2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canm konyadayım ben de sağolsn çok incesn bi gün konyalı anneler buluşursak filan alırm hakkaten buluşsak ya

konya mii kıss neresindeee?
bennnnnnnnnnn karatay

en iyisi yalnz olmak şu an yalnzm emziriorm mutluyum

Kelebek elin ağzı torba değil ki büzesin, sana bu lafları söyleyenlerde eminim zamanında kendi evlatlarını büyütürlerken söylenen her lafa alınmışlardır ama maalesef sanki hiç yaşamamışlar gibi unuturlarda yaşayanlara laf sokarlar....

İnan çok laf söyleniyor, insanın canını çok yakıyorlar... daha öncede dedim ya ben işitme engelliyim, ama sonradan ateşli hastalıktan dolayı böyle olmuşum, fakat bunu bildikleri halde sanki irsiymiş gibi bebeğin duyuyormu, işitme testi yaptırdın mı diye sormaları( ben duymuyorum diye bebeğimde mi duymayacak) bebek duyuyormu diye bebeğe kendilerince test yapmaları, ayrıca çok zayıfım ya (boyuma göre 44-46 olurdum) sen bu bebeği nasıl doğuracan diyenler, doğurduktan sonrada nasıl doğurdun senin sütün olmaz diyenler... ama inan hiçbirini takmadım, sadece karşımdaki insanların karakterlerini öğrenmiş oldum... sende takma, gün geçtikçe gülüp geçiyosun bile....

ben sana yaptıklarımı söyleyeym canım, her öğünde tahinli pekmezin-dere otun olsun.... Günde bir bardak dutlu süt iç, bunun çok faydasını görüyorum ve bebeğini emzirirken yanına hurma ve incir al ye, sonrada üzerine iki bardak su iç ve deki inanıyorum ki bu incir-hurma-su bir sonraki emzirmeme kadar süte dönüşecek.... buna öncelikle senin inanman lazım... benim sütüm 4. gün geldi, ilk iki gün göğsümden kanlı sıvı geliyordu, oradan biraz alıp labaratuarda incelediler, iltihap yokmuş ama süt gelmeyebilir, mama al dediler, ben hayır gelecek dedim inatla, sen gelecek diye tekrarladıkça beyin bunu kabul ediyor ve süt üretmeye başlıyor ama dediğim gibi önce sen bütün alıcılarını dışarı kapat ve sadece kendine inan-güven

arkadaşlar benim bir ara sütüm acayip azaldı
bu yazıyı Anadan emilen sütün burundan gelmesi - Acemi Anne- ntvmsnbc.com okuduktan sonra kendimi kampa çektim resmen
3 gün boyunca hemen hemen her emzirmeden sonra göğsümü boş boş olsada sağdım
amaç beyne süt yetmiyor uyarısını yollamaktı sağarken rahat bir koltuğa oturup
resmen meditasyon yapar gibi hadi güzel sütler akın dedim hep ve gerçektende aktı
maşallah sütüm şimdi belirgin bir şekilde arttı
size tavsiyem hep sütüm yetiyor çok şükür deyin azaldı demeyin siz öyle dedikçe iyice azalır
her kadın yavrusunu doyuracak kadar süt üretebilirmiş herkese bol bol sütlü günler diliyorum

maaşallah oğluna annesi

bizimde sağlık ocağındaki randevumuz 31 inde

haaa haaa biliyorum o parkta uyuma olayını anlatmıştın alemsiniz

şu emzik olayı da tıpkı sizinki gibiyiz resmen aynıyız

selam güzel anneler,
hepinizin kandili mübarek olsun...

