- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.881
Kızım donencesını cok sevdı,onu hıc boyle heyecanlı gormemstım,nıye daha baska oyuncagı yok dıye uzuldum sımdı,oyuncaga hıc sıra gelmedıkı bızde.. Cıngıraklı patık ve tıtreyen zurafadan baska ne alabılırım,onları buhafta sonu temın edıcem ıns. Boyle muzıklı hareketlı baska ne varkı kızlar,tecrubelı anneler yada alan varsa bızede tavsıye edebılırmı?
Bende de şimdilik çıngıraklı patik var,ama daha pek farkına varamadı benimki.<dönence almayı ben de istiyorum ama ışıklı mı alsam oyuncaklı olanlardan mı alsam bilemedim.Bir de hem ışıklı hem oyuncaklı olanlar var işte karar veremedim.Sizinkiler nasıl?
kızlar nasılsınız,
oğlum bugün 54 günlük oldu :) 2.ayımıza az kaldı siz aşılardan bahsettiniz ateşten felan beni aldı bir telaş,inşallah sıkıntı yaşamayız.
Eki Görüntüle 427718 Eki Görüntüle 427719 Eki Görüntüle 427720
hangi marka aldın cnm dönenceyi?
günaydın kızlarrrrr :)
sabah sabah çok yoruldum, alternatif annedeki yazımı yazdım az önce bugün yayım zamanı ve ben yine son dakikaya bıraktım :) önümüzdeki hafta röportajlara başlayacağım prematüre aileleri ile ilgili soru hazırlamam lazım.
birde bebek annesi bölü için konu buldum ve sizlerinde yardımını istiyorum,
Konu: BEBEK DOSTU MEKAN NASIL OLUR ?
dışarı çıktığınızdaki tecrübelerinizi ihtiyaçlarınızı ve çözüm yollarını bir düşünün,
mesela ,
-bebek bakım masası, duvara sabit olabilir, alt açma masası gibi olabilir
-merdivenli yerlerde rampa .....
gibi gibi,
bunlara gittiğinizde çok memnun kaldığınız ve hiç memenun kalmadığınız cafe-restaurant-avm yi de ekleyebilirsiniz ...
özlemcim iyi diyosan ben de alayım düşünüyordum zaten
Slm... Çok yoruldum çok. Evi süpür, sil, camları sil, balkon yıka, çamaşır as, iki ufaklığı yıka ve göbüşlerini doyur derken pilim bitti. Şimdi ikide uyudu bir beş dakika okuyup çıkacağım...
kızlar nasılsınız,
oğlum bugün 54 günlük oldu :) 2.ayımıza az kaldı siz aşılardan bahsettiniz ateşten felan beni aldı bir telaş,inşallah sıkıntı yaşamayız.
kızlar nasılsınız,
evet canım ben çok memnunum...masivacığım sen memnunmusun mei tainden? bebeğin normalde hareketlimidir yani içine girince rahat duruyor mu? benmki kanguruda durmuyor da acaba bunda dururmu die endişeliyim biraz. ben de seninkinden almak istiyorum. stokta yok diyordu uzunca bi süredir
aynen bizimde yarın tam iki ay oluyor ve aşımız haftaya perşembe(31 mayısta) olacak, Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin, bu arada oğlun ilk iki resimde dudaklarını bükmesiyle benim oğluma benziyorkızlar nasılsınız,
maşallah süphanallahh oğluşun kaç kilo cnım 2. aya göre baya ii gözüküo 2.ay aşılarından hiç bişi olmadı bizde inş sendede olmaz cnımm
sütü artıran dua:
Bu ayeti[1] bir kâğıda yazarak göğsünüzün üzerinde taşıyın. Oldukça etkili ve faydalıdır:
Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer tamuhu ve enhârun min xamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.
[İçinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır ve orda onlar için meyvelerin her türlüsünden vardır.]
inşallah faydası olur sonuçta yer gök dua üzerine
gerçkten böyle bişy paylaştıgın için tşkrler .... eminmki yedklerimizden ziyade bu dua yı okursak faydası olacaktır... bilmyrdum böyle bir duanın oldugunu
oğlumu her banyodan sonra dayanamayıp tartıyorum.5.800 şuan kilosu.Ama bu benim sütümün kalitesinden değil malesefki,ben mama takviyeside yapıorum.sütüm okadar çok değil çünkü
selam herkese kontrolümüzden geldik...
rota aşımızı olduk yarım saat meme yasak dedi... yolda ağla ağla rezil olduk herkes bize bakıyor...bizim tosun gelirmi hiç açlığa... eve geldik yapıştı memeye yedi şimdi uyuyor gibi...
rota aşısı 140 Tl. 2 dozluk... tadı güzel galiba bizimki hemen yuttu...doktor hiç bu kadar güzel yiyen çocuk görmedim dedi...
kilomuz 7 kg. boyumuz 59 cm olmuş... doktora göre bu kilo bile fazla neresii fazlaysa normal yani sınır 7500 muş...
bizden haberler böyle...
gamzecim benim şimdiye kadar karşılaştığım en büyük sıkıntı avmlerde ve cafe-restorant tarzı yerlerdeki emzirme odası eksikliği aslında bebek bakım odası tarzı ufak da olsa bi oda olsa ii olur buralardaki avmlerde genellikle bebek bakım yeri diye ayırdıkları yer bayanlar tuvaletinde oluyo ama ben asla oraya sokmam cocugu kendim girerken bile içim raha olmuyo kaldı ki ebebkler için hiç hiç hijyenik ortamlar diiller hadi altını bi şekilde değiştirdim emzirme işini nasıl yapcas yani bunu sırf kendim için sölemiyorum tüm anneler için sıkıntı bence hadi ebnim cok sütüm olmayabilir ama Naz bazen tutturuyo ille meme emicek yoksa sakinleşmiyo ve o anda ne emzirme önlüğü takabilmek mümkün ne göğüs kapatma derdine düşmek... bide o merdivenli yerlere dediğin gibi makul bi rampa yapılsa hiç fena olmaz ama dediğim gibi makul rampalar olması önemli bazıları okadar dikki cıkmak mümkün olmuyo...şimdilik bu kadar cicim ben yine kıllık yapıp cıkarırım bişiler yazarım yine sana
kızlar nasılsınız,
güzzel bi konu cnımm ben mother and care in bkım odasını çok beğeniorum alt açma ünitesinin duvara birleşik olmasından hoşlanmıorum bide kocaman çocuklarla bebeklerin aynı odaları paylaşmasını sevmorum
gamzecim,
önümüzdeki hafta birgün ayarlayıp görüşelim mi? Ama salı günü hariç misafirim gelicek,hatta bana gel kızınıda alıp?burdan görüştüğün arkadaşlarda var onlarlada tanışmak isterim toplanıp gelsenize:)
kızlar yarın mevlüt okutcam,ama oğluma ne giydireceğimi seçemedim hepiniz mevlüt kıyafeti aldınız mı bebişlerinize? ve nerden aldınız ? eğer adet böyleyse benimde bugün kesin almam gerekiyor.sonra üzülmim niye almadım diye
birde mevlütte ikramlık neler yaptınız örn.pasta-börekte yaptınız mı sonrasında çayın yanına ikram etmek için.emin olamadım.tavuk-pilav-ayran-helva benim mönüm.ama cay yanına ikramlık yapmalımıyım bilemiyorum.
fikirlerinizi ve yaptıklarınızı merakla bekliyorum.
canım hadi geçmiş olsun, yanlız sen oğlunun boyunu ve kilosunu yazınca ben oğlum zayıf mı diye düşündüm bir an, tombiş değil, ama zayıfta değil gibiydi... Oğlumun boyu 62- kilosu 6.200:44:selam herkese kontrolümüzden geldik...
rota aşımızı olduk yarım saat meme yasak dedi... yolda ağla ağla rezil olduk herkes bize bakıyor...bizim tosun gelirmi hiç açlığa... eve geldik yapıştı memeye yedi şimdi uyuyor gibi...
rota aşısı 140 Tl. 2 dozluk... tadı güzel galiba bizimki hemen yuttu...doktor hiç bu kadar güzel yiyen çocuk görmedim dedi...
kilomuz 7 kg. boyumuz 59 cm olmuş... doktora göre bu kilo bile fazla neresii fazlaysa normal yani sınır 7500 muş...
bizden haberler böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?