- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.221
oral döneme girdi Berencik annesi, aç olmasada o ellerini yemeği çok sevecek, hiç engel olma istediği zaman kemirsin, en çokta karnı doyup memeden ayrılınca kemirecek ellerini, komple yumruk olarak ağzına sokmaya çalışacak,bundan çok büyük keyif alacak...
lidya da öyle teyzesi, ne var o ellerde bilmiyorum, en büyük zevki onları emmek :)
Hayal de öyle. sürekli eller ağzında. nasıl da mutlu oluyor ellerini yerken.
Salonumu ve Hayal'in odasını duvar kağıdı kaplatıcam bu hafta. biraz önce birini göndermişler gelip eve baktı ve bana kataloglar getirdi. evden çıkmam zor oluyor Hayal'le. mümkünse evden çıkmadan hallediyim dedim. biraz değişiklik iyi gelicek bana. kızım da iyileşti gibi şimdilik bakalım, 1 haftadır olmadı nöbet möbet. dekorasyon işine konsantre olup biraz stres atiim bende
şu an napıo?????????
merhaba arkadaşlar, biraz geç oldu ama, kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Benim de neredeyse 3 aylık olacak bir kızım var, sizlerle paylaşımlarda bulunmak iserim.
Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya
benim bıdık kızımdan fotoğraf :)
Ya bu kızlar ne tatlı böyle ya,yanaklarda tombiş tombiş,maşallah deyim de nazar değmesin...
doğumdan sonra saçını kestirp de pişman olan var mııı?kararsız kaldım ama değişiklik istiyorum ve çok uzun zaten açık kullanamz oldum sayılır ve fönlemek uzun sürüyo??
Ben geçen hafta kestirdim,bi güzel de boyattım.o dağınık halimden kurtuldum sonunda.Çok kırılmıştı saçlarım,belime kadar uzamıştı.Çok kısa kestirmedim ben de zaten ep uzun olur saçlarım.Sen de kırıklarını aldır,birazcık kısalttır pişman olacağını düşünüyorsan eğer.O bile insana moral veriyor.
Aman da aman bu guzel kız bebişleri ancak siyah çoraplı gerçek bir erkek koruyup kollayabilir :)))
Heytttt! benim oğlum da korur,o kadar güzel kızı.ya da yanyana gelip beraber korurlar,tabi yan gözle bakıp aşık olmazlarsa :)
Ben de oğlumun resmini eklemek istiyorum ama beceremiyorum
emzirirken günde 3000 kalori karcanıyomuş..yani boşlukları doldurabilirsin:))
ben o kadar çok da yemiyorum,3000 kalori emzirmeyle versem,500 kalori sporla veriyorum.eee niye zayıflayamıyorum ben yaaaaaaaa
Gerçekten bu 3000 kalori doğru mu?Biraz daha az yemem lazım heralde.Keşke hamileyken daha az kilo alsaymışım,Şimdi aklım başıma geldi ama baya geç geldi.20 kilo aldım 13 kilosunu verdim geriye 7 kaldı.İşe başlamadan versem ya ben de...
eşim maça gitti... gitmeden önce tartıştık sonra barıştık öyle gitti... canım sıkılıyor ya şimdi mutfağa girip sevdiği pastayı yapayım bende aramızı dğzeltir belki...
Var. Ben pişman oldum. Aynı senin gibi saçıma bakamadığım açamadığım ve emzirirken rahatsızlık verdiği için omuz hizasında katlı kestirdim. Ama şu an çok pişmanım. Katları çok kısa kesmiş kuaför sağolsun. Sabahları kabarık bir saçla kalkıyorum. Hep ordan buradan tokalarla tutturuyorum saçımı...
