2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu slingo hug mei tai ye benziyor kullanımı daha rahat demişiniz, ama sanki üst kısmı daha yüksek görünüyo, bebek dışarıyı görebilirmi acep

Bu arada Boba carrier da ergoyla aynı ozelliklerde ve kalitede. Aynı şartlar ve indirimler onun için de gecerli. Turkiye piyasasında yeni ama çok başarılı bir tasarmı var. Renkleri falan cok guzel. hatta soyle de bir kombinasyonları var

Boba Bebek Taşıyıcı+Çanta Boba Bebek Taşıyıcı+Çanta Sanal Bebek Mağazası
sadece taşıyıcı almak isterseniz de
Boba Bebek Taşıyıcı Boba Bebek Taşıyıcı Sanal Bebek Mağazası

hiç bebek taşıyıcı almadıysanız bence sadece ergo ya da boba alıp bu defteri kapatabilrisiniz. yani bir wrap, sonra mei tai sonra başka birşey almaktansa sadece ergo ya da boba alıp 2-3 yaşına dek kullanabilrisiniz. 2 yaşında cocuk da taşınmaz demeyin. cok nadir de olsa kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. hele hele gezmeyi seviyorsanız pusetsiz tatile çıkmanız bile mumkun boyle bir taşıyıcıyla

bu slingo hug mei tai ye benziyor kullanımı daha rahat demişiniz, ama sanki üst kısmı daha yüksek görünüyo, bebek dışarıyı görebilirmi acep

slingo hg markanın adı zaten. urunun adı mei tai. o kafa kısmını kıvırabilrisiniz bebek daha rahat gorsun diye.
uykusu gelirse de dik konuma getirirsiniz. hala içinde minik kalıyorsa bel kısmını kendinize dolamadan once bir kat katlayabilirsiniz. boylece ortadaki kare kısmı boydan kısalır. tarif etmek biraz zor burdan. umarım anlatabilmişimdir

kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk yavrucum çok ağladı.Neyseki uzun sürmedi sağlık ocağından çıktığımızda susmuştuk.
Aksilik bu ya ben nezle oldum yavrumu kucağıma alamıyorum çok mutsuzum....
A bu arada yatağına çamaşır ipi bağladık artık gece kalkmadan uyutuyoruz büyük rahatlık:)

aa çok iyi anladım, çok teşekkür ederim,

ya bnada gelin bnde o yolun üstündeyim..k.çekmece..bnm çıkıp bi yere gitme imkanım yok şuan ama toplanıp bna gelin valla ne güzel olur..çok hoş şeyler yaparm size :))

en kısa zamanda avrupa yakası ziyareti yapacağım :) birinizde toplaşırız, hatta büyükçekmece ye halama gelebilirsiniz çok eğleniriz :)

süpersin :)

hülya çantalı boba'nın kendi ağırlığı ergo veya çantasız boba ya göre nasıl diye sorarken sana, bunun cevabını salı günü kendim deneyimleyip alacağım aklıma geldi :)

salı günü boba modelliği yapacağız Berra ile beraber, ürün çekimi , Nihan rica edince karşı koyamadım cazibesine :)))

yalnız şaka bir yana senin kişisel yorumunu merak ediyorum,boba-ergo arasındaki

ben anladım :)

Canım ben de dis hekimiyim ve aynen bana da part time bı is teklifi geldi ama cok düşünüp kabul etmedim:))daha cok küçükler zaten yorucu bir meslek bence sen de dogru karar vermissin :))

kucağına al, yalnız maske kullan, zaten anne sütü aldığından hastalığın onda hastalık olarak ortaya çıkmayacak, hiç endişe etme ve mutsuz olma, biliyorsun, öncelik senin mutlu olman...

