2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende ilk prima kullandım pişik yaptı şimdide molfix kullanıyorum memnunum 3 numaralı paket alıyorumm

ya ne acısı kardeşim ne çok biliyolar yaa ne meraklılar ilaç bağımlısı yapmaya sübyanları..bz vermedik hiçde bişe olmadı verseydik boşuna küçücük bedene ilaç vermiş olcaktık ..acısı olan çocuk uyurmu..mışıl mışıl uyudu aşıdan sonra..arada bikaç san. ağladı kucağıma aldm hmn sustu..dinleme sn onları..vücudumuzu bebeklikten o kdr ilaca alıştırıyorzki vücut kendi savunma sistemini oluşturamıyo kendisi savaşamıyo mikroplarla bizde antibiyotiksiz ağrı kesicisiz iyileşemez oluyorz..bnm dayım 50 yaşında ve hiççç ilaç kullanmamış hayatında ve 1 kerede dayımın hasta olduğunu bilmem..insan dışı bi varlık gibi

o kaka çıkarma hepsinde oluyo arada cnm ya..sonuçta buda bez çelik don değilki arada gevşiyo çıkarıyo fln bn kullanmadıım bi tek evy baby var hepsini denedm hepsinde duruma göre azda olsa kaçabiliyo kenardan..

cok saolun içm rahatladı kafamdaki sorular bitti şükür allah razı olsun hepinizden

PRENSESİN UYKUSU ve YASEMİNNN1987 kuzularınız çok tatlı Allah bağışlasın...

Son düzenleme:

ay şu örneklere sinir oluyorm ztn bnmki duvara fışkırıyodu bnmki yola fışkırıyodu sanki belediyenin sulama kanalı herkesinki ilk emmede fışkırır..millet ne çok prof. olmuş ya herşeye yorumları var

neyse buna da şükü rcnm ya gece de kussalardı

vallahi gülerek okudum tabi tabi yoruluyordur zavallı

alyaprenses ben yaptıırdm 2.ay aşımızı ve yaptırmadan önce değil sonra verdim 1 çay kaşıgı calpol. nolur nolmaz ateşlenmesin ağrısı olması die eczacı da 2 saatte bi verin hocam ateşin çıkmasını beklemeyin dedi öylede yaptım çok şükür birşey olmadı ama koluna değdiğimde çoook ağlamıştı o gece yavrucum sonra gecti çok şükür yani o gün önemliymiş bizde sadece o gün ve gece verdk başka da vermedk

canım ben de molfix dışında hepsini kullandım evy baby huggies can bebe primaların bütün çeşitlerini ama hepsi ya yandan ya sırtından taşırıodu. yani sanırım bağlamakla ya da bezle alakalı deil

ya bernysita sen adamı öldürürsün ya ii güldüm valla :))

Anadolu Yakası Caddebostan buluşmasını ertelesek mi haftaya ?

Hava durumuna baktım bugünden farklı gözükmüyor, şöyle keyifle dışarıda oturmamız zor olabilir, aman rüzgar etsi derdine girdik mi yandık, ne dersiniz ?

ay yerim onun o ağzını yaaa tipsizlerrr.bide o dişsiz damaklarıyla gülüyolarya böle parçalayasım geliyo...nasıl bi sevme sitilim varsa..

gayet normal bir stil bernacım bende senden farklı değilim...

eşime ve çocuklarıma eşit davranıyormuşum... Anneliği ve sevgililiği eşit tutmakta ustaymışım... waww iyi geldi bu övgü... sağol kelebeğim teşekkürler...

tşrkler teyzeleri:) hepimizin bebişleri prenses ve prens:) bebek olurda çirkin olurmu hiç,
maymunların yavrusu bile ne güzel oluo

son söze bayıldım bende şunu biliyorum kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş...

gözünüz aydın canım... güle güle harcamak nasip olsun...

canım ne güzel almış maşallah az diilki kimmiş o bebek ufak diyenler benim kızım da 2900 doğdu şimdi 5800 falan 2 ay 3 haftalık yani ortalama ayda 1 kilo almış oluyo bu durumda ki sağlığı filan yerinde oldugu sürece hiç önemli diil elalemin ne dediği yoksa benimkine de diyolar ay bu cok ufak ay emmiyomu aman sütün yokmu benimki duvara fışkırıyodu falan benimki fışkırmıyo arkadaş karışmayın bi yaa...ay seni telkin edeceğime kendi içimi döktüm kusura bakma:))

