2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 426987

BUGÜNKİ KIYAFETİMİZ NASIL OĞLUM İLK KEZ KOT GİYDİ...

ay ben bunu da kotunu da yerim ... maşallahh bebişimize. yalnız böyle cicili giydirmişsin ya nasıl özendim. ben giydirsem fotoyu çekene kadar kesin kusardı. hiç daha kıyafeti tek giydiremedik. ya önlüklü ya ağzı bezi önümüzde hep(

takınca bi fotografınızı yollar mısınız? nerde yanlış yaptıgınızı bulabiliriz
hulya@sanalbebekmagazasi.com

Canım ben de dis hekimiyim ve aynen bana da part time bı is teklifi geldi ama cok düşünüp kabul etmedim:))daha cok küçükler zaten yorucu bir meslek bence sen de dogru karar vermissin :))

sen de diş hekimisin demek, ne güzel meslektaşmışız cnm. sen hangi şehirdesin??

Kizlae buguun 2.ay asilarini olduk bebisin atesi 38in ustune cikti, yarim fitil verdik, dustu, kisa koplu badiyle uyuyor suan. Ne kadar saatte bir kalkip kontrol edicem, bir de fitilde 6 saatte bir verilmesi lazim diyor, 6 saatten once cikarsa ne yapicam

Medela calma canim. Corekotunu beyazpeynirle karistirip yiyorum ben canim. Bildigimiz corek otu taneli. Ama en cok sut yapan, marul, rezene, hurma ve tahin helvasi oldu ben de. Bunlari her gun ymeye calisiyorum. Digerlerni unutuyorum bazen.

ben 1 çay kaşığı calpol vermiştim. üzerini ince giydirmen de iyi olmuş.

ne güzel, herkes mei tai vs alıyor. benm kız sıkıntıya gelemiyor, kanguruda durmuyor. ben de almak istiyorum ama nasıl olsa onda da durmaz die alamıyorum

Son düzenleme:

benim kzın ateşi38.8 olmuştu. ben eşime beni yarım saat sonra kaldır dedim oda uyuya kalmış 1 saati geçince ateş bu haddeye gelmiş. daha sonra fitili yeniledim. bende prospektüs yoktu arkadşım bi kaç tane vermişti. hemşirede fitili 12 saatte yenilersin dedi. 6 saati bilseydim bu kadar çıkmazdı. ben 12 saat bekledim. hiç kokrkma çıkmaz 6 saatten önce. zaten fitil çok çabuk etki ediyor. ben yarım saatte kurdum saatleri hep yarım saatte bir kalktım. çok şükür çıkmadı bir daha. çok geçmiş olsun size. 4 . ayda yenieden bu aşılar olcakmış şimdidedn korkusu sardı beni.üfffff

Hayırlı kandiller hanımlar,
Kızım bugün ilkdefa ıspanak yeşili kaka yapmış,içinde mukus yok.Neden olabilir? Nette biraz araştırdım ama üşütme den dizanteriye kadar farklı yorumlar yapılmış.

Eki Görüntüle 426987

BUGÜNKİ KIYAFETİMİZ NASIL OĞLUM İLK KEZ KOT GİYDİ...
oy ben seni yerim ya minik adam küçük erkekim benimm maşallh kuzum sanaa

işte benim arkadaşııım aferin sana hep pozitif oluyoruz tamammı unutma canım benim bol bol sütün olsun inşallahhh

canım cok gecmiş olsun ince giydirmekle ii etmişsin fitil cok cabuk etki eder yarım saate bişeyi kalmaz takır takır düşüyo korkma ha düşmezse diğer yarısını da verebilirsin bunu nasıl rahat sölüyorum dersen ben ilk kez fitil koydugum için acemiliğimden bütün fitili kacırdım elimden pırt diye girdi ama nasıl korktum anlatamam elim ayagım bosaldı hemen doktoru aradım korkma bişey olmaz ama bi daha fitil koymak için 12 saat beklemen gerekir dedi ayy tamam beklerim koymam bi daha dedim bi zararı da olmadı cok şükür yarım saat sonra kuzumun atesi düşmüş gülücükler saçıyodu:) cok cok gecmiş olsun tekrar umarım geceyi kolay atlatırsınız canım

Cok sagolun kizlar telden yaziyorum alinti yapamiyorum cok seviyorum sizi, atesi 36 ya dustu cok sukur. Ben de saati kurup biraz uyuyabilirim sanirim, cok opuyorum.

Medela calma canim. Corekotunu beyazpeynirle karistirip yiyorum ben canim. Bildigimiz corek otu taneli. Ama en cok sut yapan, marul, rezene, hurma ve tahin helvasi oldu ben de. Bunlari her gun ymeye calisiyorum. Digerlerni unutuyorum bazen.

calmawity diye de varda ben farklı mı acaba diye düşündüm. tamam netten buldum yarın isteyeceğim. umarım işe yarar. çok saol. çörek otunuda hani çekilmiş olan mı acaba diye merak ettim. tanelisini yemek acı olur gibisinden. peynirle yemek iyi fikir. çook saol yaaa.bu saydıklarını bende yemeye çalışıyorum. en azından hergün helva ve süt bisküvi yiyorum. bide humana içiyorum hergün. sabaha göre daha iyiyim moral olarak yaa. mama verince de artık kendimi kötü hissetmeyeceğim. madelaylada inşallah beni tekrar emecek. emmesede sütümü verebilmek bile güzel. ohhh be. iyiki varsınız yaa hepinize çoook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…