- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.681
Life_84 ve Melike bebişleriniz çok tatlı maşaAllah
Bu arada melike bebeğin daha doğmadan önce beşiktaşlı beşiğini paylaştığında eşim kızına göz dikmişti, bu kızı bizim oğlana alalım diye, şimdi kendini görünce bayıldı, illa alalım diye tutturdu
haaa haaabiliyorum o parkta uyuma olayını anlatmıştın alemsiniz
şu emzik olayı da tıpkı sizinki gibiyiz resmen aynıyız
kızım 6 aylık olana kadar çalışmama kararı almıştım hatta doktoramı dondurdum tez aşamasında.. Ama aklım karıştı işte birden çok istediğim bu teklifi alınca. Neyse kısmet artık...
valla ya bazen bende öyle güzel kız görünce oğluma yakıştırıyorum... kaynanalık damarım şimdiden başladı...
Bu durumda aslında emziği almış olmuo de mi
soranlara alıo emziği diorum yavrum beni de kandırmış bunu almak zannediyorum
mıchel telo'nun
Aİ SE EU TE PEGO ŞARKISINI AÇTIM ATLAS'A
YATIRDIM YÜZ ÜSTÜ DİZİME ŞARKIYLA UYUDU
SEVDİ BUNU KUZUM
kızlar göğüs pompası alacam ama manuel
kullandıgınız tavsiye edecegnz ürün var mı
beyne süt yetmiyor iletisini gönderecemteşekkürler ronya
kızlar acil yardımmm. stoktaki sütlerimi biberonla verdikçe bebeğimi istemeden biberona alıştırmışım. sonrada sütüm az diye mama takviyesi yaptım arada. 1 haftadır sütümü sağarak verdim çoğalsın diye. ve sonuç biberona alışan memeyi reddeden bir bebek. doğduğu gün memete yapışıp bi daha hiç bırakmasın dediğim minik şimdi mememi istemiyooo yaaa. en azından gece emiyo bunada şükür derken dün gece resmen kavga ettik. uyku sersemi alıyoken dün hiç almadı. ve ağlayarak verdim biberonu. hani 2 yaşına kadar emzirecektiimm. sabah yılmadım tekrar denedim çığlıklar attı dana.. biberonu ağzına verip arada çekip göğsümü veriyorum. 2 çekip sonra ağlıyo. göğsümün en dolu anında bile almıyo artık. napacam ben nasıl tekrar mememe alıştıracam. oofffffff ya ne yaptım benn.....
K
bu durumda aslında emziği almış olmuo de mi
soranlara alıo emziği diorum yavrum beni de kandırmış bunu almak zannediyorum
Kizlarrr bu annelik beni alingan bı insan yapti.Gorumcem gidicegemiz yere ben gelemem oraya bebekle diyince o gelmese de bebisi göndersin ben cok özledim bakarım ona demiş.Saol ya Allah razı olsun:))Ayyy nasil sinirime dokundu saçma bisi ama.HTML:K
Bir de En yakın çocukluk arkadasım da evde soz Nisan yapıyo kocan gelmesin sen gel tek diyo aile arasindaymis dedim gıtmıyorum ben kusura bakma. Ama yine de yumusadim şimdi en yakın atkadasim aranı bozsan bozmamazsın...
Offf paylasiyim dedim belki rahatlarım :)
kızlar göğüs pompası alacam ama manuel
kullandıgınız tavsiye edecegnz ürün var mı
beyne süt yetmiyor iletisini gönderecemteşekkürler ronya
şu an yaşadıgım bi olayı anlatıyorum
eşim aradı kaç ekmek alınacak diye sordu iki dedim tamam dedi
bana kılıbık diyorlar arkadaşlarn yanına gidip sana telefonu kapat diyecem tamam mı dedi
bi anda kapa telefonu kapa yorum yapma filan dedi kapadı
kılıbık dedikleri adam bi baktı mı ne diyecegmi şaşırırm bu nasıl kılıbıklıksa
şu an yaşadıgım bi olayı anlatıyorum
eşim aradı kaç ekmek alınacak diye sordu iki dedim tamam dedi
bana kılıbık diyorlar arkadaşlarn yanına gidip sana telefonu kapat diyecem tamam mı dedi
bi anda kapa telefonu kapa yorum yapma filan dedi kapadı
kılıbık dedikleri adam bi baktı mı ne diyecegmi şaşırırm bu nasıl kılıbıklıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?