- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.161
kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:
yapalım kuzum planı ayşen burda da güneş nerdee?ewet kızlar uzun bir gezinin ardından artık bugün bursaya dönücez ama bursaya dönerken görümcelerime uğruycaz halaları oğlumu cok özlemiş benim kuzumda halalarını cok seviyor...
canım annemde hep yardımcı oldu bize bugüne kadar onuda cok özlüycez...
ve bursalı kankalarım ewet nezaman toplanıyoruz...hemen planı yapalım...
dmf cnm ewet avcılara geldim aklımdanda cok geçtin aslında cokda müsayittim görüşmek için ama başka zaman artık gerçi bizimkiler yazlığa geçecekler ordayız seneye kadar ablamlar tel sokakdalar sende oraya yakınmısın...
neden korkuyorsun anlamadım canım?
ne güzel canım maşallah...
Gamze canım birşey soracağım, bu emme krizleri büyüme atakları döneminde olmuyor muydu, biz bu gün tam iki aylık olduk, 9. haftanın içindeyiz...yani bildiğim kadarıyla büyüme atağında değiliz ama bu kriz ne anlamadım:44:.... iki-ikibuçuk saatte bir emen bebek perşembeden beri herr saat başı emiyor, vermesem oyalamaya çalışsam ikna olmuyor çıldırıyor, verincede sanki saatlerce emmemiş gibi memeye yapışıyor, bu gece iki saat uyumadık, her saat ayaktaydıkve şu an kucağımda yine emiyor ve benim pilim bitmiş durumda
bende acaba doymuyor mu dedim ve emerken memeyi ağzından çıkarttırıyorum ağzında süt oluyor ve göğsümden süt akıyor o an... birde emerken ağlasa oda yok,emerken gayet sakin oluoyr... bir saat geçince istediğinde vermezsem ağlıyor, halbuki önceden iki-ikibuçuk saatte emerken şimdi bir saat geçince istiyor...doymuyodur belki.süt kalitesi düşer bukadar emmeye..azıcık mama versene..sakinleşir belki
bende acaba doymuyor mu dedim ve emerken memeyi ağzından çıkarttırıyorum ağzında süt oluyor ve göğsümden süt akıyor o an... birde emerken ağlasa oda yok,emerken gayet sakin oluoyr... bir saat geçince istediğinde vermezsem ağlıyor, halbuki önceden iki-ikibuçuk saatte emerken şimdi bir saat geçince istiyor...
dün netten araştırdım geçici emme krizi diyor-bir hafta sürer diyor... bende nasıl olsa geçiciymiş diye oğlum istiyor vereyim diyorum ama her saat başı olunca bende kendimi mutfakta buluyorum, oğlum bana ben mutfağademekki paşa keyfi istiyo alla alla:) ver sende çocuğa..peynir mi yapıcan sütleri biriktirip:)
dün netten araştırdım geçici emme krizi diyor-bir hafta sürer diyor... bende nasıl olsa geçiciymiş diye oğlum istiyor vereyim diyorum ama her saat başı olunca bende kendimi mutfakta buluyorum, oğlum bana ben mutfağahamileyken bile böyle obur olmamıştım
emzirirken günde 3000 kalori karcanıyomuş..yani boşlukları doldurabilirsin:))
herkese günaydın
cerebel canım başınıza gelen tatsız olaya çok üzüldüm
Rabbim meleklerimizi korur inşallah birşey olmaz
canım çok geçmiş olsun ,çok üzüldüm..inşallh hiç bişey olmamıştır..Allah tüm yavrularımızı korusun..şu durumda direk dikkat etmeyeni uyarmak lazım ya sinir oldum
isolde,baby,elnora,tuuba
bayıldım kuzucuklara,hepsi birbirinden şeker maşallah,evde kızımla yalnızız.bi baktım kendime yüksek sesle seviyorum canımmm,kuzummm,maşalllaah diye
bu arada herkese merhabalar
cerebel, çok üzüldüm canım, çok çok geçmiş olsun...
ben babası ısırınca veya yanağını sıkınca panter olup üzerine atlıyorum, birisinin çocuğu birşey yaparsa onun anasının üstüne atlarım, bir sahip ol çocuğuna , ve ben akşamları özellikle birisi gelmiş ise ve Berra'nın düzenini bozacak bir durum söz konusu ise, uyku saati geldi vs diyip onlar yokmuş gibi kızıma konsantre oluyorum.
kim kırılmış darılmış umurumda değil walla, onlar kırılacak diye Berra'yı mutsuz edemem, düzenini bozamam...
Sağol canım,ben de dedim uykusu çok var alma uyutayım diye ama ''ver ver azıcık sevelim'' istemeye istemeye verdim başımıza bu geldi,
bende acaba doymuyor mu dedim ve emerken memeyi ağzından çıkarttırıyorum ağzında süt oluyor ve göğsümden süt akıyor o an... birde emerken ağlasa oda yok,emerken gayet sakin oluoyr... bir saat geçince istediğinde vermezsem ağlıyor, halbuki önceden iki-ikibuçuk saatte emerken şimdi bir saat geçince istiyor...
Sağol Ronyacım, iki kaşının arası şişmiş ve alnı hala kızarık ..Kızım hayattan ilk darbesini aldı ama işte kaza..Allah beterinden saklasın diyorum.
canım ben de 7 martta normal dogum yaptım yırtılma olmadı sadece epizyo dikişi var ama o bile arada sızlıyo normalmiş benim doktorum öle dedi sakın bişey sürme zamanla kendi doğal sürecinde toparlanacakmiş
cnm bnde 10 martta normal doğum yaptm..40 gün sürdü azalarak ağrıları..ama şuanda hiçbişey yok..dr.a görün istersen..dikişlerini kontrol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?