- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.561
Ozlemcm gerıye donup okuyamıorum gecmıs olsun hayatımm kızımızın neyı var onu bıle anlamadmBebeklerı hasta olan butun arkadaslara gecmıs olsun bu mevlut ayagına gecmıs geleck hepsı bırbrııne karstı burda:)))
merhaba...mervishko sana birşey sorabilir miyim geçenlerde sen bi salıncak almıştın sanırım memnun musun ondan ben de almayı düşünüyorumda ondan.diğer markalar biraz pahalı geldi bana bide uzun süre kullanılmayacağı için uygun bişey olması daha mantıklı..tavsiye edermisin salıncağı iyi mi?
canımm bende alalı 3 gün oldu,şimdilik cok memnunum,uygunda zaten. benim aldgm bu ürün canım. 12-13 kg a kadar kullanabilirmişiz.bana da digerleri pahalı geldi,al al ihtiyaç bitmiyor çünkü
TY-001 Flora Elektrikli
sitesinde başka modeller de var. ben Pendik te bir mağazadan aldım.
evet canım sitesinden baktım ben de bu hoşuma gitti.bunun hız ayarı var mı? aynı ayarda mı sallanıo sadece. bide müziği sürekli çalıo demiştin sanırım kapatma tuşu yok mu.özelcan bebenin sitesinde gördüm ilk gittim mağazalrına bugün yokmuş orda. sunnybaby satış noktalarına baktımda şimdi netten haftasonu giderim artık bakmaya...
kızlar aden ishal oldu galiba yaaaaaaaaa şu anda kucağımda çorrrrrrrrrrrr diye kaka yaptı normalmi aslında keyfi yerinde ama ne oluyo böyle bugün 2. kez oluyo
canım 3 hız kademesi var,9 farklı ses seçeneği ama müzikler çok benziyor birbirine,sesininde kademeleri var,genelde en kısık kullanıyoruz biz.. sesini istersen kapalı tutuyorsun istersen 8-15-30 dk diye zamanlayabilirsin,istersen de sürekli açık tutabilirsin. emniyet kemeri var tabi,kollardan ve bacaktan. biz gayet memnunuz. sen git bak modellerine. öyle pahalı almamıza gerek yok,iş görsün yeterbüyük deri zigon sehpalar kadar yer kaplıyor,sırf oyuzden hosuma gitmişti ilk başta.benim yer sorunum var da
SelaM kızlar umarım herkes ıyıdır bız dun mevlutumuzu yaptık sızınlede paylasalım teyzelerı:))
Eki Görüntüle 430272
kızlar beren bugün sabah 10 da 5-10 dk kadar meme aldı sonra 13.30 a kadar almadı memeyi veriyorum feryat figan emziği veriyorum şapur şupur emiyo okadar az emmeyle 3.5 saat nası açıkmadı..ağlamada ağlamıyo memeyi verince ağlıyo itiyo kendini..niye böle oldu ya moralim çok bozuluyo..akşamda yine almadı ağlıyo memeyi verince bıraktım bende emzik verdim uyudu uyucak benim yatağa yatırım bende yanına yattım usulca aldım emziği meme verdim lıkır lıkır içti e bu çocuk madem aç niye almıyo ağlamıyo ben bişe anlamadım
İyi aksamlar kizlar benim oglum ruzgarada bir haller oldu emen cocuk emmiyor uc saat dort saat uyumuyor cocuk perisan ben perisan oglum kilo kaybina ugradi cuma gunu kontrolumuz vardi doktora sordum dediklerini aynen aktariyoaranizda ayni problemi yasayan varsa belki ilgilenir
Bebeklerde hamilelik gibi uc trimester atlatir buyume atak donemleri vardirruzgar uc ayiini doldurdu buyume ataginda su anda eskiden kuvvetli ememiyordu surekli emiyordu ve doydugunu anlamiyordu ve artik kesif donemi basladi emzirirken tvnlari inceler ve yari ac kalir farkina varmaz bu yuzden artik emziriken los bir ortam yarat tv acik olmasin kimse ile konusma sadece emzirmeye odaklan ve hep yni yerde emzir emzirme araliklar uc sat olsun dort saati gecmesin dedi iki gundur uyguluyorum ise yaradi gercekten etrafi izledigi icin emmeyi birakip ciyak ciyak agliyordu birde ben sunu fark ettim regl oldugum hafta sutumu emmek istemiyor bu bir tesadufmumbilmiyorum ama iki ay ayni sey oldu umarim bebislerimiz saglikla buyur o emmedikce ben kahroluyorum
Sende bir dene cunku gece uykusunda emzirirken bir sorun olmuyor amamgunduz dikkati dagiliyor karanlikta sessiz bir ortamda emziriyorum ise yaradi umarim toparlar bir hafta emmesi hemen kilo kaybina neden oldu cunku. Maalesef benim oglum emzik almadi her markayi denedim damakli damaksiz ama istemedi ellerini yiyor battaniyesini agzina sokuyor doktor normal dedi zaten uc ayi atlatmis uc ay daha idare et sonra emzige gerek kalmiyor dediaynen bende kahroluyorum son zamanlarda aynı senin anlattığın gibi benim kızımda..söylediklerini bende bi yapayım inşallah faydası olur..en son yatarak emzirdim öle uyudu..emzik veriyomusun sen?
