2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha neler agzi olan konusuyor onun bakimini sen yapiyorsun o annesini tanir merak etme sen emmiyorsada konus onunla surekli bebekler hissediyor ben ogluma iltifatlar edince basliyor gulmeye yani tek iletisim yolu meme vermek degil

konuşuyorum sevdiğimi söylüyorum oda bazen gülüyor ama daha küçük bana çok gülmüyor. yada dediğim gibi beni sevmiyor yavrum annesi olarak görmüyor. ne bileyim öyle hissediyorum.. anneme daha yakın gibi hissediyorum.psikolojime sçtılar yaaa offf.. kendimi kötü hissediyorum.. bu insanlar çileden çıkartır..

Aa bu arada bugün güzel Bi gelişme oldu Eyüp'ü her zamanki gibi mutfakta (enes rahat birakmadigindan ) masanın üstünde yatırmıştım ben içerde enesleydim bakayım uyanmismi dedim ne göreyim tam saga dönmüş eli ağzında cuk cuk emiyo dönmeye mı başladın lan sen artık dedim Bi güldü zaten bekliyo ki bi kelime edelim de gülsün vidaları gevsek gülmeye yer ariyo maşallah :)

canım nasılsın dr götürdün mü bugün gitçem diyodun çarşamba gelcem inşallahh

Evet hastanelerde yaptırırsan oyle fıyatlar sen telde yanlış duymuşsundur. Bende hastanede yaptırdım aşılarını hep, aylık kontrole gidince orda yapıyolar fiyatlar oyle ,verem aşısı hastanede yapılmıyormuş onu sadece sağlık ocağında yaptırdım. ama artık butun aşıları sağlıkocagında yaptırıcam sonuçta aynı aşı ,neden o kadar para verıyım.

Onderya cnm hayrlı olsun sünnetiniz,
ne güzel iki yakışıklı erkek tarafından paylaşılamayan kadınsın
inş kıskançlık krizlerini atlatrsınız cnm:)

Evet hastanelerde yaptırırsan oyle fıyatlar sen telde yanlış duymuşsundur. Bende hastanede yaptırdım aşılarını hep, aylık kontrole gidince orda yapıyolar fiyatlar oyle ,verem aşısı hastanede yapılmıyormuş onu sadece sağlık ocağında yaptırdım. ama artık butun aşıları sağlıkocagında yaptırıcam sonuçta aynı aşı ,neden o kadar para verıyım.

ay şimdi okudum canım Enes kıskanmaya başlamış canım napsın çocuk işte bencede çocuk pskiyatra götrmen lazım sana gelince konuşuruz Berenden fırsat olursa ağlayan kek yapıcam yerizzz

Aayy canım yaa bize mı yapcan valla zahmet etme falan diyemiycem çünkü biz unuttuk öyle seyleri kekti kurabiyeydi eyupu Bi dk bıraksam Enes üstüne cullaniyo benim arkamı dönmemi bekliyo sipa ezcek biyerini kircak diye yemek bile yapamiyom bazen sen yap mama bize hiim

lafımı olur canım sen bişey yapmaya uğraşma zaten 2 çocukla yapamazsın ben bile tek çocukla bazen yemeği zor yapıyorum canları sağolsunn ağlayan kek daha önce hiç yapmadım bakalım becerebilirsem yapacam afiyetle yerizzzz

Bebeği emmeyenler benımkı de yapıyor gunduzlerı , etrafı ıncelıyor ,inat edıyor ,ağlıyor almıyor falan, ben bıraz sallıyorum
tam uyku moduna gecerken emzırıyorum oyyle emıyor. bide e-bebekten bebek bezi için çöp kovası aldım harıka bişey iki kapaklı iç kapak dışarıya koku vermesını engellıyor çok sevdım:)) indirimdeymış tavsıye ederim sonucta en az 2 yıl bezlıyecegiz

Valla bende yenı basladım mınık kusumla bulusmaya baktım adam artık sekıllere gırdı dedım taamammm artıkk bunun daha otelencek halı kalmadı:))) COk sukur bı sorun yasamadık kaldıgımz yerden devam
maaşallah çok güzel görünüyorsunuz
Teskkur ederım canım:)

ay şimdi okudum canım Enes kıskanmaya başlamış canım napsın çocuk işte bencede çocuk pskiyatra götrmen lazım sana gelince konuşuruz Berenden fırsat olursa ağlayan kek yapıcam yerizzz
Demek ağlayan kek heeeeeeee benım gıbı obur bır ınsana bu yapılırmıı Hamılelıgm boyunca yemekten en keyıf aldıgım hatta aserdıgım sey kek ıdı evet acı ama gercek:)) Yaparsan bızde ısterız

Banada hedıye geldı bende herkese tavsıye edıorum cok pratık bısey:)

önemli olan 6 ay emmesi sonra emmek istemesede olur biraz daha uğraşıcaz kuzularla benimkide bazen sağ memeyi emmek istemiyo ama uykudan kalkınca yapışıyo çok şükür malum aç uyanıyoo

olur canım yeterki iste yaparım tabee ama benim kadar obur değilsindir kendimi memeleri sarkmış inek gibi hissediyorum en son 80 kiloydummmm şimdi ne kadar bilmek bile istemiyorummmm ben masumum emzikli karıyım yemem lazımmm

Benı bırksalar dunyayı yerımmm cok fenalardyım durmadn yemek ıstıorum Ben en son kendımı tartıda 74 kg bırktım ogundr cıkmıorum:) Az bıraz kendıme cekı duzen veryım spor yapayım abur cuburu keseyım oyle cıkcam kı moralım bozulursa daha cok yerım dıye korkuorum cıkmıyorum tartya:)))) Ama bu bı surec bız ıstıoruzkı hemen eskı halımıze donelım olmuo oylee malesef hü Sen yinede yap yıyelım kek ağlar bız ağlarız:))))

yemicem diyorum ama hep açım emzirmenin etkisi heralde dün az yedim sütüm az geldi o yüzden erteledim kızımı memeden kesince diyete başlarımm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…