- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.761
bu slingo hug mei tai ye benziyor kullanımı daha rahat demişiniz, ama sanki üst kısmı daha yüksek görünüyo, bebek dışarıyı görebilirmi acep
koyuncu petrolün yanındayım sanayi sennn?
slingo hg markanın adı zaten. urunun adı mei tai. o kafa kısmını kıvırabilrisiniz bebek daha rahat gorsun diye.
uykusu gelirse de dik konuma getirirsiniz. hala içinde minik kalıyorsa bel kısmını kendinize dolamadan once bir kat katlayabilirsiniz. boylece ortadaki kare kısmı boydan kısalır. tarif etmek biraz zor burdan. umarım anlatabilmişimdir
ya bnada gelin bnde o yolun üstündeyim..k.çekmece..bnm çıkıp bi yere gitme imkanım yok şuan ama toplanıp bna gelin valla ne güzel olur..çok hoş şeyler yaparm size :))
Taze anneler selam
Sizin gruba ozel %15 indirim çeki oluşturdum. KKSLNG bu kodla alışveriş yapınca %15 indirimli alabileceksiniz slingleri ve diğer şeyleri.
Kişi başı 2 kere kullanılabiliyor ve son kullanma tarihi 5 haziran 2012.
Bu arada Boba carrier da ergoyla aynı ozelliklerde ve kalitede. Aynı şartlar ve indirimler onun için de gecerli. Turkiye piyasasında yeni ama çok başarılı bir tasarmı var. Renkleri falan cok guzel. hatta soyle de bir kombinasyonları var
Boba Bebek Taşıyıcı+Çanta Boba Bebek Taşıyıcı+Çanta Sanal Bebek Mağazası
sadece taşıyıcı almak isterseniz de
Boba Bebek Taşıyıcı Boba Bebek Taşıyıcı Sanal Bebek Mağazası
hiç bebek taşıyıcı almadıysanız bence sadece ergo ya da boba alıp bu defteri kapatabilrisiniz. yani bir wrap, sonra mei tai sonra başka birşey almaktansa sadece ergo ya da boba alıp 2-3 yaşına dek kullanabilrisiniz. 2 yaşında cocuk da taşınmaz demeyin. cok nadir de olsa kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. hele hele gezmeyi seviyorsanız pusetsiz tatile çıkmanız bile mumkun boyle bir taşıyıcıyla
slingo hg markanın adı zaten. urunun adı mei tai. o kafa kısmını kıvırabilrisiniz bebek daha rahat gorsun diye.
uykusu gelirse de dik konuma getirirsiniz. hala içinde minik kalıyorsa bel kısmını kendinize dolamadan once bir kat katlayabilirsiniz. boylece ortadaki kare kısmı boydan kısalır. tarif etmek biraz zor burdan. umarım anlatabilmişimdir
ben de kızım yüzünden uzmanlığımı yapıyordum ona ara vermek zorunda kaldım, doktoramı dondurdum yani. mesleğimden uzak kalmak istemiyorum daha fazla, çünkü zaman içinde el becerilerimiz azalabiliyor,yine de şuan için başka çarem yok sanırım. diş hekimliği havalı mı? bi de bana sor, baya yorucu bir meslek aslında, özellikle hastane ortamında çalışıldığında. annelik elbette şuan için ağır basıyor benim için.
kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk yavrucum çok ağladı.Neyseki uzun sürmedi sağlık ocağından çıktığımızda susmuştuk.
Aksilik bu ya ben nezle oldum yavrumu kucağıma alamıyorum çok mutsuzum....
A bu arada yatağına çamaşır ipi bağladık artık gece kalkmadan uyutuyoruz büyük rahatlık:)
en kısa zamanda avrupa yakası ziyareti yapacağım :) birinizde toplaşırız, hatta büyükçekmece ye halama gelebilirsiniz çok eğleniriz :)
süpersin :)
hülya çantalı boba'nın kendi ağırlığı ergo veya çantasız boba ya göre nasıl diye sorarken sana, bunun cevabını salı günü kendim deneyimleyip alacağım aklıma geldi :)
salı günü boba modelliği yapacağız Berra ile beraber, ürün çekimi , Nihan rica edince karşı koyamadım cazibesine :)))
yalnız şaka bir yana senin kişisel yorumunu merak ediyorum,boba-ergo arasındaki
ben anladım :)
en kısa zamanda avrupa yakası ziyareti yapacağım :) birinizde toplaşırız, hatta büyükçekmece ye halama gelebilirsiniz çok eğleniriz :)
süpersin :)
hülya çantalı boba'nın kendi ağırlığı ergo veya çantasız boba ya göre nasıl diye sorarken sana, bunun cevabını salı günü kendim deneyimleyip alacağım aklıma geldi :)
salı günü boba modelliği yapacağız Berra ile beraber, ürün çekimi , Nihan rica edince karşı koyamadım cazibesine :)))
yalnız şaka bir yana senin kişisel yorumunu merak ediyorum,boba-ergo arasındaki
ben anladım :)
sabah bu konuyu kapamışken yazmış olduğun şeyleri okuyunca tepem attı, ve aşağıda yazacaklarımı senden başka kimse üstüne alınmasın....
