- 26 Haziran 2010
- 1.042
- 560
- 648
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.581
kızlar beren bugün sabah 10 da 5-10 dk kadar meme aldı sonra 13.30 a kadar almadı memeyi veriyorum feryat figan emziği veriyorum şapur şupur emiyo okadar az emmeyle 3.5 saat nası açıkmadı..ağlamada ağlamıyo memeyi verince ağlıyo itiyo kendini..niye böle oldu ya moralim çok bozuluyo..akşamda yine almadı ağlıyo memeyi verince bıraktım bende emzik verdim uyudu uyucak benim yatağa yatırım bende yanına yattım usulca aldım emziği meme verdim lıkır lıkır içti e bu çocuk madem aç niye almıyo ağlamıyo ben bişe anlamadım
kızlar emzirirken içilmemesi gereken bitki çayları varmı
benim gribim git gide artıyor adaçayı ıhlamur vs. kaynatıp içeyim diyorum
adaçayı yasak, doğal ostrojen içeriyor, süt üretimini durduruyor
sanki bizi anlattın canım birebir senin yaşadıklarını yaşıyorum ben de hem de tam 1aydır ve o kadar yorucu o kadar zor bi durumki seni anlıyorum.silikon göğüs ucuyla vermeyi dene canım benimki onu aldı ama ara ara onu da almıo resmen emmemek için çıldırıo ben de öyle zmanlarda uyutup öyle emziriyorum mecburen.doğrudüzgün emmediği için uyumuyo da ama dediğin gibi ağlaması da yok pek..bideaz emdiği halde günde 3-4kez kaka yapıo bu yüzden kilo alımı da azmoralini bozma canım inşallah düzelirler
Sende bir dene cunku gece uykusunda emzirirken bir sorun olmuyor amamgunduz dikkati dagiliyor karanlikta sessiz bir ortamda emziriyorum ise yaradi umarim toparlar bir hafta emmesi hemen kilo kaybina neden oldu cunku. Maalesef benim oglum emzik almadi her markayi denedim damakli damaksiz ama istemedi ellerini yiyor battaniyesini agzina sokuyor doktor normal dedi zaten uc ayi atlatmis uc ay daha idare et sonra emzige gerek kalmiyor dedi
kızlar emzirirken içilmemesi gereken bitki çayları varmı
benim gribim git gide artıyor adaçayı ıhlamur vs. kaynatıp içeyim diyorum
Umarim kilo kaybi olmaz dedigim gibi denersin ise yarayacaktir eger seninkide gece emiyorsa kesin dikkat daginikligindan emmiyor seninkide gunduz bizimkinin gozleri hep tavanlarda perdelerde ses duyuncada birakiyor offf offf cok zor anne olmak cok zor tam hersey duzene girdi diyorum baska birsey cikiyorbenimkide 3-4 kez yapıyo günde ama bugün 2 kere yaptı bilmiyorum kg su ne alemde haziran 8 de götürcem doktora rotavirüs olcak ozaman bakalım ne olcak..umarım kg kaybı yoktur offf inşallah düzelirler çok bunalıyorum çünkü üzülüyorum(
Slm kıslar
Gecen hafta sünnet olmuşlardı ya bugün dr'a görünelim dedik
Enes'inkinin altı iltihap geçmedi hala Eyüp'ün de bası yan dönük yan yan isiyo. Cocuk :)
Enes büyük oldugundan yarası geç iyileşirmis Eyüp'ün de doğuştan yamukmus.pipisi büyüyünce düzelir dedi aman kızlar oğlu olupta sünnet ettirmemiş olan varsa hemen yarın gidip randevu alın Eyüp 2aylik yarası 2gun sürdü ağlaması 2saat bile değil Enes 2yasinda yarası 1.5hafta gecti hala iyileşmedi ağlaması 2-3gun sürdü sizde geç kalmayın ...
Enes'in kıskançlıkları 3gundur hat safhada
1-anne meme istooom diyo ağzına memeyi koyuyo 1-2sn Güluyo
2- Eyüp'ü kucağıma alsam anneeemm diyo bacağıma boynuma filan sariliyo bazen de tam tersi oluyo kucağıma alınca sırtımdan filan isiriyo Eyüp'e vuruyo
3- üç gündür Eyüp'ün ağzından emziği çıkarıp kendi emiyo nerde görse kapıyo hemen emdit diyo emiyo
4- üç gündür bütün yediklerini toplasak 1gunluk öğünü anca eder.
