- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.501
bugün tekrar görüştüm doktorumla ilacı kullanmakta karrasız olduğumu söyledim sadece progestoron içerdiği için bi sakıncası yok dedii bende başladım ayrıca alt komşum spiralle hamile kaldı ve şuan ne çocuğu aldırabiliyo nede spiralii oda kötü bi durum diye hap daha mantıklı geldii süte geçmediğini söyledi doktorum
yolcam sizi heeeeeeee biri alt katta oturuyo biri 15 dk mesafede hala ağlaşıyolar biz ne yapalım yahu birtek annemden ayrı değilim bütün sülale ve arkadaşlarımdanda ayrıyım ayrıca memlektimdende ben istanbulluyum eşim trabzonluama bursada yaşıyoruz kütüğümüzde muş görünüyo:111:nedeni ise zorunlu göç sebebi ile eşimin dedeleri muşa geçmiş ve kütükleride orada kalmış ne yaptılarsa alamamışlar ve evlenince benimkide muş oluverdi...
sorma canım ya çocuğum doğru düzgün gün yüzü göremedi
evett maalesefff bugün yine şimşekler,yağmurr, fırtınaa ben anlamadım kiii. zaten korkuyorum tek çıkarmaya çocuğu dışarı,bugün niyetlenmiştim tek başıma siftah yapcaktım,içimde patladı. şimdi de akşam oldu ya düzeldi hava,yerler kupkuruuu ama ne güneş kaldı ne birşeyyy
Kızlar şu an çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim. 1,5 yıl önce çok sevdiğim öğretmen arkadaşlarım tatil dönüşü kaza yaptılar. 2 yaşında bir oğulları vardı ve deli gibi aşıklardı birbirlerine 10 yıldır. Neyse kaza da bayan arkadaşım vefat etti. Adaam yıkıldı tabi, çocuk minnacık annesiz kaldı. Bende hala etkisinden kurtulamadım. Şimdi face te gördüm, arkadaşım yeni birini bulmuş, resimlerini koymuş beraber çekildikleri, çok kötü oldum görünce ya, dayanamadım(((
(( çok kötü..ama adamda hayatına dvm etmek zorunda..kimse yalnız yaşamak istemez..helede erkekler bunu hiç beceremiyo..Allah arkdaşının mekanını cennet etsin o günahsız yavruyuda insaflı, merhametli insanlarla karşılaştırsın
yolcam sizi heeeeeeee biri alt katta oturuyo biri 15 dk mesafede hala ağlaşıyolar biz ne yapalım yahu birtek annemden ayrı değilim bütün sülale ve arkadaşlarımdanda ayrıyım ayrıca memlektimdende ben istanbulluyum eşim trabzonluama bursada yaşıyoruz kütüğümüzde muş görünüyo:111:nedeni ise zorunlu göç sebebi ile eşimin dedeleri muşa geçmiş ve kütükleride orada kalmış ne yaptılarsa alamamışlar ve evlenince benimkide muş oluverdi...
bnmde istanbulken maraş oldu kütük..25 yıldır alışmışım istanbula maraş yazınca arkada tuhafıma gidiyo..
ahh canım yaa Allah yardımcın olsun,burnu falan mı tıkalı ya neden almıyor memeni,yda çok mu şiş gögüslerin ? bzm sıpa da dün canıma okudu zor zorrrr
demek gece anneciginden ayrılıp kendi evine geçtin ağladınn,duyandaaa ne düşünür kimbilirrbir kaç merdiven mesafedee
bende 40 ıma kdr annemde kaldgm için ii anlıyorum ne zor oluyor geceleri bakmak bebişlere,şimdi sık sık konaklamalı ziyaret yapıyorum anneme,zaten gittigimde babam annem kardeşim derken bana kalmıyor kızım. gecede annem bakıyor ben sütümü sagıp bırakıyorum. büyük rahatlıkkbizimde aramız yürüme mesafesi 15 dk,keşke daha yakın olsaydııııı
bnmde istanbulken maraş oldu kütük..25 yıldır alışmışım istanbula maraş yazınca arkada tuhafıma gidiyo..
bugün tekrar görüştüm doktorumla ilacı kullanmakta karrasız olduğumu söyledim sadece progestoron içerdiği için bi sakıncası yok dedii bende başladım ayrıca alt komşum spiralle hamile kaldı ve şuan ne çocuğu aldırabiliyo nede spiralii oda kötü bi durum diye hap daha mantıklı geldii süte geçmediğini söyledi doktorum
bunu hiç düşünmemiştim..şimdi spiral varken bir kişi hamile kalsa oraya bi müdahale yapılıp spiralin çıkartılması bebeğin hayatı açısından riskli dimi? ama çıkmazsa doğumda nasıl olcak :44: über sert
sizin çok karışık bir kütüğünüz olmuş heheeeyok aslında ii iii şikayet etmiyorum benn, ama sende bursa da yasıyorsun fıstık gbi yerrr,istanbuldan daha ii sende ona şükretttt sanki orda bir basınasın arkadasın komsun yok görüyoruz Aden in kankigillerini
heheh ben Yozgatlıyım eşin Samsun lu maalesef benm kütüğüm de Samsunçerkes kızıyım laz lara gelin gittim ahhh ahhhh
sizin çok karışık bir kütüğünüz olmuş heheeeyok aslında ii iii şikayet etmiyorum benn, ama sende bursa da yasıyorsun fıstık gbi yerrr,istanbuldan daha ii sende ona şükretttt sanki orda bir basınasın arkadasın komsun yok görüyoruz Aden in kankigillerini
heheh ben Yozgatlıyım eşin Samsun lu maalesef benm kütüğüm de Samsunçerkes kızıyım laz lara gelin gittim ahhh ahhhh
Samsunlular laz değil kızz..:))
biz ikimizde egeliyiz ama manisayken kütahya olması benim de zoruma gitmedi değil :)) biz kızların malesefki olacağımız bu işte, ama iyiki evlenmişiz bakın meleklerimiz varrrrrrrrrrr
amaninnnnnn ben en iyisi taktırmayayım, çünkü tekrar hamile kalmam çok riskli, ben zaten kan sulandırıcı ilaç içiyorum emziremiyorum, ama başka ilaçlar özellikle de doğum kontrol hapları kesinlikle yasak bana kanı pıhtılaştırdıkları için, bakalım ne yapıcam
vallahi canım farkları yok emin ol karadeniz degil mi çeneleri aynıı
kuzum ya bursa güzel ewet lakin daha uludağa kayak yapmaya gidemedik evlendik hamile kaldık bütün kış dağ bana baktı ben dağa işin tuaf tarafı bursada ağusdosda bile uludağda kar var ilk gördüğümde cok şaşırmıştım
kızlar aden ishal oldu galiba yaaaaaaaaa şu anda kucağımda çorrrrrrrrrrrr diye kaka yaptı normalmi aslında keyfi yerinde ama ne oluyo böyle bugün 2. kez oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?