2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizzat snada söyledim burdanda belirtmek isterim bnde çok araştırcak sabrı olan bi insan değilim ki buda sanırım gamzenin kızdığı bi insan tipi..ama öyleyim sabırsız vede agresifim ama ekşi sözlük yazarı değilim buna rağmen her sorduğum soruya sabırla ve çok açıklayıcı biçimde cevap verip bna yardımcı olduğun için Allah senden razı olsun..paylaşımlarını çok seviyorm ve hep burdan okumak istiyorm..ama kimsenin birbirine küs olmasını istemiyorm..aylarca burda paylaşımlarda bulunduk..karnımızdakiler meydana çıktı ay belim ay sırtım ay göbeğim derken ay çişi ay kakası ay gazı oldu..usg görüntüleri varken cicili bicili kıyafetli fotoları kondu..yani biz az şey paylaşmadık...lütfen kırgınlıklar tartışmalar olmasın..hepinizin paylaşımına ihtiyacımız var aksi takdirde bu forumda bu topicte anlamını yitirirdi..

ya bnde bundan istiyodum yaaa..ama stokta yok yazıyodu ve hala öle yazıyo sn nasıl aldın..bnmkinin omuzlarıda öyle değil..kumaş..pofff sinirlendim

cnm bnde sütle yiyorm ztn...hatta bazen abartıp annemin kardeşime bebekken hazırladıı mamadan yapıyorm cicbebe süt peynir bal

Cok sagolun kizlar telden yaziyorum alinti yapamiyorum cok seviyorum sizi, atesi 36 ya dustu cok sukur. Ben de saati kurup biraz uyuyabilirim sanirim, cok opuyorum.

Canım yarım saat önce cvp yazacaktım mert ali kalktı öyle kaldı fitil hemen düşürecek diyecektim ki düşmüş ateş. Çok sevindim canım yarın güzel haberler ver bize.

2.ay aşımızı olduk ateş yapmadı şimdi bu iyi birşey mi kötü mü ateşi nasıl ölçüyorsunuz ben alından ölçüyorum

canım bu konuda bilgim olmadıgı için yorum yapmamıstım. bazen üşütmeden diyenler var yada çok doyduğundan diyenlerde var. en iyisi doktoruna bir sor canım. Yanlış yönlendirme olmasın.

çok güzel çıkmışınız maşallah Allahım ayırmasın hepimizin yavrularını inşallah.
bende mei tai yle geziyorum özellikle markette çok işe yarıyor eller boş

kot pantolan giyen minişleri çokkk beğendim
ve benim kızımın kotlu hali...

yazcam yazcam yazamadım hayatım yaaa kızına bayıldımmm maşallahh çok tatlı kokoşşş

birde aklımdayken unutmadan söyleyimm geçenlerde konusu geçmişti kızlar sormuştu, 2. ay aşıları var ya arkadaşlar koldan vurulan,onun şimdi izi falan görünmezmiş,3 ay sonra önce sivilce gibi birşey cıkarmıs sonra kendi kendine kabuk bağlarmış,sonra kabugu düşermiş. asla ellememeliymişiz yoksa 2. kez vurulmak zorunda kalabilir minikler. saglık ocagındaki doktorcugum söyledi.

Supersin canim ya, hep boyle pozitif ol. Hem sutler artar, hem sakin bir bebisin olur. Anne endiseli olunca bebis de endiselenip huzursuz oluyor kiyamam.

Canım yarım saat önce cvp yazacaktım mert ali kalktı öyle kaldı fitil hemen düşürecek diyecektim ki düşmüş ateş. Çok sevindim canım yarın güzel haberler ver bize.

Cok sagol canim benim, atesimiz dustu simdi gece emmesine kalkti :)

2.ay aşımızı olduk ateş yapmadı şimdi bu iyi birşey mi kötü mü ateşi nasıl ölçüyorsunuz ben alından ölçüyorum
Iyi birsey bence canm, ben de alindan olcuyorum. Yukseldiginde emin olmak icin koltukaltindan da olcuyorum.

Ama kiz guzel yani dimi dimi :)))) kizin talipleri cok ama babasi cok kiskanc kimseyle paylasamiyo. Ama siz yinede ciceginizi cikolatanizi alip gelin bi masivam :) nasip kismet

Ama kiz guzel yani dimi dimi :)))) kizin talipleri cok ama babasi cok kiskanc kimseyle paylasamiyo. Ama siz yinede ciceginizi cikolatanizi alip gelin bi masivam :) nasip kismet

hoopppp hopppppp nooluyoooo?????????kızın başı bağlı dellendirmeyin adamı gerçi benim oğlan çok çapkın şimdiden..

hemde dünyalar güzeli maşaAllah

hoopppp hopppppp nooluyoooo?????????kızın başı bağlı dellendirmeyin adamı gerçi benim oğlan çok çapkın şimdiden..
eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye boşa dememişler bakalım taliplisi kim olacak.... bu arada senin oğlanda çok karizma hani, kotlar-gözlükler... çapkın olmasa bile etrafında ne dönen olur şimdi

bu arada herkese günaydın

benim oğlumun hayatındaki tek kadın benim şuan..bana aşık oğlum:))))))) yolda bütün kızlar seviyo ama bi yandan gülücük atıyo okadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…