2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 9 haftalık oldum evet doktordan çok memnunum ama benim için sorun hastanede doğum için gidiğinde eğer doktorun yoksa nöbetçi doktor doğum yaptırıyormuş komşum doğum için gitmişti de o demişti.ama ben doktoruma gidersem sorucam birde doktor yeni olduğu için doğum konusunda nasıl sezaryen mi yoksa normal doğum mu yanlısı bilemiyorum benim için bu çok önemli bazı doktorlar hemen bi bahane ile sezaryene alıyor ben normal doğum yapmak çok istiyorum bu konuyu da nasıl öğrenirim diye düşünüyordum.canım sen eğer bir şeyler öğrenip de bana söylersen çok sevinirim aynı şekilde bende sana söylerim.

bende cenk beye gidiyorum. nasıl arkadaşın memnun kalmışmı?

evet çok memnun kalmış banada tavsiye etti ama özel hastane beni aşar ben zübeydeye gidiyorum bide erken doğum tehlikem oldu için özel hastanede küvez masraflı oluyo 1 gecesi 400 lr öncekinde bebeğim zübeydede 1 ay küvezde kaldı hiç ücret almadılar gerçi son 1 haftasını dorukta kaldı ama orasıda ücret almadı yeni kanun çıkmış heralde tam bilmiyorum:44::44::44::44::44:

65 kilo hamile kaldım ama şuan 67 kiloyum, göğüslerim şimdiden 1 beden büyüdü zaten çok büyüklerdi, birde midem şiş göbeğim çıktı o yüzden hamilelik belli olmaya başladı bende...

bende senin gibiyim kilom seninkine yakın üzülme sadece kalorili şeyler yemiyorum artık bebeğim sağlıklı olsun diye acıkınca yoğurt ve
süt içiyorum zaten ilk zamanlar gaz oluyor bende de göbüş var :))))

ben orayıda ii duydum (zübeydeyi) canım. inş hiç kuvezlik bi durum olmaz da doğumdan sonra bebişini alır çıkarsın mutlu mutlu

sanırım benimde öle yapmam lazım. aç karnına tartılınca 1.5 kilo lamış görünüyorum ama simit bölgesi bayağı genişledi, eşim sana öle gelio dio ama ben biliyorum canım. neyse napalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil demi canım

ben orayıda ii duydum (zübeydeyi) canım. inş hiç kuvezlik bi durum olmaz da doğumdan sonra bebişini alır çıkarsın mutlu mutlu

inşallah canım bide hastanenin özel dr gidiyorum önceki doğumuda orda yaptım ebeler iyiydi hele doğum yaptıran ebe çok şekerdi muhabbet bile ettik tabi ben bi yandan ağlıyodum 5 bçk aylık doğum yaptım için şimdikinde %25 veya %50 tehlikem var rabbim ne yazdıysa o olur

KizlAr nasilsiniz bugün kontrolum vardı gudedim perşembeye erteledik esımin ısı çıktı hayırlısı diyorum iki gün kaldı zaten

Anlamda 9 sene önce dorukta yaptı oğlunu çok memnundu Fadime hanım yaptırmıştı

KizlAr nasilsiniz bugün kontrolum vardı gudedim perşembeye erteledik esımin ısı çıktı hayırlısı diyorum iki gün kaldı zaten

Anlamda 9 sene önce dorukta yaptı oğlunu çok memnundu Fadime hanım yaptırmıştı

benim de halam gelmişti biraz önce yolcu ettim gitti..

cnm perşembeye az kalmış zaten ben de yarın 2li sonuçları alıcam daha doğrusu tel açıcam doktora o söyleyecek

sen de bursadaısın cn yoksa ablan mı bursada?yoksa doruk dediğin başka yerdeki mi?

ben de bayramda tatile denize gitmeyi düşünenlerdenim. dr.uma sormadım sormam da heralde... zaten çok değil 4 gün falan. 5 eylülde okul başlıyor. nasıl gideceğim bilemiyorum dışarda tansiyonum düşüyor çok fena oluyorum oruç tutuyorum bilmem ondan mı? dr.um tutabilirsin demişti bana.

bende sordum bana tutma dedi oruç, tansiyonun açlıktan düşüyodur muhtemelen canım kendine de bebişe de dikkat et. ben dr sorcam tatili cevabı yazarım burdan

ya maşallh oruç tutabiliyorsun.tatile gitme işini sor istersen bi arkadaşıma denize gitme demişti doktoru.

ya maşallh oruç tutabiliyorsun.tatile gitme işini sor istersen bi arkadaşıma denize gitme demişti doktoru.

canım arada tutmadığım günler oluyor. sahurda çok midem bulanırsa tutmuyorum iftarda da yemekten 2 saat sonra doğru lavaboya koştuğum çok oluyor. ama hem aile hekimim hem takip eden dr.um tutmanda bir sakınca yok tut dedi. evdeyim ramazanda yatarak tutuyorum işte...

Walla prova nasıl oruç tutuyosun ben hiç tutamadım tutamamda sanırım kusmaktan :/

valla ben önceki doğumumda 20 kilo aldım badem yağı kullandım çatlağımda yok kıllanmamda..diğer kremleri bence almayın hiç derim.yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…