2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh sefan olsun Mervecim :) gerçekten uyurkenki fotosu çok iç çekici duruyordu, alsam mı dedim bende :)

heheh her zaman böyle olmadığını belirtmek isterim ama şuan pek keyifli duvara bakıp gülüyor kendi kendine bende dokunmuyorum hiç,müzikte çalıyor salıncaktan takılsın bakalım. artık görmemişin salıncağı olayına döndürdük,dün gece babası yatağın yanına getirmiş salıncağı,çocuk içinde uyumuş sallana sallana,bir baktım saat 7:00 kız yanımızda salıncakta

emzik çok hassas bir konu bir kere neyi kabul ettiyse onunla devam edilmeli düşüncesindeyim ben, sen bebişin neyi aldıysa onu ver canım, markayı bırak aynı markanın farklı modelini bile alma bence

haklısın aslında öyle görünce heveslendim kaptım hemen:)) en iyisi değiştirip kullandığım emziğin aynısının ayına uygun olanını alayım sağol..

nuk'un kide güzel cnm onuda alabilirsin ortodontik

bizde de bu aralar oyun halısı revaçta :) zürafası dokunabileceği hizaya geldiğinden uyun halısının üzerinde fena durmuyor, tabi her zaman değil, mesela dün babası evde ya , hoşlanmadı bu durumdan galiba nasıl huysuz oldu nasıl huysuz oldu anlatamam, babası kızdı o kadar yani , tabi bende ona kızdım :)

dışarı çıktıda rahatladı sonunda :)

birde geceleri sabaha kadar IQ çocuk cd si açık odasında, fena alışmış ona, dün akşam ,uyuduktan yarım saat sonra müzik durduğu için başladı ağlamaya, eşim tekrar tuşuna basmayı unutmuş,hemen açtım cd yi tekrar hemen uyudu Berra'da :)

Bugün özellikle ağladığı anlarda açıyorum cidden işe yarıyor artık, istikrar önemliymiş :))))

oyun halısını bende cok istiyorum canımm ama daha tam anlamıyor sanırım,zaten kuduruk yatırdıgın yerde durmuyor deneyip görmem lazım :) Berra uslu maşallahh sen gördün Alya yı emzirme eğitiminde ortalığı yaktı yıktı geçirdi Bizde geceleri dinlesin dye Kolik almıstık ama hiçç umrunda değil cd. kızıma bir tek fön makinesi sesi olsun yeterr ama ona da dayancak kulak lazım IQ yu duymamıştım bak,yine yeni bir şey öğrendim senden

oh canım iyi yapmışsın,Benim eşimde hasta yanına yaklaştırmıyorum.iyileşince aynısını ben de yapacağım,şimdiden alıştırıyorum zaten sen çok özledin biraz da bak diye.Bakalım kaç saat dayanacak. 2 saat ancak dayanır.

seni çok iyi anlıyorum canım aynısı benimde başımda.ben raporla kapatacağım dönemi eylülde başlıycam ama stresi şimdiden sardı beni.Ben kaynanamın bakmasını istemiyorum ama elim mahkum mecburum biraz.aynı şehirdeyiz aramızda yarım saat yol var ona rağmen ben de kalmasını düşünüyor herkes.Oysa okulum yarım gün saat 1 gibi evde olacağım.Ondan sonra o bana bakacak ben ona oldukça gerileceğim.Doğumdan sonra yanımda kaldı da en sonunda tartıştık.yok neymiş ben efe yi kıskanıyormuşum onu adam yerine koymuyormuşum daha neler neler.sesimi hiç çıkarmayan ben en sonun da söylendim ona.o günden sonra gitti zaten bakalım şimdi ne yapacağız.evinde de 2 erkek var onun da kendi düzeni var,ne diyekalacak ki...off işte elim mahkum eşime bir şey diyemiyorum.Senin yerinde olsam bakıcı tutardım ama iyicee araştırırdım.Kaynanan gelecekse de Allah sabır versin diyorum aynı evde çok zor.

geçmiş olsun ronyacığım.Umarım şimdi iyidir bebiş.Sen de rahatlamışsındır.Bebeğin hastalanması çok zor.benimkini bir kez gaz sancısı tuttu da o ağladı ben ağladım.İlaç verdik de ağrısı geçmişti.Normalde ağlayan bebek değildir benim ki de.Onun için en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım.

günaydın kızlar çarşamba günü bebek görmeye misafirlerim gelecek. eşimin bayan iş arkadaşları ve müdürünün eşi falan ne yapsam acaba.
ıslak kurabiye yarım paket yağ
1 çay bardağı sıvı yağVİRÜS
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
kakao,vanilya,kabartma tozu aldığı kadar un bunları karıştır yuvalak yap pişir
ŞERBET:1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt
Şerbeti iyice karıştır şeker erisin.Fırından çıkan kurabiyeyi sıcak sıcak şerbete batır ve çıkart tadı süper.

mısır gevrekli pasta
1 metro,4 su bardağı mısır gevreği,2 yemek kaşığı bal ,2 yemek kaşığı yağ
yağı metroyu biraz erit sonra balı koy bunlar kaynasın sonra mısır gevreğini at,karıştır.
fincanın içini ıslat karışımı koy bastır ve bardağı ters çevir ve çıkar.

hazır pasta gibi duruyor tadı da oldukça lezzetli.bir o kadar da pratik.
yaparsan canım.