sağol canım biz egenin aciline gittik gayet sakindi ve çok ilgilendiler
behçet uz çok kalabalık oluyor
ege her zaman her derde devadır benim gözümde :))
beklentinize bağlı biraz. ben de ii die duymuştum ve izmirde yeni olduğum için fazla bilgim yoktu. sonuç olarak biz memnun kalmadık. ama dediğim gibi beklentilerinize bağlı
çok güzel olurdu ama nasıl olcak..bn çok tez canlıyım bian önce elime geçsin istiyorm ordanda ne kdr sürede gelr bilmiyorm ama ztn çok fazla oynayamıcaklar diye hmn almak istiyorm..sn kesin gitcekmisin cnm bide nasıl hbrleşcez bide nerde oturuyosun :)) çok sordum..
demek iltifatlar tavan yaptı dün
tam ısırmalık olmuş minee yemin ederimmm bayıldımmm miniğimeee. ferahlamışsındırr sende stres oluyor insan mevlüt kalabalık falan derken. şansına hava dünn mükemmeldii, ya bugün olsaydıııee oğlumm ilk deniz sefasını yaptı o zamann,,miss gibi havada.
verem aşısı da çıktı mı aradan ohh kafan bir süre rahat eder.
Saol canım bıde bana ozet gectın cok gecmıs olsun hayatımm. ALLAH bıdaha gostermesın korusun mınık yavrularımızı ınsallah.sağol bitanem yeni bişey diil benimki bir ay önce yaşadı ateşle bi gün gecirdik cok şkür bişeyi yokmuş sadece ben griptim ona bulaşmak üzereyken emzire emzire gecirdik şükürler olsun Allah yavrularımızın hepsini korusun cok zor bişey cünkü hani neren acıyosa canın oranda olur derler ya benim canım yavrumdaydı onu anlattım kızlara ronyanın kuzusu da böle bişey yasamış dün gece şimdi iyiymiş o da ordan acılmıştı konu sana da özet gectim bak:))
ronya canım bebeğinin iştahsız oldugunu sölemişsin normal güzelim düzelir yarına merak etme atesten halsiz düştü ya kuzucuk ondan öyle oluyo keyfi bi yerine gelsin iştah da hemen artıyo bununla gecmiş olsun Allah bi daha yasatmasın tatlım
mine canım maşallah oğlusunda çok tatlı yaaa..sizde öyle..
Sende bir dene cunku gece uykusunda emzirirken bir sorun olmuyor amamgunduz dikkati dagiliyor karanlikta sessiz bir ortamda emziriyorum ise yaradi umarim toparlar bir hafta emmesi hemen kilo kaybina neden oldu cunku. Maalesef benim oglum emzik almadi her markayi denedim damakli damaksiz ama istemedi ellerini yiyor battaniyesini agzina sokuyor doktor normal dedi zaten uc ayi atlatmis uc ay daha idare et sonra emzige gerek kalmiyor dedi
kızlar emzirirken içilmemesi gereken bitki çayları varmı
benim gribim git gide artıyor adaçayı ıhlamur vs. kaynatıp içeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?