- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.721
diyelim ki
emdi tok süt var sağdık dondurucuya koymayıp napcaz bilmedgmden soruorm
süt saklama poşeti alabilirsin o zaman canım.verdiğim sitede indirimde vardı
.milkway http://www.minabebe.com/default.aspx
ben saklamayı düşünmüyorum birkere normal sütü denedim çözülünce bence değişiyor tadı.ben veremem içemediysem bebeğimede veremem diye düşünüyorum
bnde mantı isterm illa konyalı mı olmak lazım
Anam gel Ankaraya çok uzak sayılmaz, sen bize mantı biz sana Ankara tava yaparız, olur biterKonyalı annısler bı kayserılı olarak benıde alın aranıza,kayserıden kımsecıkler yok burda en yakın sız varsınız,pastırma mantı getırırım...olmamı?
Sen poşet al yine de ne olur ne olmaz, gerektiğinde 1-2 günlüğüne bile olsa dolaba koyarsın, hasta olursun, bir yere gidersin falan lazım olurdiyelim ki
emdi tok süt var sağdık dondurucuya koymayıp napcaz bilmedgmden soruorm
süt saklama poşeti alabilirsin o zaman canım.verdiğim sitede indirimde vardı
.milkway http://www.minabebe.com/default.aspx
ben saklamayı düşünmüyorum birkere normal sütü denedim çözülünce bence değişiyor tadı.ben veremem içemediysem bebeğimede veremem diye düşünüyorum
bir kayseri gelini olarak seve seve diyorum
bnde mantı isterm illa konyalı mı olmak lazım
ben izmirdeyim canım bana getirebilirsinKonyalı annısler bı kayserılı olarak benıde alın aranıza,kayserıden kımsecıkler yok burda en yakın sız varsınız,pastırma mantı getırırım...olmamı?
Eki Görüntüle 426987
BUGÜNKİ KIYAFETİMİZ NASIL OĞLUM İLK KEZ KOT GİYDİ...[/QUOTE
çookk ama çookk yakışmış canımmm,bizim minikler erken başladı böyle concon giyinmeyekurban olurum yaradana nasıl da özenerek yaratmış. oğluna pek göz koydum bilesinn
Eki Görüntüle 427083
Oğluşum hayatının ve yılın ilk kirazını yedi, şifa olsun meleğime.
Amannn Allahımmmm kiraz mı hehehe bende elma,kiraz birde erik değdirdim kızımın diline dayanamadımmm meğer tek ben değilmişimm sabırsız
Afiyet bal şeker olsun yakışıklı oğluma benimm,çokta yakışmışş kirazlar yüzüne
evet tadı değişiyor , hatta iğrenç oluyor bizim damak tadımıza göre, ancak içeriğinde bir değişme olmuyor. içeriğindeki bilmem ne enzimi aktif hale geliyor dondurunca ve o da tadında değişiklik yapıyor, benim kız yoğun bakımda hep donmuş süt içtiğinden tad ile ilgili sorunu hiç olmadı... bu arada eğer dondurmayacaksanız, milkway saklama kaplarını öneririm, daha ekonomik oluyor, poşetler sadece 1 kere kullanılabiliyor.
dene bakalım.benim kız bana çektiyse tat konusunda çok sıkıntı çeker inşallah bebişin annesinin sütlerini içerde ziyan olmasın sütlerin.sen hergünmü sağıyorsun manuelle? benim tenim çok hassas kızım biraz fazla memede dursun hemen acımaya başlıyor umarım aldığımız pompayla sorunu çözebilirimAnam gel Ankaraya çok uzak sayılmaz, sen bize mantı biz sana Ankara tava yaparız, olur biter life84; Saol tatlım, Allah herkesin bebeciklerine sağlık sıhhat bizlere de görmeyi nasip etsin Sen poşet al yine de ne olur ne olmaz, gerektiğinde 1-2 günlüğüne bile olsa dolaba koyarsın, hasta olursun, bir yere gidersin falan lazım olur Ben sakladığım sütlerden bu akşam çözdürüp ilk defa deneyecem bakalım oğlan içecek mi?
bana dün kayseriden 3 paket geldi , sucuk ve pastırmada cabası :) pastırma süperdi, poşetin üzerinde alo sipariş hattı var, kargo yapıyorlarmış, eşimin gitme durumu olmaz ve benim stok biter ise oradan sipariş vereceğim.
