2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt çene konusunda haklısın..taramalı tüfekle yarışırlar ama bunlar düzgün konuşuyo en azından anlayabilite açısından..gerçi karadeniz şivesine bayılıyorm çok tatlı konuşuyolar

evet şive yok ama olsun takır takır saydırıyorlar vallahi kelimeleri bende çok severim şivelerini en yakın arkadaşım Rizeli,annesi fecii şiveli konuşurr hiç anlamazdım artık öğrendimmm ikildum da kapildummmm en favori cümlemm

cnm bnmki hep çorrrrr diye yapıyo..sessizmi yapıyolarki normalde :44: ama bn o çorrr sesini duyunca o kdr rahatlıyomki

ozaman normal yani ben ilkkez duydum ya genelde kucağıma almadan yapmış oluyo kakasını bugün 2 kez kucağımda corr diye duyunca panikledim...

cnm bnmki hep çorrrrr diye yapıyo..sessizmi yapıyolarki normalde :44: ama bn o çorrr sesini duyunca o kdr rahatlıyomki

benim minikte öyleeee ne sesler çıkıyor ne sesler daha sessiz yaptıgını görmedim,kucağımda hep titreşim modu açık,hem sesli hem titremelii. emerken başlıyor çıkarmayaaa,aman yediği içinde kalmasın sıpanın

canım ağzında pamukçuk olabilir mi belki acıyordur onun için emmek istemiyordur bi kontrol et eğer beyazlıklar varsa pamukçuk vardır , karbonatlı suyla silersin eğer öyleyse tabi

ozaman normal yani ben ilkkez duydum ya genelde kucağıma almadan yapmış oluyo kakasını bugün 2 kez kucağımda corr diye duyunca panikledim...

sen ne diyosun..bazn sabaha karşı emzirrken o sessizlikte bi yapıyo yandım Allah diye bi yerlere sığınasım geliyo gök delindi fln zannediyorm..hele altını açtıımda yaparsa kalbim küt küt atıyo öyle bi hazırlıksız yakalanıyormki..sonrada gülme krizine giriyorm..şimdide kıçını mıçını ısırasm geldi..ay bn bu çocuu ısırmamak içn zor tutuyorm kndimi

oh en sonunda kurtuldum müküslerden.bebişim otribebeyle burnunu temizletmiyordu çok ağlıyordu burnu dolu uyması beni çıldırtıyordu
hep horluyo gibi ses geliyordu.bende daha fazla dayanamadım bebevak aldım elektrik süpürgesiyle çalışan aspiratörden hem extra serum fiz. deniz suyu gerektirmiyor çok memnun kaldım 3-4 sn.yede işim bitiyor ağlasa bile

bugün oğlumu da alıp kayınvalideme indim. bebişimin uykusu geldi orada dedim yukarı çıkayım uyutayım. Yok o kucağına alsa hemen uyuturmuş. Koridorda bir iki yürüyüp ninni söylemesine bakarmış. diyorum kucağa almak yok, öğrenecek uyumasını... bana diyorki çok küçük şimdi uyuyamazmış kucağımızda olmazsa. Allah ona ilerde tek başına uyumasını öğretecek diyor. Hasta oluyorum ya , uğraşıyorum tam düzene giriyor, geliyor alıyor çocuğu, tekrar başa sarıyoruz.... herkes herşeye karışıyor, çocuk yetiştirmek için gidecen tek başına bir yere yerleşeceksin en iyisi...

canım alıştıgı emziği ver bence de değiştirdiğinde afallayıp memeden soğumasın hem ne güzel alıyo işte boşver değiştirme

özlemcimm sizede çok geçmiş olsun baya yükselmiş sizin ateşte
çok şükür bizim kız şimdi iyi biraz iştahı azaldı ama düzelir herhalde

ay sormayın kızlar ya ateşler içinde yandı kuzum cok zordu onun teni yanarken benim içim kalbim yandi dağlandı resmen o sakindi ama ben nasıl ağladım 2 gün aç gezmişim farketmedim bile en son bayılıyodum o derece yani Allah meleklerimizi korusun bütün kötülüklerden hastalıklardan inşallahh
kızlar aden ishal oldu galiba yaaaaaaaaa şu anda kucağımda çorrrrrrrrrrrr diye kaka yaptı normalmi aslında keyfi yerinde ama ne oluyo böyle bugün 2. kez oluyo

ışılıııım benimki hep corrr forrr çatır çutur sürekli böle kuzum merak etme normal yani:)) demekki adencik benim kızdan daha edepliymiş:))

Öncelikle herkese merhaba,ben de 2012 mart annesiyim.Bitanecik kız bebişimiz var.Aylardır sizleri okuyordum ama kısmet bugüneymiş.
Benim bebeğimde yaklaşık bir haftadır doğru düzgün emmiyor.Aynı şekilde memeye yaklaştırınca ağlamaya başlıyor.Özellikle de akşamları yapıyor.Ve önceki akşam 2dk emdi emmedi 3-4 saat uyudu yine de. Geceleri normal emiyor ama.
Pamukçuk ihtimaline karşı ağzını karbonatlı su ile temizledim dün bugün ,bugün de boynunun altı pişik olmuştur diye sudocrem sürdüm. Burnunu sürekli açık tutmaya çalışıyorum.Bu duruma çok üzülmüştüm kaç gündür. Bugün kendi psikolojimi düzeltmeye çalıştım zor ama emeceği zaman sanki ortada bir sorunu yokmuş gibi düşündüm biraz fark etti gibi iki emmedir daha iyi.İnşallah emerler.

ahhh Özlemimm sen kendine dikkat et ki bebeğinle ilgilenebilesin , aç gezmek ne demek çok kızdım.Güzeller güzeli Naz ım sakin atlatmış bak,akıllı yavrum,hissetti demek ki senin çöküşünü. biz güçlü olalım ki gögüs gerebilelim tüm zorluklara.Allah korusun miniklerimizi her zaman,dua edelim yeter.

Bir de bebeğim bir öğünde tek bir göğüsten süt alıyor.Diğer öğünde diğer göğüsten. 5-10 dk falan sürüyor o da. Doğduğundan beri 5-10dk emerdi ama iki göğsü de emerdi.Acaba artık iki göğüs çok geliyor olabilir mi?Siz her emzirmede iki göğsü de veriyor musunuz.

canım tek gögsünden kaç cc süt cıkıyor? benim kızım 2sini birden emiyor,tek yetmiyor. sagdıgım zaman 2sinden 110-120 cc cıkıyor. belki senin tek gögsünden cok süt geliyorsa doyuyor olabilir.

canım tek gögsünden kaç cc süt cıkıyor? benim kızım 2sini birden emiyor,tek yetmiyor. sagdıgım zaman 2sinden 110-120 cc cıkıyor. belki senin tek gögsünden cok süt geliyorsa doyuyor olabilir.
Hiç bilmiyorum ki sağma makinam olmadığı için hiç sağmadım. Peki bebişin kaç dk. emiyordur ortalama olarak.

özlemcim çok geçmiş olsun ya bn orayı kaçırmışım niye ateşi çıktı kuzunun öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…