- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.901
maşallahh bende mama veriorum ama 3 ayı bitti 5700 zayıf kaldı bizim oğlann
hangi avm ler bunlar özlemcim ?
babaya mı benziyor bu yakışıklı ?
hangi mother care ? ve neredeki alt açma ünitesi ?
çarşambada bizim çekimimiz var, birde dışarı çıkıyormusunuz, caddebostan sahil falan ?
bizim mönüde hatırladığım kadarıyla, kestaneli-bademli-etli pilav,içli köfte,elazığ kebabı (bulgurdan yapılır,adana gibi bişe değil yani) , yeşil salata,2 çeşit yoğurtlu salata,etimekli pasta,su böreği,birde şerbetli bir tatlı vardı ama hatırlayamadım şimdi, çay-lohusa şerbeti de içeceklerdi
ayrıca oğlum babasına benziyor benle hiç alakası yok,her gören aynı şeyi söylüyor babasının oğlu diyeçıkıyoruz canım dışarı evde otururmuyuz hiç:)
günaydınlar herkeze hayırlı cumalar............
bugün kısmetse avcılardayım almanyadan halam geldi hala kızı amcalar vs buluşucaz yarında evime dönücem inşallah
merhaba mart anneleri,ben de nisan annelerindenim ama daha ziyade burayı takip eder oldum diğer nisan anneleri gibi:)Burası daha yoğun...Sizlerden etkilenerek oğlumun odasını ayırayım dedim,dün ilk kez ayrı yattık,oğluşum kendi odasında uyudu.Çok tedirgindim gece ama beklediğim gibi bir sıkıntı olmadı.Ben de çok mutlu oldum,sizlerle paylaşayım dedim.akşam 11 gibi uyuduk,gece 2 de kalktı,sonra 4.30 gibi kalktı son olarak da 7 de kalktı ve babası gidince yanıma aldım beraber uyuduk oğlumla.İyiki cesaretlenmişim,sizlerden etkilenmişim.Yoksa altı aylık olana kadar beraber yatacaktık.O zamanda odayı ayırmak için zorlanacaktık.Çok mutlu olduk hem de çokkkkkkkkkkkk :) Bundan sonra ben de aranızdayım kısmetse...
merhaba mart anneleri,ben de nisan annelerindenim ama daha ziyade burayı takip eder oldum diğer nisan anneleri gibi:)Burası daha yoğun...Sizlerden etkilenerek oğlumun odasını ayırayım dedim,dün ilk kez ayrı yattık,oğluşum kendi odasında uyudu.Çok tedirgindim gece ama beklediğim gibi bir sıkıntı olmadı.Ben de çok mutlu oldum,sizlerle paylaşayım dedim.akşam 11 gibi uyuduk,gece 2 de kalktı,sonra 4.30 gibi kalktı son olarak da 7 de kalktı ve babası gidince yanıma aldım beraber uyuduk oğlumla.İyiki cesaretlenmişim,sizlerden etkilenmişim.Yoksa altı aylık olana kadar beraber yatacaktık.O zamanda odayı ayırmak için zorlanacaktık.Çok mutlu olduk hem de çokkkkkkkkkkkk :) Bundan sonra ben de aranızdayım kısmetse...
ya neyi kastediyosun açılıyomu derken? bnde brz kurcaladım yukarı doğru çektim sünnet derisini ama açılmıyo çok dar ucu dışarı çıkmıyo yani bilmem anlatabildimmi? bu bi sorun mu?
kızlar nasılsınız,
oğlum bugün 54 günlük oldu :) 2.ayımıza az kaldı siz aşılardan bahsettiniz ateşten felan beni aldı bir telaş,inşallah sıkıntı yaşamayız.
Eki Görüntüle 427718 Eki Görüntüle 427719 Eki Görüntüle 427720
kızlar yarın mevlüt okutcam,ama oğluma ne giydireceğimi seçemedim hepiniz mevlüt kıyafeti aldınız mı bebişlerinize? ve nerden aldınız ? eğer adet böyleyse benimde bugün kesin almam gerekiyor.sonra üzülmim niye almadım diye
birde mevlütte ikramlık neler yaptınız örn.pasta-börekte yaptınız mı sonrasında çayın yanına ikram etmek için.emin olamadım.tavuk-pilav-ayran-helva benim mönüm.ama cay yanına ikramlık yapmalımıyım bilemiyorum.
fikirlerinizi ve yaptıklarınızı merakla bekliyorum.
hoopppp hopppppp nooluyoooo?????????kızın başı bağlı dellendirmeyin adamıgerçi benim oğlan çok çapkın şimdiden..
