- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.421
merhaba canım.mesajında bölge hastanesindeki yeliz akçelik hanıma gittiğini yazmışsın.ben de ilk defa ona gittim.aynen sizin dediğiniz gibi çok güler yüzlü idi.ve çokiyi davrandı.yalnız bu hastaneye yeni gelmiş.daha doğrusu yeni uzman olmuş.ben çok korkuyorum.gerçi hamileliğim daha çok yeni 6 hafta filan ama.çok kararsız kaldım.sizin hamileliğinizin kaçıncı haftası?buradan görüşüp düşüncelerimizi paylaşsak iyi olur diye düşünüyorum.ben çarşamba günü kontrole gideceğim.gidince halkla ilişkiler bölümüyle görüşüp fikir edinmeye çalışacağım.sana da yazarım istersen
kaç kilosunki canım ben senden daha ir olabilrim :)))
bende cenk beye gidiyorum. nasıl arkadaşın memnun kalmışmı?
65 kilo hamile kaldım ama şuan 67 kiloyum, göğüslerim şimdiden 1 beden büyüdü zaten çok büyüklerdi, birde midem şiş göbeğim çıktı o yüzden hamilelik belli olmaya başladı bende...
evet çok memnun kalmış banada tavsiye etti ama özel hastane beni aşar ben zübeydeye gidiyorum bide erken doğum tehlikem oldu için özel hastanede küvez masraflı oluyo 1 gecesi 400 lr öncekinde bebeğim zübeydede 1 ay küvezde kaldı hiç ücret almadılar gerçi son 1 haftasını dorukta kaldı ama orasıda ücret almadı yeni kanun çıkmış heralde tam bilmiyorum:44::44::44::44::44:
bende senin gibiyim kilom seninkine yakın üzülme sadece kalorili şeyler yemiyorum artık bebeğim sağlıklı olsun diye acıkınca yoğurt ve
süt içiyorum zaten ilk zamanlar gaz oluyor bende de göbüş var :))))
ben orayıda ii duydum (zübeydeyi) canım. inş hiç kuvezlik bi durum olmaz da doğumdan sonra bebişini alır çıkarsın mutlu mutlu
ay şu saat bi 5 olmadı allahım yaa ne geçmez mesaiymiş uffffffffffffffffffff uff
KizlAr nasilsiniz bugün kontrolum vardı gudedim perşembeye erteledik esımin ısı çıktı hayırlısı diyorum iki gün kaldı zaten
Anlamda 9 sene önce dorukta yaptı oğlunu çok memnundu Fadime hanım yaptırmıştı
ben de bayramda tatile denize gitmeyi düşünenlerdenim. dr.uma sormadım sormam da heralde... zaten çok değil 4 gün falan. 5 eylülde okul başlıyor. nasıl gideceğim bilemiyorum dışarda tansiyonum düşüyor çok fena oluyorum oruç tutuyorum bilmem ondan mı? dr.um tutabilirsin demişti bana.
ben de bayramda tatile denize gitmeyi düşünenlerdenim. dr.uma sormadım sormam da heralde... zaten çok değil 4 gün falan. 5 eylülde okul başlıyor. nasıl gideceğim bilemiyorum dışarda tansiyonum düşüyor çok fena oluyorum oruç tutuyorum bilmem ondan mı? dr.um tutabilirsin demişti bana.
bende sordum bana tutma dedi oruç, tansiyonun açlıktan düşüyodur muhtemelen canım kendine de bebişe de dikkat et. ben dr sorcam tatili cevabı yazarım burdan
ya maşallh oruç tutabiliyorsun.tatile gitme işini sor istersen bi arkadaşıma denize gitme demişti doktoru.
Ahh canım inşallahh bizde o güzel haberleri alırız..
hamileliğimin ilk haftaları stresli geçti düşük tehlikem vardı şimdi çok şükür akıntım kesildi..
umarım bulantılarımda sona erer...
benimde aslında vücudum çatlamaya müsait beyaz tenli oluncada ister istemez çatlıyosun...
ama yinede minimuma indirmek için kullansam daha iyi olacak diye düşünüyorum...
badem yağı kullanın diyorlar ama oda kıllanma yapıyormuşş onunla başetmek daha zor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?