2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam tatlım dün eşim almış sağolsun sabah deneyebildim.ben memnun kaldım zaten sabahları sağım yapabilirim gündüzleri sadece bebeğime yetecek kadar sütüm oluyor.benimde sağıma ihtiyacım yok ama bebeğim bu aralar göğüslerimi çok çekiştiriyor ve resmen oyun oynuyor canımı yakıcı çekiştirmelerden dolayı göğüslerim tekrar yara oldu dinlendirmek için doktorum önermişti.aldım memnunum.mutlaka elektriklisi konforludur ama hiç acıma hissetmedim bebeğin emdiği gibi çekişi.benim için önemli olanda buydu zaten acı hissetmemek.. dün link vermiştim en uygun orda buldum sende araştır ben 69 tl ye aldım.mağaza eşimin iş yerine yakın olduğu için mağazadan aldık biz.uygun fiyata bulamazsan güvenilir bir yer tavsiye ederim canım

Philips Avent 0% BPA PP Manuel Göğüs Pompası ,Philips Avent,Philips Avent Manuel Göğüs Pompası (SCF310/60) minabebe.com

bazı şeyler yaşıyorz hayatta ister istemez cnm..ama hayatın bize sunduklarına karşı gelemiyoruz yada geride çeviremiyoruz bazen..zaman işleyip duruyo..bunla beraber başımıza gelecekleride birbir yaşıyoruz..kimimiz anlatıp dışa vurup rahatlıyo kimimiz olayı kendi kabuğunda yaşayıp içinde fırtınalar kopartıyo..ama hepimiz bi şekilde hayatı göğüsleyip devam ettirmek zorundayız.. zamanı geri alamıyoruz olanlarıda unutamıyoruz ama yapabilceğin en güzel şey kendin ve kızın için dik ve cesur olman..artık sna bağımlı bi can var..snin sorumlu olduğun..onu düşün..etrafa hep gül zaten dışarıya bişey belli etme..öyle insanlar varki senin üzüntünlen sevinirler..sen dimdik ol herşeyden önce gelecekte sna harika bir arkadaş olabilcek kızın var..bn anne kız arkadaşlığını o kdr seviyorumki..bnm annemden başka arkadaşım yok ondan başka kim bna en samimi duygularıyla şefkat gösterip bağrına basarki..kim gönülden bnm üzüntülerime üzülüp sevinçlerimle sevinir..bütün arkadaşlıklar çok güzel ve değerli ama annenin arkadaşlığı çok başka bilmiyorm bnm için böyle..sizde öyle olcaksınız..beraber harika vakit geçirceksiniz..çok uzak gibi geliyo ama zaman işte.. doğdular büyüdüler bile..daha geçen sene bu zmnlar bn evli bile değildim..şimdi oğlum 3 aylık olcak nerdeyse..sn hesap et..herşey bigün yoluna giriyo mrk etme..

olan her zararlı şey hemen kendini göstercek diye bişey yok..mesajda yazdım büyüdük elbet öyle yada böyle ölceğimiz kadar bir zarar olmadıki geldik bugünlere ama yapılan birçok yanlışın bizde birtakım rahatsızlıkların sebebi olmadığını nerden bilebilirizki..bu narinlik değil bence..herşeyin vakti zamanı olduğunu düşünüyorum..tabiki tattırcam ama ne vaktikten önce ne de sonra..tattırmanın olduki bi zararı oldu ama tattırmamanın hiçbir kaybı yok..

iki yeni fotoğraf ulaştı şimdi hemen paylaşmak istedim :)

Eki Görüntüle 428027

Eki Görüntüle 428028

resimler harika valla..ama bişeydicem gamze ya o emzirme önlüğünü taktığım zmn kafasına yüzüne geliyo ya rahatsız oluyo sanki bnmki..bnada bazen darallar basıyo sanki nefessiz kalıyomuş gibi..sürekli çekiştiriyorm yüzüne gelmesin diye
gerçekten bu kızın saçları karaydı yaa :)) yeni dikkatimi çekti..nası bu kdr sarıya döndü çok hoşş..bizim babada bi umutla bekliyo belki sarıya dönerde bna benzer diye ama ıı ıhh anasına benziyo oğluşş

