- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.861
çok yaşa emi, o çelik don yorumuna yarım saat güldüm, molfix kullanıyorum memnunum..
..
berynsitaya da aynısı çıkmış herkese aynısı çıkıyo sanırım
canım bana zinco hiç fayda vermedi dr sennki çok gazlı zinco metsil ifade bile etmez ona dedi ve biogaia verdi şükür eskisi gibi ağlamıyo artık ama kendi de çıkaramıyo yine evi turluyoruz ağlamasın da evi turlamaya razıyım bu sayede de kucagıma ve kokuma alıştı gören kızıyo sanki başka çarem vardı
kusması da bazen hiç bazen az bazen çok kusuyo
yediklerimden dolayı sanırım
alerjisi var bi şeye ama bulamadım dr süt ürünleri dedi ama ona değil
bugün çok kustu mesela acaba dünkü yediklerimden midir yoksa bugünkü yediklerimden midir:44:
öyle işte canım
benim bebeğim çok şükür şimdiye kadar bir kez ağız dolusu kustu 1 aylık falan dı ben ilk defa balık yemiştim
ama baya bi çok yedim o gece emzirmeden sonra kusmuştu
çok kormuştum abisi gibi kusan bir çocuk olacak diye çok şükür bir daha olmadı
ertesi gün annemle paylaştım balık yediğimi bildiğinden
heee balık yedin ya ondan olmuş olabilir demişti
belkide gertçekten yediklerimizden oluyordur
kilo vermişim yine.bugün tartındım 50 kiloya düştüm 65 kiloyla doğum yaptım 50 ye düşmüşüm çok zayıf olduğum için hep yemek yiyorum ama yinede alamıyorum emzirdiğim için herşeyde yiyemiyorum ben ne yersem kilo yapar kilo almak istiyorum doğum yaptım hala kilo alamıyorum...
kızlar yaklaşık 15 gündür annemlere gitmek istiyordum eşimin işinin yoğunluğundan gidemiyorduk bi türlü
az önce tel açtı perşembe akşamı yola çıkıyoruz
kayseriye 11 saatlik yol inşallah bebişimle rahat rahat gideriz.
yarın bavul hazırlıcam,ordada kk ya girmeye pek fırsat bulamam gezmekten
hepinizi çok seviyor öpüyorumdua edin teyzeleri kazasız belasız gidip gelelim inşallah
kızlar ya çok alakasız olcak ama ümraniye çevresinde bildiğiniz bi temizlikçi var mı? hatta öyle bi haldeyim ki o kızımı sallasın bütün evin işini ben yaparım
çok doğru..şimdi aklıma bi anı geldi..annem işten gelmiş..bnde çizgi film izliyodum..tv başına oturdu ve o zmnın hitlerinden olan yalan rüzgarı dizisini açtı izlemeye başladı..bn başladım ağlamaya salya sümük ağlıyorm..kadın açmadı ya çizgi filmi..kendisi çocuk gelişimi mezunu bir anaokul öğretmeni olrk bunu yaptı yani nasıl bi müptelaysa artık yalan rüzgarına :)) sonra baktm ilgi çekemiyorm sustum napcam..sümüklerimide üstüme sildim hep :)) yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyum kahrediyor hayat bni acıların çocuguyum :)))
hehehehe kopardın beni:d
bnm de annem küçük kardeşimi alıp ankaraya gtmişdi,
ablam ben ve babam evde kalmştık, ben 4 yaşındaydım,
annem geldigi güne kadar ağlamştm,
yaprak desenli perdelerimiz vardı, onların arasına dolanıp hüngür hüngür ağlardm,
babam ağlama kızım cık ordan derdi bende kanepenin arkasına sıgınıp orda ağlardm,
ablam yazık oda daha 6 yaşndaydı ama beni teselli ederdi, gel ablacım ben varım
sen ne istersen yaparım al çikolatam senin olsun derdi((
ühühhühü offf ne acıklı bi gün oldu bugün böyleeeeee((((((((((
Evet canım yediklerimizle alakalı
ne güzel sen bulmuşsun sebebi ben neyin tetiklediğini anlayamadım bi türlü farklı bi şey yemiyom ama bilemedm
cnm bugn ikramlık tarif okumuştum geçmişte sen mi vermiştn tarifi
bzmkisi emzirme sütyeninin askısını takarken çıt die ses cıkıoya ona bile uyanıo:S bana çekmiş bu konuda ne yazıkki:S
gülerimDD huahauah gözümde canlandırıp bidaha gülerim hatta D
ay sen bunu diyince aklıma geldi, Alya daha 4-5 günlükdü
tabi ben ameliyatlı oldugum için emzirip eşimi çağırıp ona veriodum
bebeği oda yatagına koyuodu, eşime seslendm geldi aldı bebeği
dikildi tepemde bi bakdımki ayakta uyuyo ve elinde bebeğimiz:SSS
Allahmmm fıttırdım böyle ya düşürseydi bebeği
ulan ameliyatlı olan biz, memesi emzirmekden dağlanmış olan biz,
bi yandan alttan kan revan içinde kalan biz, gece uykusundan uyanıp
saatlerce bebeği emziren biz, bebek kucagında uyuya kalan eşim
bi de kayınvalideme anlattım bunu emre böyle yaptı gece dedim
demezmi ahhh yavrummm ee kızım cok yoruluo emre zavallım benm
şmdi sen söyle cnm gülermisinnn ağlarmısınnnDD
Anadolu Yakası Caddebostan buluşmasını ertelesek mi haftaya ?
Hava durumuna baktım bugünden farklı gözükmüyor, şöyle keyifle dışarıda oturmamız zor olabilir, aman rüzgar etsi derdine girdik mi yandık, ne dersiniz ?
ben gülerim valla hatta koparım tirajikomik halimize:))) bu dunyada hersey kadınlara, bende gecen oğluşumu uyuttum geldım salona mısafırler var ben hala pişşşş pişşş yapıyorum kendı kendıme:))) iyi misin falan dediler:))) artık ne kadar pış pışlamıssam uyuması için
canım nasılsın ya nerelerdesin bana bugün mesaj atmışsın geri dönemedim saçımı boyuyodum ama numaranı kaydettim arıyacağım hatta görüşelim lütfen cok ayrı kaldın bizlerden oğluşun nasıl bir resmi yokmu görelim yaaaaaaaaa:26: merak ediyorum kuzuyu sen adeni görmüşsündür zaten görmemişin oğlu olmuş misali her daim resmini ekliyorum teyzelerine ....
ya arkadaşlar birde bişey sorucam yaa benimn bebeğim 50 günlük oldu.10 günlükken göbeği düştü.ama hala tam iyleşmedi.doktora sordum pansuman yap dedi.ama hala arada sarı sıvı gelio göbeğinden.sonrada kuruyup kalıo kabuk bağlıyo.pansuman yapıyorum temizliyorum sonra yine aynı şey oluyor.bugün yine sordum başkabirine olur korkma dedi.ya hiçbiri adam akıllı bişi söylemiyor.çok kafama takıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?