2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagolun kizlar telden yaziyorum alinti yapamiyorum cok seviyorum sizi, atesi 36 ya dustu cok sukur. Ben de saati kurup biraz uyuyabilirim sanirim, cok opuyorum.

Canım naptınız,inş geceyi sakin ve ateşsiz atlatmışsınızdır, çok geçmiş olsun tekrar....

ya bnde bundan istiyodum yaaa..ama stokta yok yazıyodu ve hala öle yazıyo sn nasıl aldın..bnmkinin omuzlarıda öyle değil..kumaş..pofff sinirlendim
canım neredeyse bir ay oldum ben alalı....

masiva canım mei tai çok yakışmış biz halkalı slingden almıştık hiç kullanamadık
canım tşk ederim, bu arada burda çok bahsedildi halkalının kullanışlı olmadığı, yük tek omuza yüklendiği için zor oluyormuş,

günaydın kızlarrrrr :)

sabah sabah çok yoruldum, alternatif annedeki yazımı yazdım az önce bugün yayım zamanı ve ben yine son dakikaya bıraktım :) önümüzdeki hafta röportajlara başlayacağım prematüre aileleri ile ilgili soru hazırlamam lazım.

birde bebek annesi bölü için konu buldum ve sizlerinde yardımını istiyorum,

Konu: BEBEK DOSTU MEKAN NASIL OLUR ?

dışarı çıktığınızdaki tecrübelerinizi ihtiyaçlarınızı ve çözüm yollarını bir düşünün,

mesela ,

-bebek bakım masası, duvara sabit olabilir, alt açma masası gibi olabilir
-merdivenli yerlerde rampa .....

gibi gibi,

bunlara gittiğinizde çok memnun kaldığınız ve hiç memenun kalmadığınız cafe-restaurant-avm yi de ekleyebilirsiniz ...

ben şuan aventin manuel pompasını aldırıyorum eşime 69 tl birde uyku arkadaşı alıyoruz kızımıza

http://www.minabebe.com da

Slm aventin pompalısını kullanınca yorumlarını bekliyorum.Benim süt sağımına ihtiyacım yok aslında ama çok nadir biryerlere giderken sağıp orada biberonla vermek istiyorum sütü oğluma.Oyüzden elektriklisi çok pahalı geliyor.manuel olanının da kullanan birisinin yorumuna ihtiyacım var...

Canım inşş biryerlere gidersem ve eksiklik hissedersem sana kesin yazarım:>Şaka bir yana da Sivastayım burda çoooooooook ihityaç var:>

manuel kullanıp aynı gün elektrikli ile değiştirdim, benim sabrım gelmedi valla bas-çek-bas-çek

süt çekişi dersen süper

günaydın herkese...hemen acil bişe sorcam unnododa slingolar indirimde sipariş vermem ama yoksa mei tai mi alsam bişe diyiverin bana anneler..

günaydınlar herkeze hayırlı cumalar............

bugün kısmetse avcılardayım almanyadan halam geldi hala kızı amcalar vs buluşucaz yarında evime dönücem inşallah

manuel kullanıp aynı gün elektrikli ile değiştirdim, benim sabrım gelmedi valla bas-çek-bas-çek

süt çekişi dersen süper

Ya tatlım dedim ya ben sürekli kullanmayacağım.Örneğin yazın denize giderken,alışverişe giderken yani bir içimlik sütler için istiyorum...Oyüzden kullanışlı olur diye düşümndüm

Geçmişler olsun aşısı, yatağı iple bağladım diyince 30 yıl öncesine gittim, kardeşime biz de öyle yapmıştık, devir değişsede bazı şeyler hiç değişmiyor demi. Mesela bizimki de çok ağladığında battaniye arasında sallayıp uyutuyoz, ilkelce ama etkili.
Çok güzel çıkmışsın tatlım.
hatta gürül gürül akan sütüm var de. gözlerini kapa ve şırıl şırıl süt aktığını hayal et. ben iyiceden sıyırmışım valla:))

sen yine bisküviyi yiyomuşsun. ben onu sütle yiyorum. oğluma ek gıdaya başlayınca da 2 mize hazırlarım artık. babamız paket paket taşıyo bana. hem tatlı ihtiyacımı gideriyo enerji veriyo hem de sütüm olsuna yiyorum. süt olsun dolsun taşsın inşallah.:))[/QUOTE]
Ne güzel olumlu olalım işte böyle, bu arada ben de potibör+sütcülerdenim.
Ay ben de öyle ya, çocuk nasıl kusuyor anlatamam, herşey kusmuk, herşey lekeli, güüzel giynmeye hasret kaldık
Benim de dün yaptı ama ikinci de normale döndü, ben takılmıyorum, önemli bir şey olsa başka belirtiler de gösterir di diye düşünüyorum, fazla mı rahatım acaba

Yaaaaaa bende kızımın resmını koymak ıstıyorum,valla benım kızımda havada kapar erkek annelerı:) telden gırıyom olmuyo en kısa zamanda su jete gecmelıyım.... Bu arada bebeklerınızın o kotlu hallerını yerım anaaam ben buyumuslerde kotlarda gıyınırmıs danacıklar,bende kızceme cok guzel kıyafetler aldım ama hepsı yazlık ve havalar hıc duzelmıo masıvaaaaaaaaam guzel yuzlummm ne guzel cıkmıssınız oyle meıylen taıylen :) hepınıze masalllaaaaaaah,rabbım nazarlardan korusun hepınızı

Madem mirayın sahibi var, belki senin prenseside benim tosunum beğenir ha, hadi koy artık resimleri

kızlar bu unnadoda yaptığınız her alışverişte ürünü kampanyanın bitimindemi yolluyolar? slingoyu aldım sipariş takipte öyle yazıyo ne saçma bişe bu hemen yollayınca noluyo kampanyamı bitcek illa

Donenceyı taktım sımdı,kızım cok sasırdı hem muzıgı dınlıyo hem donenceyı takıp edıyo aman pek bı sessız hanımefendı,muzık bıtınce eller kollar bı hareket bı hareket,gulucukler havada...tekrar calıstıormı dıo baska bı mesajmı verıo anlamadım

kızlar gunaydınnn nasılsınız bız ıyıyız sukur oglumun pıpısının ucu acılmıyor pazartesı randevu aldık doktoruna goturucez bakalım ne dıyecek sızınkıler nasıl acılıyormu

bu arada bebısler cok tatlı meleklerrr kotlarda nasıl yakısmıssss

mavısa canım cok guzel cıkmıssın tatlım sende

bende ıkı gun oonce kpss tekrar hazırlanmaya karar verdımm bakalım nasıl olucak oglum uyurken ders calısıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…