Son düzenleme:

o kadar güzel yazmışsın ki...

isolde canım, ben seyahatteyken senin bu durumun ortaya çıkmış, okuyunca çok sinirlendim çok üzüldüm yaşadıklarına ancak kendime hakim olamam, seni olumsuz etkilerim diye hiçbirşey yazmadım...
bu tarz konularda bekara karı boşamak kolay olduğundan asar keriz ama karşı karşıya kalırsak senden çok daha kötü duruma gelebiliriz, o yüzden sessiz kalmayı tercih ettim.

şunu açıkça söyleyeyim, hani diyorsunuz ya güçlüsün öylesin böylesin diye...

böyle bir konu ile karşı karşıya kalsaydım yıkılırdım ben, Berra'yı zar zor görürdü gözüm, ihtiyaçlarını giderirdim yine ama sadece fiziksel olanını , bir makineden farkım kalmazdı...

gördüğüm kadarıyla oldukça sabırlı ve güçlüsün... umarım acın hafifler, hızlıca kapanır yeri....

bernacım isolde için gerçekten güzel yazmışsın... bende onu etkilemek için çok fazla birşey yazmadım hayat onun hayatı ilerisini düşünmek zorunda... babacığı rahmetli bebeğiyle gidip sığına bileceği bir kapı olması lazım... ama demiştim sana isoldecim hatırlarsan eşinin ailesi ile konuş... sana karşı tavırları nasıl bilmiyorum seni sevip sevmediklerini bilmiyorum ama bu büyük yükü tel başına taşıma ailesiyle konuş oğullarının kabahatini bilsinler...

bu arada bernacım maşallah evlenir evlenmez hamilemi kaldın sen... hızlı gelin...

bu nasıl bir yağmu... hava ne güzeldi ya...

ya kaç gündür sorcam sorcam denk gelmiyor, birde utanıyorum...
ben sezeryan ameliyatı oldum onunla alakalımı anlamadım gitti... saçma ama ne bileyim ben böyle değildim...

ben çok gaz kaçırıyorum ve bunuda malesef tutamıyorum yani tutsam koşa koşa gider ne yapacaksam banyoda yaparım... anneeeee ağlamak istiyorum çok utandım...
böyle gaz sorunu olan varmı?

gamze saçının rengi iyi olmuş... ilk boyattığında daha kızıldı sanki...
keltoş prensesime bak iyice sarışın olma yolunda bu...

daha kızıl değil kırmızı idi :) eşim diyordu ki kızıl yap dedik kırmızı yapmışsın, henüz daha oturmadı rengi, haftaya 3. boya ile inşallah tam oturmasını diliyorum, her banyoda deli gibi akıyor, her banyo sonrası farklı bir renge sahip oluyorum , diğer banyoya kadar :)

gamze maşallah Allah nazarlardan saklasın..senin kara kızın olmuş sarı kız:))

cidden baya açıldı kızımın ten rengide saç rengide, bakalım şu anda müthiş bir hızla dökülüyor, kafası açıldı baya bi, nasıl saç çıkacak yerine çok merak ediyorum.

bernacım, örtüyü yüzüne gelmeyecek şekilde kullanıyorum ben, zaten Berra örtünün desenini çok seviyor, pusetinde huysuzlanınca pusetin koluna örtüyü asıyorum izleyip duruyor o yüzden bir sorun yaşamıyoruz, gördüğün gibi her yerde mutlu mesut emziriyorum :)

bu arada sizler ile video da paylaşayım, kızımın dönencesini gönderen emel teyzesine teşekkür videosu çektim az önce mail attım sizlerlede paylaşayım :)

