- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.181
kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:
Slm... Melekler ve güzel anneleri nasıllar acaba? Biz sıkıntılı bir geceden sonra iyi olmaya çalışıyoruz. Eşim nöbetten çıktı oğluyla beraber uyuyor. Kızımla bizde kk ya bakıyoruz... Kızım zaten burun akıntısından çok huzursuz uyuyordu. Oğlumda da balgam oluşmuş. Tıkanıp durdu gece boyu o da çok huzursuz uyudu...
Allahıımm nasıl güzel şeyler bunlar böyle. MaşaAllah, maşaAllah, maşaAllah...
yerim o siyah çoraplı erkekimi yaa..çok yakışıklıııAllahım bunların hepsini bi yatağın üzerine dizip sırayla ısırasım var..
kökü bende ama pişman olmaktan korkuyorum duygucumuzun süredir hep uzun kullanıyorum çünküü..
bir tanede benim bıdık kızımdan fotoğraf :)
Eki Görüntüle 428562
bir tanede benim bıdık kızımdan fotoğraf :)
Eki Görüntüle 428562
oyy oyy fıstığa bak bantı da çok yakışmış. kız bebişlere bantı çok yakıştırıyorum, ben de bi sürü almştm sevdğm için ama bilmiş kızım başına hiçbişey taktırmıyor. hemen elleriyle çıkarmaya çalışıyor, olmayınca da ağlıyor...
ronya çok tatlı olmuş kız bu... yesin onu teyzesi kömür gözlerini... oyy prenses gülüşün hep böyle sonsuz olsun yavrum benim...
Aman da aman bu guzel kız bebişleri ancak siyah çoraplı gerçek bir erkek koruyup kollayabilir :)))
kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:
Gamze canım birşey soracağım, bu emme krizleri büyüme atakları döneminde olmuyor muydu, biz bu gün tam iki aylık olduk, 9. haftanın içindeyiz...yani bildiğim kadarıyla büyüme atağında değiliz ama bu kriz ne anlamadım:44:.... iki-ikibuçuk saatte bir emen bebek perşembeden beri herr saat başı emiyor, vermesem oyalamaya çalışsam ikna olmuyor çıldırıyor, verincede sanki saatlerce emmemiş gibi memeye yapışıyor, bu gece iki saat uyumadık, her saat ayaktaydıkve şu an kucağımda yine emiyor ve benim pilim bitmiş durumda
anneler merhaba,
tecrübenize ihtiyacım var bebeğim sekiz günlük 2 gündür bir gözü çok çapaklanıyor başına gelen var mı neler yaptınız çok üzülüyorum
anneler merhaba,
tecrübenize ihtiyacım var bebeğim sekiz günlük 2 gündür bir gözü çok çapaklanıyor başına gelen var mı neler yaptınız çok üzülüyorum
öncelikle allah bagışlasn gözünüz aydn cnm,
bnmde kızım 40ı ckdıgında gözü çapaklanmştı,
ilk iki gün, önceki günden kalma çaya cok yumuşak bez bandırp
gözüne pansuman yaptk,
bakdm hala cıkıodu bende beze sütümü sağıp onla pansuman yaptm 2 sefer
snra gecdi cok şükür..
canım steril gazlı bez kullanarak ılık suyla temizle
birde bazı bebekleirn gözyaşı pınarları geç açılıyormuş
masaj yapman gerekir burnunun göz diplerine yakın olan tarafına hafifçe parmağınla masaj yap açılır
geçmiş olsun sağlık büyüt yavrunu
anneler merhaba,
anneler merhaba,
Canim biz 2 aydir ugrasiyoruz doktor damla veriyo tobrased o iyi geliyo ve cayli pamukla silip masaj. Sut damlatmaya izin vermedi doktor seninkine danis istersen
hiç üzülme canım benim kızım 2 günlükken başladı gözü sürekli yapışıktı ve içinden sapsarı iltihap akıyordu, 1-2 gün ılık suyla sildim geçmedi, 1 haftalıkken doktora götürdüm antibiyotik damla verdi, 1 hafta kullandım, azaldı, ama tamamen geçmesi 15 günü buldu, göz pınarına masaj yap, bende çok ağlamıştım.seni anlıyorum
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?