2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım aldığın ürünler çok güzel
bizde fisher price mutlu düşler dönence var kızım çok seviyor
ve müzikleri çok güzel klasil müzük çalıyor benim bile hoşuma gidiyor
çıngıraktan aldım ama daha kullanmadık
pompa ve saklama poşetlerimide kullanıyorum onlarda süper
canım uyku arkadaşı nasıl bilmiyorum eğer memnun kalırsan söyle bizde alalım

gamzecim ben ebaydan çok kere sipariş verdim ve sorun yaşamadım
ama öncesinde satıcıyla yazışırsan gümrükte sorun çıkmasın diye iyi olur

özlemcimm sizede çok geçmiş olsun baya yükselmiş sizin ateşte
çok şükür bizim kız şimdi iyi biraz iştahı azaldı ama düzelir herhalde

canım boynunda pişik filan var mı; benimde oğlum 3 hafta önce aynısını yapıyordu, bir türlü anlayamıyorduk, ama sonra pişik olan tarafı verdiğimde orası acıdığı için ağlıyor ememiyordu, bir kaç gün öncede boynunun öbür tarafı aynısı oldu ve yine emerken ağlamaya başladı, bende tutuş şeklimi değiştiriyorum..yani onu kanepeye yatırıyorum, boynunun acımayan tarafını çeviriyorum bende yere oturuyorum ve o şekilde emziriyorum, bilmem anlatabildim mi:44:

mervecimm bebişinede salıncağınada bayıldım maşallah kocaman
canım ebaydan alacağın ürünün linkini verirsen sevinirim bende bakayım
canım birde üyeliğin varmı bilmiyorum ama yurtdışı alışverişlerinde paypalı kullanırsan iyi olur
ödemelerin daha güvenli olur

çok üzüldüm cnm ya inşallah düzene girer en kısa zmnda..belki kısa süreli bi sıkıntı yaşıyodur..geçer inşallah

gamzecim ben ebaydan çok kere sipariş verdim ve sorun yaşamadım
ama öncesinde satıcıyla yazışırsan gümrükte sorun çıkmasın diye iyi olur

ronyacım nasıl yazışcaz satıcıyla yani ne dicez bn ebaydan oyun halısı almayı düşünüyorumda..satıcı gümrükle ilgili ne yapabilirki? hani ztn yurtdışına gönderebilen satıcıdan aldıımızda gümrükte sorun çıkarmıki...bide sn biliyosan söyle şimdi ödemeyi yaptımızda ürün elimize geçmeden para satıcının eline geçiyomu yani nasıl bi sistem biliyomusun..ya para ona giderde ürün bize gelmezde :44: bu konuda cahillime ver :26:

tşk ederim canım, inş ürünler elimize geçince oğlum severde bizde memnun kalırız, çünkü maalesef bizim memnuniyetimiz onların sevip sevmemelerine bağlı

boynunda pişik falan yok cnm ...bizimki her iki taraftada aynen ağlıyor hatta senin dediğin gibi de yaptım ama meme ağzına değince başlıyor ağlamaya...o kadar da dikkat ediyorumki emzirirken bi yeri ağrımasın diye nasıl özenle tutuyorum ama yok yine ağlıyor ne yapacağımı bilemedim
çok üzüldüm cnm ya inşallah düzene girer en kısa zmnda..belki kısa süreli bi sıkıntı yaşıyodur..geçer inşallah

inş cnm inş...çok can sıkıcı bi durum ...

peki göğüslerin çok şiş-sert ve sıcak mı? öyle olunca da almak istemiyor oğlum, sıcak su ile masaj yapıp göğüsleri yumusatınca almaya başlıyor tekrar

bn ebay de fisher price oyun halısının türkiyede olmayan bi modelini beğendm rainforest delux diye..türkiyeye ücretsiz kargo olanını buldk..bakalm onu almayı düşünüyorz..

bende aynı oyun halısından almayı dusunyorum,henuz bellı degıl ama 1 ay ıcınde yurtdısına gıdecmigıdersem sanada alabılırım ıstersen

canım ben nuk un damaklı emziğini kullanıyorum, ama pek sevmiyor lidya emziği, atıveriyor ağzından, damaklı daha iyi diye duydum ben, istersen değiştir

benim kzım da müzikten çok hoşlanıyor, favorisi Ajda Pekkan- Yakar Geçerim, onda uyuyor, IQ hiç duymadım alıp denemek isterim.

playskool un o çoraplarından bizde aldık, çok şekerler :))

selam kızlar,

bugün fazla kalamıycam sanırım, Hayal huysuzlanıyor dün geceden beri. dün sabah arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, orada açık hava ii geldi uyudu kendi kendine. sonra alışverişe gittik fln derken biraz düzeni bozuldu tabi. akşam üstü eve döndüğümüzde kıyameti kopardı. uyumadı doğru düzgün gece. şuan hala devam ediyor huysuzluğu. bi yere gidemiycekmiyim ben yaa...

Ronya cnm kızın rahatsızlanmış, geçmiş gitmiş olsun. umarım iyidir şuan. bu arada hangi acile gittiniz? biz kızım hastalandığı gece behçet uza gitmiştik. hiç memnun kalmadık diyebilirim.

sağol canım biz egenin aciline gittik gayet sakindi ve çok ilgilendiler
behçet uz çok kalabalık oluyor

sanırım izmirdesiniz, oranın iyi bir hastane olduğuunu duyuyoruz hep, değil mi acaba?

selam herkese geçmişe bakamdım... çok yorgun ve bitkinim... dün akşam kendi evimize geçtik ama oğlum sanırım yerini yadırgadı hiç uyumadı kabus gibi bir geceydi... off bizde durumlar böyle... umarım herkes iyidir...

huysuz olduğunda memeyi tutmuyor dün akşamdan beri ağırlıklı mama ile beslemek mecburundayım... offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…