- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.441
ohhhh sefan olsun Mervecim :) gerçekten uyurkenki fotosu çok iç çekici duruyordu, alsam mı dedim bende :)
emzik çok hassas bir konu bir kere neyi kabul ettiyse onunla devam edilmeli düşüncesindeyim ben, sen bebişin neyi aldıysa onu ver canım, markayı bırak aynı markanın farklı modelini bile alma bence
ben sokacağım denize, havuza değil ama denize sadece. hatta şunu getirtirsem onunla uzun uzun sokmayı planlıyorum
Safe BABY INFANT bath Swim Aids Neck Float Ring pink | eBay
sanırım aventin damaklı emziği yokmuş..benim kullandığım chiconun physio du damaklı..aventlerin hepsi damaksız damla şeklinde..1 yaşından sonra damaklı kullanılmıyomu? napim ben aventi geri verip chico 3-6 damaklımı alayım?
heheh her zaman böyle olmadığını belirtmek isterimama şuan pek keyifli duvara bakıp gülüyor kendi kendine bende dokunmuyorum hiç,müzikte çalıyor salıncaktan takılsın bakalım. artık görmemişin salıncağı olayına döndürdük,dün gece babası yatağın yanına getirmiş salıncağı,çocuk içinde uyumuş sallana sallana,bir baktım saat 7:00 kız yanımızda salıncakta
bizde de bu aralar oyun halısı revaçta :) zürafası dokunabileceği hizaya geldiğinden uyun halısının üzerinde fena durmuyor, tabi her zaman değil, mesela dün babası evde ya , hoşlanmadı bu durumdan galiba nasıl huysuz oldu nasıl huysuz oldu anlatamam, babası kızdı o kadar yani , tabi bende ona kızdım :)
dışarı çıktıda rahatladı sonunda :)
birde geceleri sabaha kadar IQ çocuk cd si açık odasında, fena alışmış ona, dün akşam ,uyuduktan yarım saat sonra müzik durduğu için başladı ağlamaya, eşim tekrar tuşuna basmayı unutmuş,hemen açtım cd yi tekrar hemen uyudu Berra'da :)
Bugün özellikle ağladığı anlarda açıyorum cidden işe yarıyor artık, istikrar önemliymiş :))))
oh canım iyi yapmışsın,Benim eşimde hasta yanına yaklaştırmıyorum.iyileşince aynısını ben de yapacağım,şimdiden alıştırıyorum zaten sen çok özledin biraz da bak diye.Bakalım kaç saat dayanacak. 2 saat ancak dayanır.bugun kizimi sadece emzirmek icin aliyorum yanima. geri kalan zamanda dun aksam soz verdigi gibi babasi ilgileniyor sadece. anladi sonunda dunyanin kac bucak oldugunu. beni butun gun yatiyor, karpuz buyutur gibi buyutuyor saniyordu. dedim ki aksama yemek de yapacaksin, malzeme yoksa alisveris de. gene iyisin en azindan dun geceden uykusuz degilsin dedim.
