- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.941
kızlar sünnet derisiyle ilgili sıkıntılar var anladığım kadarıyla.aynı sorunu bizde yaşadk oğlum idrarını yaparken ağlıyordu,sünnet derisi geri gelmiyor sünnet ettirin dediler.bizde bir dr kalmayıp 3-4 dr gezdik.kimi düzelir kendiliğinden 3 aylık olsun dediler,kimi hemen sünnet olsun dedi.bu arada bu yorumları hep özel dr.lar yaptı.
bende oğlumu devlet hastanesinde bir cerraha götürdüm.dr muayne ederken sünnet derisini iyice gei çekti.bir damla kan geldi.sünnet ettirmenize gerek yok açıldı dedi.bu arada oğlum gayet mutlu gülücükler saçıodu.hiçbir cerrahi müdahale olmadan bu sıkıntımızdan kurtulduk.artık oğlum idrarını rahatt yapıyor.
arkadaşlar merhaba uzun süreden sonra baya ara verdim arada internetin olmaması ve birazda kızımızın sarılığının uzaması ve başka bir problem yaşamamız bizi hastaneye taşıdı o yüzden ara verdim ama hep aklımdaydınız sizi çok özledim ve bebişlerinizi merak ediyorum yaa size kızımın bir kaç fotosunu koyuyorum sonunda
Kizlae buguun 2.ay asilarini olduk bebisin atesi 38in ustune cikti, yarim fitil verdik, dustu, kisa koplu badiyle uyuyor suan. Ne kadar saatte bir kalkip kontrol edicem, bir de fitilde 6 saatte bir verilmesi lazim diyor, 6 saatten once cikarsa ne yapicam
bnmkide kapalı ama çişle ilgili bi sıkıntımız yok.dr.a götürmelimiyim ki..[/QUOTE
bizde bunu gece uykusunda anlık ağlamasından anladık canım ilk.ilerde açılmazsa enfeksiyona sebebiyet veriyormuş.eğer uykusunda yada çişini yaparken anlık ağlıyorsa dr götür bence.çnkü 1 yaşına kadar açılmazsa enfeksiyon sıkıntısı artıyormuş.
zaten bebekler azcık çatık kaşlı durmasın hemmen sinirli bu lafını yapştırıolar, dur sen ben onlarada bi laf bulurum
maşşallahhh kuzuyaa oyy canını yediminnnhg yeniden cnm cok gecmiş olsun.
yani bi demeyen kardeşim kalmşdı o da dedi
tüh keşke sizin oğlan bzden büyük olsaydı böyle tatlı damat ve kaynanasını kaçrdk:)
havalar sogudu güneş açmıo bu da bzm fotograf işimize kötü yansıdı:/ ahh bi düzelse şu havalar
ne fotolarını çekcem inşallahhh:)
çıkmaz ise haberim olsun,benim 2 tane davetiyem varda, gitmez isem sana veririm, eşim ile beraber izlemek istiyorum eğer Berra'yı bırakacak birisini bulamazsak dvd sini alır evde izleriz, biletlerde senin olur :)
o halde haftaya perşembe caddebostan sahil, migrosun önündeki cafe diyeli mi?
Ayça-Mine-Merve ve anadolu yakasında oturup gelebilme ihtimali olan diğer arkadaşlar
31 Mayıs Perşembe saat 13.00'de Caddebostan Sahil...
canım perşembe görüşmek üzere :)
sorma aklım hep burda ama fırsat bulup giremedim hiç yaa çok üzüldüm hatta doğumdan sonra giremeyenlere laf söylüyorduk aynısını yaptım yaa ona üzüldüm teşekkür ederiz teyzesi
çok tatlı kızın maşallah..sana benziyo annesi..
Alevcim seni özledik... kötü zamanlar atlaştmışsınız geçmiş olsun canım...
kızın harika maşallah çok tatlı prenses...
Canım ya oğluşlarımız aynı gün doğmuş,Gerçi ben seninle aynı gün doğurduğumuzu biliyordum,takip ediyordum seni.Ben biraz geleceği düşündüm,kaynanam bakacak oğluma ben mesaideyken,oda biraz panik ağladıkça verir mamayı karnı tok da olsa.Benimki de yok demez yemeğe tabiki..Biraz tek kalmaya,kendi kendini avutmayı öğrensin istiyorum.Böylelikle hem ben hem oğlum efe hem de kaynanam rahat eder.Tabi en çok rahat eden de eşim olur.Gece boyunca hiç uyanmadı yani.Her ses çıkardığında yanındaydım ben ama...Ben de zamanla alışınca gece daha çok dinlenmişn olurum o enerjiyle efeye daha çok ilgi gösterebilirim diye düşünüyorum.
Bu arada oğlunu soracaktım,gaz sancınız ne alemde.Çok sıkıntı çekiyordunuz,çözüm bulabildin mi?
Slm aventin pompalısını kullanınca yorumlarını bekliyorum.Benim süt sağımına ihtiyacım yok aslında ama çok nadir biryerlere giderken sağıp orada biberonla vermek istiyorum sütü oğluma.Oyüzden elektriklisi çok pahalı geliyor.manuel olanının da kullanan birisinin yorumuna ihtiyacım var...
annem dün gitti ühühüh( dün bi konuşma geçti eşimle pazar günü pazara gitti alcaklarono yazdım hava yağmurluydu berenide çıkaramazdım ben gitsem durmaz mecbur o gitti..yok efendim arkadaşları dalga geçiyomuş pazara gidiyo diye bunca sene anasıyla bile gitmemişti şimdi gidiyomuş şu işe bak ya gitme kardeşim pazara akşam gelince parmaklarını yersin yemek yerine ohh bende yemek yapmam çokta iş..bide benim eşimle ne kadar gergin olsakta küs olsakta berene bakar akşam gelince işten uyutur onu ilgilenir..şimdi yapmıyo birileri bişe dedi kimin dediğini söylemedi ama demişlerki sen ne çocuğu bakıyon sen sadece sev sinirden çıldırdım ya bu zihniyete yetişmişler böle bi laf olurmu sen sev sadece davarlar ne olcak..tabiki yapabilceği şeylerde yapcak oda
hiç üzülme güzelim hepimiz aynı durumdayız bende 2.5 aydan sonra daha yeni yeni geliyorum işte bundan sonra firsat buldukça girer görüşürüz artık hayatımızın merkezinde ciddi değişiklikler oldu napalım:))
Belki bana ozeldir bilmiyorum, baska bir pompa da denemedim ama manuel avent pompa gogsumdeki yaralar gecmis olmasina ragmen cok canimi yakti. zaten kizim kesinlikle biberon da kabul etmedi. simdilik sadece emzirerek devam ediyoruz bakalim ilerde ne olacak..
bnmkide kapalı ama çişle ilgili bi sıkıntımız yok.dr.a götürmelimiyim ki..[/QUOTE
bizde bunu gece uykusunda anlık ağlamasından anladık canım ilk.ilerde açılmazsa enfeksiyona sebebiyet veriyormuş.eğer uykusunda yada çişini yaparken anlık ağlıyorsa dr götür bence.çnkü 1 yaşına kadar açılmazsa enfeksiyon sıkıntısı artıyormuş.
çok saol cnm bunu öğrendiim iyi oldu.takip edicem
Anladım canım vall ben de ondan korkuyorum göğüs yarasından başlarda bayyaaa bir çektim yine olur mu acaba diye de hala endişeleniyorum.Benimki bazı günler hep emmek istiyor.Saat başı hatta yarım saatte bir.işte o zaman bile acıma yapıyor göğüs uçlarım.Neyse bakalım sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?