2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyun halısı alabilirsin cnm..bn tiny love tekmele ve oyna olanını almayı düşünüyorm ama çok pahalı bakalm..baya güzele benziyo ama..aslında amazon ve ebay de fisher price rainforest deluxe var çok hoşuma gitti ama gel görki türkiyede satışı yok..onlarda yurtdışına göndermiyolar..

bnde tiny love gölde ses ve ışık mı ne ondan alcam dönence..bnmkide tam farkına varamadı çıngıraklı patiklerin izliyo bakıyo henüz..oynama babında bişey yok..

maşallah cnm çok tatlı bebiş..mrk etme bnde çok telaşlıydım ama hiçbişey olmuyo sadece ateşi kontrol et ve çıkarsa 1 çay kaşığı calpol ver..gerçi çıkmıyo ama sn yine kontrol et..yani ateş denebilcek seviyeye çıkmıyo en fazla 37.2 oldu bzmki..endişelencek bişey yok yani..

güzzel bi konu cnımm ben mother and care in bkım odasını çok beğeniorum alt açma ünitesinin duvara birleşik olmasından hoşlanmıorum bide kocaman çocuklarla bebeklerin aynı odaları paylaşmasını sevmorum

özlemcim iyi diyosan ben de alayım düşünüyordum zaten

canım ben cok memnunum cok güzel tepkiler veriyo hiç sıkılmıyo sadece acıkınca ve uykusu gelince mızmızlanıyo o kadar tavsiye ederim yani

maşallah sana hamarat kadınsın vesselam:))

oyy maşallah kuzucuğa korkma annesi inşallah sıkıntısız atlatırsınız o günü ama olur da ateş cıkarsa paranox fitil var ateş 37 38 arası olunca yarım fitil verirsin ya da 1 cay kasıgı calpol içirirsin düşer hemen ben fitil kullandım cok cabuk etki etti

evet canım ben çok memnunum...
canım oğlum o kadar hareketli ki, birde ben gamze gibi evde kullanamıyorum, iş yaparken kullanayım dedim ama asla yaptırmıyor, bağlarken mızırdamaya başlıyor, hemen bağlayıp dışarı çıkmam lazım, dışarı çıkar çıkmaz susuyor çünkü .... sonrada uyuyakalıyor, bende rahat rahat geziyorum....

aynen bizimde yarın tam iki ay oluyor ve aşımız haftaya perşembe(31 mayısta) olacak, Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin, bu arada oğlun ilk iki resimde dudaklarını bükmesiyle benim oğluma benziyor oğluna maşaAllah

maşallah süphanallahh oğluşun kaç kilo cnım 2. aya göre baya ii gözüküo 2.ay aşılarından hiç bişi olmadı bizde inş sendede olmaz cnımm

oğlumu her banyodan sonra dayanamayıp tartıyorum.5.800 şuan kilosu.Ama bu benim sütümün kalitesinden değil malesefki,ben mama takviyeside yapıorum.sütüm okadar çok değil çünkü

gerçkten böyle bişy paylaştıgın için tşkrler .... eminmki yedklerimizden ziyade bu dua yı okursak faydası olacaktır... bilmyrdum böyle bir duanın oldugunu

gamzecim,
önümüzdeki hafta birgün ayarlayıp görüşelim mi? Ama salı günü hariç misafirim gelicek,hatta bana gel kızınıda alıp?burdan görüştüğün arkadaşlarda var onlarlada tanışmak isterim toplanıp gelsenize:)

kızlar yarın mevlüt okutcam,ama oğluma ne giydireceğimi seçemedim hepiniz mevlüt kıyafeti aldınız mı bebişlerinize? ve nerden aldınız ? eğer adet böyleyse benimde bugün kesin almam gerekiyor.sonra üzülmim niye almadım diye
birde mevlütte ikramlık neler yaptınız örn.pasta-börekte yaptınız mı sonrasında çayın yanına ikram etmek için.emin olamadım.tavuk-pilav-ayran-helva benim mönüm.ama cay yanına ikramlık yapmalımıyım bilemiyorum.
fikirlerinizi ve yaptıklarınızı merakla bekliyorum.

selam herkese kontrolümüzden geldik...
rota aşımızı olduk yarım saat meme yasak dedi... yolda ağla ağla rezil olduk herkes bize bakıyor... bizim tosun gelirmi hiç açlığa... eve geldik yapıştı memeye yedi şimdi uyuyor gibi...
rota aşısı 140 Tl. 2 dozluk... tadı güzel galiba bizimki hemen yuttu... doktor hiç bu kadar güzel yiyen çocuk görmedim dedi...
kilomuz 7 kg. boyumuz 59 cm olmuş... doktora göre bu kilo bile fazla neresii fazlaysa normal yani sınır 7500 muş...

bizden haberler böyle...

maşallah canım,ozaman benim oğlum obez olma yolunda ilerliyor:)

hangi avm ler bunlar özlemcim ?

babaya mı benziyor bu yakışıklı ?

hangi mother care ? ve neredeki alt açma ünitesi ?

çarşambada bizim çekimimiz var, birde dışarı çıkıyormusunuz, caddebostan sahil falan ?

bizim mönüde hatırladığım kadarıyla, kestaneli-bademli-etli pilav,içli köfte,elazığ kebabı (bulgurdan yapılır,adana gibi bişe değil yani) , yeşil salata,2 çeşit yoğurtlu salata,etimekli pasta,su böreği,birde şerbetli bir tatlı vardı ama hatırlayamadım şimdi, çay-lohusa şerbeti de içeceklerdi

canım hadi geçmiş olsun, yanlız sen oğlunun boyunu ve kilosunu yazınca ben oğlum zayıf mı diye düşündüm bir an, tombiş değil, ama zayıfta değil gibiydi... Oğlumun boyu 62- kilosu 6.200:44:

merhaba mart anneleri,ben de nisan annelerindenim ama daha ziyade burayı takip eder oldum diğer nisan anneleri gibi:)Burası daha yoğun...Sizlerden etkilenerek oğlumun odasını ayırayım dedim,dün ilk kez ayrı yattık,oğluşum kendi odasında uyudu.Çok tedirgindim gece ama beklediğim gibi bir sıkıntı olmadı.Ben de çok mutlu oldum,sizlerle paylaşayım dedim.akşam 11 gibi uyuduk,gece 2 de kalktı,sonra 4.30 gibi kalktı son olarak da 7 de kalktı ve babası gidince yanıma aldım beraber uyuduk oğlumla.İyiki cesaretlenmişim,sizlerden etkilenmişim.Yoksa altı aylık olana kadar beraber yatacaktık.O zamanda odayı ayırmak için zorlanacaktık.Çok mutlu olduk hem de çokkkkkkkkkkkk :) Bundan sonra ben de aranızdayım kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…