2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

diyelim ki
emdi tok süt var sağdık dondurucuya koymayıp napcaz bilmedgmden soruorm

süt saklama poşeti alabilirsin o zaman canım.verdiğim sitede indirimde vardı
.milkway http://www.minabebe.com/default.aspx
ben saklamayı düşünmüyorum birkere normal sütü denedim çözülünce bence değişiyor tadı.ben veremem içemediysem bebeğimede veremem diye düşünüyorum

evet tadı değişiyor , hatta iğrenç oluyor bizim damak tadımıza göre, ancak içeriğinde bir değişme olmuyor. içeriğindeki bilmem ne enzimi aktif hale geliyor dondurunca ve o da tadında değişiklik yapıyor, benim kız yoğun bakımda hep donmuş süt içtiğinden tad ile ilgili sorunu hiç olmadı...

bu arada eğer dondurmayacaksanız, milkway saklama kaplarını öneririm, daha ekonomik oluyor, poşetler sadece 1 kere kullanılabiliyor.

bnde mantı isterm illa konyalı mı olmak lazım

bana dün kayseriden 3 paket geldi , sucuk ve pastırmada cabası :) pastırma süperdi, poşetin üzerinde alo sipariş hattı var, kargo yapıyorlarmış, eşimin gitme durumu olmaz ve benim stok biter ise oradan sipariş vereceğim.

Konyalı annısler bı kayserılı olarak benıde alın aranıza,kayserıden kımsecıkler yok burda en yakın sız varsınız,pastırma mantı getırırım...olmamı?
Anam gel Ankaraya çok uzak sayılmaz, sen bize mantı biz sana Ankara tava yaparız, olur biter
life84; Saol tatlım, Allah herkesin bebeciklerine sağlık sıhhat bizlere de görmeyi nasip etsin
diyelim ki
emdi tok süt var sağdık dondurucuya koymayıp napcaz bilmedgmden soruorm
Sen poşet al yine de ne olur ne olmaz, gerektiğinde 1-2 günlüğüne bile olsa dolaba koyarsın, hasta olursun, bir yere gidersin falan lazım olur

Ben sakladığım sütlerden bu akşam çözdürüp ilk defa deneyecem bakalım oğlan içecek mi?

Konyalı annısler bı kayserılı olarak benıde alın aranıza,kayserıden kımsecıkler yok burda en yakın sız varsınız,pastırma mantı getırırım...olmamı?
ben izmirdeyim canım bana getirebilirsin çok severim ben mantıyı sağolsun arkadaşımın ailesi kayseride oturuyor arada gönderiyor sağolsun teyzem kızına bizde nasipleniyoruz.kayseri mantısı hımmm çok güzel olur birde sizin içli köftenizde süper oluyorr ayy canım çekti bak şimdiii olsada yesek

işte bu yüzden içim almıyor benim.muhakkak bebeğe bir zararı yoktur doktorumda öneriyor ama ne bileyim işte..zaten evdeyim heran emre amade olduğumuzdan saklama gereği duymuyorum şuan dene bakalım.benim kız bana çektiyse tat konusunda çok sıkıntı çeker inşallah bebişin annesinin sütlerini içerde ziyan olmasın sütlerin.sen hergünmü sağıyorsun manuelle? benim tenim çok hassas kızım biraz fazla memede dursun hemen acımaya başlıyor umarım aldığımız pompayla sorunu çözebilirim

arkadaşlar meraba.ben nisanda doğum yaptım ama sızı de takıp edıyorum.sıze bı sorum olacak sanırım gamze daha ılgılı bu konuda cevap verırsenız sevınırım.ben kızıma mei tai yada ergo baby almak ıstıyorum.sanal bebek mağazasından.ıkısının arasında kı fark ne acaba.ergo baby daha ıyı gorunuyor ama buradakı herkes mei tai kullandığın için aklım karıştı.bırde sanal bebek mağazasından aldığımızda hulya die biri geri alıyomuş sanırım memnun kalınmadığında bu ergo baby içinde geçerlimi acaba.bılenler yardımcı olursa sevınırım.

