2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahh bende mama veriorum ama 3 ayı bitti 5700 zayıf kaldı bizim oğlann

kaç cc mama veriyorsun canım,süt veriyormusun ayrıca birde kaç saat aralıkla besliyorsun bebişini ,merak ediyorum.ben sabahları emziriyprum .gün içinde memede tutmaya çalışıorum ama bisüre sonra 7 de kalktıysa 1 gb krize girmeye başlıo süt istediği gb gelmediği için o zaman mama veriyorum 90 cc.akşam 8 e kadarda memede oyalamaya çalışıyorum.akşamda bi öğün mama veriyorum.gece mutlaka gündüz sağdığım sütü veriyorum .(100 cc olmazsa beyimiz doymuyo )

sen nasıl bir yöntem izliyorsun

çıkıyoruz canım dışarı evde otururmuyuz hiç:)

günaydınlar herkeze hayırlı cumalar............

bugün kısmetse avcılardayım almanyadan halam geldi hala kızı amcalar vs buluşucaz yarında evime dönücem inşallah

Ay inanmıyorum bugün rota aşısı yaptık mert ali çok huysuzlandı doktor yan etki yapmaz dedi ama bizimki çok hırçınlaştı... ailenle doya doya zaman geçir... havada güzel seni gezdirsinler... zamanında azmış birkaç gün zamanın olsaydı kuzuları karşılaştırırdık... kısmet... çok öptüm seni...

neden ayrı odada yatmalıyız ki bizim yatagın yanına koyduk karyolasını ıh mıh derse uyanıorum sallıorum diğer odada telsizle mi habernz oluo

neden ayrı odada yatmalıyız ki bizim yatagın yanına koyduk karyolasını ıh mıh derse uyanıorum sallıorum diğer odada telsizle mi habernz oluo

canım bende mart annesi olmadım.2 nisanda doğum yaptım ama olsun ben yinede mart annesi olmayı kabul ettim,yanlız değilsin yani canım:)

ya neyi kastediyosun açılıyomu derken? bnde brz kurcaladım yukarı doğru çektim sünnet derisini ama açılmıyo çok dar ucu dışarı çıkmıyo yani bilmem anlatabildimmi? bu bi sorun mu?

bizimki ilk doğduğunda açılmıyordu... idrarını yapamıyordu... krem vermişti iyi gelmişti... şimdi sorun yok...

canım maşallah çok tatlı bu kuzu... sakin bir bebeğe benziyor... ve çıngırağı bu şekilde tutması çok iyi...
ateş her çocukta olmaya bilir... bizde oldu 38 olunca fitil verdim... istersen şurupta verebilirsin. ikisinden birisini seçebilirsin... hemen düşürüyor ateşi... bende çok korkuyordum kolay geçti... hiç korkma...

canım mevlüdünüz hayırlı olsun... bana öncesinden hediye almışlardı... mevlüt kıyafeti al bence canım... çok süslü ve o gün için cicili bicili adet olması şart değil... resim fln de çekersin... hem ben sonraki günlerdede çok giydirdim illa o güne özel değil...

gelelim menüne... menü süper tatlı olsun diycem ama helva var... isyersen baklava o tarz tatlıda alabilirsin pastaneden zaten o kadar uğraş veriyorsun tabi bizde 50 kişiden fazlaydı... sende kaç kişi bilmiyorum... zaten yemek yapıyorsun yanınada tatlı alırsan iyi gider...

9 yaşındaki kardeşcazım gecen gün bana ne dese beğenirsiniz;
kucağımda Alya vardı 'abla siz bu çocugu kucağa alıştırmışsınız' demezmiD
gülermisin ağlarmısınD huncacık çocuk bile bunu diyosa dedim tmmdır bu iş
bu bebekli annelere laf söyleme işi artık kocakarılarıda geçmiş ufak uşaklar bile diyor
bu arada kızım beni emerken resmen boks yapıo, elindeki eldivenleri boks eldiveni niyetine kullanıo
dövüşüklü emiş yaşıoruz yani

hoopppp hopppppp nooluyoooo?????????kızın başı bağlı dellendirmeyin adamı gerçi benim oğlan çok çapkın şimdiden..