vala canım aynı durumdayız.aynı şeyler banada söyleniyor.çok emmek istediğinde ayy bu çocuk doymuyor mama ver diyorlar.emmeyip uzun süre uyuduğunda bu çocuğun iştahı yok bitki çayı felan ver diolar.hayır sütüm duvara fışkıracak kadar olmasada var yani en azından yetiyor bebeğime.diyorum doymasa yada ne bilim iştahı olmasa 950 gramı nasıl aldı bu çocuk diyorum ses yok tabi.şuan kaç kilo bilmiyorum benim ki daha 50 günlük.tam 1 aylıkken gittiğimde 3850 di.zaten 2900 doğdu.haa birde öyle bi problem var tabi.doğduğunda da niye böyle zayıf bu hamileyken dengeli beslenmedin mi bilmem ne diyorlardı.ya arkadaşım hamileyken hayatımda yemediğim kadar çok yedim zaten.kahvaltımda yumurtayı peyniri eksik etmedim.haftada en az 2 gün balığımı eksik etmedim.günlük 1 kilodan fazla süt içtim.pekmez ye dediler nefret etmeme rağmen deli gibi pekmez yedim.sonuç bebeğim 2900 gram doğdu bende 17 kilo aldım:S doktoruma sordum senin yediklerinle alakası yok dedi bana hiçbirşey yemesen bile o kemiklerinden kalsiyumu alır yine kilo alır bebeğinin kilo alımına ve rahminin genişliğine bağlı bi durum bu dedi.ahhh ahhh böle durumlarda etrafta horozlar çoğalıyor işte.çok dertliyim çooookkkk..

içime kurt düşürdün:18: Allah korusun:18: sağ tarafa yatınca az duruyo sonra kafasını çeviriyo sırt üstü yatmış oluyo ağlama filan yok sola yatırınca öyle uyuyo uyanıncaya kadar

ya arkadaşlar birde bişey sorucam yaa benimn bebeğim 50 günlük oldu.10 günlükken göbeği düştü.ama hala tam iyleşmedi.doktora sordum pansuman yap dedi.ama hala arada sarı sıvı gelio göbeğinden.sonrada kuruyup kalıo kabuk bağlıyo.pansuman yapıyorum temizliyorum sonra yine aynı şey oluyor.bugün yine sordum başkabirine olur korkma dedi.ya hiçbiri adam akıllı bişi söylemiyor.çok kafama takıldı..

bizim de göbek düştükten bikaçgün sonra kanama olmuştu doktora götürdüm iğne yapılmıştı yine olursa gel demişti doktor ama düzeldi sonra. seninkinde kanama yok sanırım bide düşeli çok olmuş başka bi doktora daha götür bence..

arkadaşlar şimdi geçmişi okumaya başlıycam bir 10 sayfa var gibi önümde amma muhabbetli günmüş bugün
bu ara ben size sorumu sorayım, annelütfen.com da sebamet ürünlerinin 2. sinde %50 indirim kampanyası başlamış 1 hazirana kadar, bend oğluşuma sebamedin losyonunu almaya karar verdim, 2.ürün olarak sizce 45 faktör bebek güneş kreminimi alayım, yoksa 30 faktör güneş losyonunu mu alayım, arada ki farkı anlamadım kararsız kaldım, bi akıl verin bana

kızlar benm bebeğim küçücüktü gözünden yaş gelirdi şimdilerde de ağladığında gözlernden şapır şapır yaş akar
yürek dayanmaz

o kaka çıkarma hepsinde oluyo arada cnm ya..sonuçta buda bez çelik don değilki arada gevşiyo çıkarıyo fln bn kullanmadıım bi tek evy baby var hepsini denedm hepsinde duruma göre azda olsa kaçabiliyo kenardan..

çok yaşa emi, o çelik don yorumuna yarım saat güldüm, molfix kullanıyorum memnunum..

yok canım dr. kilo alımı normalse reflü diyemeyiz dedi, ben belirtilerinden yola çıkarak kendim koydum teşhisi, araştırmalrım burdan okuduklarım sonucunda da bi tedavi geliştirdim. diyeti de tecrübelerimden kendimi ve kızımı gözlemliyerek oluşturdum..

ah canım, niye gülelim bizim de başımızda. zıplıyorum, şarkı söylüyorum, dönüyorum, artık prensesin keyfi hangisini istiyorsa..

canım benim büyük oğlumda da aynı problem vardı
ha geçti ha geçecek derken günler de geçti ama iyileşmedi
en son doktora götürdüm neden bu kadar bekledin getirmek için
göbeğinin yakılması lazım demişti ve yakmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…