Ben analarini sevdigim icin kizi kim istese veriyorum :))) ama poyraz ilk goz agrimiz :) cok karizma bende korkuyorum capkin olcak diye ama simdi gonlunu eglendirsin 5 yasindan sonra yasaklarim baska kizlari :)))hemde dünyalar güzeli maşaAllah
eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye boşa dememişlerbakalım taliplisi kim olacak.... bu arada senin oğlanda çok karizma hani, kotlar-gözlükler... çapkın olmasa bile etrafında ne dönen olur şimdi
bu arada herkese günaydın
Gamzem ankarada yeni acilan nata vega alisveris merkezinde alt degisim yeri wclerden ayri guzel bi oda ve hijyenik. Anneler icin el yikama ayna falan cok hosuma gitti :)günaydın kızlarrrrr :)
sabah sabah çok yoruldum, alternatif annedeki yazımı yazdım az önce bugün yayım zamanı ve ben yine son dakikaya bıraktım :) önümüzdeki hafta röportajlara başlayacağım prematüre aileleri ile ilgili soru hazırlamam lazım.
birde bebek annesi bölü için konu buldum ve sizlerinde yardımını istiyorum,
Konu: BEBEK DOSTU MEKAN NASIL OLUR ?
dışarı çıktığınızdaki tecrübelerinizi ihtiyaçlarınızı ve çözüm yollarını bir düşünün,
mesela ,
-bebek bakım masası, duvara sabit olabilir, alt açma masası gibi olabilir
-merdivenli yerlerde rampa .....
gibi gibi,
bunlara gittiğinizde çok memnun kaldığınız ve hiç memenun kalmadığınız cafe-restaurant-avm yi de ekleyebilirsiniz ...
manuel kullanıp aynı gün elektrikli ile değiştirdim, benim sabrım gelmedi valla bas-çek-bas-çek
süt çekişi dersen süper
9 yaşındaki kardeşcazım gecen gün bana ne dese beğenirsiniz;
kucağımda Alya vardı 'abla siz bu çocugu kucağa alıştırmışsınız' demezmiD
gülermisin ağlarmısınD huncacık çocuk bile bunu diyosa dedim tmmdır bu iş
bu bebekli annelere laf söyleme işi artık kocakarılarıda geçmiş ufak uşaklar bile diyor
bu arada kızım beni emerken resmen boks yapıo, elindeki eldivenleri boks eldiveni niyetine kullanıo
dövüşüklü emiş yaşıoruz yani
maşallah canım,ozaman benim oğlum obez olma yolunda ilerliyor:)
canım hadi geçmiş olsun, yanlız sen oğlunun boyunu ve kilosunu yazınca ben oğlum zayıf mı diye düşündüm bir an, tombiş değil, ama zayıfta değil gibiydi... Oğlumun boyu 62- kilosu 6.200:44:
selam herkese kontrolümüzden geldik...
rota aşımızı olduk yarım saat meme yasak dedi... yolda ağla ağla rezil olduk herkes bize bakıyor...bizim tosun gelirmi hiç açlığa... eve geldik yapıştı memeye yedi şimdi uyuyor gibi...
rota aşısı 140 Tl. 2 dozluk... tadı güzel galiba bizimki hemen yuttu...doktor hiç bu kadar güzel yiyen çocuk görmedim dedi...
kilomuz 7 kg. boyumuz 59 cm olmuş... doktora göre bu kilo bile fazla neresii fazlaysa normal yani sınır 7500 muş...
bizden haberler böyle...
canım ben marmariste yasıyorum burda bitane avm var Point Center onun dışında Muğladakindede aynı seyle karsılaştım o da Muğla Outlet diye geçiyo cok büyük yerler diil zaten ama yine de adları avm işte:))hangi avm ler bunlar özlemcim ?
canım yemeği ben yapmıycam zaten,ben catering firmasında proje sorumlusuyum,şefler sağolsun istediklerimi yapıp göndericekler banada ikram etmek kalıcak.
bizimki ilk doğduğunda açılmıyordu... idrarını yapamıyordu... krem vermişti iyi gelmişti... şimdi sorun yok...
canım maşallah çok tatlı bu kuzu... sakin bir bebeğe benziyor... ve çıngırağı bu şekilde tutması çok iyi...
ateş her çocukta olmaya bilir... bizde oldu 38 olunca fitil verdim... istersen şurupta verebilirsin. ikisinden birisini seçebilirsin... hemen düşürüyor ateşi... bende çok korkuyordum kolay geçti... hiç korkma...
canım mevlüdünüz hayırlı olsun... bana öncesinden hediye almışlardı... mevlüt kıyafeti al bence canım... çok süslü ve o gün için cicili bicili adet olması şart değil... resim fln de çekersin... hem ben sonraki günlerdede çok giydirdim illa o güne özel değil...
gelelim menüne... menü süper tatlı olsun diycem ama helva var... isyersen baklava o tarz tatlıda alabilirsin pastaneden zaten o kadar uğraş veriyorsun tabi bizde 50 kişiden fazlaydı... sende kaç kişi bilmiyorum... zaten yemek yapıyorsun yanınada tatlı alırsan iyi gider...
ben o fıstığı yerim... fotolarda ne dekibar duruyr öyle... demek o da boksörlerden...
ya 9 yaşındaki o bıcırığa deseydin sen eksik kal...anam herkes doğuştan ebe hemşire olmuş her şeye karışıyor...
bugün doktorda bekleme odasında 1.5 yaşında bebeğin annesi bizim oğlanın saçına taktı. kestir bun kestir diyip durdu... kadına ne dedim oğlumun tarzı böyle asla saçını kestirmem... hönk oldu kadın...annemde diyorki tarzını yesinler onun... kadın demiştir deliler bunlar...
canım yemeği ben yapmıycam zaten,ben catering firmasında proje sorumlusuyum,şefler sağolsun istediklerimi yapıp göndericekler banada ikram etmek kalıcak.
aşı konusunda rahatladım sayenizde 1 haziranda olucaz bizde aşımızı inşallah dediğiniz gb sorunsuz geçer canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?