- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.521
kızlar aden ishal oldu galiba yaaaaaaaaa şu anda kucağımda çorrrrrrrrrrrr diye kaka yaptı normalmi aslında keyfi yerinde ama ne oluyo böyle bugün 2. kez oluyo
evt çene konusunda haklısın..taramalı tüfekle yarışırlar ama bunlar düzgün konuşuyo en azından anlayabilite açısından..gerçi karadeniz şivesine bayılıyorm çok tatlı konuşuyolar
cnm bnmki hep çorrrrr diye yapıyo..sessizmi yapıyolarki normalde :44: ama bn o çorrr sesini duyunca o kdr rahatlıyomki
Ayy kuzum ışılsu da öyle bazen hergün oluyor burda okuyorum sorun vardır belki diye doktora soruyorum hem yeşil kaka hem de her bezini açtığımda kaka yapmış oluyor ve dediğin gibi çorrrrr diye doktoru mu değiştirsem yaa :44:
cnm bnmki hep çorrrrr diye yapıyo..sessizmi yapıyolarki normalde :44: ama bn o çorrr sesini duyunca o kdr rahatlıyomki
boynunda pişik falan yok cnm ...bizimki her iki taraftada aynen ağlıyor hatta senin dediğin gibi de yaptım ama meme ağzına değince başlıyor ağlamaya...o kadar da dikkat ediyorumki emzirirken bi yeri ağrımasın diye nasıl özenle tutuyorum ama yok yine ağlıyor ne yapacağımı bilemedim
inş cnm inş...çok can sıkıcı bi durum ...
ozaman normal yani ben ilkkez duydum ya genelde kucağıma almadan yapmış oluyo kakasını bugün 2 kez kucağımda corr diye duyunca panikledim...
evt çene konusunda haklısın..taramalı tüfekle yarışırlar ama bunlar düzgün konuşuyo en azından anlayabilite açısından..gerçi karadeniz şivesine bayılıyorm çok tatlı konuşuyolar
slm güzel anneler..ben berene chiconun emziğini veriyodum memesi düz değilde altı ince üstü kalındı..bugün aventin aldım 3-6 aylık emzik ama onun dümdüz memesi neden öyle chiconun anne meme ucu gibiydi sanırım.aventin öyle değil bi sorun olurmu değiştirsemmi acaba? siz nasıl kullanıyosunuz?
teşekkür ediyoruz teyzesii
tşk ediyoruzz Özlem teyzesi. şuanda tam da dediğini yapıyorr salıncağnda uyuyor bende nette fink atıyorum. bir dahaki uyumasına da kalkar yemeğimi yaparsam benden iisi yok
yalnızzz yukarıda okudugum 39.6 atese şok olmuş durumdayım,Allahımm ne kadar yükselmiş öyle Naz ım akıllı kızım hemencecik atlattı demek rahatsızlığı. inşallah Ronya nın da enfeksiyon olmadan atlatır güzel kızı hastalığı. Allah korusun yavrularımızı yaa
özlemcimm sizede çok geçmiş olsun baya yükselmiş sizin ateşte
çok şükür bizim kız şimdi iyi biraz iştahı azaldı ama düzelir herhalde
kızlar aden ishal oldu galiba yaaaaaaaaa şu anda kucağımda çorrrrrrrrrrrr diye kaka yaptı normalmi aslında keyfi yerinde ama ne oluyo böyle bugün 2. kez oluyo
Öncelikle herkese merhaba,ben de 2012 mart annesiyim.Bitanecik kız bebişimiz var.Aylardır sizleri okuyordum ama kısmet bugüneymiş.bundan bi kaç hafta önce RANA BUĞLEM emerken bi ağlama oyunu çıkatmıştı ve tam 4 5 gün sürmüştü.sonra kendiliğinden unuttu çok sevinmiştim ama şu 4 gündür yine aynısını yapıyor...
emme pozisyonunu alıp meme ağzına değince basıyor yaygarayı ve görseniz birisi bişi yapmış gibi ağlıyor...ne yapacağımı şaşırdım bu durum neden oluyordur ki ...doğdu doğalı emen bi bebek şimdi e olduda böyle yapr oldu anlam veremiyorum...
bi fikriniz var mı ???
canım alıştıgı emziği ver bence de değiştirdiğinde afallayıp memeden soğumasın hem ne güzel alıyo işte boşver değiştirme
ay sormayın kızlar ya ateşler içinde yandı kuzum cok zordu onun teni yanarken benim içim kalbim yandi dağlandı resmen o sakindi ama ben nasıl ağladım 2 gün aç gezmişim farketmedim bile en son bayılıyodum o derece yani Allah meleklerimizi korusun bütün kötülüklerden hastalıklardan inşallahh
ışılıııım benimki hep corrr forrr çatır çutur sürekli böle kuzum merak etme normal yani:)) demekki adencik benim kızdan daha edepliymiş:))
hey karadenizlilere laf yok:)))
Bir de bebeğim bir öğünde tek bir göğüsten süt alıyor.Diğer öğünde diğer göğüsten. 5-10 dk falan sürüyor o da. Doğduğundan beri 5-10dk emerdi ama iki göğsü de emerdi.Acaba artık iki göğüs çok geliyor olabilir mi?Siz her emzirmede iki göğsü de veriyor musunuz.
Hiç bilmiyorum ki sağma makinam olmadığı için hiç sağmadım. Peki bebişin kaç dk. emiyordur ortalama olarak.canım tek gögsünden kaç cc süt cıkıyor? benim kızım 2sini birden emiyor,tek yetmiyor. sagdıgım zaman 2sinden 110-120 cc cıkıyor. belki senin tek gögsünden cok süt geliyorsa doyuyor olabilir.
ay sormayın kızlar ya ateşler içinde yandı kuzum cok zordu onun teni yanarken benim içim kalbim yandi dağlandı resmen o sakindi ama ben nasıl ağladım 2 gün aç gezmişim farketmedim bile en son bayılıyodum o derece yani Allah meleklerimizi korusun bütün kötülüklerden hastalıklardan inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?