- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.701
şu an yaşadıgım bi olayı anlatıyorum
eşim aradı kaç ekmek alınacak diye sordu iki dedim tamam dedi
bana kılıbık diyorlar arkadaşlarn yanına gidip sana telefonu kapat diyecem tamam mı dedi
bi anda kapa telefonu kapa yorum yapma filan dedi kapadı
kılıbık dedikleri adam bi baktı mı ne diyecegmi şaşırırm bu nasıl kılıbıklıksa
Boş ver kuzum ya, görümcene söyle oyuncak bebek değil o tamam mı, arkadaşına da gitmeyiver anlar o.Kizlarrr bu annelik beni alingan bı insan yapti.Gorumcem gidicegemiz yere ben gelemem oraya bebekle diyince o gelmese de bebisi göndersin ben cok özledim bakarım ona demiş.Saol ya Allah razı olsun:))Ayyy nasil sinirime dokundu saçma bisi ama.HTML:K
Bir de En yakın çocukluk arkadasım da evde soz Nisan yapıyo kocan gelmesin sen gel tek diyo aile arasindaymis dedim gıtmıyorum ben kusura bakma. Ama yine de yumusadim şimdi en yakın atkadasim aranı bozsan bozmamazsın...
Offf paylasiyim dedim belki rahatlarım :)
Ay bu erkekler, her zaman saf ve tutarsızlarşu an yaşadıgım bi olayı anlatıyorum
eşim aradı kaç ekmek alınacak diye sordu iki dedim tamam dedi
bana kılıbık diyorlar arkadaşlarn yanına gidip sana telefonu kapat diyecem tamam mı dedi
bi anda kapa telefonu kapa yorum yapma filan dedi kapadı
kılıbık dedikleri adam bi baktı mı ne diyecegmi şaşırırm bu nasıl kılıbıklıksa
kızlar göğüs pompası alacam ama manuel
kullandıgınız tavsiye edecegnz ürün var mı
beyne süt yetmiyor iletisini gönderecemteşekkürler ronya
diş hekimiyim cnm. özel akhisar hastanesi var, manisa akhisarda. oraya başvurmuştum bir süre önce. yeni cevap geldi. izmirden taşınmayı düşünüyorum çünkü. iyi olucaktı benm için. bütün akrabalarım orada. burada kimse yok. eşimin işi burada ama o gelip gidebilir sorun olmazdı yani.canım mesleğin ne hangi poliklinikten aldın teklifi belki bildiğim bir yerdir
bende biraz daha ev hanımlığı yapmak istiyorum ancak devlet memuru olunca anca raporla uzatabiliyorsun
bende rapor alabilme hayalleri kuruyorum umarım becerebilirim :97:
ben şuan aventin manuel pompasını aldırıyorum eşime 69 tl birde uyku arkadaşı alıyoruz kızımıza
http://www.minabebe.com da
o nası iş ya..nazik vede karısına iyi davranan adamlar kılıbık sert davrananlar erkek gibi erkek mi oluyo..eşinin arkadaşlarının mantığı ne şekil işliyo..bnce fazla takılmasın onlarla eğer sna bu şekil sert davranıp onlar arasında itibar görcekse..yani çok ciddi bişey olmayabilir ama bna böyle şeylerin şakası bile itici geliyo..
Hayırlı olsun inşallah manuel yormaz seni, ben de ucuz olsun diye Kraft elektrikli almıştım, şimdilik memnunum bakalım
ben şuan aventin manuel pompasını aldırıyorum eşime 69 tl birde uyku arkadaşı alıyoruz kızımıza
günaydınnnn
hayırlı kandiller kızlar Rabbim kalbinizdeki bütün güzellikleri nasip etsin inşallah....
geçmişi tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla gamze bir sistemden bahsetmiş orada ters düşülmüş ben bu konuyu dr görüşmüştüm oğlum hep ağlıyo sürekli kucağımda durmak istiyo 1 dk yere koyamıyorum dedim anne kokusu istiyor mecburen alıcaksın kuacağına dedi neyse ben ısrarla almadım pusetinde o ağlıyo ben konuşuyorum o ağlıyo ben konuşuyorum ama ben bunu yaptıkca geri tepdi cocuk iyice katılmaya başladı ve 10 kat daha huysuzlaştı şimdi ağladığında kucağıma alıyorum koklaşıyoruz tekrar yerine kokuynca sakinleşiyo benim takdiğim bu oldu şimdilik böyle...
