- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.741
hayy ne ferbermiş be :))
yöntemin kurucusu richard ferber bile bu kadar rahatsız olmamıştır eleştirilerden
uygulayanların rahatsız olduğu kadar
çok teşekkür edrım cevabın için.senin fikirlerını onemsıyorum gerçekten.ergo baby alayım o zaman .hulya hanımla iletişime geçeyım once tekrar teşekkur ederım.berra ile mutlu hayatlar sıze..
haha al benden de o kadar:)
Gamze mei tai ile ilgili sana çok sordum ama baktım ki unnadoda bugün slingo hug indirmdeymiş ondan aldım inşallah memnun kalırım:)))
selçuklunun neresindesin bide onu de bakem
bir kayseri gelini olarak seve seve diyorum
kot pantolan giyen minişleri çokkk beğendim
ve benim kızımın kotlu hali...
kot pantolan giyen minişleri çokkk beğendim
ve benim kızımın kotlu hali...
annemmm şu süse bakkk. yerim seni. düşünsene benimkiyle seninki yanyana olsa ne müthiş pozlar çıkardı...annesi öp yerime onu olurmu...
cidden çok beğendim ya :) bende Berra'yı azcık giydirsem iyi olacak, hep tulum hep tulum nereye kadar :)
bu arada Duygu'cum, az önceki sinirimle arada kaynadı senin oğlan kusura bakma, her zaman ki yakıyor ortalığı :) Karşıya geçtiğimde seninle görüşmek istiyorum zaten, halam dönsün bi evine o tarafa geçtiğimde haber veririm :)
öptüm canım hemen sende öp benim için tosuncuğu.
bir ara buluşuruzda çekeriz inşallah fotoları
minişlerimizde aşık oluyormuş hihihi birbirlerine
cidden çok beğendim ya :) bende Berra'yı azcık giydirsem iyi olacak, hep tulum hep tulum nereye kadar :)
mıchel telo'nun
Aİ SE EU TE PEGO ŞARKISINI AÇTIM ATLAS'A
YATIRDIM YÜZ ÜSTÜ DİZİME ŞARKIYLA UYUDU
SEVDİ BUNU KUZUM
bu arada Duygu'cum, az önceki sinirimle arada kaynadı senin oğlan kusura bakma, her zaman ki yakıyor ortalığı :) Karşıya geçtiğimde seninle görüşmek istiyorum zaten, halam dönsün bi evine o tarafa geçtiğimde haber veririm :)
ya bugün ilk kez oğlumun birine aşık olacağını hissettim kız bebişleri görünce harika bişey neden yaşlı kaynanalar oğullarını paylaşamıyorlar... ben oğlumuda öperim cimciklerim gelinimide...
merhaba,
şöyle anlatayım , aslında özünde ikiside bebeği taşıyor ancak biraz farklı özellikleri var.
ergo biraz daha hazır bir ürün ve en önemlisi babaların hayır ben bunu takmam demeyecekleri bir ürün, mei tai ise erkeklere göre daha feminen olmak ile beraber bebeğin çok büyümesi veya yaşıtlarına göre daha iri olması durumunda biraz zorlayabilir gibi geliyor, ergo kullananlarla yaptığım konuşmalardan , mei tai ye göre daha uzun ömürlü oluyormuş.
Bende şu anda mei tai var, wrap sling var ve bende ergo alacağım, özellikle yaşına girene kadar eşim için, yaşından sonra mei tai ve wrap ile taşımak belki zorlaşabilir çünkü benim belimde 3 tane disk kayması var onlarıı düşünerek ergoyu kullanmayı düşünüyorum,
birde kullananalr hepsinden daha konforlu olduğunu söylüyor, özellikle bağlama olayının olmaması, klips geçiyor bunda ve yükü biraz daha farklı vücutta hissettiriyormuş.
eğer bütçen ergoyu karşılayabiliyorsa ergo al, ancak 4 ay deniyor fakat 3 ay yeterli bence bacakları dışarı çıkarmak için, öncesinde you tube dan nasıl kullanılması gerektiğini izlemeni öneririm ve o kullandıkları parça yerine izleyince anlarsın, ince bir battaniye kullanabilirsin, Hülya öyle söylemişti.
bu arada Hülya Cinscicek,Sanal bebek mağazasının sahibi, ergo için aynı şey geçerli mi sormak lazım, mail atarsan hemen geri döner, sitesinde var, buradan geldiğinide belirt, mei tai vs için iade alıyor onu net biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?