kızlar size bişi danışacam ben haftaya okula başlıcm ve kızımı kşme bıraksm die düşünüorum 2 seceneğim var :
1. tanıdığım bildiğim temiz titiz bi veli var ki bu kadın bana cocuğa bakabileceğini söyledi aynı apartmandayız ama sorun suki 4 yaşında bi cocugu var ve kzımı kıskanır mı die korkuorum. biraradayken kadın oğlunu sürekli uyarıo sen abisin bak bu kardeş dio cocukta kızımı cok sevio aslında sürekli bize gelmek istio
2.kayınvalidem gelebilir ki uzun süre kalabilir bu durumda benim hoşuma gitmio cünkü ben eşimin tarafından kim olursa olsun rahat olmaıorum kendimi acayip kasıyorum hoş bize sadece annesi babası geldi ama annesi bana kendimi başkasnın evindeymişim gibi hissettirdi. bak ben cok sakin sabırlı ve düşünceliyim gerçekten dalga gecmeyin ama kimseyi kırmak istemediğim için hep içime atarım ağzımı acıp tek bi söz etmem işte bu durumda beni sinir edio bak kadın çok ii bana bi kötlüğü olmadı ama benim evimde bütün hakimiyet ondaydı yani ben burda yabancı gibiydim üstelik ben yeni doğum yapmışım kızımın sorumluluğunu azıcıkta babası alsın die eşimden bişiler yapmasnı istiodum her istediğimde yok o yorgun okuldan geldi ben yaparım diodu bende biliorum ama taş çekmio sonucta bu kzı leylekler getirmedi onunda sorumluluk alamsı gerek diyemedim çünkü lanet olası b,i huyum var karşı taraf kırılmasın die hep salaklık edip kendimi üzüyorum içime atıorum. bide kızımı severken sürekli beni şikayet edio gibi sevio mesela kızı doyurmuşum ama kız ağlıo o da bana daha doymamış dio yok anne doydu diorum bu defa kıza '' kızım anne sana süt vermio gel kızım alıp senii götürecem kzım anne baba sana bakmıo '' diyor ben de bu duruma cok içerleniorum biliorum kız onu anlamıo ama ya hissediosa(( bilmiorum sizce napmalıyım ya eşime de bu sene olmazsa eylülde mutlaka bırakcaz cocugu en azından bi kaç hafta deneyelim dedm bu deneme tahtası mı ya kıza bişi yaparlarsa dio sen annemi istemiosun annem onları şakasına dio sen abrtıosun deyip geçiştirio ya bana bi akıl verin napayım yaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun ronyacığım.Umarım şimdi iyidir bebiş.Sen de rahatlamışsındır.Bebeğin hastalanması çok zor.benimkini bir kez gaz sancısı tuttu da o ağladı ben ağladım.İlaç verdik de ağrısı geçmişti.Normalde ağlayan bebek değildir benim ki de.Onun için en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım.kızlar yeni acilden geldik
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
idrar yollarında enf. olabilir dedi kültür vericez tekrar
bu arada az evvel yeşil sümüksü kaka yaptı acaba mikropmu kaptı
sizinkilerde yapıyormu bu şekilde kaka
ıslak kurabiye yarım paket yağgünaydın kızlar çarşamba günü bebek görmeye misafirlerim gelecek. eşimin bayan iş arkadaşları ve müdürünün eşi falan ne yapsam acaba.
canım bebeğin hangisini tuttuysa onu ver bir sıkıntı çıkmaz,Doktorumuz hangisini tutarsa onu ver demişti.farklı bir markayı bile kabul etmedi oğlum.slm güzel anneler..ben berene chiconun emziğini veriyodum memesi düz değilde altı ince üstü kalındı..bugün aventin aldım 3-6 aylık emzik ama onun dümdüz memesi neden öyle chiconun anne meme ucu gibiydi sanırım.aventin öyle değil bi sorun olurmu değiştirsemmi acaba? siz nasıl kullanıyosunuz?
gamze bu çocuun kafa kocaman gibi duruyo bizimkiler kayıp düşmesin bundan :)) bide çok ucuzmuş nasıl getirtcen yani 1 dolar ordan buraya nasıl gelir yoksa birinemi getirtcen yada toplumu alcan ne biliim bilemedm bn onu :44:
oyun halısını bende cok istiyorum canımm ama daha tam anlamıyor sanırım,zaten kuduruk yatırdıgın yerde durmuyor deneyip görmem lazım :) Berra uslu maşallahhsen gördün Alya yı emzirme eğitiminde ortalığı yaktı yıktı geçirdi Bizde geceleri dinlesin dye Kolik almıstık ama hiçç umrunda değil cd. kızıma bir tek fön makinesi sesi olsun yeterr ama ona da dayancak kulak lazım IQ yu duymamıştım bak,yine yeni bir şey öğrendim senden
Gamze oyun halınız ne marka..
