- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.421
evet zaten bian sevinçle sordum burdasındır die:)
olsun merkeze gelirsen beklerim cnm bnm:)
çok sağol, inş canım :))
kızlar yeni acilden geldik
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
idrar yollarında enf. olabilir dedi kültür vericez tekrar
bu arada az evvel yeşil sümüksü kaka yaptı acaba mikropmu kaptı
sizinkilerde yapıyormu bu şekilde kaka
Kızlarrr merhabaaa, yine yoğun yorucu bir günün ardından evimde huzurluyum :)
Sonunda bende kızıma salıncak alabildim,Allah razı olsun bu salıncakları üretenden. Kollarım huzura erdi
Eki Görüntüle 429387 Eki Görüntüle 429386
kızlar yeni acilden geldik
kızımın ateşi 38.6 oldu doktor ciğeleirni dinledi kulağına falan baktı boğazına baktı bir şey yok dedi
idrar yollarında enf. olabilir dedi kültür vericez tekrar
bu arada az evvel yeşil sümüksü kaka yaptı acaba mikropmu kaptı
sizinkilerde yapıyormu bu şekilde kaka
ay hoşgeldin güzelim ya özlemiştik seni maşallah minik ışılsuya nasıl tatlı olmuş öleGünaydın kızlarr herkesler iyidir inş. bugün işbaşı yaptım şimdiden kızımı çooook özledimmmmmmmm
kızlar merhabalar ben nisan annesiyim bugün 50 günlük olduk benim doktorum korunma yöntemi olarak spiral taktırmamı söyledi bende istemediğimi söyledim ve bana cerezatte diye bir doğum kontrol hapı verdi bunu emziren anneler kullanabilir dedii aranızda hap kullanan varmı varmı yada doktorunuz sizlere ne önerdii
gecmiş olsun canım, 2. enfeksiyon değil mi ? ah ah ....
çıtçıtlı yarım kollu body üzerine ince tulum , dışarısı sıcak ise, ya tek tulum, yada body altına patikli pantolon giydiriyorum. body uzun kollu
alıntı yapın yanında bir buton daha varv minik bir artı var, onu işaretliyorun tik çıkıyor tüm alıntıları yapıp konuyu cevaplaya basıyorsun canım, herkesin yorumunun altına kendininkini yazıyorsun, köşeli parantezden sonra
umarım anlatabilmişimdir canım....
malesef ben urfadayım canım özel hastanede dogum yaptım kendi dr.um bile veremem dedi yaamannn nasıl bir yer ya orası, 3 hafta kalmış ne yani bu
kamuda calışanlar size bi sorum olucak benım 37. hafta raporumda ,15 mart doğum olarak gözüküyordu. ama ben 17 martta doğum yaptım. doğum yaptığım tarıhten itibarenmi 13 hafta?
evet canım öyle oluyor, benim öyle oldu
yine çok hoş bi foto çekmişsin..pantolona bayıldımmm..ananen mükemmel yetenekli bi kadın anlaşılan..nasıl güzel yapmış yaa..güle güle giysin yavrucak
Kızlar bu arada bebek ziyaretleri devam ediyor mu bana fenalık geldi mevlüt yaptım ama hala gelen var birde işe başladım akşam yine misafirimiz vardı ve bana gelenler neden bu kadar kıt anlayışlı yaaa 5 yaşındaki çocuğun kucağına verdi annesi kızımı ya ödüm koptu düşürecek diye hemen kalktım aldım niye insanlar bu kadar düşüncesizzzzzzzz
kızlar merhabalar ben nisan annesiyim bugün 50 günlük olduk benim doktorum korunma yöntemi olarak spiral taktırmamı söyledi bende istemediğimi söyledim ve bana cerezatte diye bir doğum kontrol hapı verdi bunu emziren anneler kullanabilir dedii aranızda hap kullanan varmı varmı yada doktorunuz sizlere ne önerdii
bunu bnde mrk ediyorm..çok istiyorm deniza sokmak ama küçük mü acaba daha
ben sokacağım denize, havuza değil ama denize sadece. hatta şunu getirtirsem onunla uzun uzun sokmayı planlıyorum
Safe BABY INFANT bath Swim Aids Neck Float Ring pink | eBay
slm güzel anneler..ben berene chiconun emziğini veriyodum memesi düz değilde altı ince üstü kalındı..bugün aventin aldım 3-6 aylık emzik ama onun dümdüz memesi neden öyle chiconun anne meme ucu gibiydi sanırım.aventin öyle değil bi sorun olurmu değiştirsemmi acaba? siz nasıl kullanıyosunuz?
