2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selamlar...
ne güzel test sonuçları güzel çıkan arkadaşları kocaman kutluyorumm
Darısı bizim başımızaa inşallahhh...

benim bulantılarım git gide artıyor yediğim hiçbirşeyden zevk almıyorum,sürekli tokluk ve yanma hissi mafetti beni bugün tam 10+4 günlük olduk ne zaman geçicek bu bulantılar,halsizlik,yorgunluk ara arada başım ağrıyor..
akşam olsasa biran önce eve gitsem...

birde bişe sorucam sizlere bi arkadaş almanyada satılan bir çatlak kreminden bahsetmiştii onu bulamıyorum ismi neydi kaçıncı sayfadaydı..:/ bilen not alan varmı ?

mrb bende sonucumu dün aldım normal dedi dr çok mutlu oldum umarım sizin ve herkesin sonuçları güzle çıkar ,çok sıkıntılı bir dönem çünkü..
bulantılar 12 haftadan sonra azalıyor benim miğdemde hassasiyet vardı bulantı değil ama dediğiniz gibi sürekli tokluk hissi açmıyım tokmuyum anlamıyordum şimdi 13 haftadayım hiçbirşeyim yok zaten bu haftalara hamileliğin balayı deniyormuş umarım böyle devam eder..
ben çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum,çünkü iç karın büyükse çatlak olmazmış küçükse olurmuş yapıyla alakalı
diye düşünüyorum..ilk bebeğimde 2 defa çatladımşimdi çatlasada önemi yok:)))

Ahh canım inşallahh bizde o güzel haberleri alırız..
hamileliğimin ilk haftaları stresli geçti düşük tehlikem vardı şimdi çok şükür akıntım kesildi..
umarım bulantılarımda sona erer...

benimde aslında vücudum çatlamaya müsait beyaz tenli oluncada ister istemez çatlıyosun...
ama yinede minimuma indirmek için kullansam daha iyi olacak diye düşünüyorum...
badem yağı kullanın diyorlar ama oda kıllanma yapıyormuşş onunla başetmek daha zor :18:

selam güzel anneler;
bu gün gece zor yattım kalbim çarptı,uyadığımdada çarpıyordu iyi uyyamadım bu gün .doktora gidecektim hastaneyi ardım izne çıkmış pzt. gelcekmiş.bende başka hastane araştırma içerisindeyim.istanbul beşyüzevler şafak hastanesine giden var mı aranızda.

slm hanımlar,şöyle son yorumlara kaba taslak bakabildim yazılara ben de beyaz tenliyim ve ilk doğumumda çatlağım oluşmadı ben hiç krem kullanmadım faydası olduğunu düşünmediğimden kullanıpta çatlayan çok kişi vardı çünkü..eğer yaşınız geçgin 30 lu yaşlara yakınsanız çatlama riskiniz az en çok 18-20 li yaş ciarında çatlama oluyor sanırım ben bu yüzden hiç çatlamadım..bide ilk hamileleiğimn 5.ayı tam bi kabustu bulantı ve kusmadan tüm kıı yatakta geçirdim ikinci hamileliğimde şu an bulantım oluyo ama artık ben buna şükür diyorum..en azından işimi yapıp kızımla ilgilenebiliorum.kilo alan arkadaşlar varmış daha erken değilmi ben ilkinde 4 kilo vermiştim b aylarda şimdi de 2,5 kilo civarı ben 5, ayımı bitirdikten sonra alıorum kioyu dikkatli olun derim o yüzden..

güzeller güzeli hamişler ben hafta sonu tatile çıkıorum, güneş ve deniz ile ilgili dikkat etmem gereken şeyler neler sizce. kendi arabamızla gidicez ama yolculuktan yinede tedirginim

o zaman çatlasakta az çatlarım 30 yaşa ne kaldı :/
ben aksine kilo verdim hamile kaldığımda 61,50 kg şimdi 59 kg :/
bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almadan geçirmen daha iyi olur dedi sonraki her ay için max.2 kilo verdi :/

güzeller güzeli hamişler ben hafta sonu tatile çıkıorum, güneş ve deniz ile ilgili dikkat etmem gereken şeyler neler sizce. kendi arabamızla gidicez ama yolculuktan yinede tedirginim

Bende tatile gidicem doktora sordum güneşten sakın özellikle göbeğini riskli hareketler yapmadan dalmadan sakın hareketlerle yüzmeyi bide yolculuk esnasında 2 saatte bir mola verip yürüyüş yapmayı tavsiye etti o kadar cnm

denize girme konusunu biraz araştır derim. bizim bu sene öyle şansımız olmadı malesef. sadece bayramda köye gitmekle yetinicez. bizde kendi arabamızla gidicez ve 3 saatlik yol. zor olmaz gibi.hemde gece gidicez. kızımda uyur inşallah.

doktoruna bir sor bence canım, benim doktorum deniz ve havuz yasak dedi bana, belkibir ara iltihap olmuştu bende ondan da demiş olabilir ama yasakladı yani.

doktoruna bir sor bence canım, benim doktorum deniz ve havuz yasak dedi bana, belkibir ara iltihap olmuştu bende ondan da demiş olabilir ama yasakladı yani.

beyaz tenli olduğumdan mıdır bilmem bana 11 ile 4 arası güneş ve deniz yasak. araba ile gittiğimde 2 saatte bir mola verilecekmiş. başka bir şey demedi.

tamam canlar sorarım tabi dr a tavsiyelerini de paylaşırım burdan, teşekkür ederim bu kocaman cüsseyle nasıl denize girip güneşlencem oda başka bi sorun tabi :84: napalım artık

tamam canlar sorarım tabi dr a tavsiyelerini de paylaşırım burdan, teşekkür ederim bu kocaman cüsseyle nasıl denize girip güneşlencem oda başka bi sorun tabi :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…