2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyikide hatrlamıon cnm ben cok net hatrlıom hala aklıma geldikçe iç çekerek ağlayasım gelio

Noluyuuu kuzumm ya depreşti bütün anıların :))

:)))) neyse arada nostalji yapmak güzel..zaman tüneline soktum sizi

kızlar ya çok alakasız olcak ama ümraniye çevresinde bildiğiniz bi temizlikçi var mı? hatta öyle bi haldeyim ki o kızımı sallasın bütün evin işini ben yaparım

ciddimisin? bu kdr büyük bi prob.olabilceini düşünmemiştm..ayyy masajla geçermiki içime kurt düştü..

Amin cnm hepimize
Çok büyük uyku sorunumux var denemedigim yöntem kalmadı daha napsam bilmiyrm yaa

neclacım nasılsın bi daha görüşemedik senin oğlan nasıl uyumuyomu benim kız geceleri uyuyo derken dün gece 4 kadar uytamadım artık ben sızdım o beşiğinde hala kıkır kıkır gülüyoduu yani o beni uyuttu

ayyy kıyamam annenee çok kötü bişey anne için

kızlar ya çok alakasız olcak ama ümraniye çevresinde bildiğiniz bi temizlikçi var mı? hatta öyle bi haldeyim ki o kızımı sallasın bütün evin işini ben yaparım

geçen dedesini çaardım valla adam bostancıdan k.çekmeceye torununu pışpışlamaya geldi bn temizlik yapiim diye

ciddimisin? bu kdr büyük bi prob.olabilceini düşünmemiştm..ayyy masajla geçermiki içime kurt düştü..

evet canım düzenli masaj yaparsan geçiyomuşş 6 aylık olunca kontrole gitçekmişiz bence sende çocuk göz dr götürrr canım 1 yaşına kadar tedavi edilmese çok uğraşırızz yaniii

ya kızlar yarın aşımız var ve ben hala karasızım,
şmdi biçogunuz aşıya giderken cocuklarınıza calpol yada fitil verdiniz,
bzm ebemiz hçbişey vermeden getir dedi
aşının etkisi kalmıo calpol yada fitil verirsen dedi,
şmdi napsam bilmiorum arkadaşlarımda ver diolar ağrı cekmesin kuzun diolar,
napsam versemmi vermesemmi,
bide bzm ev cok serin ne gydirmeliyim aşıdan snra bebeğime:26:

berynsitaya da aynısı çıkmış herkese aynısı çıkıyo sanırım
canım bana zinco hiç fayda vermedi dr sennki çok gazlı zinco metsil ifade bile etmez ona dedi ve biogaia verdi şükür eskisi gibi ağlamıyo artık ama kendi de çıkaramıyo yine evi turluyoruz ağlamasın da evi turlamaya razıyım bu sayede de kucagıma ve kokuma alıştı gören kızıyo sanki başka çarem vardı
kusması da bazen hiç bazen az bazen çok kusuyo
yediklerimden dolayı sanırım
alerjisi var bi şeye ama bulamadım dr süt ürünleri dedi ama ona değil
bugün çok kustu mesela acaba dünkü yediklerimden midir yoksa bugünkü yediklerimden midir:44:
öyle işte canım

alyaprenses'e

canım yarın bizim de aşı var, aynı tedirginliği ben de hissediyorm, işin garibi bizim ebe verip gel dedi ama ben vermiycem. takip edicem inş. ateş falan olmazsa boşuna ilaç içmemiş olur kuzum. zaten aşı bağışıklık geliştirsin diye, vücut bi savaş vericek o mikroba, ben şimdi ilaç verirsem ne manası kalır diye düşünüyorum tabi bu benim kendi cahil kafamla kurduğum mantık, sen daha iyisini bilirsin yavrun için..

Son düzenleme:
benm paşa hep sol tarafa yatıyo orda rahat edyo sanırım öbür türlü durmuyo sol kulağının şekli bi değişik olmuş içe kıvrılmış

ben dikkat ettim özellikle pazar günleri çok kusuyordu burnundan geliyordu, pazar kahvaltısı bol yumurta peynir falan, ondan diye düşündüm yemiyorum artık azaldı sanki..aman gaz için ayrı diyet, kusma için ayrı ne yiyceğimi şaşırmış durumdayım..

o kucağa alıştırma, sallama diyenlere de sinir oluyorum, sanki ben keyfimden yerinde uyuyan çocuğu sallıyorum..işin garibi artık gazı azaldı ama huyları hatıra kaldı, şuandan itibaren sallamadan uyutmaya alıştırabilirmiyim ki..:26:

bi de gündüz her emzirmeden sonra mutlaka kusan kızım gece kusmuyor, uykusunda emiyor ve uyumaya devam ediyor, neden acaba?

Iyiyim cnm sen nasılsın
Valla nolcak böyle uykusuz bilmiyom tek basinada çok zor oluyo hiç durmuyo hep kucak istiyo hicbisey yapqmiom suan bile anakucaginda ağlamaya calisio

aynen benim kızımda öyle canım hem sallanmaya alıştı hem dediğin gibi gündüz kusuyo ama gece kusmuyo buna ben de çok şaşırıyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…