2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda her emişinde tek ğöğüsten emiyor.zaten doymasa huysuz olur.bir kaç kere diğer göğüsten de içsin diye verdim ama almadı.

benımde oyle canım doğdugu zamanlarda 2 gögus alıyordu. şimdi bi öğün bi göğüs,diğer öğün diğer göğüsümü alıyor. demekki artık tek gögüsle doyuyorlar

Hiç bilmiyorum ki sağma makinam olmadığı için hiç sağmadım. Peki bebişin kaç dk. emiyordur ortalama olarak.

canım kızım hiç bırakmıyor 1 saat emer bıraksam,oynuyor doyduğunda çünkü. ama ortalama benim farkettiğim doyması 15-20 dk toplamda sürüyor.
doymasa bebeğin ağlardı doyuyor demekki, el pompası al bi sağ bakalım aklında kalıyorsa.

SelaM kızlar umarım herkes ıyıdır bız dun mevlutumuzu yaptık sızınlede paylasalım teyzelerı:))
Eki Görüntüle 430272

Mineee seni gebertirim diyet diyet diye beynimi yedin bu mu diyetlik vücuttt hayy Allahımm filintaa gibiisinn süper gözüküyorsun
bak sana hayret etmekten oğluma sıra gelmedi yakışıklımmm tipini yerimm bennn tipinii

hahahaha cok güldüm cnm ya ben ilk defa yaşayınca benimde kalbim hızlı hızlı atmaya başladı cocuk hasta oldu aklımdan birsürü seneryo geçti ya zehirli ishalse ay rotavirüs aşısınıda yaptırmadım hemen dr arayılaım ama ya dr bugün hastanede yoksa anam 2 dk neler düşündüm ama ohh rahatladım sayenizde...birde cnm adeni normalde oturtmuyorum sadece resim çekilirken oturttum cnm...

özlemcim
cnm bebiş hsta olmuş cok geçmiş olsun benim fıstığıma güzel kuzum benim o ya sende bırakma sakın kendini cnm sen iyi olmalısın kuzuya daha iyi bakabilmek için

Hadı yaaa acayıp moraL OLDU saolsın canım:))) Dun mevluttede baya motıve oldum:) Nasıl oglumm teyzesı bakk tam bı ball dımıı tam bı bal böcegıı:)) Bunuda atlattıık bıttı cok sukur sımdı cumaya randevu aldım verem asımıs kaldı.

demek iltifatlar tavan yaptı dün
tam ısırmalık olmuş minee yemin ederimmm bayıldımmm miniğimeee. ferahlamışsındırr sende stres oluyor insan mevlüt kalabalık falan derken. şansına hava dünn mükemmeldii, ya bugün olsaydııı ee oğlumm ilk deniz sefasını yaptı o zamann,,miss gibi havada.
verem aşısı da çıktı mı aradan ohh kafan bir süre rahat eder.

Eki Görüntüle 430263

Aden size yeni cicilerini gösteriyo teyzeleri...

özlemcim çok geçmiş olsun ya bn orayı kaçırmışım niye ateşi çıktı kuzunun öyle?

cook tesekkür ederimm canımm arkadaşlarım beniiimmm yok yok kızım şimdi hasta diil bir ay falan önceydi sebebi yok yani grip falan diildi ciğerler de temizdi cok şükür ama niyeyse tek bir günlük bi ateşlenme yasadık ben grip olmuştum maske falan kullandım ama doktor büyük ihtimalle senden gecmiş bol bol emzir korkma ilerlemesin dedi cok şükür fitille ateş düştü ve bidaha da bişi olmadı ama ben sanki harp atlatmış gibiydim Allah bi daha yasatmasın hiçbirimize yasatmasın ay mervem güçlü falan olamıyoki insan elim ayagım boşaldı tir tir titredim korkudan Allah korusun yavruma bişi olcak diye ödüm koptu gel görki sadece ateşti ama o anlarda bunu düşünemiyo insan işte:)) annem diyoki bu cocuk diş çıkarırken sen 10 kilo zayıflarsın:))
ışılllll bk bu oğlanı damat almaya niyetlenmek üzereyim haberin olsun:))

Ozlemcm gerıye donup okuyamıorum gecmıs olsun hayatımm kızımızın neyı var onu bıle anlamadm Bebeklerı hasta olan butun arkadaslara gecmıs olsun bu mevlut ayagına gecmıs geleck hepsı bırbrııne karstı burda:)))

merhaba...mervishko sana birşey sorabilir miyim geçenlerde sen bi salıncak almıştın sanırım memnun musun ondan ben de almayı düşünüyorumda ondan.diğer markalar biraz pahalı geldi bana bide uzun süre kullanılmayacağı için uygun bişey olması daha mantıklı..tavsiye edermisin salıncağı iyi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…