2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanki bizi anlattın canım birebir senin yaşadıklarını yaşıyorum ben de hem de tam 1aydır ve o kadar yorucu o kadar zor bi durumki seni anlıyorum.silikon göğüs ucuyla vermeyi dene canım benimki onu aldı ama ara ara onu da almıo resmen emmemek için çıldırıo ben de öyle zmanlarda uyutup öyle emziriyorum mecburen.doğrudüzgün emmediği için uyumuyo da ama dediğin gibi ağlaması da yok pek..bideaz emdiği halde günde 3-4kez kaka yapıo bu yüzden kilo alımı da az moralini bozma canım inşallah düzelirler

Ronya cnm cok gecmiş olsun hemen atlatırsınız inş bitki çayları içmende bi saknca yok die biliorum ben,
mervishko sanıırım bzde aliciz o sallancakdan
NiceGirl cokk güzelsiniz ailecek cnm maşşallah mevlüdünüzde hayrlı olsun,
Adencik gene yakıo ortalıgı yerim onun bambişini
bebeği meme tutmayan arkadaşlarada rabbim yardım etsin düzelirler hemen inş,
böyle özetvari konuşmuşken pollyanna nerlerde acabaki özledik?

Berra'nın 4 ay doktor kontrolü ve aşıları bugün bitti.

5180 gr olmuş, 58 cm de boyu,

doktor oldukça iyi gördü, 15 gün sonra tekrar tartı kontrolüne gideceğiz, yeni doktorumuzuda çok sevdik ailecek, mama vermeyen, ilaç önermeyen, kendinden emin ve beni ikna eden bir doktor , ilk kez bir çocuk doktoruna teslim oldum :)

gerçi aşılar için ödeme yaparken başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, telefonda 20 tl demişlerdi ve eminim buna ancak 210 tl ödedik, rota falan değil klasik karma ve pnomokok 2. dozları yapıldı, 2. ay aşılarının 2. dozuymuş.
bir kontrol 440 tl ye mal oldu , nasıl içime oturdu anlatamam...

selamm ne var ne yok kızlar? oğluşum 2 ay 1 haftalık 5200 kilosu 57 cm boyu az mı sizce? kusması hala fazlasıyla var ağzından burnundan geliyor ama 1 ayda 1 kilo aldıdoktorda kusmasına normal kilo alıyor çünkü dedi.
yaz için kısa kollu tulumlar aldım oğluşuma bugün internetten. oyun halısıda buldum alsam mı almasam mı kararsız kaldım. annem cok hareketli oynamaz yatıramazsın onda diyor ama duvardaki kelebeklerden gözünü alamıyor. ( duvarımda kelebekler var )
birde arkadaşımın 4 aylık bebeği var daha kafasını tutamıyor yüz üstü yatamıyor kafası sallanıyor yüz üstü yatınca, sağa solada dönemiyor acaba normal mi? ona birşey söylemedim de merak ettim. çünkü diğer arkadasımın da 4 aylık var o dönüyor falan.merakettim.

cinselliğe başladınız mı? benim gibi başlamayan var mı? adamla nerdeyse 1 senedir uzagız ben korkumdan yanaşmıyorum ama oda yanaşmıyor zaten fiziğim falan berbat. çatlaklarım varr göbeğim duruyor vs kendimi beğenmediğimden yanaşmıyorum adama. ama böylede sıkıntı gibi.. anlamadım.. napcam ben yaa.. aynaya bakmaktan ben hoşlanmıyorum adam niye bana bakmaktan hoşlansın değil mi ama

benimkide 3-4 kez yapıyo günde ama bugün 2 kere yaptı bilmiyorum kg su ne alemde haziran 8 de götürcem doktora rotavirüs olcak ozaman bakalım ne olcak..umarım kg kaybı yoktur offf inşallah düzelirler çok bunalıyorum çünkü üzülüyorum(

kızlar emzirirken içilmemesi gereken bitki çayları varmı
benim gribim git gide artıyor adaçayı ıhlamur vs. kaynatıp içeyim diyorum

bende çok kötü gribim 3 gündür kafamı kaldıramıyorum
atlas'a geçecek die korkuyorum kaç gündür öpüp koklayamadım kuzumu
onunlada ilgilenemiyorum zaten çok kötüyüm çoook hiçbir bitki fayda etmedi

eve geldiğimizden beri 2 kere ölçtüm ateşini maşallah hiç ateşi çıkmadı, huzursuzlukta yok, hatta daha bir konuşkan oldu, bıcır bıcır durmuyor :)

saat 7 de bebeğime sütümü sağıp yatırayım dedim ama makine bozulmuş çekmiyordu göğsümü beynimden kaynar sular döküldü sanki.1 saat uğraştık eşimle ama olmadı.elektrikli bebedor markası ve fiyatıda 120 tl.eşim hemen almaya gitti bayada uzak eczane.bebeğimi emzireyim dedim 2 dakika emip ağlamaya başladı neden ağlıyor anlamıyorum ya biberonu alıyor ama memeyi almıyor 2 gündür böyle çok moralim bozuldu ağladım durdum hem bebeğim emmiyor diye hemde hiç yoktam masraf çıktı diye bebeğimede kızdım sonra üzüldüm ama niye beni emmiyor makine bozulduğunda yandık biz yani..Allahtan difrize koydumda süt onu ısıtıp verdim şimdide eşimi bekliyorum çok yoğun bir zaman geçirdim çok sinirliydim...

