2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese...
nasılsınız anneler geceniz nasıl geçti bizimki 2 kez kalktı rekor bu...

günaydın canım, bizimkisi 2.30 da uyudu 8 de kalktı, 8.30 da uyudu 13.00 da kalktı, misafir geldi onca bağırış çağırış içinde 3 gibi yine uyudu hala uyuyor, ben çözemiyorum bu çocuğu ya, normalde tık sesine uyanır o kadar gürültüde o kadar uyumaya karşı nasıl uyudu, rekor bendeeeeeeee :))

canım aynen bizde bir yere gideceksek bin tane organizasyon doğru dedin bunu :))

anneler merhaba,
tecrübenize ihtiyacım var bebeğim sekiz günlük 2 gündür bir gözü çok çapaklanıyor başına gelen var mı neler yaptınız çok üzülüyorum

canım üzülme bizim tam 3 ay sürdü, son zamanlarda günde 3 kez çayla sildim ve o iyi geldi geçirdi, denemeni tavsiye ederim, birde masaj yap, kanallar tıkalı oluyormuş, int.te var masaj şekli yazarsan çıkar, korkma ama 6 aya kadar sürüyormuş.

benimde gelesim geldi :))

sezeryanda bu gaz olayı çoğalıyor sanırım bendede gaz sorunu var ama kaçanından değil bi türlü çıkmayanından dayanılmaz ağrılar çekiyorum halada bitmedi metsil diye bi şurup verdi doktorum biraz rahatladım, şanslısınızki çıkıyo kızlar çıkmazsa daha fena

Saat birden beri geçmiş okumaya çalışıyorum, sürekli çıkış olduğundan alıntı da yapamadım,

alev canım hoşgeldin
cerebel canım çok geçmiş olsun, hakikaten bazı annler çok dikkatsizler, halbuki onlaın çocuklarıda bir zaman bebekti, bizi en iyi onların anlaması lazım

ve bir çok bebeğimizin resimleri paylaşılmış, hepside çok tatlı maşaAllah

Ronya Gamze bende büyüme ataklarında farklılık olabileceğini okumuştum, ama bunu bir hafta önce yada sonra olabilir diye okumuştum, bu kadar fark olabileceğini düşünemedim,Tşk ederim cevabınız için...

işte benim kızım doğduğundan yani 2 buçuk aydan beri öyle çok özeniyorum 2-3 saatte bir emzirenlere :))

Son düzenleme:
çok daraldım beren ellerini yiyip duruyo cok cok meme veriyorum almıyo ağlıyo niye böyle çıldırcam..

çok daraldım beren ellerini yiyip duruyo cok cok meme veriyorum almıyo ağlıyo niye böyle çıldırcam..

oral döneme girdi Berencik annesi, aç olmasada o ellerini yemeği çok sevecek, hiç engel olma istediği zaman kemirsin, en çokta karnı doyup memeden ayrılınca kemirecek ellerini, komple yumruk olarak ağzına sokmaya çalışacak,bundan çok büyük keyif alacak...

Hayal de öyle. sürekli eller ağzında. nasıl da mutlu oluyor ellerini yerken.

Salonumu ve Hayal'in odasını duvar kağıdı kaplatıcam bu hafta. biraz önce birini göndermişler gelip eve baktı ve bana kataloglar getirdi. evden çıkmam zor oluyor Hayal'le. mümkünse evden çıkmadan hallediyim dedim. biraz değişiklik iyi gelicek bana. kızım da iyileşti gibi şimdilik bakalım, 1 haftadır olmadı nöbet möbet. dekorasyon işine konsantre olup biraz stres atiim bende

Vah annneeem dogumdan sonra su lanet kabız durumundan maalesefkı kurtulamadım,arasıra tutuyo ama tam tutuyo,al okadar oyalandık lavaboda yemegı yakmısım,gıttı guzelım ıspanak,ev yanık kokuyo aksama mısafır var....poooooffffff

canım Hayal'in odası için P+S INTERNATIONAL Happy Kids kataloğunada bak mutlaka, ben Berra'nın odasına o katalogdan yaptırmıştım, çok hoş çizgiler var orada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…