2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ememedi ya tuttu inat damarı...

neden ayrı odada yatmalıyız ki bizim yatagın yanına koyduk karyolasını ıh mıh derse uyanıorum sallıorum diğer odada telsizle mi habernz oluo

Biz de sizin gibiydik kelebekciğim,bir deneyeyim dedim,heves yaptım.Yapabilirsem devam ederim diye düşündüm.Hem şimdi alıştırayım ki işe başlayınca rahat edeyim,oğlum da sıkıntı yaşamasın.yanımda yatmasıyla odasında yatması çok da farklı olmadı.Her sesini duydum.Henüz telsiz almadım,bugün almayı düşünüyordum ama vazgaçtim oğlumun odası hemen yanımda,ıh dese duyuyorum.Zaten uykum da çok hafif.

canım bende mart annesi olmadım.2 nisanda doğum yaptım ama olsun ben yinede mart annesi olmayı kabul ettim,yanlız değilsin yani canım:)

Teşekkürler canım,aramızda 4 gün varmış.oğlum da 6 nisan doğumlu.ben de kabul görebilirsem buradayım artık:)

hehehe deli kız ne güldüm he...
aynen valla böyle cevap vereceksin kadınıda tanımıyordum ya iyi oldu... yine tanıdıklarıma kibarlık yapıp saygı gösteriyorum böyle rahatladım psikolojik terapi gibi oldu... senin cevaplara bayıldım bende öyle yapacağım artık...

canım burda herkes kabul görüyor merak etme,gayet keyifli ve bol paylaşımlı günlere hoş geldin:)

ya birde doktor benim oğluma bu çok sinirli he diyor... ben çok üzülüyorum... bana bakıyor sen sinirli birine benzemiyorsun diyor. bende evet eşim biraz sinirlidir diyorum duysa eşim... ama biraz sinirlidir gerkten. sinirlenip hemen sönenlerdendir... he birde böyle oğluma sinirli diyince üzülüyorum ben oğlumun centilmen ve ciddi bir erkek olmasını istiyorum...

arkadaşlar merhaba uzun süreden sonra baya ara verdim arada internetin olmaması ve birazda kızımızın sarılığının uzaması ve başka bir problem yaşamamız bizi hastaneye taşıdı o yüzden ara verdim ama hep aklımdaydınız sizi çok özledim ve bebişlerinizi merak ediyorum yaa size kızımın bir kaç fotosunu koyuyorum sonunda

kardeşin de pek bilmişmişş

bizden büyük olmasanız sizin kıza göz oynatacagız
merakla yeni fotolarını bekliyoruz

Ay maşşallah,maşallah.Isırasım geldi var ya.Ne kadar çok saçınız var öyle.Bizim çok az saçımız var,böyle saçları görünce çok şaşırıyorum.

melampusefe canımmmm benm oğlum da 6 nisan doğumlu

ben duyamam belki ayırmayım ayırmanın bi faydası var mıymış ki kişisel gelişimine

aynen canım ememedi ya tuttu inat damarı...

yerim ben onun damarını paşam benim dediği anında olacak yoksa böle dört döndürür işte seni annesi:))

hoşgeldin alevcim ya ben de uzun süre girememiştim buraya bi kac gündür burdayım hemen hemen herkesi gördüm bi sen yoktun bugun hatta gamzeye sorsammı diye düşünüyodum cok gecmişler olsun atlatmışsınız cok şükür ya maşallahhh sübhanallah kızın cok tatlı :))

sağol gamze... üye olmuştum zaten önceden... şimdide giriş yapıp yazdım yorum... çıkmasada gitmek istiyordum bu filme zaten...

çıkmaz ise haberim olsun,benim 2 tane davetiyem varda, gitmez isem sana veririm, eşim ile beraber izlemek istiyorum eğer Berra'yı bırakacak birisini bulamazsak dvd sini alır evde izleriz, biletlerde senin olur :)

çıkıyoruz canım dışarı evde otururmuyuz hiç:)

o halde haftaya perşembe caddebostan sahil, migrosun önündeki cafe diyeli mi?

