2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle çok geçmiş olsun, inş iyileşir bir an önce yavrucak. Benim ablam ve eşi doktor. Yeşil ve sümüksü kaka üşütmüş demektir demişlerdi, bizim de ilk doğduğunda olmuştu, sıcak tuttuk sonra bebişimi geçti, ilaç kullanmamıştık, ama ateş yoktu bizde

amiiin amin ben de hergün bu duayı ediyorumm valla cok ii yapmışsın mervem güle güle kullnsı güzeller güzeli kuzum benim maşallah bak nasıl rahat içinde bıkmaz annesi sen merak etme gün gectikçe daha da sevdi benim kuzum:)

canım aynı durumu biz de yaşadık ben griptim o kadar sakınmama ragmen kızıma da gecti sanırım yani grip olmadı ama sizin gibi bir günlük ateş yaşadık 39.6 ile acile gittik boğazda burunda hiç bişi yoktu ciğerleri falan da temizdi çok şükür ama ateşlenmişti fitil hemen düşürdü ateşi bi kaç saat sonra da senin dediğin gibi kaka yaptı annem ateştendir o korkma dedi ama ben hemen doktoru aradım ki annem haklıymış:) doktor da dedi normaldir endişe etme bol bol emzir vücuttaki bakteriler çişle kakayla atılacak dedi bide cerebelin sölediği gibi burnuna sık sık sprey sıkıyorum ben hem tıkanmıyo hem de çok şükür hastalık falan da olmadı cok gecmiş olsun tatlım

Günaydın kızlarr herkesler iyidir inş. bugün işbaşı yaptım şimdiden kızımı çooook özledimmmmmmmm
ay hoşgeldin güzelim ya özlemiştik seni maşallah minik ışılsuya nasıl tatlı olmuş öle Allah kolaylıklar versin bitanem sana da ona da hemen alışmak nasip etsin

canım ya sen niye ilaç derdine düştün bırak kocan korunsun sen süt veriyosun ne kadar gecmez deseler de kimyasal onlar hep Allah korusun bebeğin daha cok minik eşin düşünecek bunları artık sen diil en azından emzirme olayı bitene kadar keyiflerinden ödün vercekler biraz

çok teşekkür ederim gamze, anladım canım sağol, bende öyle giydiriyorum ama üşür mü diye korkuyordm, iyi oldu sorduğum bak

etmez mi, ben görev icabı memleketimde değilim, ama yakın yerdeyim, bana kimse gelmez demiştim hamileyken, anaaaaaaaaaaaam bir gelenim oldu hala da devam ediyor, Allah razı olsun hepsinden, eksik olmasınlar, ama çok şükür böyle şeyler başıma gelmedi

Son düzenleme:

canım bana da kesin çözüm spiral dedi doktorum

Son düzenleme:
slm güzel anneler..ben berene chiconun emziğini veriyodum memesi düz değilde altı ince üstü kalındı..bugün aventin aldım 3-6 aylık emzik ama onun dümdüz memesi neden öyle chiconun anne meme ucu gibiydi sanırım.aventin öyle değil bi sorun olurmu değiştirsemmi acaba? siz nasıl kullanıyosunuz?

canım onlar markaya göre değilde şekline göre çeşitlendiriliyor. anladıgıma göre senin ilk kullandıgın damaklı şimdi ki damla emzik. zaten damla silikon emzikler damak yapısını bozabiliyormus. damak silikon daha iyi.

sanırım aventin damaklı emziği yokmuş..benim kullandığım chiconun physio du damaklı..aventlerin hepsi damaksız damla şeklinde..1 yaşından sonra damaklı kullanılmıyomu? napim ben aventi geri verip chico 3-6 damaklımı alayım?

merve kızını yerim ya nekadar tatlı maşşallah salıncakda pek güzel olmuş umarım tatlı tatlı uyur içinde kuzu...

teşekkür ediyoruz teyzesii

tşk ediyoruzz Özlem teyzesi. şuanda tam da dediğini yapıyorr salıncağnda uyuyor bende nette fink atıyorum. bir dahaki uyumasına da kalkar yemeğimi yaparsam benden iisi yok
yalnızzz yukarıda okudugum 39.6 atese şok olmuş durumdayım,Allahımm ne kadar yükselmiş öyle Naz ım akıllı kızım hemencecik atlattı demek rahatsızlığı. inşallah Ronya nın da enfeksiyon olmadan atlatır güzel kızı hastalığı. Allah korusun yavrularımızı yaa

tşk ediyoruzz Özlem teyzesi. şuanda tam da dediğini yapıyorr salıncağnda uyuyor bende nette fink atıyorum. bir dahaki uyumasına da kalkar yemeğimi yaparsam benden iisi yok

ohhhh sefan olsun Mervecim :) gerçekten uyurkenki fotosu çok iç çekici duruyordu, alsam mı dedim bende :)

emzik çok hassas bir konu bir kere neyi kabul ettiyse onunla devam edilmeli düşüncesindeyim ben, sen bebişin neyi aldıysa onu ver canım, markayı bırak aynı markanın farklı modelini bile alma bence

biz emziği tutturamadık sıpaya, bir tek emziği arada tutuyor o da bakkal emziği olan kiraz uçlu olandan, çok isterdim emziği tutmasını ne yapalım artık

mervishko; kızında çok tatlı salıncağı da kuzumun, güle güle kullanın

emzik çok hassas bir konu bir kere neyi kabul ettiyse onunla devam edilmeli düşüncesindeyim ben, sen bebişin neyi aldıysa onu ver canım, markayı bırak aynı markanın farklı modelini bile alma bence

haklısın aslında öyle görünce heveslendim kaptım hemen:)) en iyisi değiştirip kullandığım emziğin aynısının ayına uygun olanını alayım sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…