2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:

canım geçenlerde büyük hastalık atlatmıştım günlerce yatmıştım ozaman enfeksiyon ve faranjit kapmıştım boğazlarım nasıl acıyordu sanırım antibiyotik yemeden geçmiyor... mutlaka doktota danış... çok geçmiş olsun ronyacım...

canım yavrular sanırım rahatsızlanmış geçmiş olsun canım...

yerim o siyah çoraplı erkekimi yaa..çok yakışıklııı Allahım bunların hepsini bi yatağın üzerine dizip sırayla ısırasım var..

iyi fikir berna...

kökü bende ama pişman olmaktan korkuyorum duygucumuzun süredir hep uzun kullanıyorum çünküü..

canım olsun yine uzar, kök sende şey repliği oldu hülya koçyiğitin sağır, köylü kızı vardı y he kınalı kuzu...
canım yaz geliyor sıcakta, bebişle uğraşmak zor... çok kısa kestime sende hem değişikliğie ihtiyacımız var ben kestirdikten sonra kendimi farklı hissetmiştim...

bir tanede benim bıdık kızımdan fotoğraf :)
Eki Görüntüle 428562

oyy oyy fıstığa bak bantı da çok yakışmış. kız bebişlere bantı çok yakıştırıyorum, ben de bi sürü almştm sevdğm için ama bilmiş kızım başına hiçbişey taktırmıyor. hemen elleriyle çıkarmaya çalışıyor, olmayınca da ağlıyor...

canım benim kızda ancak kısa süreliğine taktırıyor hemen sıkılıyor
gerçektende kız bebişler için herşey ayrı bir güzel

ronya çok tatlı olmuş kız bu... yesin onu teyzesi kömür gözlerini... oyy prenses gülüşün hep böyle sonsuz olsun yavrum benim...

sağol teyzesi iki fotoğraf daha ekledim :))
bu arada gözleri kömür değil yeşil ama baya koyu fotoğrafta belli olmuyor
bakalım değişcekmi umarım böyle kalır

baby ben her ay erkek gibi tıraşa gidiyorum
bazık aylar eşimden bile kısa oluyor saçlarım :)))
varmı kısa saç gibisi yaa feci rahatlık

canım ronya söylemiş zaten, aynısını söyleyecektim :)

bugün topaç yüzlü kızlar günü oldu, maşallah ya, rabbim hep güldürsün, iyi insanlarla karşılaştırsın...

anneler merhaba,
tecrübenize ihtiyacım var bebeğim sekiz günlük 2 gündür bir gözü çok çapaklanıyor başına gelen var mı neler yaptınız çok üzülüyorum

anneler merhaba,
tecrübenize ihtiyacım var bebeğim sekiz günlük 2 gündür bir gözü çok çapaklanıyor başına gelen var mı neler yaptınız çok üzülüyorum

öncelikle allah bagışlasn gözünüz aydn cnm,
bnmde kızım 40ı ckdıgında gözü çapaklanmştı,
ilk iki gün, önceki günden kalma çaya cok yumuşak bez bandırp
gözüne pansuman yaptk,
bakdm hala cıkıodu bende beze sütümü sağıp onla pansuman yaptm 2 sefer
snra gecdi cok şükür..

anneler merhaba,

canım steril gazlı bez kullanarak ılık suyla temizle
birde bazı bebekleirn gözyaşı pınarları geç açılıyormuş
masaj yapman gerekir burnunun göz diplerine yakın olan tarafına hafifçe parmağınla masaj yap açılır
geçmiş olsun sağlık büyüt yavrunu

çok teşekkür ederim kızlar ılık suyu bugün yapmaya başladım zaten, masaj da yapayım. sonrada süt damlatayım daha çok küçük aklıma geldi ama çaydan biraz korktum

kek yaptım,süpür sil toz al yaptım, Berra yı yıkadım,şu anda emziriyorum, duş alıcam ve tatlı,havuç salatası ve şu anda planlamadığım mutfağa girince yapasım gelecek olan bir iki şey daha yapıcam, misafir gelincede mantıyı pşiricem oldu bitti :)

anneler merhaba,

Canim biz 2 aydir ugrasiyoruz doktor damla veriyo tobrased o iyi geliyo ve cayli pamukla silip masaj. Sut damlatmaya izin vermedi doktor seninkine danis istersen

anneler merhaba,

hiç üzülme canım benim kızım 2 günlükken başladı gözü sürekli yapışıktı ve içinden sapsarı iltihap akıyordu, 1-2 gün ılık suyla sildim geçmedi, 1 haftalıkken doktora götürdüm antibiyotik damla verdi, 1 hafta kullandım, azaldı, ama tamamen geçmesi 15 günü buldu, göz pınarına masaj yap, bende çok ağlamıştım.seni anlıyorum

Canim biz 2 aydir ugrasiyoruz doktor damla veriyo tobrased o iyi geliyo ve cayli pamukla silip masaj. Sut damlatmaya izin vermedi doktor seninkine danis istersen

teşekkürler kızlar, su anlık az daha pazartesiye kadar takip edip doktora gidelim bizde. şu kadarcık şey bile insanı nasıl üzüyor Allha hepsine sağlık versin

geçmiş olsun canım benim inş bişeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…