- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.801
Hulya hanım ben de sizden yaklaşık 2 ay önce burberry desenli mei tai aldım ama 20 dakikada omzum ağrıyı ve benimki masiva arkimiznki gibi durmuyor son düğümü oğlumun sırtında atıyorum küçücük bisi kalıyor..yani onuzdan gelen baglari kisa gibi
yoksa acaba ben mı cok idmansizim çabuk yoruluyorum?
Canım ben de dis hekimiyim ve aynen bana da part time bı is teklifi geldi ama cok düşünüp kabul etmedim:))daha cok küçükler zaten yorucu bir meslek bence sen de dogru karar vermissin :))
çocuk zevkli bizimki gibi kro değilmiş...
hıııı şimdi anladım.e güzel işte efor sarfederek çekecek olması. belki yorulup gün içinde uyurda:)) 1 taşla 2 kuş misali..yalnız şimdi netten baktımda bi kaç model gördüm. senin bana direkt tavsiye ettiğin model hangisi. çeşit çok çünkü. uzun da var kısa da. bu arada sizin mama takviyesinin bayağı azalmış olması ne güzel. demekki sakinlik de çok önemliymiş. ben bu aralar panik haldeyim. hele bu geceyi iple çekiyorum. bakalım emecek mi beni. her ihtimale karşı şimdi süt sağıyorum. hazırda beklesin bakalım. bide çörek otunu öyle yiyecek miyim. bi arkadaş kavurun demiş ama. taneli olan çörek otunu mu yiyeceğim?
Kizlae buguun 2.ay asilarini olduk bebisin atesi 38in ustune cikti, yarim fitil verdik, dustu, kisa koplu badiyle uyuyor suan. Ne kadar saatte bir kalkip kontrol edicem, bir de fitilde 6 saatte bir verilmesi lazim diyor, 6 saatten once cikarsa ne yapicam
sen de diş hekimisin demek, ne güzel meslektaşmışız cnm. sen hangi şehirdesin??
Ben istanbuldayim canım sen ne doktorası yapiyordun ben protez yaptım hamileyken sundum tezimi :) ne cok ortak yönümüz varmış :)
takınca bi fotografınızı yollar mısınız? nerde yanlış yaptıgınızı bulabiliriz
hulya@sanalbebekmagazasi.com
Kizlae buguun 2.ay asilarini olduk bebisin atesi 38in ustune cikti, yarim fitil verdik, dustu, kisa koplu badiyle uyuyor suan. Ne kadar saatte bir kalkip kontrol edicem, bir de fitilde 6 saatte bir verilmesi lazim diyor, 6 saatten once cikarsa ne yapicam
aa ben de protezdeyim. ama dondurdum tez aşamasındayım hala yani.[/
Kolay gelsin bak cogu bitmiş bir konsantre olsan gerisi gelir.kafasina cok takiyor insan biliyorum kendimden..sasirdim ama ya su tesadüfe:))
aa ben de protezdeyim. ama dondurdum tez aşamasındayım hala yani.[/
Kolay gelsin bak cogu bitmiş bir konsantre olsan gerisi gelir.kafasina cok takiyor insan biliyorum kendimden..sasirdim ama ya su tesadüfe:))
evet yaa tesadüfe bak.. şu halimle tez stresini yaşamak istemiyorum bi de. devam edip etmemek konusunda da aklım karışık. şuan farklı bi şehirdeyim, tezimi tamamlamak için ankaraya dönmem gerekicek. bebekle çok zor....
oy ben seni yerim ya minik adam küçük erkekim benimm maşallh kuzum sanaa
işte benim arkadaşııım aferin sana hep pozitif oluyoruz tamammı unutma canım benim bol bol sütün olsun inşallahhhya ben yazının yeni okuyabildim. gündüz hiç uyumayan bir bebeğe sahibim. uyumayıncada ayakta gezelim diyen bir bebek. evet yazını okuyana kadar emzirmeyi çok istiyodum.. benim için oğlumla aramdaki en büyük bağ gibi düşünüyodum. şimdi o kadını duyunca çok üzüldüm. şükretmeliyim en azından sütüm var dahada ötesi sütümü verebileceğim bi evladım var.... sağmaya devam:)))
Medela calma canim. Corekotunu beyazpeynirle karistirip yiyorum ben canim. Bildigimiz corek otu taneli. Ama en cok sut yapan, marul, rezene, hurma ve tahin helvasi oldu ben de. Bunlari her gun ymeye calisiyorum. Digerlerni unutuyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?