2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yemicem diyorum ama hep açım emzirmenin etkisi heralde dün az yedim sütüm az geldi o yüzden erteledim kızımı memeden kesince diyete başlarımm artık

Aynen sekerım olmuooo sadece kendımıı secım yapma konusunda kısıtlayabılıorummm bıseyı yedıysem otekıne elım gıdıosaa yoook mınee kendıne gel dıyıorumm aslında gun ıcınde yemek daha ıyıı sonra aksama kadr kasıp aksam yıorumm hepten beter:)) Bogazı bıraz tutsak bu ıs kendılıgnden cozuluck ınsallah:)) Bende en kotu 6 ay sut verebılmeyı umıt edıorum sutum akmıo ama bebısıme yetstrmeye calısıorumm bakalım zaman ne gosterır:)

Ben kacıorum kızlar bebısım uyur ıken bıraz kestıreyım mesaime cok az kaldı:)) Sonralıklan gorusmek uzere ALLAH a emnt olun ıyı geceler

hisar intercontinantal da, sgk geçmeyen bir hastane ücretsiz, medical park'ta ücretsiz, central hospital 20 tl, yeditepe de 20 dedi telefonda ah ah,değilmiş meğersem, uykum kaçtı resmen rüyamda gördüm şimdi, kalkıp süt sağayım dedim...

Herkese Günaydın

Bugün annemler beni almaya gelecekler, dün hazırlıklarımı yaptım, bu gün kalıp yarın Ankaraya gideceğiz.... ve temmuza kadar Ankarada kalacağım, Kardan dolayı hamileliğimde ve doğaumdan sonrada lohusalıktan dolayı Ankarada hiç dışarı çıkamamıştım, bu kalacağım bir ayda inşaAllah oğlumla birlikte Ankara'nın altını üstüne getirmeyi planlıyorum

neyse ben kaçar, annemgil yola çıkarlar birazdan , onlar gelene kadar yiyece bişiler yapayım

gunaydın kızlarrrr nasılsınız umarım herkez ıyıdır cok gıremeıyorum kpss calısıyorum ınsallh bu yıl olur umudum cok yok ama esım gırmemı cok ıstıyor bende bı sansımı deneyecegım :))

canım gez tabı ankaranın altını ustur getır bakalımm :)) bızde hazıran 8 ıstanbula 13 de antalyaya gecıcez tatılımızı yapıp gelıcez

günaydın herkese....
sağım yapan annelere bişey sormak istiyorum.tüm öğünlerinde mi sağım yapıyorsunuz?ben sadece sabahları sağım yapabiliyorum gün içerisinde sadece bebeğime yetecek kadar sütüm oluyor.birde sabah sağımlarınızda ortalama ayrı ayrı kaç cc süt çıkıyor? benim sağ göğsüm neredeyse sol göğüsten gelen sütün yarısı sizlerde ikisindende aynı cc lerde mi süt oluyor? yoksa göğüs ucu çatlaklarım yüzünden sağ göğsüm daha çok acıyordu onun etkisiylemi azalma oldu acaba?

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) güzel anneler
bebeklerimize ve bizlere maşallah evli mutlu çocuklu şarkısını yolluyorum sabah sabah hepinize kıskananlar çatlasın, içlerinde kalsın inşallah
kuzum mızırdanarak uyuyor odasında ,eşimi öpücükle yolladım işine, ben de oturup keyif çatıyorum, daha ne olsun
sizleri özledim valla ya. rüyalarıma bile giriyorsunuz. hadi bakalım. gününüz hayrola

cnm ben sadece gece sağıyorum yani sağıyordum diyeyim. aşırı rahatsız ettiğinden. emziriyordum tek göğsümü. uyuyordu ufaklık. sonra onu yatrınca dolu olanı sağıyordum. bazen 60-bazen 90-100 cc çıkıyordu. ben elimle sağıyordum ama. o günkü ruh halime bağlı. gün içinde sağmıyordum zaten ancak yetişiyor. bu konuda sanırım gamze daha tecrübeli. ona danış istersen

bu arada arkadaşlar. kuzucuk bir anda biberon almayı reddetti. farklı farklı zamanlarda, çok açken ya da tokken, uykulu ya da uykusuz , içindeki anne sütü ya da mama, farklı biberon ya da her zaman içtiğinden, ılık ya da az daha sıcak soğuk... ne yaptıysam olmadı. her zaman güzel güzel emen çocuk, bi anda ama emmemeye başladı biberondan. eskiden istemediğinde ya da doydugunda dilinin ucuyla iterdi biberonu. şimdi ağzına aldıgı anda çıldırıyor. ne yapıcam ben?? fikri olan? niye böyle olduki. zaten kesinlikle emziğe de alıştıramamıştım. şimdi de bu.. desem ki emziğe zorladım, biberonu da emzik sandı, itiraz ediyor.. ıhh o da değil. emziğe alıştırmayı bırakalı çok oldu... ben olmasam ne olcak bu ufaklık:)

güzel bir hediyeymiş :) kullanabılecegın esyaların hediye gelmesi çok güzel. Bazen oyle apır sapır seyler gelıyor ki laf olsun dıye alındığı çok belli malesef