ergo organik 900 gr kadar. klasik olan 800 gr gibi. boba sanırım 1 kg. boba bana ergodan biraz daha ağır geldi ama emin de değilim. sallamayayım şimdi

o zaman son bir soru soruyorum ve bu bahsi kapatıyorum bir an önce almam lazım, klasik mei tai mi slingo hug mu

evet ben oturup bütün gün çetele tutuyorum kim bizi daha cok beğenmiş yada beğenmemiş gibi ama emin ol saf ayaklarına yatamıyacağım kimin ne olduğunu görecek kadar zekiyim benim seninle bir alıp veremediğim yok seninde olmaması gerekirdi zaten ama yapmış olduğun ayrımcılığı farketmiyecek değilim 3 resim paylaşılıp onlara yorum yaparken benim oğlumu ayıracak kadar bencilsin evet bu içimde aylardır birikti ve bunu sana nezaman patlasamda söylesem diyede cok düşündüm sen bizim sana gösterdiğimiz hassasiyetin onda birini göstermedin ve insan ayrımcılığınıda fazlasıyla yaptın taktiklerinde sana kalsın arkadaşım zaten blog açmışsın orada paylaşıyorsun okumak isteyen girsin ordan okusun ben senin takdiklerinle ilgilenmiyorum herkez evladığını istediği gibi yetişdirir 30 tane cocuk yetişdirmişsin gibi akıl verip durma burda ben sıkıldım senin yazılarından bilmişlikten başka bişey yapmıyosun sadece öyle yapıyorum böyle yapıyorum.bukadar kibirli olmanada gerek yok bana tavsiyede verme ben ne yapacağımı bilirim sen hiççççççççççççççç kendini üzme senin gibisini 50 kere cebimden çıkarırım ufkumla ve algımla...

ışılım, gamzecim ikinizide 1 yıldır tanıyorum... çok büyük yanlış anlaşılma oluyor daha sakin olursanız güzelce konuşun canlarım...
ikinizde çok iyi anne ve benim için arkadaşsınız niye bu duruma geldi anlamadım... ikinizinde kötü niyeti yok ama hiç kimsenin fark etmediği kötü bir elektrik olmuş sanırım aranızda...
umarım en kısa sürede durum düzelir... yoksa kendi adıma çok üzülürüm...

canım ben daha yeni aldım kullanayım artık kullanınca anlayacam rahatlıgını:) Görünürlüğünü Hülya hanım size açıklamış zaten.

tühh kaçırdım mı indirimi ben şimdi Bol ve hayırlı kazançlar sana canım.

Buarada hepinizin kandili mübarek olsun bu geceden arınmış ve affedilmiş olarak çıkalım inşallah. hepinizi öpüyorum.

o zaman son bir soru soruyorum ve bu bahsi kapatıyorum bir an önce almam lazım, klasik mei tai mi slingo hug mu

buna net bir cevap veremem, Hülya cevap verirse daha iyi olur, çünkü ikisinide o biliyor, ben mei tai'yi biliyorum ve memnunum , arasındaki fark kumaş özelliği ve o beledeki kemeri , ne kadar fark yaratıyor cidden bilmiyorum.

duygu bu güne kadar burada kimseyi ayırmadığımı , herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığımı düşünüyorum, özellikle ışılın söylediği gibi kasıtlı birşey hiç yapmadım, beni bilen bilir yapımı karakterimi, ama öyle düşünmekte istiyorsa kendi bilir ne yapayım....

bu arada hepinize sormak istiyorum, benden ,yazdıklarımdan, yardımlarımdan rahatsız olanlar varsa başka bilmek istiyorum, yani bu bir iki kişinin bastırılmış duygularından kaynaklı mı bugün kişisel duyduğum şeyler , yoksa cidden böyle bir genelde oluşmuş düşünceler mi var, eğer öyleyse çünkü kişilerin iki yüzlülüklerini bir kez daha görmüş olacağım....

ben neden buraya bu kadar şey yazıyorum , çünkü hergün bana gelen mesaj ve mailleri size bir söylesem , ortak sorunlara hep belki bir çözüm olurum diye yazdım yazdım yazdım....