kızımı uyutup pc başına geçebildim nihayet ama uzun sürmez uyanır birazdan. isteksiz uyudu. bir gözüyle hala bakıyor ara sıra:)

dün akşam üzeri çok güzel bir iş teklifi aldım, hem de istediğim polikliniklerden birinden. ama henüz çalışabilmem için erken olduğunu düşünüyorum. bebeğim biberon ve mama da almıyor. sütümü sağsam bile biberondan içmiyor. biraz daha ev hanımlığına devam edicem öyle görünüyor. bebeğim için herşeyden vazgeçebilirim elbette ama bu iş fırsatı bi daha ne zaman elime geçer bilmiyorum, gerçekten istediğim bir yer sonuçta. aklım çok karışıkkkkk

ronyacım sen neyle sağıyorsun sütünü
bende el pompası var ama ondan da çok fazla gelmiyo
elle sağmayı denediğimde de göğüslerim tahriş olup acıyo

evet canım zor bir karar

bebeğin de biberon almıyo benimki gibi
bibronu kabul etseydi en azından sağıp bırakırdın hem bebeğini sütünle besleyip hemde çok istediğin işi kaçırmamış olurdun

ama bu durumda dediğin gibi bi süre daha evde olmak zorundasın gibi görünüyo

kızım 6 aylık olana kadar çalışmama kararı almıştım hatta doktoramı dondurdum tez aşamasında.. ama aklım karıştı işte birden çok istediğim bu teklifi alınca. neyse kısmet artık...

sağol canım
gün gelecek gülüp geçmeyi öğreneceğiz ve gün gelecek bugünlere bu dertlere gerçekten güleceğiz
evet canım yeyip içtiklermzden çok inanç çok önemli su içiyorum mesela inanıyorum ki o su süte dönüşecek
dua var süt olması için sütü az olan veya olmayan anneler bakabilir sonuçta yer gök dua üzerine

yarın için doktorumuzdan randevu aldık... sekreter kıza rota aşısının fiyatlarını sordum...
2 çeşit varmış
* 3 doz olarak varmış tek dozu 115 Tl.
* 2 doz olarak varmış tek dozu 145 Tl.

Bakalım doktor hangisini önerecek...

canım mesleğin ne hangi poliklinikten aldın teklifi belki bildiğim bir yerdir
bende biraz daha ev hanımlığı yapmak istiyorum ancak devlet memuru olunca anca raporla uzatabiliyorsun
bende rapor alabilme hayalleri kuruyorum umarım becerebilirim :97:

ronyacım sen neyle sağıyorsun sütünü
bende el pompası var ama ondan da çok fazla gelmiyo
elle sağmayı denediğimde de göğüslerim tahriş olup acıyo

canım ben aventin elektrikli pompasını kullanıyorum
çok memnunum göğüs ucumda herhangi bir acıma yok
ayrıca bayada güzel sütü sağıyor tavsiye ederim
eğer almayı düşünürsen piyasada en ucuz bulabilceğin yer
eczanemizde.com diye bir site topicte bir çok arkadaş ordan aldık

Life_84 ve Melike bebişleriniz çok tatlı maşaAllah

Bu arada melike bebeğin daha doğmadan önce beşiktaşlı beşiğini paylaştığında eşim kızına göz dikmişti, bu kızı bizim oğlana alalım diye, şimdi kendini görünce bayıldı, illa alalım diye tutturdu

minik kızımın son hali teyzeleri..dünkü güzel pozlardan özendik..

oyy yerim bunu kara kız seni...

bende çok severim...

senşnde kandilin mübarek olsun canım... şu iş teklifleri hep hiç olmayacak zamanda gelir... bırakacağın biri varsa kızını bilmemki erkenmi ceylinmelek çalışacaktı ama patronu sorun çıkardı... içi rahttı onun emanet ettiği kişiye güveniyordu sadece bebeğini özlüyordu... off kararsız olmamak elde değil gerçekten...

mıchel telo'nun
Aİ SE EU TE PEGO ŞARKISINI AÇTIM ATLAS'A
YATIRDIM YÜZ ÜSTÜ DİZİME ŞARKIYLA UYUDU
SEVDİ BUNU KUZUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…