- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.881
bende iyiym canımm kızımla ilgileniyorm işte ne zaman uyursa o zaman işimi yemeğimi yapıyorumm çok kucak istiyoo evin içinde dolaşmaya bayılıyo
bebeğim çok saol bnide düşündüğün için Allah razı olsun çok naziksin..ama dün eşime söyledim siparişi vermiş bile :)) bakalm hayırlısı geçer inş..elimize :))
Sorma walla cnm bizim minik kuzu sayesinde zombiye döndüm
Uyku yok varsın yoksun aglasin huzursuzluk yapsın
Nete girmek deil yemek yemeye fırsat zor buluyorum
Isim çok zor napicam bilmiyorum
Adenin maasallahi var saçlarına bayıldım
Enkisa zamanda benim yakışıklı kaan imin fotosunudae koycam ins
ay şu örneklere sinir oluyorm ztn bnmki duvara fışkırıyodu bnmki yola fışkırıyodu sanki belediyenin sulama kanalı herkesinki ilk emmede fışkırır..millet ne çok prof. olmuş ya herşeye yorumları var
vala canım aynı durumdayız.aynı şeyler banada söyleniyor.çok emmek istediğinde ayy bu çocuk doymuyor mama ver diyorlar.emmeyip uzun süre uyuduğunda bu çocuğun iştahı yok bitki çayı felan ver diolar.hayır sütüm duvara fışkıracak kadar olmasada var yani en azından yetiyor bebeğime.diyorum doymasa yada ne bilim iştahı olmasa 950 gramı nasıl aldı bu çocuk diyorum ses yok tabi.şuan kaç kilo bilmiyorum benim ki daha 50 günlük.tam 1 aylıkken gittiğimde 3850 di.zaten 2900 doğdu.haa birde öyle bi problem var tabi.doğduğunda da niye böyle zayıf bu hamileyken dengeli beslenmedin mi bilmem ne diyorlardı.ya arkadaşım hamileyken hayatımda yemediğim kadar çok yedim zaten.kahvaltımda yumurtayı peyniri eksik etmedim.haftada en az 2 gün balığımı eksik etmedim.günlük 1 kilodan fazla süt içtim.pekmez ye dediler nefret etmeme rağmen deli gibi pekmez yedim.sonuç bebeğim 2900 gram doğdu bende 17 kilo aldım:S doktoruma sordum senin yediklerinle alakası yok dedi bana hiçbirşey yemesen bile o kemiklerinden kalsiyumu alır yine kilo alır bebeğinin kilo alımına ve rahminin genişliğine bağlı bi durum bu dedi.ahhh ahhh böle durumlarda etrafta horozlar çoğalıyor işte.çok dertliyim çooookkkk..
canııım ağlama falan yoksa alışkanlıktan öyle yatıyodur sen mümkün oldugunca sağ tarafa da alıştır o tarafa dikkatini cekecek seyler koy dönsün kafa şekli için kulak yapısı için de ii olur bi dene bakalım çine kurt düşsün diye yada huzursuz ol diye sölemedim kuzum valla yanlış anlama nolur...içime kurt düşürdün:18: Allah korusun:18: sağ tarafa yatınca az duruyo sonra kafasını çeviriyo sırt üstü yatmış oluyo ağlama filan yok sola yatırınca öyle uyuyo uyanıncaya kadar
oslemcinar inşallah bizde dönebiliriz. normaldoğum yapmasaydım daha kolay olurdu benim için. şimdi olmayacak acıyacak vs diye korkuyorum işte. çocugumdan soğumam yavv o benim canımın iiçii
cnm zamanla düzelir hepimiz yaşadık bu zorlukları ama geçiyo yada bünye alışıyo zamanla bana öyle geliyo
günlük rutini takip ediyoruz aslında artık aksi bir durum olursa illaki huzursuz oluyo......bu arada resmini bekliyoruz kaanın cnm
cnm zamanla düzelir hepimiz yaşadık bu zorlukları ama geçiyo yada bünye alışıyo zamanla bana öyle geliyo
günlük rutini takip ediyoruz aslında artık aksi bir durum olursa illaki huzursuz oluyo......bu arada resmini bekliyoruz kaanın cnm
bir tek biz mi boyleyiz diyordum...aynen yaa bugün annemi çağırdım.saolsun o kızımla ilgilenirken ben de 3 cesit yemek yaptım..ohhh yarın rahatım..Aynen cnm benimkide öyle yapışık gibi dolasioz sırtı yere deydimi yaygarayı basio derin uykusu hiç yok enfwzla 5dk ondada yemek yapmak deil yemek yemek bile imkansız
Inş düzene girer diye ümit ediorum artık napayim
