- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.861
kızlar gunaydınnn nasılsınız bız ıyıyız sukur oglumun pıpısının ucu acılmıyor pazartesı randevu aldık doktoruna goturucez bakalım ne dıyecek sızınkıler nasıl acılıyormu
bu arada bebısler cok tatlı meleklerrr kotlarda nasıl yakısmıssss
mavısa canım cok guzel cıkmıssın tatlım sende
bende ıkı gun oonce kpss tekrar hazırlanmaya karar verdımm bakalım nasıl olucak oglum uyurken ders calısıyorum :)
Canım naptınız,inş geceyi sakin ve ateşsiz atlatmışsınızdır, çok geçmiş olsun tekrar....
ben kullanıyorum memnunum canım.günaydın herkese...hemen acil bişe sorcam unnododa slingolar indirimde sipariş vermem ama yoksa mei tai mi alsam bişe diyiverin bana anneler..
kızlar bu unnadoda yaptığınız her alışverişte ürünü kampanyanın bitimindemi yolluyolar? slingoyu aldım sipariş takipte öyle yazıyo ne saçma bişe bu hemen yollayınca noluyo kampanyamı bitcek illa
Kızım donencesını cok sevdı,onu hıc boyle heyecanlı gormemstım,nıye daha baska oyuncagı yok dıye uzuldum sımdı,oyuncaga hıc sıra gelmedıkı bızde.. Cıngıraklı patık ve tıtreyen zurafadan baska ne alabılırım,onları buhafta sonu temın edıcem ıns. Boyle muzıklı hareketlı baska ne varkı kızlar,tecrubelı anneler yada alan varsa bızede tavsıye edebılırmı?
günaydın kızlarrrrr :)
sabah sabah çok yoruldum, alternatif annedeki yazımı yazdım az önce bugün yayım zamanı ve ben yine son dakikaya bıraktım :) önümüzdeki hafta röportajlara başlayacağım prematüre aileleri ile ilgili soru hazırlamam lazım.
birde bebek annesi bölü için konu buldum ve sizlerinde yardımını istiyorum,
Konu: BEBEK DOSTU MEKAN NASIL OLUR ?
dışarı çıktığınızdaki tecrübelerinizi ihtiyaçlarınızı ve çözüm yollarını bir düşünün,
mesela ,
-bebek bakım masası, duvara sabit olabilir, alt açma masası gibi olabilir
-merdivenli yerlerde rampa .....
gibi gibi,
bunlara gittiğinizde çok memnun kaldığınız ve hiç memenun kalmadığınız cafe-restaurant-avm yi de ekleyebilirsiniz ...
Bende de şimdilik çıngıraklı patik var,ama daha pek farkına varamadı benimki.<dönence almayı ben de istiyorum ama ışıklı mı alsam oyuncaklı olanlardan mı alsam bilemedim.Bir de hem ışıklı hem oyuncaklı olanlar var işte karar veremedim.Sizinkiler nasıl?
gamziya alintı yapmışım yukarda ama cevap yazmamışım sana:) bizim dönencemiz hem ışıklı hem oyuncaklı ve kızım ba-yı-lı-yo tavsiye ederim epey oyalıyo eğlendiriyo cığlıklar filan atıyo bizimki
günaydın herkese...hemen acil bişe sorcam unnododa slingolar indirimde sipariş vermem ama yoksa mei tai mi alsam bişe diyiverin bana anneler..
bizde dün akşamdan beri emme krizine girmiş bulunuyoruz, o beni emdikçe ben kendimi mutfakta buluyorumgünaydın herkeseeee....
kızım artık 4 saatte 1 fln emiyor bir kaç gündür. önceden 2 saatte 1 emmek isterdi. sanırım artık büyüyor tatlı kuşum... sizinkiler kaç saatte bir emiyorlar?
kızlar bu unnadoda yaptığınız her alışverişte ürünü kampanyanın bitimindemi yolluyolar? slingoyu aldım sipariş takipte öyle yazıyo ne saçma bişe bu hemen yollayınca noluyo kampanyamı bitcek illa
bizde dün akşamdan beri emme krizine girmiş bulunuyoruz, o beni emdikçe ben kendimi mutfakta buluyorum15 dk emiyor o ara 5-10 dk uyuyor.... 15-20 dk zorla oyalıyorum sonra tekrar emmek istiyo netten araştırdım.. şunu buldum rahatladım..
Geçici emzirme krizine mi girdiniz?
Çünkü bir an doymuyor zannetmiştim
Donenceyı taktım sımdı,kızım cok sasırdı hem muzıgı dınlıyo hem donenceyı takıp edıyo aman pek bı sessız hanımefendı,muzık bıtınce eller kollar bı hareket bı hareket,gulucukler havada...tekrar calıstıormı dıo baska bı mesajmı verıo anlamadım
kızlar gunaydınnn nasılsınız bız ıyıyız sukur oglumun pıpısının ucu acılmıyor pazartesı randevu aldık doktoruna goturucez bakalım ne dıyecek sızınkıler nasıl acılıyormu
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?