- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.841
Kizlae buguun 2.ay asilarini olduk bebisin atesi 38in ustune cikti, yarim fitil verdik, dustu, kisa koplu badiyle uyuyor suan. Ne kadar saatte bir kalkip kontrol edicem, bir de fitilde 6 saatte bir verilmesi lazim diyor, 6 saatten once cikarsa ne yapicam
Cok sagolun kizlar telden yaziyorum alinti yapamiyorum cok seviyorum sizi, atesi 36 ya dustu cok sukur. Ben de saati kurup biraz uyuyabilirim sanirim, cok opuyorum.
canım neredeyse bir ay oldum ben alalı....ya bnde bundan istiyodum yaaa..ama stokta yok yazıyodu ve hala öle yazıyo sn nasıl aldın..bnmkinin omuzlarıda öyle değil..kumaş..pofff sinirlendim
canım tşk ederim, bu arada burda çok bahsedildi halkalının kullanışlı olmadığı, yük tek omuza yüklendiği için zor oluyormuş,masiva canım mei tai çok yakışmış biz halkalı slingden almıştık hiç kullanamadık
eee boşuna demiyorlar kız çocuklar babaya, erkek çocuklar anneyebenim oğlumun hayatındaki tek kadın benim şuan..bana aşık oğlum:))))))) yolda bütün kızlar seviyo ama bi yandan gülücük atıyo okadar:))
canım neredeyse bir ay oldum ben alalı....
,
ben şuan aventin manuel pompasını aldırıyorum eşime 69 tl birde uyku arkadaşı alıyoruz kızımıza
http://www.minabebe.com da
günaydın kızlarrrrr :)
sabah sabah çok yoruldum, alternatif annedeki yazımı yazdım az önce bugün yayım zamanı ve ben yine son dakikaya bıraktım :) önümüzdeki hafta röportajlara başlayacağım prematüre aileleri ile ilgili soru hazırlamam lazım.
birde bebek annesi bölü için konu buldum ve sizlerinde yardımını istiyorum,
Konu: BEBEK DOSTU MEKAN NASIL OLUR ?
dışarı çıktığınızdaki tecrübelerinizi ihtiyaçlarınızı ve çözüm yollarını bir düşünün,
mesela ,
-bebek bakım masası, duvara sabit olabilir, alt açma masası gibi olabilir
-merdivenli yerlerde rampa .....
gibi gibi,
bunlara gittiğinizde çok memnun kaldığınız ve hiç memenun kalmadığınız cafe-restaurant-avm yi de ekleyebilirsiniz ...
Slm aventin pompalısını kullanınca yorumlarını bekliyorum.Benim süt sağımına ihtiyacım yok aslında ama çok nadir biryerlere giderken sağıp orada biberonla vermek istiyorum sütü oğluma.Oyüzden elektriklisi çok pahalı geliyor.manuel olanının da kullanan birisinin yorumuna ihtiyacım var...
manuel kullanıp aynı gün elektrikli ile değiştirdim, benim sabrım gelmedi valla bas-çek-bas-çek
süt çekişi dersen süper
günaydın herkese...hemen acil bişe sorcam unnododa slingolar indirimde sipariş vermem ama yoksa mei tai mi alsam bişe diyiverin bana anneler..
Geçmişler olsun aşısı, yatağı iple bağladım diyince 30 yıl öncesine gittim, kardeşime biz de öyle yapmıştık, devir değişsede bazı şeyler hiç değişmiyor demi. Mesela bizimki de çok ağladığında battaniye arasında sallayıp uyutuyoz, ilkelce ama etkili.kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk yavrucum çok ağladı.Neyseki uzun sürmedi sağlık ocağından çıktığımızda susmuştuk.
Aksilik bu ya ben nezle oldum yavrumu kucağıma alamıyorum çok mutsuzum....
