2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnmkide kapalı ama çişle ilgili bi sıkıntımız yok.dr.a götürmelimiyim ki..

çok tatlı kızın maşallah..sana benziyo annesi..

canım geçmiş olsun bebişin ateşi yükselmiş..fitil verdiysen daha yükselmiştir zaten..

sğl cnm teşekkürler

sorma aklım hep burda ama fırsat bulup giremedim hiç yaa çok üzüldüm hatta doğumdan sonra giremeyenlere laf söylüyorduk aynısını yaptım yaa ona üzüldüm teşekkür ederiz teyzesi

hiç üzülme güzelim hepimiz aynı durumdayız bende 2.5 aydan sonra daha yeni yeni geliyorum işte bundan sonra firsat buldukça girer görüşürüz artık hayatımızın merkezinde ciddi değişiklikler oldu napalım:))

annem dün gitti ühühüh( dün bi konuşma geçti eşimle pazar günü pazara gitti alcaklarono yazdım hava yağmurluydu berenide çıkaramazdım ben gitsem durmaz mecbur o gitti..yok efendim arkadaşları dalga geçiyomuş pazara gidiyo diye bunca sene anasıyla bile gitmemişti şimdi gidiyomuş şu işe bak ya gitme kardeşim pazara akşam gelince parmaklarını yersin yemek yerine ohh bende yemek yapmam çokta iş..bide benim eşimle ne kadar gergin olsakta küs olsakta berene bakar akşam gelince işten uyutur onu ilgilenir..şimdi yapmıyo birileri bişe dedi kimin dediğini söylemedi ama demişlerki sen ne çocuğu bakıyon sen sadece sev sinirden çıldırdım ya bu zihniyete yetişmişler böle bi laf olurmu sen sev sadece davarlar ne olcak..tabiki yapabilceği şeylerde yapcak oda

Alevcim seni özledik... kötü zamanlar atlaştmışsınız geçmiş olsun canım...
kızın harika maşallah çok tatlı prenses...

bende sizi çok özledim yaa aynen biraz zor zamanlar atlattık daha tam olarak bitmedi 4 ayda tekrar kan vericez değerlerine bakıcaklar kara ciğer enzimleri yüksek ona bakıyorlar iltifatlar için kızım adına teşekkür ederimmmm

bizim oğlan teyzesi ile aynı gün doğdu üç gün önce doğsa benle aynı gün doğmuş olacaktı
eşim arada üç gün var ikinizinkini birlikte kutlarız diyor

anladım canım senin için böylesi daha iyi olmuş
ben gözümü açtıgımda yüzünü göremiyorsam kalkıp bakıyorum uyuduguna emin olmak için deli miyim ne

Allaha binlerce şükür gazdan dolayı rahatladık biraz
biogaia ilacıyla huzur bulduk
kuzum eti kesilir gibi ağlamayı bıraktı artık daha sakin ağlayarak çıkarıyo gazını
gündüz hiç uyumazdı gece 12 1 2 gibi yatardı
şimdi yine 12 1 gibi yatıyo ama gündüz uyuyo şükür

sağol sordugun için

Belki bana ozeldir bilmiyorum, baska bir pompa da denemedim ama manuel avent pompa gogsumdeki yaralar gecmis olmasina ragmen cok canimi yakti. zaten kizim kesinlikle biberon da kabul etmedi. simdilik sadece emzirerek devam ediyoruz bakalim ilerde ne olacak..

yaa böyle saçmalayan insanlar varmı yaa yapıcak tabi çocuğu sevsin diye doğurmadık herhalde böyle konuşup kocanıda dolduruyorlar ben o konuda şanslıyım yaa yemek yapar temizlik yapar kızımıza bakıyor açıkcası benden daha da hassas kızı konusunda kan aldırırken ben ağlıyorum o benden de kötü oluyor insanlara aldırış etmesin sonuçta sen her yere yetişemezsin onunda destek çıkması şart

iyi sevindim en azında kendimi kötü hissetmem artık inanılmaz herşeyden önce kızım geliyor valla arta kalan kısımdada babasıyla ve evle ilgileniyorum artık

Anladım canım vall ben de ondan korkuyorum göğüs yarasından başlarda bayyaaa bir çektim yine olur mu acaba diye de hala endişeleniyorum.Benimki bazı günler hep emmek istiyor.Saat başı hatta yarım saatte bir.işte o zaman bile acıma yapıyor göğüs uçlarım.Neyse bakalım sağol...

ya onu benim kizim da yapiyor hatta sonrasinda kusuyordu ama ben artik can sikintisindan veya uykusuzlugun verdigi huysuzluktan yaptigini dusunmeye basladim :) cunku ornegin disari ciktigimiz zaman hic oyle emme krizine girmiyor.

merhaba arkadaşlar, biraz geç oldu ama, kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Benim de neredeyse 3 aylık olacak bir kızım var, sizlerle paylaşımlarda bulunmak iserim.

birsey soracagim, bebeklerinize meyve veya baska tur yiyecekleri tattiriyor musunuz? tattiriyorsaniz doktorla konusarak mi basladiniz? ben 6. aya kadar sadece anne sutu verilmesi gerektigini biliyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…