Canim biz 2 aydir ugrasiyoruz doktor damla veriyo tobrased o iyi geliyo ve cayli pamukla silip masaj. Sut damlatmaya izin vermedi doktor seninkine danis istersen
dün dışarı çıktım mesela anlamışmıydın :)
walla eşimde bozulacak göreceksin gününü diyor :)))
süper Gamze herşeye yetişir :))))
şaka bir yana, babası sağ olsun her gittiği seyahaten kızına bir torba kıyafetle dönüyor, kustuğundan çok sık üstünü değiştiriyoruz diyede bir sürü tulum almıştı boy boy, bu sebeple evde inanaılması güç bir stok durumumuz var, bende cıbıl giydireceğim zamanı bekliyorum, o zamana kadar yeni birşey almak yok yasağı koydum eşime ve kendime, bu sebeple bebek mağazalarının önünden bile geçmiyorum , kendime çalışıyorum :)))
memeyi üsten çıkarabileceğim hiç kıyafetim yok ve artık emzirme atleti giymiyorum dışarıda, seksiiiiii emzirme sütyenim var artık benim, kendimi daha iyi hissediyorum, memeler yere yakın durmuyor sayelerinde :) işte bu sebeple yeni bir dolap yapmaya çalışıyorum kendime.Benim herşeyim yuvarlak yaka hiç v yaka yada üstten düğmeli body vs yokmuş :)
sanirim orda herkes uyuyor..biz saat farki nedeniyle gune coktaan basladik. esim kosmaya gitti ben de kizimla yatak keyfi yapiyorum biraz.
bazen sinir oluyorum esime size de oluyor mu bilmem. onun hayatinda hicbirsey degismedi sanki. geceleri uyanmiyor bile, emzirdigim icin ben kalkiyorum. aksamlari gelip bir saat oynuyor sonra zaten uyuyor kizim. isine, sporuna, sosyallesmelerine, seyahatlerine aynen devam ediyor. bense yapisik yasiyorum kizima. Biberon kabul etmiyor ben de pompayla sagamiyorum zaten cok canim yaniyor. O nedenle 2 saat ayrildik simdiye kadar 1 defa sadece hastaneye gitmek icin. onda bile bin tane organizasyonla. sanirim 6 ay boyle olacak..
ben kestirdim canım çok uzamıştı çene izasında düz kesim yaptırdım çok rahat off kurulamak dediğin gibi çok rahat oluyor... sende düşünüyorsan kestir rahatlarsın...
Gamze canım birşey soracağım, bu emme krizleri büyüme atakları döneminde olmuyor muydu, biz bu gün tam iki aylık olduk, 9. haftanın içindeyiz...yani bildiğim kadarıyla büyüme atağında değiliz ama bu kriz ne anlamadım:44:.... iki-ikibuçuk saatte bir emen bebek perşembeden beri herr saat başı emiyor, vermesem oyalamaya çalışsam ikna olmuyor çıldırıyor, verincede sanki saatlerce emmemiş gibi memeye yapışıyor, bu gece iki saat uyumadık, her saat ayaktaydıkve şu an kucağımda yine emiyor ve benim pilim bitmiş durumda
bende hep onu diyorum insan 2 saat uykuyla bile dinç olabiliyormuş :))
kızlar açlık ve gaz ağlamasını birbirinden nasıl ayırt edebilirim
sütüm azaldı ya ağlayışını açlık zannediyorum tam ayırt edemiyorum
gazı çıkıyo ama hala huzursuz ağlıyo dik tutunca daha sakin
emiyo süt çok az geliyo sündürüyo kızıyo doymadı diyorum mama vermeyi deniyorum ama ağlıo
iştahla yeyim demiyo şaştım kaldım
canım eğer aç olsa dik tutunca sakinleşmez, hep ağlar,kızlar açlık ve gaz ağlamasını birbirinden nasıl ayırt edebilirim
sütüm azaldı ya ağlayışını açlık zannediyorum tam ayırt edemiyorum
gazı çıkıyo ama hala huzursuz ağlıyo dik tutunca daha sakin
emiyo süt çok az geliyo sündürüyo kızıyo doymadı diyorum mama vermeyi deniyorum ama ağlıo
iştahla yeyim demiyo şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?