- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.921
oyy maşalllah kuzucuğumaa yarasın aşısı:)) duygucum bide hırcınlastı demişsin o aşıdan diildir güzelim ya endişe etme aşı açısından diye sölüyorum benimki cok rahattı aşıdan diildir de meme alamadı ya yarım saat ona kızmştır aksama doğru sakinlesir:)
neden ayrı odada yatmalıyız ki bizim yatagın yanına koyduk karyolasını ıh mıh derse uyanıorum sallıorum diğer odada telsizle mi habernz oluo
canım bende mart annesi olmadım.2 nisanda doğum yaptım ama olsun ben yinede mart annesi olmayı kabul ettim,yanlız değilsin yani canım:)
ya varya süper yöntem bulmuşun hadeliliğe vurunca korkup dahada yorum yapmazlar hemi
bende birileri bişey diyince saf saf duruorum artk bende aklıma gelen en absürd lafı patlacam
meselaa biri artk siz bunu kucağa alıştırmışsınız derse 'nereye alıştırcakdık bacağımdamı sektireydim?'
gazımı var bunun ne ağlıo bu diyenlere ' yok benm gazım var ama sancısını kızım çekio' dicemDD
hadisin ordan o kadın senin oğlanın saçlarına burdaki tüm kızlar hasta maşşallahhhhh kuzucumuzaaa
canım burda herkes kabul görüyor merak etme,gayet keyifli ve bol paylaşımlı günlere hoş geldin:)Biz de sizin gibiydik kelebekciğim,bir deneyeyim dedim,heves yaptım.Yapabilirsem devam ederim diye düşündüm.Hem şimdi alıştırayım ki işe başlayınca rahat edeyim,oğlum da sıkıntı yaşamasın.yanımda yatmasıyla odasında yatması çok da farklı olmadı.Her sesini duydum.Henüz telsiz almadım,bugün almayı düşünüyordum ama vazgaçtim oğlumun odası hemen yanımda,ıh dese duyuyorum.Zaten uykum da çok hafif.
Teşekkürler canım,aramızda 4 gün varmış.oğlum da 6 nisan doğumlu.ben de kabul görebilirsem buradayım artık:)
9 yaşındaki kardeşcazım gecen gün bana ne dese beğenirsiniz;
kucağımda Alya vardı 'abla siz bu çocugu kucağa alıştırmışsınız' demezmiD
gülermisin ağlarmısınD huncacık çocuk bile bunu diyosa dedim tmmdır bu iş
bu bebekli annelere laf söyleme işi artık kocakarılarıda geçmiş ufak uşaklar bile diyor
bu arada kızım beni emerken resmen boks yapıo, elindeki eldivenleri boks eldiveni niyetine kullanıo
dövüşüklü emiş yaşıoruz yani
arkadaşlar merhaba uzun süreden sonra baya ara verdim arada internetin olmaması ve birazda kızımızın sarılığının uzaması ve başka bir problem yaşamamız bizi hastaneye taşıdı o yüzden ara verdim ama hep aklımdaydınız sizi çok özledim ve bebişlerinizi merak ediyorum yaa size kızımın bir kaç fotosunu koyuyorum sonunda
Eki Görüntüle 427811 Eki Görüntüle 427812 Eki Görüntüle 427813 Eki Görüntüle 427814 Eki Görüntüle 427815
Biz de sizin gibiydik kelebekciğim,bir deneyeyim dedim,heves yaptım.Yapabilirsem devam ederim diye düşündüm.Hem şimdi alıştırayım ki işe başlayınca rahat edeyim,oğlum da sıkıntı yaşamasın.yanımda yatmasıyla odasında yatması çok da farklı olmadı.Her sesini duydum.Henüz telsiz almadım,bugün almayı düşünüyordum ama vazgaçtim oğlumun odası hemen yanımda,ıh dese duyuyorum.Zaten uykum da çok hafif.
