2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayy ne ferbermiş be :))
yöntemin kurucusu richard ferber bile bu kadar rahatsız olmamıştır eleştirilerden
uygulayanların rahatsız olduğu kadar

haha al benden de o kadar:)

Gamze mei tai ile ilgili sana çok sordum ama baktım ki unnadoda bugün slingo hug indirmdeymiş ondan aldım inşallah memnun kalırım:)))

çok teşekkür edrım cevabın için.senin fikirlerını onemsıyorum gerçekten.ergo baby alayım o zaman .hulya hanımla iletişime geçeyım once tekrar teşekkur ederım.berra ile mutlu hayatlar sıze..

teşekkür ederim, seninde bebeğin evinize huzur getirsin...

haha al benden de o kadar:)

Gamze mei tai ile ilgili sana çok sordum ama baktım ki unnadoda bugün slingo hug indirmdeymiş ondan aldım inşallah memnun kalırım:)))

iyi yapmışsın, bende olsam aynısını yapardım :) ve bence memnun kalırsın, aynı mantık çünkü, bel kısmına iplerle bağlama yapmıyorsunda klipsi geçiriyorsun fark bu,

kot pantolan giyen minişleri çokkk beğendim
ve benim kızımın kotlu hali...

cidden çok beğendim ya :) bende Berra'yı azcık giydirsem iyi olacak, hep tulum hep tulum nereye kadar :)

bu arada Duygu'cum, az önceki sinirimle arada kaynadı senin oğlan kusura bakma, her zaman ki yakıyor ortalığı :) Karşıya geçtiğimde seninle görüşmek istiyorum zaten, halam dönsün bi evine o tarafa geçtiğimde haber veririm :)

annemmm şu süse bakkk. yerim seni. düşünsene benimkiyle seninki yanyana olsa ne müthiş pozlar çıkardı... annesi öp yerime onu olurmu...

öptüm canım hemen sende öp benim için tosuncuğu.
bir ara buluşuruzda çekeriz inşallah fotoları
minişlerimizde aşık oluyormuş hihihi birbirlerine

canım herzaman beklerim hatırlıyorum beylikdüzündeydi halan... çok sağol teyzesi... öptük senide berrayıda...

öptüm canım hemen sende öp benim için tosuncuğu.
bir ara buluşuruzda çekeriz inşallah fotoları
minişlerimizde aşık oluyormuş hihihi birbirlerine

ya bugün ilk kez oğlumun birine aşık olacağını hissettim kız bebişleri görünce harika bişey neden yaşlı kaynanalar oğullarını paylaşamıyorlar... ben oğlumuda öperim cimciklerim gelinimide...

ya bnada gelin bnde o yolun üstündeyim..k.çekmece..bnm çıkıp bi yere gitme imkanım yok şuan ama toplanıp bna gelin valla ne güzel olur..çok hoş şeyler yaparm size :))

Taze anneler selam
Sizin gruba ozel %15 indirim çeki oluşturdum. KKSLNG bu kodla alışveriş yapınca %15 indirimli alabileceksiniz slingleri ve diğer şeyleri.
Kişi başı 2 kere kullanılabiliyor ve son kullanma tarihi 5 haziran 2012.

Albüm oluştırdım ama özel yaptım sanırım sadece arkadaşlarım görebilecek...

bide faceten var konyalıı o da gelir toplaşalım bigünnn hatta trafik parkına gidip kahvaltı yapalım bebeklerimizle mis gibi

evet evet. orijinal kutusuyla ve faturasıyla geri yollanırsa ergoyu da iade alıyorum. ama genelde dogru urune anneyle birlikte karar verdiysek iadelik durum pek yaşamıyoruz. son girdiğim posta bakarsanız ufak da bir indirim yaptım gruba. ergoda pek rengim kalmadı. sipariş vermeden once muhakkak yazışalım/konuşalım. 533 5445599 gunduz saatleri aramanızı tercih ederim :) akşam oğlumla uğraşmaktan pek sağlıklı gorusemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…