2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amaninnnnnn ben en iyisi taktırmayayım, çünkü tekrar hamile kalmam çok riskli, ben zaten kan sulandırıcı ilaç içiyorum emziremiyorum, ama başka ilaçlar özellikle de doğum kontrol hapları kesinlikle yasak bana kanı pıhtılaştırdıkları için, bakalım ne yapıcam

sizin çok karışık bir kütüğünüz olmuş heheee yok aslında ii iii şikayet etmiyorum benn, ama sende bursa da yasıyorsun fıstık gbi yerrr,istanbuldan daha ii sende ona şükretttt sanki orda bir basınasın arkadasın komsun yok görüyoruz Aden in kankigillerini
heheh ben Yozgatlıyım eşin Samsun lu maalesef benm kütüğüm de Samsun çerkes kızıyım laz lara gelin gittim ahhh ahhhh

sorma canım ya çocuğum doğru düzgün gün yüzü göremedi

evett maalesefff bugün yine şimşekler,yağmurr, fırtınaa ben anlamadım kiii. zaten korkuyorum tek çıkarmaya çocuğu dışarı,bugün niyetlenmiştim tek başıma siftah yapcaktım,içimde patladı. şimdi de akşam oldu ya düzeldi hava,yerler kupkuruuu ama ne güneş kaldı ne birşeyyy

bizim burası da aynen öyle, arabasına atıp gezdirme hayallerim hep suya düşüyor ( bir kaç kere güneşte yürüdük ama azcık yaz gelsin artıkkkkkkkkkkkkk

(( çok kötü..ama adamda hayatına dvm etmek zorunda..kimse yalnız yaşamak istemez..helede erkekler bunu hiç beceremiyo..Allah arkdaşının mekanını cennet etsin o günahsız yavruyuda insaflı, merhametli insanlarla karşılaştırsın

sağol canım, aynen öyle çok güzel anlatmışsın, sağolun üzüntümü paylaştınız

bnmde istanbulken maraş oldu kütük..25 yıldır alışmışım istanbula maraş yazınca arkada tuhafıma gidiyo..

bnmde istanbulken maraş oldu kütük..25 yıldır alışmışım istanbula maraş yazınca arkada tuhafıma gidiyo..

biz ikimizde egeliyiz ama manisayken kütahya olması benim de zoruma gitmedi değil :)) biz kızların malesefki olacağımız bu işte, ama iyiki evlenmişiz bakın meleklerimiz varrrrrrrrrrr

aynen cnm ya bende öyle oldum

bunu hiç düşünmemiştim..şimdi spiral varken bir kişi hamile kalsa oraya bi müdahale yapılıp spiralin çıkartılması bebeğin hayatı açısından riskli dimi? ama çıkmazsa doğumda nasıl olcak :44: über sert

riskli olduğunu duymuştum ama spiral varkende riskli ozamnda bebeğin duruşuna göre yapışma ihitmali var oyıusden bana ilaç içmek en mantıklısı geldi netten epey araştırdım eşime güvenmiyorum tekrar hamile kalırsam :)) kötü olurr:)

Samsunlular laz değil kızz..:))

kuzum ya bursa güzel ewet lakin daha uludağa kayak yapmaya gidemedik evlendik hamile kaldık bütün kış dağ bana baktı ben dağa işin tuaf tarafı bursada ağusdosda bile uludağda kar var ilk gördüğümde cok şaşırmıştım

kızlar aden ishal oldu galiba yaaaaaaaaa şu anda kucağımda çorrrrrrrrrrrr diye kaka yaptı normalmi aslında keyfi yerinde ama ne oluyo böyle bugün 2. kez oluyo

cerezatte ilacın adı doktoruna biş sor istersen bu diğer doğum kontrol hapları gibi değilmiş sanırım içeriğindekiler farklıymışş

ohhh hayat size güzell oğlun büyüsün sizde birlikte gidersinizz yaz kış kayak yapmaya bende yeni evliyim 1.5 yıllık ne hayallerim vardı Türkiyenin altını üstüne getircektik,binicilik dersi alcaktım(kursa yazıldım 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim),akordeon kursuna gitcektim amaaaaaa artık bir minnoşum varr,artık 3 kişi gezeriz azcık büyüyelim de

kızlar aden ishal oldu galiba yaaaaaaaaa şu anda kucağımda çorrrrrrrrrrrr diye kaka yaptı normalmi aslında keyfi yerinde ama ne oluyo böyle bugün 2. kez oluyo

Ayy kuzum ışılsu da öyle bazen hergün oluyor burda okuyorum sorun vardır belki diye doktora soruyorum hem yeşil kaka hem de her bezini açtığımda kaka yapmış oluyor ve dediğin gibi çorrrrr diye doktoru mu değiştirsem yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…