2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2-3 hazıranda sınavım var ve ben kıtabın kapagını bıle acmadım

Canım naptınız,inş geceyi sakin ve ateşsiz atlatmışsınızdır, çok geçmiş olsun tekrar....

Çok sağol canım, geceyi ateşsiz atlattık şükür, bebişim kısa kolluyla üşüycek diye biraz korktum, ateşi çıkar diye de, paso sıcaklık kontrolü yaptım, bir de eline koluna dokunup bebişimi biraz rahatsız ettim ama içim rahat etmedi napıyım, 24 saati atlattık bugün normale döndük sanırım çok şükür.

günaydın herkese...hemen acil bişe sorcam unnododa slingolar indirimde sipariş vermem ama yoksa mei tai mi alsam bişe diyiverin bana anneler..
ben kullanıyorum memnunum canım.

indirim sitelerinin hepsi öyle canım, 10 günde geliyor en erken ürünler.

Kızım donencesını cok sevdı,onu hıc boyle heyecanlı gormemstım,nıye daha baska oyuncagı yok dıye uzuldum sımdı,oyuncaga hıc sıra gelmedıkı bızde.. Cıngıraklı patık ve tıtreyen zurafadan baska ne alabılırım,onları buhafta sonu temın edıcem ıns. Boyle muzıklı hareketlı baska ne varkı kızlar,tecrubelı anneler yada alan varsa bızede tavsıye edebılırmı?

Bende de şimdilik çıngıraklı patik var,ama daha pek farkına varamadı benimki.<dönence almayı ben de istiyorum ama ışıklı mı alsam oyuncaklı olanlardan mı alsam bilemedim.Bir de hem ışıklı hem oyuncaklı olanlar var işte karar veremedim.Sizinkiler nasıl?

gamzecim benim şimdiye kadar karşılaştığım en büyük sıkıntı avmlerde ve cafe-restorant tarzı yerlerdeki emzirme odası eksikliği aslında bebek bakım odası tarzı ufak da olsa bi oda olsa ii olur buralardaki avmlerde genellikle bebek bakım yeri diye ayırdıkları yer bayanlar tuvaletinde oluyo ama ben asla oraya sokmam cocugu kendim girerken bile içim raha olmuyo kaldı ki ebebkler için hiç hiç hijyenik ortamlar diiller hadi altını bi şekilde değiştirdim emzirme işini nasıl yapcas yani bunu sırf kendim için sölemiyorum tüm anneler için sıkıntı bence hadi ebnim cok sütüm olmayabilir ama Naz bazen tutturuyo ille meme emicek yoksa sakinleşmiyo ve o anda ne emzirme önlüğü takabilmek mümkün ne göğüs kapatma derdine düşmek... bide o merdivenli yerlere dediğin gibi makul bi rampa yapılsa hiç fena olmaz ama dediğim gibi makul rampalar olması önemli bazıları okadar dikki cıkmak mümkün olmuyo...şimdilik bu kadar cicim ben yine kıllık yapıp cıkarırım bişiler yazarım yine sana

gamziya alintı yapmışım yukarda ama cevap yazmamışım sana:) bizim dönencemiz hem ışıklı hem oyuncaklı ve kızım ba-yı-lı-yo tavsiye ederim epey oyalıyo eğlendiriyo cığlıklar filan atıyo bizimki

Slm... Çok yoruldum çok. Evi süpür, sil, camları sil, balkon yıka, çamaşır as, iki ufaklığı yıka ve göbüşlerini doyur derken pilim bitti. Şimdi ikide uyudu bir beş dakika okuyup çıkacağım...

günaydın herkeseeee....
kızım artık 4 saatte 1 fln emiyor bir kaç gündür. önceden 2 saatte 1 emmek isterdi. sanırım artık büyüyor tatlı kuşum... sizinkiler kaç saatte bir emiyorlar?

günaydın herkeseeee....
kızım artık 4 saatte 1 fln emiyor bir kaç gündür. önceden 2 saatte 1 emmek isterdi. sanırım artık büyüyor tatlı kuşum... sizinkiler kaç saatte bir emiyorlar?
bizde dün akşamdan beri emme krizine girmiş bulunuyoruz, o beni emdikçe ben kendimi mutfakta buluyorum 15 dk emiyor o ara 5-10 dk uyuyor..ben koşturarak mutfağa gidiyorum.. sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.. 15-20 dk zorla oyalıyorum sonra tekrar emmek istiyo netten araştırdım.. şunu buldum rahatladım..

Geçici emzirme krizine mi girdiniz?

Çünkü bir an doymuyor zannetmiştim

Son düzenleme:

evet öyle..sanırım kampanya bitimini bekliyolar çünkü ne var ne yok sipariş edilen hepsini toptan kargoya veriyolar..

masivacığım sen memnunmusun mei tainden? bebeğin normalde hareketlimidir yani içine girince rahat duruyor mu? benmki kanguruda durmuyor da acaba bunda dururmu die endişeliyim biraz. ben de seninkinden almak istiyorum. stokta yok diyordu uzunca bi süredir

hangi marka aldın cnm dönenceyi?

sütü artıran dua:
Bu ayeti[1] bir kâğıda yazarak göğsünüzün üzerinde taşıyın. Oldukça etkili ve faydalıdır:
“Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min xamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.
[İçinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır ve orda onlar için meyvelerin her türlüsünden vardır.]

inşallah faydası olur sonuçta yer gök dua üzerine

kızlar gunaydınnn nasılsınız bız ıyıyız sukur oglumun pıpısının ucu acılmıyor pazartesı randevu aldık doktoruna goturucez bakalım ne dıyecek sızınkıler nasıl acılıyormu
:)

ya neyi kastediyosun açılıyomu derken? bnde brz kurcaladım yukarı doğru çektim sünnet derisini ama açılmıyo çok dar ucu dışarı çıkmıyo yani bilmem anlatabildimmi? bu bi sorun mu?

kızlar nasılsınız,
oğlum bugün 54 günlük oldu :) 2.ayımıza az kaldı siz aşılardan bahsettiniz ateşten felan beni aldı bir telaş,inşallah sıkıntı yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…