- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.481
kızlar bebeklerinize güneş koruyucu losyon alacak mısınız? sebamed inkini alayım mı kararsız kaldım kullanmakta sakınca war mıdır? acil cevap lütfen almak üzereyim
selam herkese geçmişe bakamdım... çok yorgun ve bitkinim... dün akşam kendi evimize geçtik ama oğlum sanırım yerini yadırgadı hiç uyumadı kabus gibi bir geceydi... off bizde durumlar böyle... umarım herkes iyidir...
bende aynı oyun halısından almayı dusunyorum,henuz bellı degıl ama 1 ay ıcınde yurtdısına gıdecmigıdersem sanada alabılırım ıstersen
çok güzelmiş canım salıncak kaç aya kadar kullanılıyo?
ya bnmkide bu aralar emerken ağlamaya başladı ama özellikle akşamları..ve neden oldunu anladım sanırım ilk emme süresinde çok fazla geliyo ya süt ondan rahatsız oluyo yutamıyo sinirleniyo..çünkü süt azaldıkça sesini kesiyo..belki snnkide o yüzdendir
canım ev mi taşıdınız?
canım annemlerle aynı binada oturuyorum ben... 3 aydır annemlerdeydim ama akşam olunca artık evimize geçeceğiz... sanki çok uzak gibi eve indim gece ağladım... annemde yukarda ağlamış... özleyince gelin bize diyorum... sabaha kadar da oğlum uyumadı bende dolayısıyla sabah olunca aldım oğlumu götürdüm alın sizin olsun bu dedim annemlere verdim aşağı indim 2 saat uyudum...
canım annemlerle aynı binada oturuyorum ben... 3 aydır annemlerdeydim ama akşam olunca artık evimize geçeceğiz... sanki çok uzak gibi eve indim gece ağladım... annemde yukarda ağlamış... özleyince gelin bize diyorum... sabaha kadar da oğlum uyumadı bende dolayısıyla sabah olunca aldım oğlumu götürdüm alın sizin olsun bu dedim annemlere verdim aşağı indim 2 saat uyudum...
ne kadar güzel çok şanslısın, bizim aramız 1 saat, hele de doğu görevine gidince kimbilir kaç saat olacak(
selam herkese geçmişe bakamdım... çok yorgun ve bitkinim... dün akşam kendi evimize geçtik ama oğlum sanırım yerini yadırgadı hiç uyumadı kabus gibi bir geceydi... off bizde durumlar böyle... umarım herkes iyidir...
bizimkiler Anadolu yakasında oturuyolar ama 2 saatten aşa gelemiyolar hele trafik varsa 3 saatide buluyo düşün yani..aynı şehirdeyiz ama farklı şehirlerde olsak daha kolay ulaşırız heralde
kızlar bebeklerinize güneş koruyucu losyon alacak mısınız? sebamed inkini alayım mı kararsız kaldım kullanmakta sakınca war mıdır? acil cevap lütfen almak üzereyim
Kızlar şu an çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim. 1,5 yıl önce çok sevdiğim öğretmen arkadaşlarım tatil dönüşü kaza yaptılar. 2 yaşında bir oğulları vardı ve deli gibi aşıklardı birbirlerine 10 yıldır. Neyse kaza da bayan arkadaşım vefat etti. Adaam yıkıldı tabi, çocuk minnacık annesiz kaldı. Bende hala etkisinden kurtulamadım. Şimdi face te gördüm, arkadaşım yeni birini bulmuş, resimlerini koymuş beraber çekildikleri, çok kötü oldum görünce ya, dayanamadım(((
ahh canım yaa Allah yardımcın olsun,burnu falan mı tıkalı ya neden almıyor memeni,yda çok mu şiş gögüslerin ? bzm sıpa da dün canıma okudu zor zorrrr
demek gece anneciginden ayrılıp kendi evine geçtin ağladınn,duyandaaa ne düşünür kimbilirrbir kaç merdiven mesafedee
bende 40 ıma kdr annemde kaldgm için ii anlıyorum ne zor oluyor geceleri bakmak bebişlere,şimdi sık sık konaklamalı ziyaret yapıyorum anneme,zaten gittigimde babam annem kardeşim derken bana kalmıyor kızım. gecede annem bakıyor ben sütümü sagıp bırakıyorum. büyük rahatlıkkbizimde aramız yürüme mesafesi 15 dk,keşke daha yakın olsaydııııı
biz dün aldık bebek için nıvea güneş losyonu 50 factor ve dr kendisi sürmemizi istediği için aldım güneşli havalarda yarım kollu giydir ve bacaklarınıda ac dedi başına şapka giydir güneş kremini sür çıkar dedi cnm bir sakıncası yok yanii
ahh canım yaa Allah yardımcın olsun,burnu falan mı tıkalı ya neden almıyor memeni,yda çok mu şiş gögüslerin ? bzm sıpa da dün canıma okudu zor zorrrr
demek gece anneciginden ayrılıp kendi evine geçtin ağladınn,duyandaaa ne düşünür kimbilirrbir kaç merdiven mesafedee
bende 40 ıma kdr annemde kaldgm için ii anlıyorum ne zor oluyor geceleri bakmak bebişlere,şimdi sık sık konaklamalı ziyaret yapıyorum anneme,zaten gittigimde babam annem kardeşim derken bana kalmıyor kızım. gecede annem bakıyor ben sütümü sagıp bırakıyorum. büyük rahatlıkkbizimde aramız yürüme mesafesi 15 dk,keşke daha yakın olsaydııııı
mekanı cennet olsun canım inşallah. . kötü bir durum ya yeni birisi girecek hayatına ama görmek koyuyordur eminim. sanki acısını unutmuş gibi hissediyorsundur, adam oğlunun annesiz büyümesini istemedi belki de. düşünemiyorum yok yok Allahım sevdiklerimizin acısını göstermesinn
ohhh yarım kollu demekkk Aden paşa giysin şortları güneş alsın vücudu kemikleri güçlensinhavalar da ısınmadı ki çıkaralım minikleri güneş banyosu yaptıralımmm
canım bana da kesin çözüm spiral dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?