öncelikle konumuz ağlayan çocuğu almamak değil, uyku eğitimi vermek.... bahsettiğim şeyleri araştırmadan yorum yapmanı geçtim,bari yazdığım ve yazılan şeyleri anlayarak fikir bildir.
kullanmış olduğum ürünlerin bana yarattığı konfor sayesinde, gece uykusu dışında bütün gününü Berra üzerimde yaşıyor zaten...
diğer bahsettiğin bana çok saçma gelen konu ise , senin içinde baya birikmiş olan benim ise hiç ama hiç dikkat etmediğim fotoğraf beğenme...
valla ben bu güne kadar kim beğendi kim beğenmedi, kim yorum yaptı kim yapmadı diye çetelesini tutmadım...
genel olarak beğen butonunu kullanma gibi bir alışkanlığım ise hiç yok, sayfanın üzerindeki bildirimlerde şu anda 467 yazıyor, yani hiç orayı açıp kim neyimi beğenmiş diye merak etmiyorum.
senin kiminle ne sürtüşmen olduğunu da bilmiyorum, çünkü ben kişilerin kişiler ile olan kişisel sorunları ile ilgilenecek kadar dar bakmıyorum dünyaya...
senin ile hiçbir derdim yok ve hatta seni severdim de, oğlunuda çok beğenirim...
lakin en sevmediğim insan özelliği biriktirici, ve en olmadık zamanda alakasız bir yerde patlatması sende onlardanmışsın o yüzden bundan önce hiçbir kasıtım olmamasına rağmen yapmamış olduğum (hatta kimseye yapmamış olduğum) beğenme aktivitesini bundan sonra kasıtlı olarak sadece sana yapmayacağım.
çokda umurumdaydı gibilerinden bir cevap vermesen iyi olur çünkü o kadar umurundaymış ki, takip edip çetelesini tutup bugün patlattın....
sana tavsiyem böyle küçük şeylere takılma, sana birşey katacak şeyleri takip et, algını ve ufkunu genişlet....
bu slingo hug mei tai ye benziyor kullanımı daha rahat demişiniz, ama sanki üst kısmı daha yüksek görünüyo, bebek dışarıyı görebilirmi acep
Taze anneler selam
Sizin gruba ozel %15 indirim çeki oluşturdum. KKSLNG bu kodla alışveriş yapınca %15 indirimli alabileceksiniz slingleri ve diğer şeyleri.
Kişi başı 2 kere kullanılabiliyor ve son kullanma tarihi 5 haziran 2012.
o zaman son bir soru soruyorum ve bu bahsi kapatıyorum bir an önce almam lazım,klasik mei tai mi slingo hug mu
ya bnada gelin bnde o yolun üstündeyim..k.çekmece..bnm çıkıp bi yere gitme imkanım yok şuan ama toplanıp bna gelin valla ne güzel olur..çok hoş şeyler yaparm size :))
ışılım, gamzecim ikinizide 1 yıldır tanıyorum... çok büyük yanlış anlaşılma oluyor daha sakin olursanız güzelce konuşun canlarım...
ikinizde çok iyi anne ve benim için arkadaşsınız niye bu duruma geldi anlamadım... ikinizinde kötü niyeti yok ama hiç kimsenin fark etmediği kötü bir elektrik olmuş sanırım aranızda...
umarım en kısa sürede durum düzelir... yoksa kendi adıma çok üzülürüm...
bu konu hakkında şu yorumu yapmadan edemiycem;duygu bu güne kadar burada kimseyi ayırmadığımı , herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığımı düşünüyorum, özellikle ışılın söylediği gibi kasıtlı birşey hiç yapmadım, beni bilen bilir yapımı karakterimi, ama öyle düşünmekte istiyorsa kendi bilir ne yapayım....
bu arada hepinize sormak istiyorum, benden ,yazdıklarımdan, yardımlarımdan rahatsız olanlar varsa başka bilmek istiyorum, yani bu bir iki kişinin bastırılmış duygularından kaynaklı mı bugün kişisel duyduğum şeyler , yoksa cidden böyle bir genelde oluşmuş düşünceler mi var, eğer öyleyse çünkü kişilerin iki yüzlülüklerini bir kez daha görmüş olacağım....
ben neden buraya bu kadar şey yazıyorum , çünkü hergün bana gelen mesaj ve mailleri size bir söylesem , ortak sorunlara hep belki bir çözüm olurum diye yazdım yazdım yazdım....
çoğu zaman eşim kızdı yeter artık, koy şu bilgisayarı kenara diye, ama ben kızlar birşey sormuş önemli cevaplamalıyım diye yazdım yazdım....
tek yazdığım yer burası değil benim, yani ben ışıl'ın bahsettiği egomu şişimeye gelmiyorum buraya, sadece yardıma birisinin ihtiyacı var ise ona yardımım olur diye geliyorum...
ben birşey de pazarlamıyorum, satmıyorum ki ticari bir kazanç için bu kadar mesai harcayayım buraya , iki yüzlülük yapayım, adam sendecilik yapayım diyeyim...
cidden öğrenmek istiyorum var mı benden rahatsız olan başka.... ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?