- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.661
benimki damaklıyı sevmiyo normal olanıda almadı burda satılıyomu bilmiyorum görümcem almanyadan getirmiş yassı uçlu silikon onu alıyo konyadaydın yanlış hatırlamıyosam bende konyadayım sanada gönderebilirim istersen o emzikten belki senin bebişte onu kabul eder
bennnnnnnnnnn karataykonya mii kıss neresindeee?
evet canım herkes çok biliyo bi biz bilmiyos çocuk bakmayı ya
akrabalarımla çok yakınız canım sıkılınca çıkıp gidiyordum
tabi doğal olarak atlas'da gaz dan dolayı ağlıyo falan
bunun üzerine hemen teşhisi koyuyorlar bu çocuk niye ağlıyo,hastamı,bi doktora götürsene diye
yok bişi sadece gazsancısı var, damlaları var kullanuyoruz doktorluk bi durum yok diyorum
yooo inanmıyorlar illa hasta olacak o çocuk
sanki ben bilmiyorum çocuğumun nesi olduğunu
ben sadistim ya çocuğa acı çektirmeyi sviyorum ya
salaklar hasta olsa koşa koşa götüreceğim zaten sizemi sorarım
artık gitmeyeceğim bi süre sinirlerim bozuluyo ter içinde kalıyorum orda sinirden
ve çocuğa da yansıyo benim stresim hissediyorum
büyük oğlumun bebekliğinde de koskoca iki kadın vardı başımda annem ve kaynanam
daha ilk haftada başladılar sütün yok çocuk açlıktan ağlıyo diye aldılar bakkaldan arı mama (bide arı mama yani düşünün cahilliği,ben onlardan cahil 18 yaşımdayım o zaman) yedirdiler bide kaşıkla yediriyorlar ki neymiş biberonla verirlerse memeyi bırakırmış,bak bak bak
şaka gibi
bu bebeğim ağladığında da annem acaba sütün mü yok demeye başladı hemen kapayı verdim ağzını
şimdi ilk günden beri kendim bakıyorum atlas'a kimse yok başımda oohhh rahat rahat
selçukluda oturuyorum canım sendemi konyada oturuyosun
evet canm konyadayım ben de sağolsn çok incesn bi gün konyalı anneler buluşursak filan alırmhakkaten buluşsak ya
konya canım bende bnmde selçuklu:)
minik kızımın son hali teyzeleri..dünkü güzel pozlardan özendik..
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlarrr....Çok güzel bir gün kendimiz eşimiz ve melek evlatlarımız için güzel dualarımızla geçiririz umarım bugünü.
Biz bu sabah 2. ay aşılarımızı olduk.Kuzucuğum aşı olurken ağladı ama sonra hemencik sustu ben daha da ağlar sanıyordum hiç öyle olmadı.
Ayrıca bebişim 1100gr almış ve 3cm uzamış,bukadarını beklemiyrodum çok sevindim valla...57cm 5800gr olmuş canımmm oğlummmm benim ya yerim ben onun tombiş bacaklarını:>
eşim biberon almış ama biberonla vermedk alışır diye çay kaşığı ile verdk
emziğe gelince de bi taneck emziğimz var bebe dor marka silikon uçlu
ayağımda sallarken elimle tutuyorum o itiyo ben tutuyorum
on on beş dakka ben hem emziği tutup hem ayagımda sallıorum
uyku hali ağır basınca emmeye başlıo
uyku derinleşince de düşüo emzik
emzik maceramız böyle şimdilik
bizimki sokağı sevio kaç kez çığlık çığlığa bağırırken apar topar evden çıkardm da sakinleşti
hatta bi keresnde ikimiz de parkta uyuyakaldık
arkadaşlar benim bir ara sütüm acayip azaldı
bu yazıyı Anadan emilen sütün burundan gelmesi - Acemi Anne- ntvmsnbc.com okuduktan sonra kendimi kampa çektim resmen
3 gün boyunca hemen hemen her emzirmeden sonra göğsümü boş boş olsada sağdım
amaç beyne süt yetmiyor uyarısını yollamaktı sağarken rahat bir koltuğa oturup
resmen meditasyon yapar gibi hadi güzel sütler akın dedim hepve gerçektende aktı
maşallah sütüm şimdi belirgin bir şekilde arttı
size tavsiyem hep sütüm yetiyor çok şükür deyin azaldı demeyin siz öyle dedikçe iyice azalır
her kadın yavrusunu doyuracak kadar süt üretebilirmiş herkese bol bol sütlü günler diliyorum
selam güzel anneler,
hepinizin kandili mübarek olsun...
