- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.821
duygu bu güne kadar burada kimseyi ayırmadığımı , herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığımı düşünüyorum, özellikle ışılın söylediği gibi kasıtlı birşey hiç yapmadım, beni bilen bilir yapımı karakterimi, ama öyle düşünmekte istiyorsa kendi bilir ne yapayım....
bu arada hepinize sormak istiyorum, benden ,yazdıklarımdan, yardımlarımdan rahatsız olanlar varsa başka bilmek istiyorum, yani bu bir iki kişinin bastırılmış duygularından kaynaklı mı bugün kişisel duyduğum şeyler , yoksa cidden böyle bir genelde oluşmuş düşünceler mi var, eğer öyleyse çünkü kişilerin iki yüzlülüklerini bir kez daha görmüş olacağım....
ben neden buraya bu kadar şey yazıyorum , çünkü hergün bana gelen mesaj ve mailleri size bir söylesem , ortak sorunlara hep belki bir çözüm olurum diye yazdım yazdım yazdım....
çoğu zaman eşim kızdı yeter artık, koy şu bilgisayarı kenara diye, ama ben kızlar birşey sormuş önemli cevaplamalıyım diye yazdım yazdım....
tek yazdığım yer burası değil benim, yani ben ışıl'ın bahsettiği egomu şişimeye gelmiyorum buraya, sadece yardıma birisinin ihtiyacı var ise ona yardımım olur diye geliyorum...
ben birşey de pazarlamıyorum, satmıyorum ki ticari bir kazanç için bu kadar mesai harcayayım buraya , iki yüzlülük yapayım, adam sendecilik yapayım diyeyim...
cidden öğrenmek istiyorum var mı benden rahatsız olan başka.... ??????
Eki Görüntüle 427370 Bu gün okadar çok mai tai konuşulmuş ki, bunun üzerine bugün çekilmiş bir resmimi paylaşırsam almak isteyen arkadaşlara fikir olur... Bu arada beni mai tai ile tanıştırdığı için Gamzeye, Tavsiyesi ve yardımı ilede Hülya Hanıma çok tşk ederim
sen yine bisküviyi yiyomuşsun. ben onu sütle yiyorum. oğluma ek gıdaya başlayınca da 2 mize hazırlarım artık. babamız paket paket taşıyo bana. hem tatlı ihtiyacımı gideriyo enerji veriyo hem de sütüm olsuna yiyorum. süt olsun dolsun taşsın inşallah.:))
Cok sagolun kizlar telden yaziyorum alinti yapamiyorum cok seviyorum sizi, atesi 36 ya dustu cok sukur. Ben de saati kurup biraz uyuyabilirim sanirim, cok opuyorum.
Hayırlı kandiller hanımlar,
Kızım bugün ilkdefa ıspanak yeşili kaka yapmış,içinde mukus yok.Neden olabilir? Nette biraz araştırdım ama üşütme den dizanteriye kadar farklı yorumlar yapılmış.
Eki Görüntüle 427370 Bu gün okadar çok mai tai konuşulmuş ki, bunun üzerine bugün çekilmiş bir resmimi paylaşırsam almak isteyen arkadaşlara fikir olur... Bu arada beni mai tai ile tanıştırdığı için Gamzeye, Tavsiyesi ve yardımı ilede Hülya Hanıma çok tşk ederim
kot pantolan giyen minişleri çokkk beğendim
ve benim kızımın kotlu hali...
Sadece birbirinize cevap veriyorsunuz.Ne anladık bu paylaşımdan...
calmawity diye de varda ben farklı mı acaba diye düşündüm. tamam netten buldum yarın isteyeceğim. umarım işe yarar. çok saol. çörek otunuda hani çekilmiş olan mı acaba diye merak ettim. tanelisini yemek acı olur gibisinden. peynirle yemek iyi fikir. çook saol yaaa.bu saydıklarını bende yemeye çalışıyorum. en azından hergün helva ve süt bisküvi yiyorum. bide humana içiyorum hergün. sabaha göre daha iyiyim moral olarak yaa. mama verince de artık kendimi kötü hissetmeyeceğim. madelaylada inşallah beni tekrar emecek. emmesede sütümü verebilmek bile güzel. ohhh be. iyiki varsınız yaa hepinize çoook teşekkürler
Canım yarım saat önce cvp yazacaktım mert ali kalktı öyle kaldı fitil hemen düşürecek diyecektim ki düşmüş ateş. Çok sevindim canım yarın güzel haberler ver bize.
Iyi birsey bence canm, ben de alindan olcuyorum. Yukseldiginde emin olmak icin koltukaltindan da olcuyorum.2.ay aşımızı olduk ateş yapmadı şimdi bu iyi birşey mi kötü mü ateşi nasıl ölçüyorsunuz ben alından ölçüyorum
Life_84 ve Melike bebişleriniz çok tatlı maşaAllah
Bu arada melike bebeğin daha doğmadan önce beşiktaşlı beşiğini paylaştığında eşim kızına göz dikmişti, bu kızı bizim oğlana alalım diye, şimdi kendini görünce bayıldı, illa alalım diye tutturdu
Ama kiz guzel yani dimi dimi :)))) kizin talipleri cok ama babasi cok kiskanc kimseyle paylasamiyo. Ama siz yinede ciceginizi cikolatanizi alip gelin bi masivam :) nasip kismet
günaydiiiinnnnnnnn anniş arkadaşlarım beniiiiimm:))
hemde dünyalar güzeli maşaAllahAma kiz guzel yani dimi dimi :)))) kizin talipleri cok ama babasi cok kiskanc kimseyle paylasamiyo. Ama siz yinede ciceginizi cikolatanizi alip gelin bi masivam :) nasip kismet
eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye boşa dememişlerhoopppp hopppppp nooluyoooo?????????kızın başı bağlı dellendirmeyin adamıgerçi benim oğlan çok çapkın şimdiden..
hemde dünyalar güzeli maşaAllah
eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye boşa dememişlerbakalım taliplisi kim olacak.... bu arada senin oğlanda çok karizma hani, kotlar-gözlükler... çapkın olmasa bile etrafında ne dönen olur şimdi
bu arada herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?