Teşekkürler canım,aramızda 4 gün varmış.oğlum da 6 nisan doğumlu.ben de kabul görebilirsem buradayım artık:)
aynen canım ememedi ya tuttu inat damarı...
arkadaşlar merhaba uzun süreden sonra baya ara verdim arada internetin olmaması ve birazda kızımızın sarılığının uzaması ve başka bir problem yaşamamız bizi hastaneye taşıdı o yüzden ara verdim ama hep aklımdaydınız sizi çok özledim ve bebişlerinizi merak ediyorum yaa size kızımın bir kaç fotosunu koyuyorum sonunda
Eki Görüntüle 427811 Eki Görüntüle 427812 Eki Görüntüle 427813 Eki Görüntüle 427814 Eki Görüntüle 427815
sağol gamze... üye olmuştum zaten önceden... şimdide giriş yapıp yazdım yorum... çıkmasada gitmek istiyordum bu filme zaten...
çıkıyoruz canım dışarı evde otururmuyuz hiç:)
neden ayrı odada yatmalıyız ki bizim yatagın yanına koyduk karyolasını ıh mıh derse uyanıorum sallıorum diğer odada telsizle mi habernz oluo
Gamzem ankarada yeni acilan nata vega alisveris merkezinde alt degisim yeri wclerden ayri guzel bi oda ve hijyenik. Anneler icin el yikama ayna falan cok hosuma gitti :)
Bizim aventlerin manuel basligini farkettim gecen gun ben sadece pilli saniyodum bayildim basili tutuyorum bi kac saniye iyice somuruyo memeyi :) uzun yolda buyuk imkan olur ben ise bile goturmeyi dusunuyorum elektrikli teferruat olursa diye
ya varya süper yöntem bulmuşun hadeliliğe vurunca korkup dahada yorum yapmazlar hemi
bende birileri bişey diyince saf saf duruorum artk bende aklıma gelen en absürd lafı patlacam
meselaa biri artk siz bunu kucağa alıştırmışsınız derse 'nereye alıştırcakdık bacağımdamı sektireydim?'
gazımı var bunun ne ağlıo bu diyenlere ' yok benm gazım var ama sancısını kızım çekio' dicemDD
hadisin ordan o kadın senin oğlanın saçlarına burdaki tüm kızlar hasta maşşallahhhhh kuzucumuzaaa
zaten bebekler azcık çatık kaşlı durmasın hemmen sinirli bu lafını yapştırıolar, dur sen ben onlarada bi laf bulurumya birde doktor benim oğluma bu çok sinirli he diyor... ben çok üzülüyorum... bana bakıyor sen sinirli birine benzemiyorsun diyor. bende evet eşim biraz sinirlidir diyorum duysa eşim...ama biraz sinirlidir gerkten. sinirlenip hemen sönenlerdendir... he birde böyle oğluma sinirli diyince üzülüyorum ben oğlumun centilmen ve ciddi bir erkek olmasını istiyorum...
maşşallahhh kuzuyaa oyy canını yediminnnarkadaşlar merhaba uzun süreden sonra baya ara verdim arada internetin olmaması ve birazda kızımızın sarılığının uzaması ve başka bir problem yaşamamız bizi hastaneye taşıdı o yüzden ara verdim ama hep aklımdaydınız sizi çok özledim ve bebişlerinizi merak ediyorum yaa size kızımın bir kaç fotosunu koyuyorum sonunda
yani bi demeyen kardeşim kalmşdı o da dedikardeşin de pek bilmişmişş
bizden büyük olmasanız sizin kıza göz oynatacagız
merakla yeni fotolarını bekliyoruz
maşallahh bende mama veriorum ama 3 ayı bitti 5700 zayıf kaldı bizim oğlann
Alyaprenses harıkasın yaaa,aklımda olsun bu cevaplar,bırı dedıgınde bende hemen cevabımı yapıstırayım
melampusefe canımmmm benm oğlum da 6 nisan doğumlu
ben duyamam belki ayırmayım ayırmanın bi faydası var mıymış ki kişisel gelişimine
Ay maşşallah,maşallah.Isırasım geldi var ya.Ne kadar çok saçınız var öyle.Bizim çok az saçımız var,böyle saçları görünce çok şaşırıyorum.
yerim ben onun damarını paşam benim dediği anında olacak yoksa böle dört döndürür işte seni annesi:))
hoşgeldin alevcim ya ben de uzun süre girememiştim buraya bi kac gündür burdayım hemen hemen herkesi gördüm bi sen yoktun bugun hatta gamzeye sorsammı diye düşünüyodum cok gecmişler olsun atlatmışsınız cok şükür ya maşallahhh sübhanallah kızın cok tatlı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?