kızımı uyutup pc başına geçebildim nihayet ama uzun sürmez uyanır birazdan. isteksiz uyudu. bir gözüyle hala bakıyor ara sıra:)
dün akşam üzeri çok güzel bir iş teklifi aldım, hem de istediğim polikliniklerden birinden. ama henüz çalışabilmem için erken olduğunu düşünüyorum. bebeğim biberon ve mama da almıyor. sütümü sağsam bile biberondan içmiyor. biraz daha ev hanımlığına devam edicem öyle görünüyor. bebeğim için herşeyden vazgeçebilirim elbette ama bu iş fırsatı bi daha ne zaman elime geçer bilmiyorum, gerçekten istediğim bir yer sonuçta. aklım çok karışıkkkkk
evet canım zor bir karar
bebeğin de biberon almıyo benimki gibi
bibronu kabul etseydi en azından sağıp bırakırdın hem bebeğini sütünle besleyip hemde çok istediğin işi kaçırmamış olurdun
ama bu durumda dediğin gibi bi süre daha evde olmak zorundasın gibi görünüyo
sağol canımKelebek elin ağzı torba değil ki büzesin, sana bu lafları söyleyenlerde eminim zamanında kendi evlatlarını büyütürlerken söylenen her lafa alınmışlardır ama maalesef sanki hiç yaşamamışlar gibi unuturlarda yaşayanlara laf sokarlar....
İnan çok laf söyleniyor, insanın canını çok yakıyorlar... daha öncede dedim ya ben işitme engelliyim, ama sonradan ateşli hastalıktan dolayı böyle olmuşum, fakat bunu bildikleri halde sanki irsiymiş gibi bebeğin duyuyormu, işitme testi yaptırdın mı diye sormaları( ben duymuyorum diye bebeğimde mi duymayacak) bebek duyuyormu diye bebeğe kendilerince test yapmaları, ayrıca çok zayıfım ya (boyuma göre 44-46 olurdum) sen bu bebeği nasıl doğuracan diyenler, doğurduktan sonrada nasıl doğurdun senin sütün olmaz diyenler... ama inan hiçbirini takmadım, sadece karşımdaki insanların karakterlerini öğrenmiş oldum...sende takma, gün geçtikçe gülüp geçiyosun bile....
ben sana yaptıklarımı söyleyeym canım, her öğünde tahinli pekmezin-dere otun olsun.... Günde bir bardak dutlu süt iç, bunun çok faydasını görüyorum ve bebeğini emzirirken yanına hurma ve incir al ye, sonrada üzerine iki bardak su iç ve deki inanıyorum ki bu incir-hurma-su bir sonraki emzirmeme kadar süte dönüşecek.... buna öncelikle senin inanman lazım... benim sütüm 4. gün geldi, ilk iki gün göğsümden kanlı sıvı geliyordu, oradan biraz alıp labaratuarda incelediler, iltihap yokmuş ama süt gelmeyebilir, mama al dediler, ben hayır gelecek dedim inatla, sen gelecek diye tekrarladıkça beyin bunu kabul ediyor ve süt üretmeye başlıyorama dediğim gibi önce sen bütün alıcılarını dışarı kapat ve sadece kendine inan-güven
selam güzel anneler,
kızımı uyutup pc başına geçebildim nihayet ama uzun sürmez uyanır birazdan. isteksiz uyudu. bir gözüyle hala bakıyor ara sıra:)
dün akşam üzeri çok güzel bir iş teklifi aldım, hem de istediğim polikliniklerden birinden. ama henüz çalışabilmem için erken olduğunu düşünüyorum. bebeğim biberon ve mama da almıyor. sütümü sağsam bile biberondan içmiyor. biraz daha ev hanımlığına devam edicem öyle görünüyor. bebeğim için herşeyden vazgeçebilirim elbette ama bu iş fırsatı bi daha ne zaman elime geçer bilmiyorum, gerçekten istediğim bir yer sonuçta. aklım çok karışıkkkkk
ronyacım sen neyle sağıyorsun sütünü
bende el pompası var ama ondan da çok fazla gelmiyo
elle sağmayı denediğimde de göğüslerim tahriş olup acıyo
minik kızımın son hali teyzeleri..dünkü güzel pozlardan özendik..
ya bnm gibi bi manyak varmı ya? sbh akşm cici bebe yiorm ymk yerine..acayip seviyorm ya..arada tutuyo sevdam gidip alıyorm dadanıyorm..görenlerde çocuma alıyorm zannediyodr..halbuki anası kendine yapıyo mamayı..ana oğul mama yices yakında :))
selam güzel anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?