2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normalde az az sık sık emiyo meme bugün okadar az emdiki ama aynen iki elini birden boğazına kadar sokuyo sonra öğürüyo hiç engel olmuyorum arada emzik veriyorum..ama acaba karnı doymadı açmı diyede düşünüyorum..aç olsa emer ama meme öle yapınca meme verdim almadı..açlıkla alakası yok diyosun yani gamze..

lidya da öyle teyzesi, ne var o ellerde bilmiyorum, en büyük zevki onları emmek :)

hepimizinkiler oral döneminde demek..iştahla yiyo ellerini mememi öle emmiyo..bende zorlanıyorum çıkarken nerde ne zaman emceği belli olmuyo evde daha sakin dışarı çıkınca bişeler oluyo..dekorasyonla uğraşamayı bende çok severim benimde kafamı dağıtır..

eşim maça gitti... gitmeden önce tartıştık sonra barıştık öyle gitti... canım sıkılıyor ya şimdi mutfağa girip sevdiği pastayı yapayım bende aramızı dğzeltir belki...

merhaba arkadaşlar, biraz geç oldu ama, kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Benim de neredeyse 3 aylık olacak bir kızım var, sizlerle paylaşımlarda bulunmak iserim.

canım aynı gün katılmışız,ben de yeniyim burada.Yeni biri olarak hoşgeldin diyeyim:)

işte cadı kızımın bır ıkı resmi....

Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya

eşim maça gitti... gitmeden önce tartıştık sonra barıştık öyle gitti... canım sıkılıyor ya şimdi mutfağa girip sevdiği pastayı yapayım bende aramızı dğzeltir belki...

tartışma olmadan evlilik olurmu hiç:)) ay ben çok inadım eğer oysa beni kıran hayatta bişe yapmam oda inadına konuşmak için benle şunu versene bunu yapsana der arsız arsız:))

aynen ben de güya bi değişiklik iyi olur dedim berbat etti pisluh kuaför bağlanmıo da

Canim biz 2 aydir ugrasiyoruz doktor damla veriyo tobrased o iyi geliyo ve cayli pamukla silip masaj. Sut damlatmaya izin vermedi doktor seninkine danis istersen

melike cnm ya şu benim kullandığım damlaları kullansana bak adenin artık gözü hiç akmıyo o damlaları kullandıkdan sonra istersen dr sor kullanabilirmiyiz diye öyle kullan ...

off soğan yedim acayip gaz yaptı ve koku sardı canım istedi ama ne yapayım...

o kıyafet meselesi büyük dert.bende girdiğim tüm mağazalarda gömlek reyonuna saldırıyorum.eski gömleklerim memişlerden kapanmıyooo

ben kestirdim canım çok uzamıştı çene izasında düz kesim yaptırdım çok rahat off kurulamak dediğin gibi çok rahat oluyor... sende düşünüyorsan kestir rahatlarsın...

yaşadıklarımı yaşayanlar var yalnız değilim bu topik bunu gösteriyo bana o yüzden çok seviyorum bu topiği

gamzecim araştırmana katkısı olması umuduyla;
yurtdısında alışveriş yaparken marketlerin bebek bezi reyonlarında sabit alt açma üniteleri görmüştüm,aslında bildğin çekmeceli dolap gibiydi.şöyleki üstte alt açma ünitesi altta da çekmeceler,çekmecelerin içinde ıslak mendil,pişik kremi,pudra gibi alt değiştirirken lazım olacak malzemeler,en alt bölümde de bedenlere göre bebek bezleri vardı.alış veriş yaparken bebeğin altını değiştirmesi gereken anneleri kullanımı için yapılmış,çok hoşuma gitmişti bebeklerının altlarını değiştiren anneleri izledim biraz herkesmuntazam bı sekılde ısını bıtırıp temiz pak bı sekılde bırakıp gıdıyodu.sistem çok hoşuma gitti.hemen gözumun önüne bebeğine kullanmak için bi tane bezı kullanan diğerlerını çantaya tıkıştıran bı anne resmi geldi,hatta görevliye sordum bu malzemeler kalıyomu burda götürmüyolar mı dıye...adam hemen bana italyan mısınız dedı,hayır dedım,peki türk mü?evet,neden dedım böyle cinlikleri başka kim düşünebilirki dedi :111:

Emme krizinden dolayı perşembe gününden beri uyuyamayan ve uyutmayan oğluşum sanırım artık yorgun düştü ki saat altıbuçuktan beri hiç uyanmadan uyuyor ve korkum birazdan uyanırda sabaha kadar bizide kendisi ile oturtursa

elemsu

bahsettiğin sistem optimumda var istanbulda ama bahsettiğin dolap cekmece vs hepsi boş yağmalanmış aynen hayalindeki gibi yani....:111:

kızlar açlık ve gaz ağlamasını birbirinden nasıl ayırt edebilirim
sütüm azaldı ya ağlayışını açlık zannediyorum tam ayırt edemiyorum
gazı çıkıyo ama hala huzursuz ağlıyo dik tutunca daha sakin
emiyo süt çok az geliyo sündürüyo kızıyo doymadı diyorum mama vermeyi deniyorum ama ağlıo
iştahla yeyim demiyo şaştım kaldım

canım gazı olunca ayaklarını ileri geri iter sürekli koltuk allarından senin kollarında olacak şekilde yüzü koyun tutunca
eğer ağlaması geçiyorsa muhtemelen gazdandır aç olmasa durmadan ağlar
bu arada süt için kayısı hurma incir kara kuru üzüm bunların kompostosunu yap baya artıcak sütün inşallah

canım eğer aç olsa dik tutunca sakinleşmez, hep ağlar,

sancı varken ayaklarını sürekli kendine çekip bırakıyor benim ki, dik tutup, gaz çıkarır gibi sıvazlayınca sakinliyor....

Aden yaza hazır artık kızgın kumlar ve güneş bekleyin ..........

Adenin yanındaki bebişde kuzenimin oğlu İrfan Arda oda ocak annesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…