Umarim kilo kaybi olmaz dedigim gibi denersin ise yarayacaktir eger seninkide gece emiyorsa kesin dikkat daginikligindan emmiyor seninkide gunduz bizimkinin gozleri hep tavanlarda perdelerde ses duyuncada birakiyor offf offf cok zor anne olmak cok zor tam hersey duzene girdi diyorum baska birsey cikiyor

Slm kıslar

Gecen hafta sünnet olmuşlardı ya bugün dr'a görünelim dedik
Enes'inkinin altı iltihap geçmedi hala Eyüp'ün de bası yan dönük yan yan isiyo. Cocuk :)
Enes büyük oldugundan yarası geç iyileşirmis Eyüp'ün de doğuştan yamukmus.pipisi büyüyünce düzelir dedi aman kızlar oğlu olupta sünnet ettirmemiş olan varsa hemen yarın gidip randevu alın Eyüp 2aylik yarası 2gun sürdü ağlaması 2saat bile değil Enes 2yasinda yarası 1.5hafta gecti hala iyileşmedi ağlaması 2-3gun sürdü sizde geç kalmayın ...

Enes'in kıskançlıkları 3gundur hat safhada
1-anne meme istooom diyo ağzına memeyi koyuyo 1-2sn Güluyo
2- Eyüp'ü kucağıma alsam anneeemm diyo bacağıma boynuma filan sariliyo bazen de tam tersi oluyo kucağıma alınca sırtımdan filan isiriyo Eyüp'e vuruyo
3- üç gündür Eyüp'ün ağzından emziği çıkarıp kendi emiyo nerde görse kapıyo hemen emdit diyo emiyo
4- üç gündür bütün yediklerini toplasak 1gunluk öğünü anca eder.

Bi psikologa filan gitsem enesle Bi faydası olurmu acaba kızsam olmuyo tatlı dilden anlamiyo yanlış Bi harekette de bulunmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce Bi fikri olan lütfen yardım teşekkürler şimdiden

Biraz uzun oldu sanki kusura bakmayın artık :)

pedagog a gitmelisiniz bu dönemi sağlıklı atlatmazsan , hayatı boyunca kardeşini size fark ettirmeden hatta kendisine bile itraf etmeden kıskanır, ve içten içe bir kızgınlığı olur, eğer gidebilecek imkanınız var ise hiç beklemeden git. aysun bal ömeroğlu'nu önerebilirm.

bir kaç gündür benimki de memede ağlıyo birazcık emiyo sonra başlıyo ağlamaya
hele bu gün deli oldum ne uyuyor ne emiyor resmen oturdum da ağladım
hastayım die annem gelmişti ne yedin ki acaba sütün mü acı geliyo dedi
yooo dedim her zaman ne yiyorsam onu yiyorum dedim

en son dayanamadım sağlık ocağına götürdüm doktor muayene etti bir sıkıntısı çıkmadı
doktor dediki git eve bir güzel uyut uyanınca ver dedi
eve geldim eşime verdim salıncağında sallaya sallaya 2 saat falan uyuttu
bende geçtim sakin bir oda da dinlendim

uyanınca verdim emdi..... o emince öyle mutlu oldum ki anlatamam allahıma binlerce kez şükür ettim
inşallah bırakmaz emmeyi kuzularımız çok zor bir durum

benikide nadiren emiyor genelde meme verdiğimde feryad figan çok moralim,psikolojim bozuldu bu duruma. her gelen emzir şöyle böyle dedi durdu. bbazen bebeğimin beni sevmediğini falan düşünüyorum sırf emmiyor iletişim kuramıyoruz falan diye. herkes tek iletişim kurma yolu meme vermek diyor ve daha neler neler diyor psikolojimi mahvettiler. zaten düzgün değildi. emmiyor işte napıyım.

bir uzmandan yardım alın cnm. bende haftaya falan sünnetini ettircem inşallahh 2 ay 1 haftalık oğluşumm

Daha neler agzi olan konusuyor onun bakimini sen yapiyorsun o annesini tanir merak etme sen emmiyorsada konus onunla surekli bebekler hissediyor ben ogluma iltifatlar edince basliyor gulmeye yani tek iletisim yolu meme vermek degil

Sagol Cnm bu aysun bal nerde ist.da galiba Bursa'da varmi oğlum için ne gerekiyorsa yaparım tabi birçok kitap okudum ama dr'dan destek almak daha Bi başka tam olarak nasıl davranicam hiç bilmiyorum ben Bi pedagog araştırayım Bursa'da gidebilcegim olmazsa cocuk gelişim uzmaniyla görüşsem olur mü ki

aden çok şeker görünüyo allah nazardan saklasın

özlemcim geçmiş olsun kıyamam ben o kuzuyaaaa

hep dua ederim allahım ben her şeye razıyım yavrularıma gelecek hastalık,kötülük ne bileyim ne olursa
bana gelsin ya rabbim diye kıyamam ben onlara çünkü onlara birşey olunca ben kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…