2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ya bazen bende öyle güzel kız görünce oğluma yakıştırıyorum... kaynanalık damarım şimdiden başladı...

kızım 6 aylık olana kadar çalışmama kararı almıştım hatta doktoramı dondurdum tez aşamasında.. Ama aklım karıştı işte birden çok istediğim bu teklifi alınca. Neyse kısmet artık...

üzülme camın daha önüne ne teklifler gelir
her şeyde vardır bi hayır

kızlar göğüs pompası alacam ama manuel
kullandıgınız tavsiye edecegnz ürün var mı
beyne süt yetmiyor iletisini gönderecem teşekkürler ronya

kızlar göğüs pompası alacam ama manuel
kullandıgınız tavsiye edecegnz ürün var mı
beyne süt yetmiyor iletisini gönderecem teşekkürler ronya

canım kesinlikli elektrikli al manuel çok zor
azcık fazla para vericen ama iş görecek
aventinkini kullanıyorum ben kesinlikle tavsiye ederim

canım kızım ayağımda uzun uzadıya yazamıycam.şu linkteki ürüne bak istersen.geçen gün görmüştüm:
Medela Ek Beslenme Sistemi (Supplemental Nursing System), MEDELA, Medela Ek Beslenme Sistemi (Supplemental Nursing System)

HTML:
K
Kizlarrr bu annelik beni alingan bı insan yapti.Gorumcem gidicegemiz yere ben gelemem oraya bebekle diyince o gelmese de bebisi göndersin ben cok özledim bakarım ona demiş.Saol ya Allah razı olsun:))Ayyy nasil sinirime dokundu saçma bisi ama.
Bir de En yakın çocukluk arkadasım da evde soz Nisan yapıyo kocan gelmesin sen gel tek diyo aile arasindaymis dedim gıtmıyorum ben kusura bakma. Ama yine de yumusadim şimdi en yakın atkadasim aranı bozsan bozmamazsın...
Offf paylasiyim dedim belki rahatlarım :)

bu durumda aslında emziği almış olmuo de mi
soranlara alıo emziği diorum yavrum beni de kandırmış bunu almak zannediyorum

benim oğlum da aynı siz gibi..
emziği elimle tutuyorum öyle emiyo, elimi çekersem 2 dk içinde fırttt diye fırlatıyo ((
ben işe başlayınca anneme de rahatlık olsun die alsın istiyorum yoksa bu kadar uğraşmam..ama almış olmuyo tabi şuan.. inşallah alışırlar..

şu an yaşadıgım bi olayı anlatıyorum
eşim aradı kaç ekmek alınacak diye sordu iki dedim tamam dedi
bana kılıbık diyorlar arkadaşlarn yanına gidip sana telefonu kapat diyecem tamam mı dedi
bi anda kapa telefonu kapa yorum yapma filan dedi kapadı

kılıbık dedikleri adam bi baktı mı ne diyecegmi şaşırırm bu nasıl kılıbıklıksa

canım ne tuhaf birgün o görümcene 2 çift laf ederdimde dua etsin bugün kandil... sinir şey...

arkadaşına gelincede kına gecesimi yapıyor erkek olmayacak... gitme bence canım... ailesini kocan görünce tövbe yarabbim aşıkmı olacak ne niiyetle böyle bir teklifte bulundu utanmadan anlamadım...

hahaha :)))

Eki Görüntüle 426987

BUGÜNKİ KIYAFETİMİZ NASIL OĞLUM İLK KEZ KOT GİYDİ...

muhteşem olmuş canım. bende kızıma bitane tulum aldım harika ama straplez daha giydiremiyorum havalar ısınsın çekerim resmini:))

bidaha ara eve gelince görürsün gününü de... bu erkekler resmen çocuk, bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…