- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.461
Eki Görüntüle 429928 Eki Görüntüle 429929 Eki Görüntüle 429930 Eki Görüntüle 429931 Eki Görüntüle 429932 Hep ihtiyaca ve zamana göre oyuncak almak istediğimden şimdiye kadar hiç oyuncak almamıştım, daha doğrusu almak istediğim halde kendimi frenlemiştimve bugün oğlumun ilk oyuncaklarını şipariş ettik, nasıl mutlu oldum anlatamam oyuncaklarımız Ankaraya gelecek, bu arada birde avent manuel süt sağma pompası ve süt saklama kabıda şipariş ettim, sınava filan gittiğimde lazım olacak çünkü
ve aldığım şeylerin fikri-bilgisi buradan, bu yüzden hepinize özellikle gamzeye çook tşk ederim
canım boynunda pişik filan var mı; benimde oğlum 3 hafta önce aynısını yapıyordu, bir türlü anlayamıyorduk, ama sonra pişik olan tarafı verdiğimde orası acıdığı için ağlıyor ememiyordu, bir kaç gün öncede boynunun öbür tarafı aynısı oldu ve yine emerken ağlamaya başladı, bende tutuş şeklimi değiştiriyorum..yani onu kanepeye yatırıyorum, boynunun acımayan tarafını çeviriyorum bende yere oturuyorum ve o şekilde emziriyorum, bilmem anlatabildim mi:44:bundan bi kaç hafta önce RANA BUĞLEM emerken bi ağlama oyunu çıkatmıştı ve tam 4 5 gün sürmüştü.sonra kendiliğinden unuttu çok sevinmiştim ama şu 4 gündür yine aynısını yapıyor...
emme pozisyonunu alıp meme ağzına değince basıyor yaygarayı ve görseniz birisi bişi yapmış gibi ağlıyor...ne yapacağımı şaşırdım bu durum neden oluyordur ki ...doğdu doğalı emen bi bebek şimdi e olduda böyle yapr oldu anlam veremiyorum...
bi fikriniz var mı ???
cnm sütün hızlı geldiği an olsa tamam dicem ama değil ...
ilk memeyi ağzına almıyor alsa zten emiyor o sütün hızlı geldiği an tamam bazen yutkunamayıp ağlıyor ama bizimki ilk meme ağzına değince ağlıyor bir türlü bulamadım sebebini nasıl cnm sıkılıyor oturup ağlıyorum artık düşün o derece...
gamzecim ben ebaydan çok kere sipariş verdim ve sorun yaşamadım
ama öncesinde satıcıyla yazışırsan gümrükte sorun çıkmasın diye iyi olur
tşk ederim canım, inş ürünler elimize geçince oğlum severde bizde memnun kalırız, çünkü maalesef bizim memnuniyetimiz onların sevip sevmemelerine bağlıcanım aldığın ürünler çok güzel
bizde fisher price mutlu düşler dönence var kızım çok seviyor
ve müzikleri çok güzel klasil müzük çalıyor benim bile hoşuma gidiyor
çıngıraktan aldım ama daha kullanmadık
pompa ve saklama poşetlerimide kullanıyorum onlarda süper
canım uyku arkadaşı nasıl bilmiyorum eğer memnun kalırsan söyle bizde alalım
boynunda pişik falan yok cnm ...bizimki her iki taraftada aynen ağlıyor hatta senin dediğin gibi de yaptım ama meme ağzına değince başlıyor ağlamaya...o kadar da dikkat ediyorumki emzirirken bi yeri ağrımasın diye nasıl özenle tutuyorum ama yok yine ağlıyor ne yapacağımı bilemedimcanım boynunda pişik filan var mı; benimde oğlum 3 hafta önce aynısını yapıyordu, bir türlü anlayamıyorduk, ama sonra pişik olan tarafı verdiğimde orası acıdığı için ağlıyor ememiyordu, bir kaç gün öncede boynunun öbür tarafı aynısı oldu ve yine emerken ağlamaya başladı, bende tutuş şeklimi değiştiriyorum..yani onu kanepeye yatırıyorum, boynunun acımayan tarafını çeviriyorum bende yere oturuyorum ve o şekilde emziriyorum, bilmem anlatabildim mi:44:
çok üzüldüm cnm ya inşallah düzene girer en kısa zmnda..belki kısa süreli bi sıkıntı yaşıyodur..geçer inşallah
peki göğüslerin çok şiş-sert ve sıcak mı? öyle olunca da almak istemiyor oğlum, sıcak su ile masaj yapıp göğüsleri yumusatınca almaya başlıyor tekrarboynunda pişik falan yok cnm ...bizimki her iki taraftada aynen ağlıyor hatta senin dediğin gibi de yaptım ama meme ağzına değince başlıyor ağlamaya...o kadar da dikkat ediyorumki emzirirken bi yeri ağrımasın diye nasıl özenle tutuyorum ama yok yine ağlıyor ne yapacağımı bilemedim
inş cnm inş...çok can sıkıcı bi durum ...