A bu arada yatağına çamaşır ipi bağladık artık gece kalkmadan uyutuyoruz büyük rahatlık:)
Çok güzel çıkmışsın tatlım.Eki Görüntüle 427370 Bu gün okadar çok mai tai konuşulmuş ki, bunun üzerine bugün çekilmiş bir resmimi paylaşırsam almak isteyen arkadaşlara fikir olur... Bu arada beni mai tai ile tanıştırdığı için Gamzeye, Tavsiyesi ve yardımı ilede Hülya Hanıma çok tşk ederim
hatta gürül gürül akan sütüm var de. gözlerini kapa ve şırıl şırıl süt aktığını hayal et. ben iyiceden sıyırmışım valla:))ya ben yazının yeni okuyabildim. gündüz hiç uyumayan bir bebeğe sahibim. uyumayıncada ayakta gezelim diyen bir bebek. evet yazını okuyana kadar emzirmeyi çok istiyodum.. benim için oğlumla aramdaki en büyük bağ gibi düşünüyodum. şimdi o kadını duyunca çok üzüldüm. şükretmeliyim en azından sütüm var dahada ötesi sütümü verebileceğim bi evladım var.... sağmaya devam:))
evet artık öyle yapacam. bugün uyku arası bi denedim aldı ama doyurmadı karnını hemencecik bıraktı ama tuttu işte 3-4 kerede çekti:)) napalım sağarak veririm bende. bu geceyide bi deneyeyim bakalım umarım alır. almasada canı sağolsun annesi sağar sağar verir. sende madem işe başlıyacaksın lachesis önerdiği biberonu ver istersen. başından zor olanı alsın. dr browns kullanıyorum ben bildiğin şırıl şırıl akıyo valla.
çok saol tavsiyelerin için. yılmadan deneyecem memei vermeyi. yöntemlerini kullanacam. en azından gece alsın diye. almasa da canı sağolsun sağıp veririm. öslem çınarın yazısından sonra bişe diyemiyorum artık. yinede önerdiğin biberondan da edineyim ben...peki mama ve memeyi nasıl veriyosun sen. bi öğün mama bi öğün meme mi yoksa karışık mı veriyosun?
sütüm var de artık, sütün var çünkü niye olmayınca diyorsun, bebiş normalden fazla içmek istemiş sadece isterler arada çok normal.
Ay ben de öyle ya, çocuk nasıl kusuyor anlatamam, herşey kusmuk, herşey lekeli, güüzel giynmeye hasret kaldıkay ben bunu da kotunu da yerim ... maşallahh bebişimize. yalnız böyle cicili giydirmişsin ya nasıl özendim. ben giydirsem fotoyu çekene kadar kesin kusardı. hiç daha kıyafeti tek giydiremedik. ya önlüklü ya ağzı bezi önümüzde hep(
Benim de dün yaptı ama ikinci de normale döndü, ben takılmıyorum, önemli bir şey olsa başka belirtiler de gösterir di diye düşünüyorum, fazla mı rahatım acabaHayırlı kandiller hanımlar,
Kızım bugün ilkdefa ıspanak yeşili kaka yapmış,içinde mukus yok.Neden olabilir? Nette biraz araştırdım ama üşütme den dizanteriye kadar farklı yorumlar yapılmış.
Gel gülüm biz Ankarada sana da bebişine de bakarızevet yaa tesadüfe bak.. şu halimle tez stresini yaşamak istemiyorum bi de. devam edip etmemek konusunda da aklım karışık. şuan farklı bi şehirdeyim, tezimi tamamlamak için ankaraya dönmem gerekicek. bebekle çok zor....
Geçmiş olsun kuzummmmmmmmmCok sagolun kizlar telden yaziyorum alinti yapamiyorum cok seviyorum sizi, atesi 36 ya dustu cok sukur. Ben de saati kurup biraz uyuyabilirim sanirim, cok opuyorum.