canım bebeğin hangisini tuttuysa onu ver bir sıkıntı çıkmaz,Doktorumuz hangisini tutarsa onu ver demişti.farklı bir markayı bile kabul etmedi oğlum.

gamze bu çocuun kafa kocaman gibi duruyo bizimkiler kayıp düşmesin bundan :)) bide çok ucuzmuş nasıl getirtcen yani 1 dolar ordan buraya nasıl gelir yoksa birinemi getirtcen yada toplumu alcan ne biliim bilemedm bn onu :44:

bunun Türkiye'ye ücretsiz kargo olanını bulup, sonra ilk kez yurt dışıı sitesinden sipariş verme cesaretini kendimde bulup siparişini vereceğim, çok hoşuma gitti çünkü. Yada eşimin şirketinden çin'e giden olursa biz tatile gidene kadar, ona sipariş vereceğim.

ayar yeri varmış, kullanan kişi ile görüştümde oradan biliyorum, onunla boynuna uygun olacak şekilde ayarlıyormuşsun

Mervecim, şu anda erken seninkine zaten birçok oyuncak, 1 ay sonra daha çok anlam ifade etmeye başlayacak.

IQ çocuk hamileykende dinlettirdiğim bir cd idi, klasik müzik var hep, benim dinlettirme amacım , o ses ile sakinleşsin değil, o ses uyku vaktinin geldiğini belirtsin idi, ancak son 1,5 aydır her akşam dinleye dinleye bünyesi alışmış artık :) dün bunu bize fark ettirdi, evvelsi gün böyle birşey yoktu yani.

Sende bir tane cd belirle her akşam gece uykusuna yatırmak için yatağına koyduğunda onuda aç, sabaha kadar çalsın, bir süre sonra minik kuzun da öğrenecek.
Tabi Berra kendi odasında olduğundan, o müzik bizi olumsuz etkilemiyor.

Hep ihtiyaca ve zamana göre oyuncak almak istediğimden şimdiye kadar hiç oyuncak almamıştım, daha doğrusu almak istediğim halde kendimi frenlemiştim ve bugün oğlumun ilk oyuncaklarını şipariş ettik, nasıl mutlu oldum anlatamam oyuncaklarımız Ankaraya gelecek, bu arada birde avent manuel süt sağma pompası ve süt saklama kabıda şipariş ettim, sınava filan gittiğimde lazım olacak çünkü

ve aldığım şeylerin fikri-bilgisi buradan, bu yüzden hepinize özellikle gamzeye çook tşk ederim

canım benim ya çok teşekkür ederim :)

bu arada onların arasına şöyle birşeyde ekle, çünkü ufaktan tutma olayı başlayacak seninkinin, ve bu ve bun gibi oyuncaklar hem renkleri sebebiyle dikkat çekiyor hemde çok güzel tutuyorlar.

http://www.e-bebek.com/asilabilir_oyuncaklar/tiny_love/tiny_love_titreyen_zurafa/TLO-11057

dönencenin altında , oyun halısına astığım zürafa nın altında durduğu kadar durmuyor mesela, hatta dönencenin altında 10 dk yı geçmedi henüz, çünkü artık dokunmak istediğinden , dönenceyede ulaşamadığından sinirlenip ağlıyor :)

Son düzenleme:
bundan bi kaç hafta önce RANA BUĞLEM emerken bi ağlama oyunu çıkatmıştı ve tam 4 5 gün sürmüştü.sonra kendiliğinden unuttu çok sevinmiştim ama şu 4 gündür yine aynısını yapıyor...
emme pozisyonunu alıp meme ağzına değince basıyor yaygarayı ve görseniz birisi bişi yapmış gibi ağlıyor...ne yapacağımı şaşırdım bu durum neden oluyordur ki ...doğdu doğalı emen bi bebek şimdi e olduda böyle yapr oldu anlam veremiyorum...
bi fikriniz var mı ???

haklısın canım,1 ay sonra bambaşka olacak herşey,büyüyecek minik kuzum. bzm odada oldugu için kızımın beşiği maalesef dinlediğimiz müzikler ortak o zaman ben müzik alışkanlıgı edinmesini saglaym .
Berra artık iyice dış dünyaya adapte olmuş,algıları tamamen oluşmuş sanki. bende görsem o günlerii,şimdilik gülücükleri ile idare ediyoruz

bn ebay de fisher price oyun halısının türkiyede olmayan bi modelini beğendm rainforest delux diye..türkiyeye ücretsiz kargo olanını buldk..bakalm onu almayı düşünüyorz..

ya bnmkide bu aralar emerken ağlamaya başladı ama özellikle akşamları..ve neden oldunu anladım sanırım ilk emme süresinde çok fazla geliyo ya süt ondan rahatsız oluyo yutamıyo sinirleniyo..çünkü süt azaldıkça sesini kesiyo..belki snnkide o yüzdendir

cnm sütün hızlı geldiği an olsa tamam dicem ama değil ...
ilk memeyi ağzına almıyor alsa zten emiyor o sütün hızlı geldiği an tamam bazen yutkunamayıp ağlıyor ama bizimki ilk meme ağzına değince ağlıyor bir türlü bulamadım sebebini nasıl cnm sıkılıyor oturup ağlıyorum artık düşün o derece...

oy oy artık oyuncaklarına mı ulaşmak istiyor, bu kadar büyüdü mü berra, maşaAllah buna benzer birşey hoşuma gitmişti nette, ama aklıma senin dediğin boyutu gelmemişti, Ankaraya gidince alayım onuda inşaAllah... tekrar tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…