Bi psikologa filan gitsem enesle Bi faydası olurmu acaba kızsam olmuyo tatlı dilden anlamiyo yanlış Bi harekette de bulunmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce Bi fikri olan lütfen yardımteşekkürler şimdiden
Biraz uzun oldu sanki kusura bakmayın artık :)
sanki bizi anlattın canım birebir senin yaşadıklarını yaşıyorum ben de hem de tam 1aydır ve o kadar yorucu o kadar zor bi durumki seni anlıyorum.silikon göğüs ucuyla vermeyi dene canım benimki onu aldı ama ara ara onu da almıo resmen emmemek için çıldırıo ben de öyle zmanlarda uyutup öyle emziriyorum mecburen.doğrudüzgün emmediği için uyumuyo da ama dediğin gibi ağlaması da yok pek..bideaz emdiği halde günde 3-4kez kaka yapıo bu yüzden kilo alımı da azmoralini bozma canım inşallah düzelirler
saat 7 de bebeğime sütümü sağıp yatırayım dedim ama makine bozulmuş çekmiyordu göğsümü beynimden kaynar sular döküldü sanki.1 saat uğraştık eşimle ama olmadı.elektrikli bebedor markası ve fiyatıda 120 tl.eşim hemen almaya gitti bayada uzak eczane.bebeğimi emzireyim dedim 2 dakika emip ağlamaya başladı neden ağlıyor anlamıyorum ya biberonu alıyor ama memeyi almıyor 2 gündür böyle çok moralim bozuldu ağladım durdum hem bebeğim emmiyor diye hemde hiç yoktam masraf çıktı diye bebeğimede kızdım sonra üzüldüm ama niye beni emmiyor makine bozulduğunda yandık biz yani..Allahtan difrize koydumda süt onu ısıtıp verdim şimdide eşimi bekliyorum çok yoğun bir zaman geçirdim çok sinirliydim...
Slm kıslar
Gecen hafta sünnet olmuşlardı ya bugün dr'a görünelim dedik
Enes'inkinin altı iltihap geçmedi hala Eyüp'ün de bası yan dönük yan yan isiyo. Cocuk :)
Enes büyük oldugundan yarası geç iyileşirmis Eyüp'ün de doğuştan yamukmus.pipisi büyüyünce düzelir dedi aman kızlar oğlu olupta sünnet ettirmemiş olan varsa hemen yarın gidip randevu alın Eyüp 2aylik yarası 2gun sürdü ağlaması 2saat bile değil Enes 2yasinda yarası 1.5hafta gecti hala iyileşmedi ağlaması 2-3gun sürdü sizde geç kalmayın ...
Enes'in kıskançlıkları 3gundur hat safhada
1-anne meme istooom diyo ağzına memeyi koyuyo 1-2sn Güluyo
2- Eyüp'ü kucağıma alsam anneeemm diyo bacağıma boynuma filan sariliyo bazen de tam tersi oluyo kucağıma alınca sırtımdan filan isiriyo Eyüp'e vuruyo
3- üç gündür Eyüp'ün ağzından emziği çıkarıp kendi emiyo nerde görse kapıyo hemen emdit diyo emiyo
4- üç gündür bütün yediklerini toplasak 1gunluk öğünü anca eder.
Bi psikologa filan gitsem enesle Bi faydası olurmu acaba kızsam olmuyo tatlı dilden anlamiyo yanlış Bi harekette de bulunmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce Bi fikri olan lütfen yardımteşekkürler şimdiden
Biraz uzun oldu sanki kusura bakmayın artık :)
SelaM kızlar umarım herkes ıyıdır bız dun mevlutumuzu yaptık sızınlede paylasalım teyzelerı:))
Eki Görüntüle 430272
benikide nadiren emiyor genelde meme verdiğimde feryad figançok moralim,psikolojim bozuldu bu duruma. her gelen emzir şöyle böyle dedi durdu. bbazen bebeğimin beni sevmediğini falzan düşünüyorum sırf emmiyor iletişim kuramıyoruz falan diye. herkes tek iletişim kurma yolu meme vermek diyor ve daha neler neler diyor psikolojimi mahvettiler. zaten düzgün değildi. emmiyor işte napıyım.
pedagog a gitmelisiniz bu dönemi sağlıklı atlatmazsan , hayatı boyunca kardeşini size fark ettirmeden hatta kendisine bile itraf etmeden kıskanır, ve içten içe bir kızgınlığı olur, eğer gidebilecek imkanınız var ise hiç beklemeden git. aysun bal ömeroğlu'nu önerebilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?