Gamzecim bu konunun kapandıgını biliyorum ama insanlara konşma tarzın çok farklı..
zamanında banada aynısını yaptın ama sana cevp verme gereginde bulunmadım....yani herkez herşeyi araştırıyor ki benm meslegimin bana verdigi (5 yıldır avukatlık yapıyordum dogumdan önce ) bi araştırmacılık kmligimle araştırmalarımı yapıyorum özenle araştırıyorum..... ve kndi fikirlerimi insanların bilmemelerini bn iyi biliyorum ben çok biliyorumla deilde sadece kndi fikrim olan neyse onu söyleyerek iletiyorum ...
bu arada HERKEZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ......

bnm eşim yemek konusunda çok cins..asla hamurlu şeyleri ıslak yemez hele bişeyi yourtla karıştırp hiç yemez..hayatı boyuncada mantının tadına bile bakmamış..o yüzden bn alsam bnada yedirmez evde kilo durumundan çok kızıyo öyle şeyler yememe..bnde işte arada annemlere gittiimde yan komşu yapıp veriyo saoulsun orda götürüyom ama çok özledim yaa..sarımsak yemez soğan yemez..sebze yemez doru dürüstt..pofff ne yemek yapcamı şaşırdım..neyse bu vesileyle döküldüm biraz :))

boooooowwww gadalarını aldıklarım nörüüüüm anaaaam mantı yaparım tabı bende sıze ama sonra ben kılo aldım vay ben duymadım vay ben gormedım yok:)

kilo olayını sorma zaty ondan muzdaribiz ama sn yap o kdr uğraşmışın bn yemezmiyim..yoksa yiceimden değil haa zor iş mantı o kdr emek vermişin emeğe saygıdan yerim yani

bende çalışmıyorum ve bildiğimiz anlamda çalışma hayatım olmayacak yakın zamanda, o dolaptaki sütler o kadar hayat kurtarıcı oluyor ki, böbrek enfeksiyonu sebebiyle çok ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, onları kullandık, akşamları yorgun oluyordum, onları kullanıp eşim besliyordu, ben yanında olmadığımda oradan kullanıldı, yani kötü gün parası gibi düşün onu, allah korusun seni ama süt veremeycek bir duruma gelebilrisin, eğer dolaba atacak kadar sütün var ise koy dolaba, sana tavsiyem...

hayy ne ferbermiş be :))
yöntemin kurucusu richard ferber bile bu kadar rahatsız olmamıştır eleştirilerden
uygulayanların rahatsız olduğu kadar

ben de kızım yüzünden uzmanlığımı yapıyordum ona ara vermek zorunda kaldım, doktoramı dondurdum yani. mesleğimden uzak kalmak istemiyorum daha fazla, çünkü zaman içinde el becerilerimiz azalabiliyor,yine de şuan için başka çarem yok sanırım. diş hekimliği havalı mı? bi de bana sor, baya yorucu bir meslek aslında, özellikle hastane ortamında çalışıldığında. annelik elbette şuan için ağır basıyor benim için.

merhaba,

şöyle anlatayım , aslında özünde ikiside bebeği taşıyor ancak biraz farklı özellikleri var.

ergo biraz daha hazır bir ürün ve en önemlisi babaların hayır ben bunu takmam demeyecekleri bir ürün, mei tai ise erkeklere göre daha feminen olmak ile beraber bebeğin çok büyümesi veya yaşıtlarına göre daha iri olması durumunda biraz zorlayabilir gibi geliyor, ergo kullananlarla yaptığım konuşmalardan , mei tai ye göre daha uzun ömürlü oluyormuş.

Bende şu anda mei tai var, wrap sling var ve bende ergo alacağım, özellikle yaşına girene kadar eşim için, yaşından sonra mei tai ve wrap ile taşımak belki zorlaşabilir çünkü benim belimde 3 tane disk kayması var onlarıı düşünerek ergoyu kullanmayı düşünüyorum,

birde kullananalr hepsinden daha konforlu olduğunu söylüyor, özellikle bağlama olayının olmaması, klips geçiyor bunda ve yükü biraz daha farklı vücutta hissettiriyormuş.

eğer bütçen ergoyu karşılayabiliyorsa ergo al, ancak 4 ay deniyor fakat 3 ay yeterli bence bacakları dışarı çıkarmak için, öncesinde you tube dan nasıl kullanılması gerektiğini izlemeni öneririm ve o kullandıkları parça yerine izleyince anlarsın, ince bir battaniye kullanabilirsin, Hülya öyle söylemişti.

bu arada Hülya Cinscicek,Sanal bebek mağazasının sahibi, ergo için aynı şey geçerli mi sormak lazım, mail atarsan hemen geri döner, sitesinde var, buradan geldiğinide belirt, mei tai vs için iade alıyor onu net biliyorum

çok teşekkür edrım cevabın için.senin fikirlerını onemsıyorum gerçekten.ergo baby alayım o zaman .hulya hanımla iletişime geçeyım once tekrar teşekkur ederım.berra ile mutlu hayatlar sıze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…