birde küsmelerden bahsedilmiş illaki yanlış anlamalar oluyo ama bizim ayçayla daha önce yazışmamızın üzerine ters bir durum oldu onun yazdığı bana itici geldi benim yazdığımda ona böylelikle bir birimizin yazılarına yorum yapmamadık neyse önemli kısmı şu aslında biz mag34 ile aramızda terslik varken malgoç_ga ya ne olmuştu hiçbir zaman oğlumun bir resmini dahi beğenme gereği hissetmedi halbuki bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz berranın resimlerine ağlaya ağlaya baktık neyse burası yanlış anlamaya ve alınganlık yapmaya cok müsayit bir ortam ...........oyüzden akıl verirken önce kendi tavrımıza bakalım...
aventin ürünlerinden memnunum.sonuçta ben çalışan bir anne değilim o yüzden elektrikli benim için fazla gibi geldi.gereksiz yani çalışıyor olsam kesinlikle elektriklisini alırdım ama... saklamayı düşünmüyorum demişsin? o yüzden bence poşet yada kap alma ben almıcam.2 tane avent biberonumuz var.birde cihazın kendi saklama biberonu var.biberonlarda cihaza uyumlu olucağı için almama gerek yok yani.sonuçta dondurucuda saklamayı düşünmüyorumronya elektrikli al dedi ama bana biraz fazla geldi fiyatı ben çalışmayacagım evdeyim yani saklamak amaçlı almayacağım sütüm oldugu müddetçe emzireceğm beyne süt yetmiyor uyarısı gönderip artırmak amaçlı alacam sen araştırdın mı avent manuel iyi miymiş kullanımı biraz zor olacak vevakit alacak :44: bi de süt saklama poşeti mi kabı mı almalıyız ki
çok şekerrr yerim bn onu
maaşallah suphanallah
çok tatlı bu kız yerim onu haammm
selam güzel anneler,
hepinizin kandili mübarek olsun...
kızımı uyutup pc başına geçebildim nihayet ama uzun sürmez uyanır birazdan. isteksiz uyudu. bir gözüyle hala bakıyor ara sıra:)
dün akşam üzeri çok güzel bir iş teklifi aldım, hem de istediğim polikliniklerden birinden. ama henüz çalışabilmem için erken olduğunu düşünüyorum. bebeğim biberon ve mama da almıyor. sütümü sağsam bile biberondan içmiyor. biraz daha ev hanımlığına devam edicem öyle görünüyor. bebeğim için herşeyden vazgeçebilirim elbette ama bu iş fırsatı bi daha ne zaman elime geçer bilmiyorum, gerçekten istediğim bir yer sonuçta. aklım çok karışıkkkkk
Life_84 ve Melike bebişleriniz çok tatlı maşaAllah
Bu arada melike bebeğin daha doğmadan önce beşiktaşlı beşiğini paylaştığında eşim kızına göz dikmişti, bu kızı bizim oğlana alalım diye, şimdi kendini görünce bayıldı, illa alalım diye tutturdu
maşallah kıyafetini çok güzel taşımış:)banyo keyfinde vicuuudunun güselliklerini göstermişti zaten:)
Eki Görüntüle 427083
Oğluşum hayatının ve yılın ilk kirazını yedi, şifa olsun meleğime.
diyelim kiaventin ürünlerinden memnunum.sonuçta ben çalışan bir anne değilim o yüzden elektrikli benim için fazla gibi geldi.gereksiz yani çalışıyor olsam kesinlikle elektriklisini alırdım ama... saklamayı düşünmüyorum demişsin? o yüzden bence poşet yada kap alma ben almıcam.2 tane avent biberonumuz var.birde cihazın kendi saklama biberonu var.biberonlarda cihaza uyumlu olucağı için almama gerek yok yani.sonuçta dondurucuda saklamayı düşünmüyorum
Konyalı annısler bı kayserılı olarak benıde alın aranıza,kayserıden kımsecıkler yok burda en yakın sız varsınız,pastırma mantı getırırım...olmamı?
diyelim ki
emdi tok süt var sağdık dondurucuya koymayıp napcaz bilmedgmden soruorm
Konyalı annısler bı kayserılı olarak benıde alın aranıza,kayserıden kımsecıkler yok burda en yakın sız varsınız,pastırma mantı getırırım...olmamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?