- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.601
Daha neler agzi olan konusuyor onun bakimini sen yapiyorsun o annesini tanir merak etme sen emmiyorsada konus onunla surekli bebekler hissediyor ben ogluma iltifatlar edince basliyor gulmeye yani tek iletisim yolu meme vermek degil
Aa bu arada bugün güzel Bi gelişme oldu Eyüp'ü her zamanki gibi mutfakta (enes rahat birakmadigindan ) masanın üstünde yatırmıştım ben içerde enesleydim bakayım uyanmismi dedim ne göreyim tam saga dönmüş eli ağzında cuk cuk emiyo dönmeye mı başladın lan sen artık dedim Bi güldü zaten bekliyo ki bi kelime edelim de gülsün vidaları gevsek gülmeye yer ariyo maşallah :)
Evet götürdüm Bi arka sayfada yazdımcanım nasılsın dr götürdün mü bugün gitçem diyodun çarşamba gelcem inşallahh
Evet götürdüm Bi arka sayfada yazdım
Bekliyorum tabi büyür gel :)
Berra'nın 4 ay doktor kontrolü ve aşıları bugün bitti.
5180 gr olmuş, 58 cm de boyu,
doktor oldukça iyi gördü, 15 gün sonra tekrar tartı kontrolüne gideceğiz, yeni doktorumuzuda çok sevdik ailecek, mama vermeyen, ilaç önermeyen, kendinden emin ve beni ikna eden bir doktor , ilk kez bir çocuk doktoruna teslim oldum :)
gerçi aşılar için ödeme yaparken başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, telefonda 20 tl demişlerdi ve eminim buna ancak 210 tl ödedik, rota falan değil klasik karma ve pnomokok 2. dozları yapıldı, 2. ay aşılarının 2. dozuymuş.
bir kontrol 440 tl ye mal oldu , nasıl içime oturdu anlatamam...
Berra'nın 4 ay doktor kontrolü ve aşıları bugün bitti.
5180 gr olmuş, 58 cm de boyu,
doktor oldukça iyi gördü, 15 gün sonra tekrar tartı kontrolüne gideceğiz, yeni doktorumuzuda çok sevdik ailecek, mama vermeyen, ilaç önermeyen, kendinden emin ve beni ikna eden bir doktor , ilk kez bir çocuk doktoruna teslim oldum :)
gerçi aşılar için ödeme yaparken başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, telefonda 20 tl demişlerdi ve eminim buna ancak 210 tl ödedik, rota falan değil klasik karma ve pnomokok 2. dozları yapıldı, 2. ay aşılarının 2. dozuymuş.
bir kontrol 440 tl ye mal oldu , nasıl içime oturdu anlatamam...
ay şimdi okudum canım Enes kıskanmaya başlamış canım napsın çocuk işte bencede çocuk pskiyatra götrmen lazım sana gelince konuşuruz Berenden fırsat olursa ağlayan kek yapıcam yerizzz
Onderya cnm hayrlı olsun sünnetiniz,
ne güzel iki yakışıklı erkek tarafından paylaşılamayan kadınsın
inş kıskançlık krizlerini atlatrsınız cnm:)
Aayy canım yaa bize mı yapcan valla zahmet etme falan diyemiycem çünkü biz unuttuk öyle seyleri kekti kurabiyeydi eyupu Bi dk bıraksam Enes üstüne cullaniyo benim arkamı dönmemi bekliyo sipa ezcek biyerini kircak diye yemek bile yapamiyom bazen sen yap mama bize hiim
Valla bende yenı basladım mınık kusumla bulusmaya baktım adam artık sekıllere gırdı dedım taamammm artıkk bunun daha otelencek halı kalmadı:))) COk sukur bı sorun yasamadık kaldıgımz yerden devamselamm ne var ne yok kızlar? oğluşum 2 ay 1 haftalık 5200 kilosu 57 cm boyu az mı sizce? kusması hala fazlasıyla var ağzından burnundan geliyor ama 1 ayda 1 kilo aldıdoktorda kusmasına normal kilo alıyor çünkü dedi.