Ayça-Mine-Merve ve anadolu yakasında oturup gelebilme ihtimali olan diğer arkadaşlar

31 Mayıs Perşembe saat 13.00'de Caddebostan Sahil...

neden ayrı odada yatmalıyız ki bizim yatagın yanına koyduk karyolasını ıh mıh derse uyanıorum sallıorum diğer odada telsizle mi habernz oluo

öyle bir şart yok ,sen nasıl mutlu olacaksan onu yap, ben ayrı odalarda mutluyum, çünkü uyurken çıkardığı seslerden uyandığını zannedip sürekli uyanıyordum ve uykusuz kalıyordum, 5 gün sonunda kendi odasına koydum, gerçekten uyandığında zaten anlıyorsun,ağlamasını bırak ,kendisiyle olan konuşmasını bile duyuyorum ben telsiz falan da kullanmıyorum

yazdım nata yıda :)

bu arada erken fark etmişsin Melikem :) Ben seyahatte arabada iken pil başlığını kullanıyorum, bir iki kerede manuel başlığı elektrikli başlık arıza yapınca servise gidene kadarki süreçte kullandım, maşallahı var aventin hepside süper çekiyor :)

Berra uyumasa karşımda, gaz repliğine katıla katıla gülecektim :)))))))

çok iyi ya :)

zaten bebekler azcık çatık kaşlı durmasın hemmen sinirli bu lafını yapştırıolar, dur sen ben onlarada bi laf bulurum
maşşallahhh kuzuyaa oyy canını yediminnn hg yeniden cnm cok gecmiş olsun.
kardeşin de pek bilmişmişş

bizden büyük olmasanız sizin kıza göz oynatacagız
merakla yeni fotolarını bekliyoruz
yani bi demeyen kardeşim kalmşdı o da dedi
tüh keşke sizin oğlan bzden büyük olsaydı böyle tatlı damat ve kaynanasını kaçrdk:)
havalar sogudu güneş açmıo bu da bzm fotograf işimize kötü yansıdı:/ ahh bi düzelse şu havalar
ne fotolarını çekcem inşallahhh:)

melampusefe canımmmm benm oğlum da 6 nisan doğumlu

ben duyamam belki ayırmayım ayırmanın bi faydası var mıymış ki kişisel gelişimine

Canım ya oğluşlarımız aynı gün doğmuş,Gerçi ben seninle aynı gün doğurduğumuzu biliyordum,takip ediyordum seni.Ben biraz geleceği düşündüm,kaynanam bakacak oğluma ben mesaideyken,oda biraz panik ağladıkça verir mamayı karnı tok da olsa.Benimki de yok demez yemeğe tabiki..Biraz tek kalmaya,kendi kendini avutmayı öğrensin istiyorum.Böylelikle hem ben hem oğlum efe hem de kaynanam rahat eder.Tabi en çok rahat eden de eşim olur.Gece boyunca hiç uyanmadı yani.Her ses çıkardığında yanındaydım ben ama...Ben de zamanla alışınca gece daha çok dinlenmişn olurum o enerjiyle efeye daha çok ilgi gösterebilirim diye düşünüyorum.

Bu arada oğlunu soracaktım,gaz sancınız ne alemde.Çok sıkıntı çekiyordunuz,çözüm bulabildin mi?

Son düzenleme:

sorma aklım hep burda ama fırsat bulup giremedim hiç yaa çok üzüldüm hatta doğumdan sonra giremeyenlere laf söylüyorduk aynısını yaptım yaa ona üzüldüm teşekkür ederiz teyzesi

Alevcim seni özledik... kötü zamanlar atlaştmışsınız geçmiş olsun canım...
kızın harika maşallah çok tatlı prenses...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…