2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o nası iş ya..nazik vede karısına iyi davranan adamlar kılıbık sert davrananlar erkek gibi erkek mi oluyo..eşinin arkadaşlarının mantığı ne şekil işliyo.. bnce fazla takılmasın onlarla eğer sna bu şekil sert davranıp onlar arasında itibar görcekse..yani çok ciddi bişey olmayabilir ama bna böyle şeylerin şakası bile itici geliyo..

Boş ver kuzum ya, görümcene söyle oyuncak bebek değil o tamam mı, arkadaşına da gitmeyiver anlar o.
Ay bu erkekler, her zaman saf ve tutarsızlar

diş hekimiyim cnm. özel akhisar hastanesi var, manisa akhisarda. oraya başvurmuştum bir süre önce. yeni cevap geldi. izmirden taşınmayı düşünüyorum çünkü. iyi olucaktı benm için. bütün akrabalarım orada. burada kimse yok. eşimin işi burada ama o gelip gidebilir sorun olmazdı yani.

arkadaşları ailecek görüştüğümüz kişiler
arkadaşları da biliyo onun bana kapa kapa derkenki tavrının gerçek olmadıgını ben de biliyorum eşim de biliyo sorun yok yani
güldüm geçtim bana komik geldi
gerçekten çocuklar

Hayırlı olsun inşallah manuel yormaz seni, ben de ucuz olsun diye Kraft elektrikli almıştım, şimdilik memnunum bakalım

teşekkür ederim canım ben çalışmadığım için sorun olmaz diye düşünüyorum.kızımın çok uyuduğu zamanlarda göğüslerimde ağrı oluyor onun için alıyorum.çokmu yorucu oluyor? elektrikliyle manuel arasında ne kadar zaman farkı oluyordurki?

ben şuan aventin manuel pompasını aldırıyorum eşime 69 tl birde uyku arkadaşı alıyoruz kızımıza

http://www.minabebe.com da

ronya elektrikli al dedi ama bana biraz fazla geldi fiyatı
ben çalışmayacagım evdeyim yani saklamak amaçlı almayacağım
sütüm oldugu müddetçe emzireceğm
beyne süt yetmiyor uyarısı gönderip artırmak amaçlı alacam

sen araştırdın mı avent manuel iyi miymiş
kullanımı biraz zor olacak vevakit alacak :44:

ben şuan aventin manuel pompasını aldırıyorum eşime 69 tl birde uyku arkadaşı alıyoruz kızımıza

http://www.minabebe.com da

ronya elektrikli al dedi ama bana biraz fazla geldi fiyatı
ben çalışmayacagım evdeyim yani saklamak amaçlı almayacağım
sütüm oldugu müddetçe emzireceğm
beyne süt yetmiyor uyarısı gönderip artırmak amaçlı alacam

sen araştırdın mı avent manuel iyi miymiş
kullanımı biraz zor olacak vevakit alacak :44:

bi de süt saklama poşeti mi kabı mı almalıyız ki

sabah bu konuyu kapamışken yazmış olduğun şeyleri okuyunca tepem attı, ve aşağıda yazacaklarımı senden başka kimse üstüne alınmasın....

öncelikle konumuz ağlayan çocuğu almamak değil, uyku eğitimi vermek.... bahsettiğim şeyleri araştırmadan yorum yapmanı geçtim,bari yazdığım ve yazılan şeyleri anlayarak fikir bildir.
kullanmış olduğum ürünlerin bana yarattığı konfor sayesinde, gece uykusu dışında bütün gününü Berra üzerimde yaşıyor zaten...

diğer bahsettiğin bana çok saçma gelen konu ise , senin içinde baya birikmiş olan benim ise hiç ama hiç dikkat etmediğim fotoğraf beğenme...

valla ben bu güne kadar kim beğendi kim beğenmedi, kim yorum yaptı kim yapmadı diye çetelesini tutmadım...

genel olarak beğen butonunu kullanma gibi bir alışkanlığım ise hiç yok, sayfanın üzerindeki bildirimlerde şu anda 467 yazıyor, yani hiç orayı açıp kim neyimi beğenmiş diye merak etmiyorum.

senin kiminle ne sürtüşmen olduğunu da bilmiyorum, çünkü ben kişilerin kişiler ile olan kişisel sorunları ile ilgilenecek kadar dar bakmıyorum dünyaya...

senin ile hiçbir derdim yok ve hatta seni severdim de, oğlunuda çok beğenirim...

lakin en sevmediğim insan özelliği biriktirici, ve en olmadık zamanda alakasız bir yerde patlatması sende onlardanmışsın o yüzden bundan önce hiçbir kasıtım olmamasına rağmen yapmamış olduğum (hatta kimseye yapmamış olduğum) beğenme aktivitesini bundan sonra kasıtlı olarak sadece sana yapmayacağım.

çokda umurumdaydı gibilerinden bir cevap vermesen iyi olur çünkü o kadar umurundaymış ki, takip edip çetelesini tutup bugün patlattın....

sana tavsiyem böyle küçük şeylere takılma, sana birşey katacak şeyleri takip et, algını ve ufkunu genişlet....

aventin ürünlerinden memnunum.sonuçta ben çalışan bir anne değilim o yüzden elektrikli benim için fazla gibi geldi.gereksiz yani çalışıyor olsam kesinlikle elektriklisini alırdım ama... saklamayı düşünmüyorum demişsin? o yüzden bence poşet yada kap alma ben almıcam.2 tane avent biberonumuz var.birde cihazın kendi saklama biberonu var.biberonlarda cihaza uyumlu olucağı için almama gerek yok yani.sonuçta dondurucuda saklamayı düşünmüyorum
alma sebebim bebeğim göğüslerimle çok oynuyor bunu engellemek için ve babamızında beslenme saatimize eşlik edebilmesi için

Son düzenleme:
Konyalı annısler bı kayserılı olarak benıde alın aranıza,kayserıden kımsecıkler yok burda en yakın sız varsınız,pastırma mantı getırırım...olmamı?

çok şekerrr yerim bn onu

maaşallah suphanallah
çok tatlı bu kız yerim onu haammm

teşekkür ederiz teyzeleri

benzer bir durum benim de başıma geçti..özelden kamuya geçme durumum vardı kızımı bırakmak çok zor geldi geçmedim..onun yanında olduğum için çok mutluyum,diğer türlü de bir işim vardı zaten..zor bir karar anne için..inşallah hayırlısı olur hakkınızda..bu arda diş hekimliği de çok havalı:)

teşekkür ederim canım..eşin de alemmiş:)..ama melikenin kızı da çok tatlıydı hakkaten,talip olunmayacak gibi değil maşallah
Eki Görüntüle 426987

BUGÜNKİ KIYAFETİMİZ NASIL OĞLUM İLK KEZ KOT GİYDİ...
maşallah kıyafetini çok güzel taşımış:)banyo keyfinde vicuuudunun güselliklerini göstermişti zaten:)

Eki Görüntüle 427083
Oğluşum hayatının ve yılın ilk kirazını yedi, şifa olsun meleğime.

o kirazı biz de onu yesek:)maşallah yaa..senin doğum yaptığın gün sizi rüyamda görmüştüm..doktorlar korkutmuştu hani.. maşalah kuzucuklarımıza nasıl da hemen büyüyorlar..Allah her anlarını güzel etsin inşallah

Son düzenleme:
diyelim ki
emdi tok süt var sağdık dondurucuya koymayıp napcaz bilmedgmden soruorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…