- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.801
Bunun üstüne bende anlatmasam olmaz ama
Babamın anaannesi öldüğünde annem beni yengeme bırakmış oraya götümemek için 1 hafta yas olmuş döndüğünde ben ne kucağına gitmişim ne sarılmışım anneme 3 yaşım varmış git sen benim annem değilsin diyormuşum annem anlatır hala da ağlar ben hatırlamıyorum o ayrı konu ama anı işte
Noluyuuu kuzumm ya depreşti bütün anıların :))
hehehehe kopardın beni:d
bnm de annem küçük kardeşimi alıp ankaraya gtmişdi,
ablam ben ve babam evde kalmştık, ben 4 yaşındaydım,
annem geldigi güne kadar ağlamştm,
yaprak desenli perdelerimiz vardı, onların arasına dolanıp hüngür hüngür ağlardm,
babam ağlama kızım cık ordan derdi bende kanepenin arkasına sıgınıp orda ağlardm,
ablam yazık oda daha 6 yaşndaydı ama beni teselli ederdi, gel ablacım ben varım
sen ne istersen yaparım al çikolatam senin olsun derdi((
ühühhühü offf ne acıklı bi gün oldu bugün böyleeeeee((((((((((
Allah kolaylık versin :))
sanada geçmiş olsun canım gözle burun arasına yukarı aşağı masaj yapılması gerekiyomuş göz pınarları tıkalı yukardan aşağı aktığı için o şekil masaj yapılacakmış çocuk biraz ağlasın sadece sol gözünden yaş geliyo çok sulumuş çocuğun gözü benim bir arkadaşımın oğlu 2 yaşında onunda ölemiş hep geçer demişler ihmal etmiş şimdi uğraşıp duruyo çocuğun gözüne bişey sokup temizliyomuş dr tamponla galiba ve prefesörün kliniğine gidiyo her ay 350 tl veriyo para önemli değil yeterki iyi olsunlarrrr
Amin cnm hepimize
Çok büyük uyku sorunumux var denemedigim yöntem kalmadı daha napsam bilmiyrm yaa
Bunun üstüne bende anlatmasam olmaz ama
Babamın anaannesi öldüğünde annem beni yengeme bırakmış oraya götümemek için 1 hafta yas olmuş döndüğünde ben ne kucağına gitmişim ne sarılmışım anneme 3 yaşım varmış git sen benim annem değilsin diyormuşum annem anlatır hala da ağlar ben hatırlamıyorum o ayrı konu ama anı işte
kızlar ya çok alakasız olcak ama ümraniye çevresinde bildiğiniz bi temizlikçi var mı? hatta öyle bi haldeyim ki o kızımı sallasın bütün evin işini ben yaparım
ciddimisin? bu kdr büyük bi prob.olabilceini düşünmemiştm..ayyy masajla geçermiki içime kurt düştü..
bana da aynısı çıktı, kopyalayıp eşime yolladım bakalım doğrumuymuş..kelebek gaz için zinco bana iyi geldi, bi kaç gündür gece ağlamaları bitti şükür..inş. sen de biran önce kurtulursun gazdan..bir de hala kusuyor mu kuzun?
kızlar ya çok alakasız olcak ama ümraniye çevresinde bildiğiniz bi temizlikçi var mı? hatta öyle bi haldeyim ki o kızımı sallasın bütün evin işini ben yaparım
berynsitaya da aynısı çıkmış herkese aynısı çıkıyo sanırım
canım bana zinco hiç fayda vermedi dr sennki çok gazlı zinco metsil ifade bile etmez ona dedi ve biogaia verdi şükür eskisi gibi ağlamıyo artık ama kendi de çıkaramıyo yine evi turluyoruz ağlamasın da evi turlamaya razıyım bu sayede de kucagıma ve kokuma alıştı gören kızıyo sanki başka çarem vardı
kusması da bazen hiç bazen az bazen çok kusuyo
yediklerimden dolayı sanırım
alerjisi var bi şeye ama bulamadım dr süt ürünleri dedi ama ona değil
bugün çok kustu mesela acaba dünkü yediklerimden midir yoksa bugünkü yediklerimden midir:44:
öyle işte canım
neclacım nasılsın bi daha görüşemedik senin oğlan nasıl uyumuyomu benim kız geceleri uyuyo derken dün gece 4 kadar uytamadım artık ben sızdım o beşiğinde hala kıkır kıkır gülüyoduu yani o beni uyuttu
salıncak al ozaman kızına canım :)
ben dikkat ettim özellikle pazar günleri çok kusuyordu burnundan geliyordu, pazar kahvaltısı bol yumurta peynir falan, ondan diye düşündüm yemiyorum artık azaldı sanki..aman gaz için ayrı diyet, kusma için ayrı ne yiyceğimi şaşırmış durumdayım..
o kucağa alıştırma, sallama diyenlere de sinir oluyorum, sanki ben keyfimden yerinde uyuyan çocuğu sallıyorum..işin garibi artık gazı azaldı ama huyları hatıra kaldı, şuandan itibaren sallamadan uyutmaya alıştırabilirmiyim ki..:26:
bi de gündüz her emzirmeden sonra mutlaka kusan kızım gece kusmuyor, uykusunda emiyor ve uyumaya devam ediyor, neden acaba?
evde sallanan bi beşiği var zaten salıncak gibi ama gündüz uykusu çok az ve hafif, çıt çıksa uyanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?