2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamkızlar. nasılsınız? dizim başladı izlemeden size yazayım dedim. bugün oğlumla dısarı çıktık daha yeni idoyrmuştum ama bastı sokakta kıyameti açlıktan parmagımı verdim emdi çektim avaz avaz sokakda herkes bana bakıyordu. koştur koştur eve geldik. böyle enterasan bir gündü işte.. hıı bir de evi kaldırdım temizlicem diye sadece süpürdüm örtüleri değiştirdim şaftım kaydıı bacaklarım ağrıyor gören derki 2 ev temizledim dip köşe..

NiceGrL cnm darısı bize inşallah atlatırız.zaten tırsıyorum :)

kkelebekk benim oğlanda saat 1den 1.30dan önce uyumuyor. dün yapalım dedik saat 1.30du mamasıydı gazıydı uyudu derken adam uyudu :) acıcak diye bende korkuyorum. eşimde korkuyor . ya birşey olursa falan diyor :). insanlara aldırmadanda olmuyor. birine aldırmasam diğeri kafamı ....

bernysita benim duvarımda kelebekler ugur böcekleri falan var baya seviyor onları. sürekli gözü onlarda yada tablolarda :) ben uzak durmuyorum ki sadece eşimde bana uzak. karşılıklı yani. soruyorum artık beğenmiyormusun diye saçmalama diyor. ama ne dicek sanki

oslemcinar inşallah bizde dönebiliriz. normaldoğum yapmasaydım daha kolay olurdu benim için. şimdi olmayacak acıyacak vs diye korkuyorum işte. çocugumdan soğumam yavv o benim canımın iiçii

kalemm tam 1 sene değil 8 9 ay falan oldu. hamileleiğimde yapamadık doğumdan sınrada lohusalıktı ilaçtı vs derken bu zaman oldu işte. şimdide ben diyorum ne zaman yapcaz diye o da yaparız canın yanmasın vs vs diyor..psikolojime gelince b.k gibi olduu.

mrs_lord_byron benimkide nadirende olsa emiyor geçenlerde 2 saat emdi ama o kadar her zaman değil. keyfine göre. insanalrı anlamak birşeyler anlatmak ççok zor..

bende iyiym canımm kızımla ilgileniyorm işte ne zaman uyursa o zaman işimi yemeğimi yapıyorumm çok kucak istiyoo evin içinde dolaşmaya bayılıyo

Aynen cnm benimkide öyle yapışık gibi dolasioz sırtı yere deydimi yaygarayı basio derin uykusu hiç yok enfwzla 5dk ondada yemek yapmak deil yemek yemek bile imkansız
Inş düzene girer diye ümit ediorum artık napayim

cnm zamanla düzelir hepimiz yaşadık bu zorlukları ama geçiyo yada bünye alışıyo zamanla bana öyle geliyo

günlük rutini takip ediyoruz aslında artık aksi bir durum olursa illaki huzursuz oluyo......bu arada resmini bekliyoruz kaanın cnm

ayy yerlere yattım yaa dur sen kadın gelsin bi daha bize ben ona dicem belediye sulama kanalı gelmiş diye:))

ya başta ben inanılmaz takıyodum böle seyleri elalemi bırak annem bile doğumun ertesi günü bu cocuk ac doymuyo ondan ağlıyo diye dayadı mamayı emzirmeyle gelmesi gereken sütüm de gelemedi sonra annem her gelene sütü az yok bebek doymuyo yazık kıyamadım mama verdim falan diyodu genlerde vah tih aıt yakıyolardı psikoloji f,ilan kalmadı tabi bende ayy cok zor günlerdi yaa ama şimdi tecrübeliyim Allah nasip ederse 2.de kimseyi istemiyorum yanımda kocam bana fazla fazla yetti Allah razı olsun ondan...sen de takma artık kimseyi bizim bebeklerimiz minyon demekki ve ben gayet de memnunum bu durumdan sağlığı yerinde ya benim yavrumun o yeter napalım yani tanker mi doğuracaktık anam boşver ya sen mükemmel bi annesin bebeğin için neler yapmışsın bak emin ol bunlar ona kilo olmak için diil sağlık vermek için yapılmış seyler için coook ferah olsun tamammı kuzum