nasıl yani?:44:
merve kızını yerim ya nekadar tatlı maşşallah salıncakda pek güzel olmuş umarım tatlı tatlı uyur içinde kuzu...
amiiin amin ben de hergün bu duayı ediyorumm valla cok ii yapmışsın mervem güle güle kullnsı güzeller güzeli kuzum benim maşallah bak nasıl rahat içinde bıkmaz annesi sen merak etme gün gectikçe daha da sevdi benim kuzum:)
canım aynı durumu biz de yaşadık ben griptim o kadar sakınmama ragmen kızıma da gecti sanırım yani grip olmadı ama sizin gibi bir günlük ateş yaşadık 39.6 ile acile gittik boğazda burunda hiç bişi yoktu ciğerleri falan da temizdi çok şükür ama ateşlenmişti fitil hemen düşürdü ateşi bi kaç saat sonra da senin dediğin gibi kaka yaptı annem ateştendir o korkma dedi ama ben hemen doktoru aradım ki annem haklıymış:) doktor da dedi normaldir endişe etme bol bol emzir vücuttaki bakteriler çişle kakayla atılacak dedi bide cerebelin sölediği gibi burnuna sık sık sprey sıkıyorum ben hem tıkanmıyo hem de çok şükür hastalık falan da olmadıcok gecmiş olsun tatlım
ay hoşgeldin güzelim ya özlemiştik seni maşallah minik ışılsuya nasıl tatlı olmuş öleAllah kolaylıklar versin bitanem sana da ona da hemen alışmak nasip etsin
canım ya sen niye ilaç derdine düştün bırak kocan korunsun sen süt veriyosun ne kadar gecmez deseler de kimyasal onlar hep Allah korusun bebeğin daha cok minik eşin düşünecek bunları artık sen diil en azından emzirme olayı bitene kadar keyiflerinden ödün vercekler biraz
tşk ediyoruzz Özlem teyzesi. şuanda tam da dediğini yapıyorr salıncağnda uyuyor bende nette fink atıyorum. bir dahaki uyumasına da kalkar yemeğimi yaparsam benden iisi yok
sanırım aventin damaklı emziği yokmuş..benim kullandığım chiconun physio du damaklı..aventlerin hepsi damaksız damla şeklinde..1 yaşından sonra damaklı kullanılmıyomu? napim ben aventi geri verip chico 3-6 damaklımı alayım?
biz emziği tutturamadık sıpaya, bir tek emziği arada tutuyor o da bakkal emziği olan kiraz uçlu olandan, çok isterdim emziği tutmasını ne yapalım artıkslm güzel anneler..ben berene chiconun emziğini veriyodum memesi düz değilde altı ince üstü kalındı..bugün aventin aldım 3-6 aylık emzik ama onun dümdüz memesi neden öyle chiconun anne meme ucu gibiydi sanırım.aventin öyle değil bi sorun olurmu değiştirsemmi acaba? siz nasıl kullanıyosunuz?
emzik çok hassas bir konu bir kere neyi kabul ettiyse onunla devam edilmeli düşüncesindeyim ben, sen bebişin neyi aldıysa onu ver canım, markayı bırak aynı markanın farklı modelini bile alma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?