- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.201
Günaydın herkese...
nasılsınız anneler geceniz nasıl geçti bizimki 2 kez kalktı rekor bu...
sanirim orda herkes uyuyor..biz saat farki nedeniyle gune coktaan basladik. esim kosmaya gitti ben de kizimla yatak keyfi yapiyorum biraz.
bazen sinir oluyorum esime size de oluyor mu bilmem. onun hayatinda hicbirsey degismedi sanki. geceleri uyanmiyor bile, emzirdigim icin ben kalkiyorum. aksamlari gelip bir saat oynuyor sonra zaten uyuyor kizim. isine, sporuna, sosyallesmelerine, seyahatlerine aynen devam ediyor. bense yapisik yasiyorum kizima. Biberon kabul etmiyor ben de pompayla sagamiyorum zaten cok canim yaniyor. O nedenle 2 saat ayrildik simdiye kadar 1 defa sadece hastaneye gitmek icin. onda bile bin tane organizasyonla. sanirim 6 ay boyle olacak..
doğumdan sonra saçını kestirp de pişman olan var mııı?kararsız kaldım ama değişiklik istiyorum ve çok uzun zaten açık kullanamz oldum sayılır ve fönlemek uzun sürüyo??
gamze çok imreniyorm yaa..bizde öyle sorunlu geceler geçirmiyorz ama bnde artk şöyle gece yatıp sbh uyanmak istiyorm..artk 4 saat bile deliksiz uyusam uykumu almış oluyorm :))
anneler merhaba,
tecrübenize ihtiyacım var bebeğim sekiz günlük 2 gündür bir gözü çok çapaklanıyor başına gelen var mı neler yaptınız çok üzülüyorum
kek yaptım,süpür sil toz al yaptım, Berra yı yıkadım,şu anda emziriyorum, duş alıcam ve tatlı,havuç salatası ve şu anda planlamadığım mutfağa girince yapasım gelecek olan bir iki şey daha yapıcam, misafir gelincede mantıyı pşiricem oldu bitti :)
oğlumu geçtim gaz konusunda size bir olay anlatacağım ama gülmek yok...
geçen halamın gelini gelmişti.. bizim oğlanında tuttu kolik krizi bende onu pışpış şarkı fln kucağımda oynuyorum... benden çıkmasınmı pırt diye aman tanrım yerin dibine girsem çıksam varya daha iyiydi... kadın ne dedi söylüyorum ay mert ali nasıl gaz çıkardı öyle oh rahatlar belki şimdi bende hıı evet ya arada yapıyor böyle dedim salak gibi...
o günü hiç unutmayacağım hemen mutfağa geçtim ablama anlatıyorum gülmekten mert te her zamanki gibi ağlıyor ablamda kızım sus deli diyor ama ben hem ağladım hem güldüm.
sizde gülün izin veriyorum ama kötü lakap takmak yok he bana...
acaba bu gaz olayı neden? araştırmak lazım...
bende acaba doymuyor mu dedim ve emerken memeyi ağzından çıkarttırıyorum ağzında süt oluyor ve göğsümden süt akıyor o an... birde emerken ağlasa oda yok,emerken gayet sakin oluoyr... bir saat geçince istediğinde vermezsem ağlıyor, halbuki önceden iki-ikibuçuk saatte emerken şimdi bir saat geçince istiyor...
çok daraldım beren ellerini yiyip duruyo cok cok meme veriyorum almıyo ağlıyo niye böyle çıldırcam..
çok daraldım beren ellerini yiyip duruyo cok cok meme veriyorum almıyo ağlıyo niye böyle çıldırcam..
Hayal de öyle. sürekli eller ağzında. nasıl da mutlu oluyor ellerini yerken.
Salonumu ve Hayal'in odasını duvar kağıdı kaplatıcam bu hafta. biraz önce birini göndermişler gelip eve baktı ve bana kataloglar getirdi. evden çıkmam zor oluyor Hayal'le. mümkünse evden çıkmadan hallediyim dedim. biraz değişiklik iyi gelicek bana. kızım da iyileşti gibi şimdilik bakalım, 1 haftadır olmadı nöbet möbet. dekorasyon işine konsantre olup biraz stres atiim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?