içime kurt düşürdün:18: Allah korusun:18: sağ tarafa yatınca az duruyo sonra kafasını çeviriyo sırt üstü yatmış oluyo ağlama filan yok sola yatırınca öyle uyuyo uyanıncaya kadar
canııım ağlama falan yoksa alışkanlıktan öyle yatıyodur sen mümkün oldugunca sağ tarafa da alıştır o tarafa dikkatini cekecek seyler koy dönsün kafa şekli için kulak yapısı için de ii olur bi dene bakalım çine kurt düşsün diye yada huzursuz ol diye sölemedim kuzum valla yanlış anlama nolur...

oslemcinar inşallah bizde dönebiliriz. normaldoğum yapmasaydım daha kolay olurdu benim için. şimdi olmayacak acıyacak vs diye korkuyorum işte. çocugumdan soğumam yavv o benim canımın iiçii

ay beni anlattın resmen 40ımız cıkınca eşim dolanmaya başladı kedi gibi ama benim ödüm kopuyo acıcak diye ben de normal doğum yaptım içimden diyorum nolur biraz daha beklesek diye ama teklif bile edemiyorumki...ilk denemede cok canım yandı ama taamen ben kendimi cok sıktıgım için oldu öylece kaldı 1 ay flan daha bekledik ama baktım benimki de senin eşin gibi ses seda cıkarmıyo ben bekledikce o da bekliyo bi istek belirtisi göstermiyo anaaam dedim herif elden gitcek ha gayret özlem dedim eşim de benimle konusunca cok rahatladım ve cok rahat oldu boşa korkmuşum gercekten tamamen psikolojik...biliyorum şimdi psikolojinin bozuk oldugunu sölüyosun ama inan kendini ii hissettircek olan yine sensin en azından eşinle eski günlerinize dönerseniz toparlanman daha kolay oluyo korkma kendini rahat bırak tamammı acımıcak kuzum:))

Inşallah cnm düzelir umuduyla yasiorum
Fotosunu yüklemeye çalıştım olmadı
cnm cepten baglaniom yiiuklemedi bi turlu

Inşallah cnm düzelir umuduyla yasiorum
Fotosunu yüklemeye çalıştım olmadı
cnm cepten baglaniom yiiuklemedi bi turlu

bir tek biz mi boyleyiz diyordum...aynen yaa bugün annemi çağırdım.saolsun o kızımla ilgilenirken ben de 3 cesit yemek yaptım..ohhh yarın rahatım..

benim bebegimde erken doğdu.nisan annesi olucakken mart annesi oldum.ve 2900 doğdu.simdi 4750 kilosu..doktor biraz minyon tipli olucak sanki diyor.normalden biraz az kilo ve boyu.ama doktor normal denilen ölçümlerin 3 yada 3buçuk kilo doğan bebekler için daha makul olduğunu soyledi.önemli olan kilo ve boyunun düzenli artması çok fazla olması degil dedi.ve artık ben de takmıyorum.bebegim düzenli olarak kilo alıyor ya,önemli olan bu çok şükür zamanla düzelicek

Selam kizlar, bugun internette bir yazi okudum sutu fazla olsnlar ve paylasmak isteyenler haydi yardima...iste filiz hn im yazisi

Sevgili Dostlar,

Acil anne sütü ihtiyacı diye bir e-mail atmıştım 2 gün önce. Geriye dönüş o kadar hızlı oldu ki yüreğimiz burkuldu. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…

Acil süt ihtiyacımız devam etmekte. Evet çağrıma cevap geldi ve 3-4 anne süt verdi, verecek. Ancak yeterli değil. Çünkü anneler kendi bebeklerini emzirdikten sonra artan sütü bize ayırabiliyorlar. Günlük 170cc süt ihtiyacı var bizim İrem bebeğin. Bu sütü düzenli toparlayamıyoruz. Daha detaylı bir e-mail hazırlayıp daha çok insana ulaşmayı istediğim için bu maili yazıyorum.