benim bebegimde erken doğdu.nisan annesi olucakken mart annesi oldum.ve 2900 doğdu.simdi 4750 kilosu..doktor biraz minyon tipli olucak sanki diyor.normalden biraz az kilo ve boyu.ama doktor normal denilen ölçümlerin 3 yada 3buçuk kilo doğan bebekler için daha makul olduğunu soyledi.önemli olan kilo ve boyunun düzenli artması çok fazla olması degil dedi.ve artık ben de takmıyorum.bebegim düzenli olarak kilo alıyor ya,önemli olan bu çok şükür zamanla düzelicekcanım ne güzel almış maşallah az diilki kimmiş o bebek ufak diyenler benim kızım da 2900 doğdu şimdi 5800 falan 2 ay 3 haftalık yani ortalama ayda 1 kilo almış oluyo bu durumda ki sağlığı filan yerinde oldugu sürece hiç önemli diil elalemin ne dediği yoksa benimkine de diyolar ay bu cok ufak ay emmiyomu aman sütün yokmu benimki duvara fışkırıyodu falan benimki fışkırmıyo arkadaş karışmayın bi yaa...ay seni telkin edeceğime kendi içimi döktüm kusura bakma:))
vala canım aynı durumdayız.aynı şeyler banada söyleniyor.çok emmek istediğinde ayy bu çocuk doymuyor mama ver diyorlar.emmeyip uzun süre uyuduğunda bu çocuğun iştahı yok bitki çayı felan ver diolar.hayır sütüm duvara fışkıracak kadar olmasada var yani en azından yetiyor bebeğime.diyorum doymasa yada ne bilim iştahı olmasa 950 gramı nasıl aldı bu çocuk diyorum ses yok tabi.şuan kaç kilo bilmiyorum benim ki daha 50 günlük.tam 1 aylıkken gittiğimde 3850 di.zaten 2900 doğdu.haa birde öyle bi problem var tabi.doğduğunda da niye böyle zayıf bu hamileyken dengeli beslenmedin mi bilmem ne diyorlardı.ya arkadaşım hamileyken hayatımda yemediğim kadar çok yedim zaten.kahvaltımda yumurtayı peyniri eksik etmedim.haftada en az 2 gün balığımı eksik etmedim.günlük 1 kilodan fazla süt içtim.pekmez ye dediler nefret etmeme rağmen deli gibi pekmez yedim.sonuç bebeğim 2900 gram doğdu bende 17 kilo aldım:S doktoruma sordum senin yediklerinle alakası yok dedi bana hiçbirşey yemesen bile o kemiklerinden kalsiyumu alır yine kilo alır bebeğinin kilo alımına ve rahminin genişliğine bağlı bi durum bu dedi.ahhh ahhh böle durumlarda etrafta horozlar çoğalıyor işte.çok dertliyim çooookkkk..
benim bebegimde erken doğdu.nisan annesi olucakken mart annesi oldum.ve 2900 doğdu.simdi 4750 kilosu..doktor biraz minyon tipli olucak sanki diyor.normalden biraz az kilo ve boyu.ama doktor normal denilen ölçümlerin 3 yada 3buçuk kilo doğan bebekler için daha makul olduğunu soyledi.önemli olan kilo ve boyunun düzenli artması çok fazla olması degil dedi.ve artık ben de takmıyorum.bebegim düzenli olarak kilo alıyor ya,önemli olan bu çok şükür zamanla düzelicek
bir tek biz mi boyleyiz diyordum...aynen yaa bugün annemi çağırdım.saolsun o kızımla ilgilenirken ben de 3 cesit yemek yaptım..ohhh yarın rahatım..
ya kızlar benim içime kurt düştü az önce bişer atıştırıyodum eşim ne o homini oldun dedi yoksa hamilemisingeçen ay bu zamanlar 1 hafta kanamam olmuştu adet oldum die düşündüm ama bu ay tık yok 1000 kere sordum eşime eminsin dimi diye eminimde olur olur diyo millete diyodum aile planlaması die bişe var korunma die bişe var başıma geliyomuş bide düşüncesi bile felaket.test flanmı alsam Allahım ya içimi rahatlatcak bişe söyleyin nolur:18:
ya kızlar benim içime kurt düştü az önce bişer atıştırıyodum eşim ne o homini oldun dedi yoksa hamilemisingeçen ay bu zamanlar 1 hafta kanamam olmuştu adet oldum die düşündüm ama bu ay tık yok 1000 kere sordum eşime eminsin dimi diye eminimde olur olur diyo millete diyodum aile planlaması die bişe var korunma die bişe var başıma geliyomuş bide düşüncesi bile felaket.test flanmı alsam Allahım ya içimi rahatlatcak bişe söyleyin nolur:18:
meraba teyzoşlarrr bakınn benn büyüyommmm:)
ayyy çok sevdi bebeğim yaa hemen uyuyakaldı içinde ne güzel bi icat bu yaaa :)
Ben geldimmm yemek yedim sonra sağım yaptım sütü dolaba koydum akşam giderken götürürüm buda fıstığım süslenmişte gezmelere gidiyor ayyy yerim ben onu kara kızımmm benimmmm özledim ya
İşte birkaç foto da bizden:)
Bu da anneannesinin kuzuma yapmış olduğu tütüsü
oğluşumun uğruna canımı vereceğim gülüşü
Eki Görüntüle 431315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?