- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.541
Bir de bebeğim bir öğünde tek bir göğüsten süt alıyor.Diğer öğünde diğer göğüsten. 5-10 dk falan sürüyor o da. Doğduğundan beri 5-10dk emerdi ama iki göğsü de emerdi.Acaba artık iki göğüs çok geliyor olabilir mi?Siz her emzirmede iki göğsü de veriyor musunuz.
Bir de bebeğim bir öğünde tek bir göğüsten süt alıyor.Diğer öğünde diğer göğüsten. 5-10 dk falan sürüyor o da. Doğduğundan beri 5-10dk emerdi ama iki göğsü de emerdi.Acaba artık iki göğüs çok geliyor olabilir mi?Siz her emzirmede iki göğsü de veriyor musunuz.
Hiç bilmiyorum ki sağma makinam olmadığı için hiç sağmadım. Peki bebişin kaç dk. emiyordur ortalama olarak.
SelaM kızlar umarım herkes ıyıdır bız dun mevlutumuzu yaptık sızınlede paylasalım teyzelerı:))
Eki Görüntüle 430272
sen ne diyosun..bazn sabaha karşı emzirrken o sessizlikte bi yapıyo yandım Allah diye bi yerlere sığınasım geliyo gök delindi fln zannediyorm..hele altını açtıımda yaparsa kalbim küt küt atıyo öyle bi hazırlıksız yakalanıyormki..sonrada gülme krizine giriyorm..şimdide kıçını mıçını ısırasm geldi..ay bn bu çocuu ısırmamak içn zor tutuyorm kndimi
cnm bnmki hep çorrrrr diye yapıyo..sessizmi yapıyolarki normalde :44: ama bn o çorrr sesini duyunca o kdr rahatlıyomki
Mineee seni gebertirim diyet diyet diye beynimi yedin bu mu diyetlik vücuttt hayy Allahımm filintaa gibiisinn süper gözüküyorsun
bak sana hayret etmekten oğluma sıra gelmediyakışıklımmm tipini yerimm bennn tipinii
SelaM kızlar umarım herkes ıyıdır bız dun mevlutumuzu yaptık sızınlede paylasalım teyzelerı:))
Eki Görüntüle 430272
Eki Görüntüle 430272
Hadı yaaa acayıp moraL OLDU saolsın canım:))) Dun mevluttede baya motıve oldum:) Nasıl oglumm teyzesı bakk tam bı ball dımıı tam bı bal böcegıı:)) Bunuda atlattıık bıttı cok sukur sımdı cumaya randevu aldım verem asımıs kaldı.
çok tatlısınız maşallahh
cnm üçünüzde cok güzel cıkmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
ahhh Özlemimm sen kendine dikkat et ki bebeğinle ilgilenebilesin , aç gezmek ne demek çok kızdım.Güzeller güzeli Naz ım sakin atlatmış bak,akıllı yavrum,hissetti demek ki senin çöküşünü. biz güçlü olalım ki gögüs gerebilelim tüm zorluklara.Allah korusun miniklerimizi her zaman,dua edelim yeter.
özlemcim çok geçmiş olsun ya bn orayı kaçırmışım niye ateşi çıktı kuzunun öyle?
hahahaha cok güldüm cnm ya ben ilk defa yaşayınca benimde kalbim hızlı hızlı atmaya başladı cocuk hasta oldu aklımdan birsürü seneryo geçti ya zehirli ishalse ay rotavirüs aşısınıda yaptırmadım hemen dr arayılaım ama ya dr bugün hastanede yoksa anam 2 dk neler düşündüm ama ohh rahatladım sayenizde...birde cnm adeni normalde oturtmuyorum sadece resim çekilirken oturttum cnm...
özlemcim cnm bebiş hsta olmuş cok geçmiş olsun benim fıstığıma güzel kuzum benim o ya sende bırakma sakın kendini cnm sen iyi olmalısın kuzuya daha iyi bakabilmek için
laf etmedimki zatn..babam samsun dedem rize çamlıhemşinli..yani laf etsem nolur bnde onlardanım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?