İrem bebek Gebze Medical Park Hatanesinde, şu an 570gr ağırlığında, bir sağlık problemi bulunmayan, her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan minicik! bir can. 410 gr’a kadar düştü ağırlığı, enfeksiyon geçirdi ama hepsinin üstesinden geldi ve cin cin bakıyor küvezde. Tek ihtiyacı anne sütü. Bağırsakları gelişmediği için mama verilemiyor. Tek alternatif anne sütü. Herhangi bir Medical Park Hastanesini arayarak “İrem Ak” bebek için bilgi alabilirsiniz.

Süt vermenin bir kriteri yok. Sadece Hepatit taşıyıcısı olmamalı anne ve bebeği 6 aylıktan büyük olmamalı. Sütün içeriği değiştiği için en fazla 6 ay önce doğum yapmış annenin sütünü istiyor doktorlar. Sağılan süt (miktarı hiç önemli değil 1 kaşık dahi olabilir) buzlukta muhafaza edildiği takdirde anne ile iletişime geçip anne için hangi zaman uygunsa gidip alıyoruz. Veya daha önce sağdığınız ancak kullanamadığınız derin dondurucuda duran sütünüz varsa onları da büyük bir zevkle gelip alabiliriz. Dediğim gibi miktarı ve kaç kez verdiğiniz hiç önemli değil. Biriktirip ayda 1 kez verebilirsiniz, haftada 1 verebilirsiniz…. Nasıl uygunsa… Her bir damlaya ihtiyacımız var çünkü. Damlaya damlaya göl olur İrem bebeğe yaşam umudu olur…

Lütfen duyarsız kalmayın… Mailimi iletin…. Etrafınızda varsa doğum yapmış birileri soruşturun…Birşeyler biliyorsanız konuyla ilgili benimle paylaşın…

Sağlıcakla kalın..

VİRÜSFiliz Çelik
0532 703 02 18

ya kızlar benim içime kurt düştü az önce bişer atıştırıyodum eşim ne o homini oldun dedi yoksa hamilemisin geçen ay bu zamanlar 1 hafta kanamam olmuştu adet oldum die düşündüm ama bu ay tık yok 1000 kere sordum eşime eminsin dimi diye eminimde olur olur diyo millete diyodum aile planlaması die bişe var korunma die bişe var başıma geliyomuş bide düşüncesi bile felaket.test flanmı alsam Allahım ya içimi rahatlatcak bişe söyleyin nolur:18:

Bende 2810gr dogum yaptim ayin 2ay 3haftalik bebisim 5700gr oldu dr cok iyi diyor. Zaten ilk uc ay 1kg almadi cok iyimis sonra 500gr a dusermis. Hic dert etmeyin 4kg dogan bevekleri yakaliyorlar hizlica

Kızlar hepinize merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı, şehir dışına gittik. Mahvolduk tek kelimeyle nasıl yorulmuşuz anlatamam. Çocuklu olmak zor zanaat :)) Kontrollerimiz iyi geçti de

doktor ROTA VİRÜSÜ aşısından bahsetti. Siz yaptıracak mısınız ya da yaptırdınız mı? Bir de 4. aydan itibaren ek gıdaya başlayalım dedi, mamayla beslendiği için, kafam karıştı. İişitme

testi yaptıramamıştık bazı sebeplerden dolayı. Onu yaptıralım dedik, uyurken yapılıyormuş, uyumadı ki benim fıstık :)) Adam kulağına sinyali gönderiyor, bizimki kıpır kıpır, bir de sesler

çıkarıyorki görmeyin, sinir etti odyometristi :)) napalım bebek bu, perşembe tekrar gidicez. Hem işitme testi hem kalça ultrasonu yapılacak.

bir tek biz mi boyleyiz diyordum...aynen yaa bugün annemi çağırdım.saolsun o kızımla ilgilenirken ben de 3 cesit yemek yaptım..ohhh yarın rahatım..