Ben analarini sevdigim icin kizi kim istese veriyorum :))) ama poyraz ilk goz agrimiz :) cok karizma bende korkuyorum capkin olcak diye ama simdi gonlunu eglendirsin 5 yasindan sonra yasaklarim baska kizlari :)))
Gamzem ankarada yeni acilan nata vega alisveris merkezinde alt degisim yeri wclerden ayri guzel bi oda ve hijyenik. Anneler icin el yikama ayna falan cok hosuma gitti :)
manuel kullanıp aynı gün elektrikli ile değiştirdim, benim sabrım gelmedi valla bas-çek-bas-çek

süt çekişi dersen süper

Bizim aventlerin manuel basligini farkettim gecen gun ben sadece pilli saniyodum bayildim basili tutuyorum bi kac saniye iyice somuruyo memeyi :) uzun yolda buyuk imkan olur ben ise bile goturmeyi dusunuyorum elektrikli teferruat olursa diye

ben o fıstığı yerim... fotolarda ne dekibar duruyr öyle... demek o da boksörlerden...
ya 9 yaşındaki o bıcırığa deseydin sen eksik kal... anam herkes doğuştan ebe hemşire olmuş her şeye karışıyor...
bugün doktorda bekleme odasında 1.5 yaşında bebeğin annesi bizim oğlanın saçına taktı. kestir bun kestir diyip durdu... kadına ne dedim oğlumun tarzı böyle asla saçını kestirmem... hönk oldu kadın... annemde diyorki tarzını yesinler onun... kadın demiştir deliler bunlar...

maşallah canım,ozaman benim oğlum obez olma yolunda ilerliyor:)

onu doktora bizzat sordum eğer sade mama ile bana bu kiloyla gelseydin evet obezite olabilir derim dedi... ama anne sütü ile beslendiği için obezite olmazmış...

canım hadi geçmiş olsun, yanlız sen oğlunun boyunu ve kilosunu yazınca ben oğlum zayıf mı diye düşündüm bir an, tombiş değil, ama zayıfta değil gibiydi... Oğlumun boyu 62- kilosu 6.200:44:

canım maşallah kuzuna ama arada gün farkları da var... senin doğumun benden sonraydı diye hatırlıyorum... bizim 3 ayımız oldu...

oyy maşalllah kuzucuğumaa yarasın aşısı:)) duygucum bide hırcınlastı demişsin o aşıdan diildir güzelim ya endişe etme aşı açısından diye sölüyorum benimki cok rahattı aşıdan diildir de meme alamadı ya yarım saat ona kızmştır aksama doğru sakinlesir:)

hangi avm ler bunlar özlemcim ?
canım ben marmariste yasıyorum burda bitane avm var Point Center onun dışında Muğladakindede aynı seyle karsılaştım o da Muğla Outlet diye geçiyo cok büyük yerler diil zaten ama yine de adları avm işte:))

canım hoşgeldin alışırsa gercekten cok rahat edersin

canım yemeği ben yapmıycam zaten,ben catering firmasında proje sorumlusuyum,şefler sağolsun istediklerimi yapıp göndericekler banada ikram etmek kalıcak.
aşı konusunda rahatladım sayenizde 1 haziranda olucaz bizde aşımızı inşallah dediğiniz gb sorunsuz geçer canlar.

ya varya süper yöntem bulmuşun ha deliliğe vurunca korkup dahada yorum yapmazlar hemi
bende birileri bişey diyince saf saf duruorum artk bende aklıma gelen en absürd lafı patlacam
meselaa biri artk siz bunu kucağa alıştırmışsınız derse 'nereye alıştırcakdık bacağımdamı sektireydim?'
gazımı var bunun ne ağlıo bu diyenlere ' yok benm gazım var ama sancısını kızım çekio' dicemDD
hadisin ordan o kadın senin oğlanın saçlarına burdaki tüm kızlar hasta maşşallahhhhh kuzucumuzaaa

kızlar sünnet derisiyle ilgili sıkıntılar var anladığım kadarıyla.aynı sorunu bizde yaşadk oğlum idrarını yaparken ağlıyordu,sünnet derisi geri gelmiyor sünnet ettirin dediler.bizde bir dr kalmayıp 3-4 dr gezdik.kimi düzelir kendiliğinden 3 aylık olsun dediler,kimi hemen sünnet olsun dedi.bu arada bu yorumları hep özel dr.lar yaptı.
bende oğlumu devlet hastanesinde bir cerraha götürdüm.dr muayne ederken sünnet derisini iyice gei çekti.bir damla kan geldi.sünnet ettirmenize gerek yok açıldı dedi.bu arada oğlum gayet mutlu gülücükler saçıodu.hiçbir cerrahi müdahale olmadan bu sıkıntımızdan kurtulduk.artık oğlum idrarını rahatt yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…