bn ebay de fisher price oyun halısının türkiyede olmayan bi modelini beğendm rainforest delux diye..türkiyeye ücretsiz kargo olanını buldk..bakalm onu almayı düşünüyorz..
slm güzel anneler..ben berene chiconun emziğini veriyodum memesi düz değilde altı ince üstü kalındı..bugün aventin aldım 3-6 aylık emzik ama onun dümdüz memesi neden öyle chiconun anne meme ucu gibiydi sanırım.aventin öyle değil bi sorun olurmu değiştirsemmi acaba? siz nasıl kullanıyosunuz?
bizde de bu aralar oyun halısı revaçta :) zürafası dokunabileceği hizaya geldiğinden uyun halısının üzerinde fena durmuyor, tabi her zaman değil, mesela dün babası evde ya , hoşlanmadı bu durumdan galiba nasıl huysuz oldu nasıl huysuz oldu anlatamam, babası kızdı o kadar yani , tabi bende ona kızdım :)
dışarı çıktıda rahatladı sonunda :)
birde geceleri sabaha kadar IQ çocuk cd si açık odasında, fena alışmış ona, dün akşam ,uyuduktan yarım saat sonra müzik durduğu için başladı ağlamaya, eşim tekrar tuşuna basmayı unutmuş,hemen açtım cd yi tekrar hemen uyudu Berra'da :)
Bugün özellikle ağladığı anlarda açıyorum cidden işe yarıyor artık, istikrar önemliymiş :))))
Eki Görüntüle 429928 Eki Görüntüle 429929 Eki Görüntüle 429930 Eki Görüntüle 429931 Eki Görüntüle 429932 Hep ihtiyaca ve zamana göre oyuncak almak istediğimden şimdiye kadar hiç oyuncak almamıştım, daha doğrusu almak istediğim halde kendimi frenlemiştimve bugün oğlumun ilk oyuncaklarını şipariş ettik, nasıl mutlu oldum anlatamam oyuncaklarımız Ankaraya gelecek, bu arada birde avent manuel süt sağma pompası ve süt saklama kabıda şipariş ettim, sınava filan gittiğimde lazım olacak çünkü
ve aldığım şeylerin fikri-bilgisi buradan, bu yüzden hepinize özellikle gamzeye çook tşk ederim
selam kızlar,
bugün fazla kalamıycam sanırım, Hayal huysuzlanıyor dün geceden beri. dün sabah arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, orada açık hava ii geldi uyudu kendi kendine. sonra alışverişe gittik fln derken biraz düzeni bozuldu tabi. akşam üstü eve döndüğümüzde kıyameti kopardı. uyumadı doğru düzgün gece. şuan hala devam ediyor huysuzluğu. bi yere gidemiycekmiyim ben yaa...
Ronya cnm kızın rahatsızlanmış, geçmiş gitmiş olsun. umarım iyidir şuan. bu arada hangi acile gittiniz? biz kızım hastalandığı gece behçet uza gitmiştik. hiç memnun kalmadık diyebilirim.
selam kızlar,
bugün fazla kalamıycam sanırım, Hayal huysuzlanıyor dün geceden beri. dün sabah arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, orada açık hava ii geldi uyudu kendi kendine. sonra alışverişe gittik fln derken biraz düzeni bozuldu tabi. akşam üstü eve döndüğümüzde kıyameti kopardı. uyumadı doğru düzgün gece. şuan hala devam ediyor huysuzluğu. bi yere gidemiycekmiyim ben yaa...
Ronya cnm kızın rahatsızlanmış, geçmiş gitmiş olsun. umarım iyidir şuan. bu arada hangi acile gittiniz? biz kızım hastalandığı gece behçet uza gitmiştik. hiç memnun kalmadık diyebilirim.
sağol canım biz egenin aciline gittik gayet sakindi ve çok ilgilendiler
behçet uz çok kalabalık oluyor
sanırım izmirdesiniz, oranın iyi bir hastane olduğuunu duyuyoruz hep, değil mi acaba?
sanırım izmirdesiniz, oranın iyi bir hastane olduğuunu duyuyoruz hep, değil mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?