Tek başına imkansız oluyo zaten iş yapmak bizimkinin uykusuda kuş uykusu 5dk sadece ben eşim geldikten sonra hqzirliyorum yemeği daha önce yapmayı deniyorum amaherseferinde başarısız sonuç sırf mutfakta yanımda dursun diye anakucagida aldım ona ama nafile illa kucak istiyo sirtiyer gormicek galiba 1 sene rahat yok bize agirlastikcada kollarim agriyo artık tasirken

Cnm yanıltmak istemem ama doğum kanamandan sonra bikac adet olmuyomussun zaten arkadaşım üç ay sonra oldu bi arkadaşım birsene sonra adeti başladı ama sej genede arqstir duyduğumu söylüyorum cuunku

Bİr aah çeksem karsiki daglar yıkılır varya içimden kendimi sokağa atıp deliler gibi bağırmak yağmurda islanmak geliyo ne ilçem ben yaa Allahim yardım et bana

valla canım gecenin su saatlerinde azıcık sinir edeyim seni :)) nolur nolmaz Allah istedikten sonra baksana bugun okumadın mı spiral olduğu halde hamile kalanlar olmuş ne bebek alınıomuş ne spiral. eşin ne kadar emin olabilir ki o an cok farklı oluo bide test demişsin ahanda benim bi arkadaş hamile olduğundan cok emin gitti test yaptı 2 kez negatif cıktı yok dedi kesin hamileyim dedi hastanede yaptırdı değerler düşük cıktı en son ultrasona girdi orda keseyi gördü de rahatladı.
Ama şaka bi yana inşallah öyle bişey gelmez başına canım ya endişelenme düzensizlik olurmuş doğumdan sonra her ay belli tarihlerde olcak die bi kural yokmuş bak ben doğumdan 55 gün sonra oldum bildiğin bi kaç gün sürdü ama 2 gün önce yine oldum sandım sadece yarım gün sürdü belli olmaz yani ama yinede emin olmak için test yaptır istersen

meraba teyzoşlarrr bakınn benn büyüyommmm:)

canımmm bu minnoşun resimlerine bayılıyorum ben yaaa

ayyy çok sevdi bebeğim yaa hemen uyuyakaldı içinde ne güzel bi icat bu yaaa :)

ohh ohhh çok sevindim canımm memnun kalmana

Ben geldimmm yemek yedim sonra sağım yaptım sütü dolaba koydum akşam giderken götürürüm buda fıstığım süslenmişte gezmelere gidiyor ayyy yerim ben onu kara kızımmm benimmmm özledim ya

ooo kuzucum anneciğin fıstık gbi bakıyor kızına baksana,süslemiş gezdiriyor üstelikkk daha ne olsunnn. çok tatlı olmuş çokk u minik kuş

İşte birkaç foto da bizden:)

Bu da anneannesinin kuzuma yapmış olduğu tütüsü

tütünüzeee bayıldımmm,anneme diim bize de diksin çok ii dikiş diker kendisi çok şirinn olmuşş kuzum benim Allah nazarlardan saklasın

maşallahh canımmm çok tatlı tosununn

oğluşumun uğruna canımı vereceğim gülüşü
Eki Görüntüle 431315

Rabbim o gülüşü uzun bir ömür görmeni nasip etsin inşallah

MRS_LORD yüregime su serptin sagol valla:)) allah korusun hersey vakti zamaninda güzel..dedigin gibi adetler hemen düzenli olmayabiliyomus..doktora bi giderim olmadi usg de yumurtlama varmi bakar adet olup olmynmadigi anlasiliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…