yaz için kısa kollu tulumlar aldım oğluşuma bugün internetten. oyun halısıda buldum alsam mı almasam mı kararsız kaldım. annem cok hareketli oynamaz yatıramazsın onda diyor ama duvardaki kelebeklerden gözünü alamıyor. ( duvarımda kelebekler var )
birde arkadaşımın 4 aylık bebeği var daha kafasını tutamıyor yüz üstü yatamıyor kafası sallanıyor yüz üstü yatınca, sağa solada dönemiyor acaba normal mi? ona birşey söylemedim de merak ettim. çünkü diğer arkadasımın da 4 aylık var o dönüyor falan.merakettim.
cinselliğe başladınız mı? benim gibi başlamayan var mı? adamla nerdeyse 1 senedir uzagız ben korkumdan yanaşmıyorum ama oda yanaşmıyorzaten fiziğim falan berbat. çatlaklarım varr göbeğim duruyor vs kendimi beğenmediğimden yanaşmıyorum adama. ama böylede sıkıntı gibi.. anlamadım.. napcam ben yaa.. aynaya bakmaktan ben hoşlanmıyorum adam niye bana bakmaktan hoşlansın değil mi ama
Teskkur ederım canım:)maaşallah çok güzel görünüyorsunuz
Demek ağlayan kek heeeeeeee benım gıbı obur bır ınsana bu yapılırmııay şimdi okudum canım Enes kıskanmaya başlamış canım napsın çocuk işte bencede çocuk pskiyatra götrmen lazım sana gelince konuşuruz Berenden fırsat olursa ağlayan kek yapıcam yerizzz
Bebeği emmeyenler benımkı de yapıyor gunduzlerı , etrafı ıncelıyor ,inat edıyor ,ağlıyor almıyor falan, ben bıraz sallıyorum
tam uyku moduna gecerken emzırıyorum oyyle emıyor. bide e-bebekten bebek bezi için çöp kovası aldım harıka bişey iki kapaklı iç kapak dışarıya koku vermesını engellıyor çok sevdım:)) indirimdeymış tavsıye ederim sonucta en az 2 yıl bezlıyecegiz
Bebeği emmeyenler benımkı de yapıyor gunduzlerı , etrafı ıncelıyor ,inat edıyor ,ağlıyor almıyor falan, ben bıraz sallıyorum
tam uyku moduna gecerken emzırıyorum oyyle emıyor. bide e-bebekten bebek bezi için çöp kovası aldım harıka bişey iki kapaklı iç kapak dışarıya koku vermesını engellıyor çok sevdım:)) indirimdeymış tavsıye ederim sonucta en az 2 yıl bezlıyecegiz
Valla bende yenı basladım mınık kusumla bulusmaya baktım adam artık sekıllere gırdı dedım taamammm artıkk bunun daha otelencek halı kalmadı:))) COk sukur bı sorun yasamadık kaldıgımz yerden devam
Teskkur ederım canım:)
Demek ağlayan kek heeeeeeee benım gıbı obur bır ınsana bu yapılırmııHamılelıgm boyunca yemekten en keyıf aldıgım hatta aserdıgım sey kek ıdı evet acı ama gercek:)) Yaparsan bızde ısterız
Banada hedıye geldı bende herkese tavsıye edıorum cok pratık bısey:)
olur canım yeterki iste yaparım tabee ama benim kadar obur değilsindir kendimi memeleri sarkmış inek gibi hissediyorum en son 80 kiloydummmm şimdi ne kadar bilmek bile istemiyorummmm ben masumum emzikli karıyım yemem lazımmm
Benı bırksalar dunyayı yerımmm cok fenalardyım durmadn yemek ıstıorumBen en son kendımı tartıda 74 kg bırktım ogundr cıkmıorum:) Az bıraz kendıme cekı duzen veryım spor yapayım abur cuburu keseyım oyle cıkcam kı moralım bozulursa daha cok yerım dıye korkuorum cıkmıyorum tartya:)))) Ama bu bı surec bız ıstıoruzkı hemen eskı halımıze donelım olmuo oylee malesef hü Sen yinede yap yıyelım kek ağlar bız ağlarız:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?