Eki Görüntüle 429928 Eki Görüntüle 429929 Eki Görüntüle 429930 Eki Görüntüle 429931 Eki Görüntüle 429932 Hep ihtiyaca ve zamana göre oyuncak almak istediğimden şimdiye kadar hiç oyuncak almamıştım, daha doğrusu almak istediğim halde kendimi frenlemiştimve bugün oğlumun ilk oyuncaklarını şipariş ettik, nasıl mutlu oldum anlatamam oyuncaklarımız Ankaraya gelecek, bu arada birde avent manuel süt sağma pompası ve süt saklama kabıda şipariş ettim, sınava filan gittiğimde lazım olacak çünkü
ve aldığım şeylerin fikri-bilgisi buradan, bu yüzden hepinize özellikle gamzeye çook tşk ederim
bunun Türkiye'ye ücretsiz kargo olanını bulup, sonra ilk kez yurt dışıı sitesinden sipariş verme cesaretini kendimde bulup siparişini vereceğim, çok hoşuma gitti çünkü. Yada eşimin şirketinden çin'e giden olursa biz tatile gidene kadar, ona sipariş vereceğim.
ayar yeri varmış, kullanan kişi ile görüştümde oradan biliyorum, onunla boynuna uygun olacak şekilde ayarlıyormuşsun
Mervecim, şu anda erken seninkine zaten birçok oyuncak, 1 ay sonra daha çok anlam ifade etmeye başlayacak.
IQ çocuk hamileykende dinlettirdiğim bir cd idi, klasik müzik var hep, benim dinlettirme amacım , o ses ile sakinleşsin değil, o ses uyku vaktinin geldiğini belirtsin idi, ancak son 1,5 aydır her akşam dinleye dinleye bünyesi alışmış artık :) dün bunu bize fark ettirdi, evvelsi gün böyle birşey yoktu yani.
Sende bir tane cd belirle her akşam gece uykusuna yatırmak için yatağına koyduğunda onuda aç, sabaha kadar çalsın, bir süre sonra minik kuzun da öğrenecek.
Tabi Berra kendi odasında olduğundan, o müzik bizi olumsuz etkilemiyor.
Annelutfen.com - PLAYGRO Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı
ben buna Berra'nın ilk oyuncağı olan zürafasını taktım sürekli onunla oynuyor, diğer oyuncaklar takılı değil. bir anada bir sürü oyuncak olmaz, teker teker sahip olsun dimi, bir zürafası var onunla takılsın uzun bir süre :)
bundan bi kaç hafta önce RANA BUĞLEM emerken bi ağlama oyunu çıkatmıştı ve tam 4 5 gün sürmüştü.sonra kendiliğinden unuttu çok sevinmiştim ama şu 4 gündür yine aynısını yapıyor...
emme pozisyonunu alıp meme ağzına değince basıyor yaygarayı ve görseniz birisi bişi yapmış gibi ağlıyor...ne yapacağımı şaşırdım bu durum neden oluyordur ki ...doğdu doğalı emen bi bebek şimdi e olduda böyle yapr oldu anlam veremiyorum...
bi fikriniz var mı ???
ya bnmkide bu aralar emerken ağlamaya başladı ama özellikle akşamları..ve neden oldunu anladım sanırım ilk emme süresinde çok fazla geliyo ya süt ondan rahatsız oluyo yutamıyo sinirleniyo..çünkü süt azaldıkça sesini kesiyo..belki snnkide o yüzdendir
oy oy artık oyuncaklarına mı ulaşmak istiyor, bu kadar büyüdü mü berra, maşaAllahcanım benim ya çok teşekkür ederim :)
bu arada onların arasına şöyle birşeyde ekle, çünkü ufaktan tutma olayı başlayacak seninkinin, ve bu ve bun gibi oyuncaklar hem renkleri sebebiyle dikkat çekiyor hemde çok güzel tutuyorlar.
Tiny Love Titreyen Zürafa - e-bebek.com
dönencenin altında , oyun halısına astığım zürafa nın altında durduğu kadar durmuyor mesela, hatta dönencenin altında 10 dk yı geçmedi henüz, çünkü artık dokunmak istediğinden , dönenceyede ulaşamadığından sinirlenip ağlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?