oluyo sıkıntı yapma bence

canım bende yakında işe başlıcam ve günde bir kere annem biberonla beslemek zorunda kalıcak
benimde korkum biberonu alışması umarım öyle olmaz
sen yinede memeni vermeye çalış ama ısrarla almıyorsa sağarak verirsin
önemli olan anne sütünü alıyor olması

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlarrr....Çok güzel bir gün kendimiz eşimiz ve melek evlatlarımız için güzel dualarımızla geçiririz umarım bugünü.

Biz bu sabah 2. ay aşılarımızı olduk.Kuzucuğum aşı olurken ağladı ama sonra hemencik sustu ben daha da ağlar sanıyordum hiç öyle olmadı.
Ayrıca bebişim 1100gr almış ve 3cm uzamış,bukadarını beklemiyrodum çok sevindim valla...57cm 5800gr olmuş canımmm oğlummmm benim ya yerim ben onun tombiş bacaklarını:>

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…