boooooowwww gadalarını aldıklarım nörüüüüm anaaaam mantı yaparım tabı bende sıze ama sonra ben kılo aldım vay ben duymadım vay ben gormedım yok:)
işte bu yüzden içim almıyor benim.muhakkak bebeğe bir zararı yoktur doktorumda öneriyor ama ne bileyim işte..zaten evdeyim heran emre amade olduğumuzdan saklama gereği duymuyorum şuan dene bakalım.benim kız bana çektiyse tat konusunda çok sıkıntı çeker inşallah bebişin annesinin sütlerini içerde ziyan olmasın sütlerin.sen hergünmü sağıyorsun manuelle? benim tenim çok hassas kızım biraz fazla memede dursun hemen acımaya başlıyor umarım aldığımız pompayla sorunu çözebilirim
ben de kızım yüzünden uzmanlığımı yapıyordum ona ara vermek zorunda kaldım, doktoramı dondurdum yani. mesleğimden uzak kalmak istemiyorum daha fazla, çünkü zaman içinde el becerilerimiz azalabiliyor,yine de şuan için başka çarem yok sanırım. diş hekimliği havalı mı? bi de bana sor, baya yorucu bir meslek aslında, özellikle hastane ortamında çalışıldığında. annelik elbette şuan için ağır basıyor benim için.teşekkür ederiz teyzeleri
benzer bir durum benim de başıma geçti..özelden kamuya geçme durumum vardı kızımı bırakmak çok zor geldi geçmedim..onun yanında olduğum için çok mutluyum,diğer türlü de bir işim vardı zaten..zor bir karar anne için..inşallah hayırlısı olur hakkınızda..bu arda diş hekimliği de çok havalı:)
arkadaşlar meraba.ben nisanda doğum yaptım ama sızı de takıp edıyorum.sıze bı sorum olacak sanırım gamze daha ılgılı bu konuda cevap verırsenız sevınırım.ben kızıma mei tai yada ergo baby almak ıstıyorum.sanal bebek mağazasından.ıkısının arasında kı fark ne acaba.ergo baby daha ıyı gorunuyor ama buradakı herkes mei tai kullandığın için aklım karıştı.bırde sanal bebek mağazasından aldığımızda hulya die biri geri alıyomuş sanırım memnun kalınmadığında bu ergo baby içinde geçerlimi acaba.bılenler yardımcı olursa sevınırım.
hayy ne ferbermiş be :))
yöntemin kurucusu richard ferber bile bu kadar rahatsız olmamıştır eleştirilerden
uygulayanların rahatsız olduğu kadar
merhaba,
şöyle anlatayım , aslında özünde ikiside bebeği taşıyor ancak biraz farklı özellikleri var.
ergo biraz daha hazır bir ürün ve en önemlisi babaların hayır ben bunu takmam demeyecekleri bir ürün, mei tai ise erkeklere göre daha feminen olmak ile beraber bebeğin çok büyümesi veya yaşıtlarına göre daha iri olması durumunda biraz zorlayabilir gibi geliyor, ergo kullananlarla yaptığım konuşmalardan , mei tai ye göre daha uzun ömürlü oluyormuş.
Bende şu anda mei tai var, wrap sling var ve bende ergo alacağım, özellikle yaşına girene kadar eşim için, yaşından sonra mei tai ve wrap ile taşımak belki zorlaşabilir çünkü benim belimde 3 tane disk kayması var onlarıı düşünerek ergoyu kullanmayı düşünüyorum,
birde kullananalr hepsinden daha konforlu olduğunu söylüyor, özellikle bağlama olayının olmaması, klips geçiyor bunda ve yükü biraz daha farklı vücutta hissettiriyormuş.
eğer bütçen ergoyu karşılayabiliyorsa ergo al, ancak 4 ay deniyor fakat 3 ay yeterli bence bacakları dışarı çıkarmak için, öncesinde you tube dan nasıl kullanılması gerektiğini izlemeni öneririm ve o kullandıkları parça yerine izleyince anlarsın, ince bir battaniye kullanabilirsin, Hülya öyle söylemişti.
bu arada Hülya Cinscicek,Sanal bebek mağazasının sahibi, ergo için aynı şey geçerli mi sormak lazım, mail atarsan hemen geri döner, sitesinde var, buradan geldiğinide belirt, mei tai vs için iade alıyor onu net biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?