[video=youtube;_rTzVGMPu_U]http://www.youtube.com/watch?v=_rTzVGMPu_U&feature=youtu.be[/video]

Oyy onun tükürüklerini ben...
ay 4. ayda ne kadar farklı oluyor çıkardığı ses bak maşallah...

dönenceye bayıldım... berra nasıl bayılmasın... benim bile onun altında uyuyasım geldi...

bennnn :)))

eğer gazım var ise bende tutamıyorum maalesef , hiç başkasındada olabileceğini düşünmemiştim :)))

Allah korusun da bebişlerimize hiçbirşeycik olmasın inş, Allah onları bize bağışlasın, ben emziremiyorum malesef sen çok şanslısın bu konuda

bennnn :)))

eğer gazım var ise bende tutamıyorum maalesef , hiç başkasındada olabileceğini düşünmemiştim :)))

oğlumu geçtim gaz konusunda size bir olay anlatacağım ama gülmek yok...
geçen halamın gelini gelmişti.. bizim oğlanında tuttu kolik krizi bende onu pışpış şarkı fln kucağımda oynuyorum... benden çıkmasınmı pırt diye aman tanrım yerin dibine girsem çıksam varya daha iyiydi... kadın ne dedi söylüyorum ay mert ali nasıl gaz çıkardı öyle oh rahatlar belki şimdi bende hıı evet ya arada yapıyor böyle dedim salak gibi...

o günü hiç unutmayacağım hemen mutfağa geçtim ablama anlatıyorum gülmekten mert te her zamanki gibi ağlıyor ablamda kızım sus deli diyor ama ben hem ağladım hem güldüm.

sizde gülün izin veriyorum ama kötü lakap takmak yok he bana...

acaba bu gaz olayı neden? araştırmak lazım...

Oyy onun tükürüklerini ben...
ay 4. ayda ne kadar farklı oluyor çıkardığı ses bak maşallah...

dönenceye bayıldım... berra nasıl bayılmasın... benim bile onun altında uyuyasım geldi...

walla onun altında uyumak yerine üzerimde uyuyor şu anda :)

dün akşam ilk kez ağlamı sızlama olmadan koltuğa oturduk,dizlerimi kırdım yüz yüze bakacak şekilde ve o dik olacak şekilde dizlerime koydum, başladık konuşmaya 1 saat sürdü o anlattı ben dinledim, ben anlattım o dinledi... :)

işte bu dedim, iletiş böyle böyle bizimle böyle işin keyfi çıkıyor dedim :)

evet gamze bende onun çıkardığı seslerin aynısını yapıyorum çok komiğine gidiyor gülüyor...

haha evt cnm..yazıyı okurken bu soruyu görünce afalladım birden..biz çok istiyoduk ve hiç beklemedn çalışmalara başladık e Rabbimde bekletmedi hamdolsun..

bn sezeryan olmadım ama bndede ara sıra olabiliyo..eskisi gibi tutamıyorum hatta çişimide eskisi gibi tutamıyorum bazen..ama başlarda daha kötüydü yavaş yavaş eski haline dönüyo galiba :26:

haha evt cnm..yazıyı okurken bu soruyu görünce afalladım birden..biz çok istiyoduk ve hiç beklemedn çalışmalara başladık e Rabbimde bekletmedi hamdolsun..

ne mutlu size canım Allah gönlünüze göre vermiş... bizim 1 yıl sonra oldu... hiç pes etmedik özel bir tedavide olmadık... demekki bazen çok istemekte olmuyor... en son ay oluruna bıraktım Aşkım dedim olmuyorsa olmasın ben seninle çocuk içinmi evlendim dedim ve o ay çocuk için çalışma yapmadık istediğimiz için çünkü olmayınca ikimizde çok etkleniyorduk yok alta yastık koy yok ayak kaldır depresyona girmiştik ve o ay olmuştu... off eski günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…