2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:

çok geçmiş olsn Ronyacım..bnmde tekrarlayan bi boğaz ağrım var yaa.dayanılcak gibi değil o yüzden antibiyotik aldım 2 seferde ama tam bitirmediim için tekrara etti.napiim duramıyodum ağrısından..

yapalım kuzum planı ayşen burda da güneş nerdee?

Gamze canım birşey soracağım, bu emme krizleri büyüme atakları döneminde olmuyor muydu, biz bu gün tam iki aylık olduk, 9. haftanın içindeyiz...yani bildiğim kadarıyla büyüme atağında değiliz ama bu kriz ne anlamadım:44:.... iki-ikibuçuk saatte bir emen bebek perşembeden beri herr saat başı emiyor, vermesem oyalamaya çalışsam ikna olmuyor çıldırıyor, verincede sanki saatlerce emmemiş gibi memeye yapışıyor, bu gece iki saat uyumadık, her saat ayaktaydık ve şu an kucağımda yine emiyor ve benim pilim bitmiş durumda

doymuyodur belki.süt kalitesi düşer bukadar emmeye..azıcık mama versene..sakinleşir belki

doymuyodur belki.süt kalitesi düşer bukadar emmeye..azıcık mama versene..sakinleşir belki
bende acaba doymuyor mu dedim ve emerken memeyi ağzından çıkarttırıyorum ağzında süt oluyor ve göğsümden süt akıyor o an... birde emerken ağlasa oda yok,emerken gayet sakin oluoyr... bir saat geçince istediğinde vermezsem ağlıyor, halbuki önceden iki-ikibuçuk saatte emerken şimdi bir saat geçince istiyor...

demekki paşa keyfi istiyo alla alla:) ver sende çocuğa..peynir mi yapıcan sütleri biriktirip:)

demekki paşa keyfi istiyo alla alla:) ver sende çocuğa..peynir mi yapıcan sütleri biriktirip:)
dün netten araştırdım geçici emme krizi diyor-bir hafta sürer diyor... bende nasıl olsa geçiciymiş diye oğlum istiyor vereyim diyorum ama her saat başı olunca bende kendimi mutfakta buluyorum, oğlum bana ben mutfağa hamileyken bile böyle obur olmamıştım

emzirirken günde 3000 kalori karcanıyomuş..yani boşlukları doldurabilirsin:))

tünaydın herkesee...

elnora, tuuba, isolde, baby
bebişler çok tatlı, hepsine 41 kere maaşallah.

cerebel, bebişinin başına gelene çok üzüldüm. insanların misafirlikte hareketli çocuklarını bebeklerin yanına yaklaştırmasına çok bozuluyorum. bide yanına getirip gösterirler ya bak kardeş fln derler. içim gidio öyle zamanlarda her an çocuk bişi yapıcakmış gibi gelio. çocuk sonuçta güvenilmez ki. bu ara hiç istemiyorum misafir fln gerçekten

Son düzenleme:
herkese günaydın
cerebel canım başınıza gelen tatsız olaya çok üzüldüm
Rabbim meleklerimizi korur inşallah birşey olmaz

Sağol Ronyacım, iki kaşının arası şişmiş ve alnı hala kızarık ..Kızım hayattan ilk darbesini aldı ama işte kaza..Allah beterinden saklasın diyorum.

Sağol canım, uyarılmıyor işte,insanlarda bir bilmişlik var,anlamıyorum ki..Annesinin tepesinden bebeğe sokula sokula sonunda annesinin kolundan eli kaydı,küt düştü çocuğumun üstüne Neyse unutmak istiyorum o sahneyi,içim acıyor..

Sağol canım,ben de dedim uykusu çok var alma uyutayım diye ama ''ver ver azıcık sevelim'' istemeye istemeye verdim başımıza bu geldi,

Sağol canım,ben de dedim uykusu çok var alma uyutayım diye ama ''ver ver azıcık sevelim'' istemeye istemeye verdim başımıza bu geldi,

geçmiş olsun canım ya ben de hiçbir şey diyemez sinirden kendi kendimi yerdim..
umarım hemen toparlar biliyorsun bu dönemde yaraları vs çok çabuk iyileşiyor şişliği de hemen iner inşallah
ne kadar rahat benmerkezci insanlar bunlar yaa senin çocugun iki eglenicek bebek gorucek diye benim bebegimin uykusunu düzenini bozuyorsun. Bir de misafirlikte çocuklarını salan tiplere inanılmaz sinir oluyorum. Çocuk duvarları çizer elinde gofretle salına salına dolaşır onlar rahat rahat oturur. Valla büyük konuşmiim ama çocuğuma sahip olamayacaksam oraya gitmeyiveririm olur biter..

Selam kızlar, nasılsınız,
Geçmişi okumadım ama anladığım kadarıyla CEREBELin bebeişine bir kaza gelmiş, geçmiş olsun tatlım, Allah meleklerimizi korusun, benim oğlanda oyuncak bebek gibi, teyzeleri, dayısı, anneannesi, deli oluyorum, uyarıyorum ama ağzımın payını veriyorlar, Allaha emanet artık napim.

canım illa her çocukta büyüme atağı aynı haftalarda olucak diye bir şey yokmuş
yani zamanları değişebiliyormuş bence muhtemelen büyüme atağında senin yakışıklı

Sağol Ronyacım, iki kaşının arası şişmiş ve alnı hala kızarık ..Kızım hayattan ilk darbesini aldı ama işte kaza..Allah beterinden saklasın diyorum.

canım kıyamammm kuzucuğa yaa Rabbim onu korusun
doktora falan götürdünüzmü umarım biran evvel iner şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…