Benim gönlümden geçenleri yazdığın için ben tekrar yazmıyorum, harikasınbizzat snada söyledim burdanda belirtmek isterim bnde çok araştırcak sabrı olan bi insan değilim ki buda sanırım gamzenin kızdığı bi insan tipi..ama öyleyim sabırsız vede agresifim ama ekşi sözlük yazarı değilimbuna rağmen her sorduğum soruya sabırla ve çok açıklayıcı biçimde cevap verip bna yardımcı olduğun için Allah senden razı olsun..paylaşımlarını çok seviyorm ve hep burdan okumak istiyorm..ama kimsenin birbirine küs olmasını istemiyorm..aylarca burda paylaşımlarda bulunduk..karnımızdakiler meydana çıktı ay belim ay sırtım ay göbeğim derken ay çişi ay kakası ay gazı oldu..usg görüntüleri varken cicili bicili kıyafetli fotoları kondu..yani biz az şey paylaşmadık...lütfen kırgınlıklar tartışmalar olmasın..hepinizin paylaşımına ihtiyacımız var aksi takdirde bu forumda bu topicte anlamını yitirirdi..
Saol tatlım evet öyleymiş, izi daha sonra takip edecekmişizyazcam yazcam yazamadım hayatım yaaa kızına bayıldımmm maşallahh çok tatlı kokoşşş
birde aklımdayken unutmadan söyleyimm geçenlerde konusu geçmişti kızlar sormuştu, 2. ay aşıları var ya arkadaşlar koldan vurulan,onun şimdi izi falan görünmezmiş,3 ay sonra önce sivilce gibi birşey cıkarmıs sonra kendi kendine kabuk bağlarmış,sonra kabugu düşermiş. asla ellememeliymişiz yoksa 2. kez vurulmak zorunda kalabilir minikler. saglık ocagındaki doktorcugum söyledi.
Evet ya erkek annelerinin öyle bir güzelliği var, oğullar annelerine aşık oluyor, benim ki de bana hayran hayran bakıyor, abası kıskanıyor, al bu sıpa beni sevmiyor heralde diyor, gerçi kızlarda abalarına aşık oluyorlardır herlde dimibenim oğlumun hayatındaki tek kadın benim şuan..bana aşık oğlum:))))))) yolda bütün kızlar seviyo ama bi yandan gülücük atıyo okadar:))
Bi çıkabilsem ah bi gezebilsem bakıcam dagünaydın kızlarrrrr :)
sabah sabah çok yoruldum, alternatif annedeki yazımı yazdım az önce bugün yayım zamanı ve ben yine son dakikaya bıraktım :) önümüzdeki hafta röportajlara başlayacağım prematüre aileleri ile ilgili soru hazırlamam lazım.
birde bebek annesi bölü için konu buldum ve sizlerinde yardımını istiyorum,
Konu: BEBEK DOSTU MEKAN NASIL OLUR ?
dışarı çıktığınızdaki tecrübelerinizi ihtiyaçlarınızı ve çözüm yollarını bir düşünün,
mesela ,
-bebek bakım masası, duvara sabit olabilir, alt açma masası gibi olabilir
-merdivenli yerlerde rampa .....
gibi gibi,
bunlara gittiğinizde çok memnun kaldığınız ve hiç memenun kalmadığınız cafe-restaurant-avm yi de ekleyebilirsiniz ...
unnadodan al fiyatı uygun ürün aynı ikiside mei tai zaten
Yaaaaaa bende kızımın resmını koymak ıstıyorum,valla benım kızımda havada kapar erkek annelerı:) telden gırıyom olmuyo en kısa zamanda su jete gecmelıyım.... Bu arada bebeklerınızın o kotlu hallerını yerım anaaam ben buyumuslerde kotlarda gıyınırmıs danacıklar,bende kızceme cok guzel kıyafetler aldım ama hepsı yazlık ve havalar hıc duzelmıomasıvaaaaaaaaam guzel yuzlummm ne guzel cıkmıssınız oyle meıylen taıylen :) hepınıze masalllaaaaaaah,rabbım nazarlardan korusun hepınızı
Madem mirayın sahibi var, belki senin prenseside benim tosunum beğenir ha, hadi koy artık resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?