çoğu zaman eşim kızdı yeter artık, koy şu bilgisayarı kenara diye, ama ben kızlar birşey sormuş önemli cevaplamalıyım diye yazdım yazdım....

tek yazdığım yer burası değil benim, yani ben ışıl'ın bahsettiği egomu şişimeye gelmiyorum buraya, sadece yardıma birisinin ihtiyacı var ise ona yardımım olur diye geliyorum...

ben birşey de pazarlamıyorum, satmıyorum ki ticari bir kazanç için bu kadar mesai harcayayım buraya , iki yüzlülük yapayım, adam sendecilik yapayım diyeyim...

cidden öğrenmek istiyorum var mı benden rahatsız olan başka.... ??????

kızlar merhaba,
geçen hafta size sgkdan rapor paramı almak için başvurduğumu yazmıştım.ve pazartesi günü rapor paramın söylenen meblasını 1 ay 10 günlük pttden aldım.

bugün tüm geçmişi okuyamadım ama bayağı haraketli birgün olmuş,paylaşımlar dostluklar bu kadar güzelken ortalık karışmış,gamzeyi tanıdığım kadarıyla damarına fazla basılmışki bukadar sinirlenmiş.birbiriniizi bu mübarek kandil gününde kırmayın arkadaşlar.

GAMZE

canım yazını okurken bile inan ağlayacağım... hayır canım kendi adıma seni hiç o şekilde düşünmedim çünkü bende dahil burdaki çoğu insan sana bizzat soru soruyor hatta özel mesajla sana kırk kez soru sorduğumda oldu... ve sen herkese gördüğüm kadarıyla yılmadan, şımarmadan, usanmadan yardım ettin... amacın sadece yardım başka birşey değil... ışılı da dinlemek isterim neden bu şekilde bir düşünce oluşturdu kendine resimleri beğenmeme bilmiyorum bir neden olamaz sanırım içinde seninde benimde kimseninde fark etmediği bir sıkıntı oluşturmuş... biliyorum ki amacın asla ışılı rencide etmek, kırmak değil bende o yazısını hayretle okudum... büyük bir kırgınlık oluştu aranızda...

bütün bu sorulara cevap verirken hiç bir çıkarın yoktu canım... asla ki merveyi bile eğitime götürdün bu ne kadar güzel birşey sanırım en yakın örneği bu olmalı... amacın sadece yardım, destek ve fayda... ben bundan hiçbir zaman kötü niyet aramadım... ilk doğum haberimi bile sana mesaj atmıştım ki berra yeni doğmuştu ozaman sen ozaman bile topiğe yardım ediyordun ben kimseye haber edemem diye numaranı vermiştin...

canım hep burda ol olumu lütfen bencede rahatsız olan ve içinde gamze ile ilgili bir yanlış anlaşılmaya sebep olmadan derdini söylesin sonrası birikmekten daha kötü oluyor sanırım...

kendi adıma asla ve asla rahatsız değilim canım... sen denize atlayın desen atlamayacağız ya beğenen yapar, uygular, beğenmeyende okumasın yorum yapmasın yeter... şikayete gerek olmamalı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
bu konu hakkında şu yorumu yapmadan edemiycem;
ben uzun zamandır kkya üye olmama rağmen çoğu zaman üye girişi yapmadan forumu okuyorum,acaba bugün neler paylaşıldı diye,yeni bişeyler öğreneyim diye.zaten amaç burda paylaşmak değil mi?
hepimiz sörf yapıp akşama kadar site site gezebilir araştırabiliriz ama buna hem zaman hem enerji hem sabır lazım.Burdaysa herkes kendi sıkıntısına göre araştırıp öğrendiklerini paylaşıyor.Hepimizde bundan faydalanıyoruz.
Gamze ve diğer arkadaşlarım paylaşımlara devam edin hep birlikte sağlıklı mutlu bebekler büyütelim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…