Canım ya Allah zihin açıklığı versin, inşallah gönlüne göre olur,
Kız ne güzel mesaj sabah sabah enerji dolu, Allah mıutluluğunuzu bozmasın, bu arada doğur gayrı, çizelgen 50 haftayı gösteriyor hala, bak biz doğurduk, şimdi dokuz doğuruyoruz akşama kadar sıpaların elinden.

Günaydınnnn güzel anneler nasılsınız dün ilk çalışma günümü atlattım bi şekilde eve gittim kuzumu kucağıma aldım kedi gibi yaklaşık 5 dk sürtündü resmen oyyy kuzum benim öyle yapınca annem ağladı vah yavrum nasıl özlemiş diye akşam hiç meme vermedim hep sağdım biberonla verdim alışsın diye yoksa gün içinde aç kalıyor yemiyor biberonu bide annem dün kontrole götürmüş tekrar sormuş doktora kaka fazla yapıyor diye anne sütünü dondurup vermeyin demiş buzlukta tutmayın günlük dolapta aşağıda tutun demiş o kadar stok yapmıştım işe çıkacam diye boş kaldıkça sağdım attım buzluğa şimdi onları çöpe mi atayım size böyle bişey diyen oldu muu

önemli olan 6 ay emmesi sonra emmek istemesede olur biraz daha uğraşıcaz kuzularla benimkide bazen sağ memeyi emmek istemiyo ama uykudan kalkınca yapışıyo çok şükür malum aç uyanıyoo

evet inş 6 ay emerlerde bizde rahatlarız.bencede en guzel uykulu hallerı o an ne verırsen yıyorlar:)) o yuzden huysuzluk yaptıgında ben sallıyorum mayışıyor ve alıyor:)

Kuzum zor ya olur mu öyle sadece anne memesi, ben mesela 2 hafta sonra çalışmaya başlayacam, gündüz mecburen emecek biberondan, bi kaç gün geçsin düzelir belki canım ya,

Kuzum hiç duymadım öyle bir şey, hatta geçen ilk defa oğlana bir poşet ısıttım verdim denemelik, içti cork cork, ama sen atma sütlerini en kötü ihtimalle ileride muhallebi, kaşık maması falan yaparsın, yazık, mucizedir anne sütü,

ben kadıkoyşifa ataşehirde yaptırıyorum kontrolleri hep paralı aşılar, gerci sgk gecmıyor ama; sema hastanesindede görümcem yaptırıyor sgk da gecıyor oda para ödemiş aşılara bı düzen yok yani

güleceksin belki ama yapamadım bir türlü çizelgeyi :)) valla maşallah 50 haftalık oldu bizim oğlanP

günaydın güzel annişler tatlı bebişler
keyfim yerinde sebebini anlatıyorum
normal doğumu çok kolay yapması, sütünün çok olması ve hepsi de ufak 4 çocuğu olduğu için
sürekli kıyaslandığım bi akrabam vardı haftasonu onlardaydık

gazını çıkarmama yardımcı olmak istedi aldı oğlumu kibar kibar pışpışlıyor
bizimki kendini parçalıyor çıkaramadı ve bana
dört çocuk büyüttüm hiçbiri böyle değildi Allah yardımcın olsun işin zor dedi

evet işim zor ama bir çocuktan bi ton şikayet ediyorsun bi de yengene bak
hepsi de ufak 4 çocugu var sen 1 tane de pes ettin vs diyenlere kapak oldugu için

canım bu konuyla ilgili okuduğum her yerde şu deniliyordu:sağdığınız miktar moralinizi bozmasın,miktara bakıp sütüm az demeyin,çünkü hiçbir makina bebeğin sütü çekmesine eş değer olamaz.bebek emerken anne daha farklı duygular içinde oluyor ve çoook daha fazla süt salgılanıyormuş.belki makinayla sağdığın miktarın 2 katı emermiş bebek.bir de düzenli sağmak çok önemliymiş.düzenli 15 gün sağım yaptıktan sonra biraz daha gerçeğe yakın miktarda süt çıkarmış makineyle.iki göğüs arasında fark bende de oluyor.moralini bozma bence.
allah mutluluğunu artırsın

ay canım yaaa,içim bir tuhaf oldu,allah yardımcısı olsun tüm çalışan annelerin.sakın sütleri atma canım.en kötü ihtimal ek gıdaya geçilince,muhallebi vs'ye katılıyor sütler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…