2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kilo vermişim yine.bugün tartındım 50 kiloya düştüm 65 kiloyla doğum yaptım 50 ye düşmüşüm çok zayıf olduğum için hep yemek yiyorum ama yinede alamıyorum emzirdiğim için herşeyde yiyemiyorum ben ne yersem kilo yapar kilo almak istiyorum doğum yaptım hala kilo alamıyorum...

benim bebeğim çok şükür şimdiye kadar bir kez ağız dolusu kustu 1 aylık falan dı ben ilk defa balık yemiştim
ama baya bi çok yedim o gece emzirmeden sonra kusmuştu
çok kormuştum abisi gibi kusan bir çocuk olacak diye çok şükür bir daha olmadı
ertesi gün annemle paylaştım balık yediğimi bildiğinden
heee balık yedin ya ondan olmuş olabilir demişti
belkide gertçekten yediklerimizden oluyordur

mart annesi değilim ama ara ara okuyoru.sorunu görünce cevaplamak istedim benım kızımında göbeği düştükten sonra 1 hafta fılan akıntı geldı.ben onemsemedım fazla.ama kontrol için dr agittiğimizde kendisi farketti oradaki kurumuş parçalari bi güzel temızledi.sonrada devam ederse çocuk cerrahına götürün dedi.bazen olabılıyo dedi.çok korkulacak bişi deil bence ama dr görmesinde fayda var diye düşünüyorum

kızlar yaklaşık 15 gündür annemlere gitmek istiyordum eşimin işinin yoğunluğundan gidemiyorduk bi türlü
az önce tel açtı perşembe akşamı yola çıkıyoruz
kayseriye 11 saatlik yol inşallah bebişimle rahat rahat gideriz.
yarın bavul hazırlıcam,ordada kk ya girmeye pek fırsat bulamam gezmekten
hepinizi çok seviyor öpüyorum dua edin teyzeleri kazasız belasız gidip gelelim inşallah

Evet canım yediklerimizle alakalı
ne güzel sen bulmuşsun sebebi ben neyin tetiklediğini anlayamadım bi türlü farklı bi şey yemiyom ama bilemedm

cnm bugn ikramlık tarif okumuştum geçmişte sen mi vermiştn tarifi

keşke bnm sorunumda bu olsa..ya zayıf olmak ne güzel bişey niye sorun ediyosunki..sağlığında bi sıkıntı yoksa tabi

tabi yaa ne güzel gezmekten fırsat bulamam diyo bide bak bak :)) hadi bakalm hayırlı yolculuklar Allah yolunuzu açık etsin..ayetel okumayı unutmayın yola çıkarken :))

Herkesin bi kötü anısı var demek ki. o zman napıyoruz biz çocuklarımıza aynılarını yaşatmıyoruz

ben gülerim valla hatta koparım tirajikomik halimize:))) bu dunyada hersey kadınlara, bende gecen oğluşumu uyuttum geldım salona mısafırler var ben hala pişşşş pişşş yapıyorum kendı kendıme:))) iyi misin falan dediler:))) artık ne kadar pış pışlamıssam uyuması için

Bencede çok iyi olur.Bu hafta yağmurluymuş hatta ,dediğin gibi keyifle oturalım haftaya

hahahha cnm bnm seninkide alemmiş ya görüomusun bebeklerimiz bizi ne hallere sokuo

NiceGrL cnm darısı bize inşallah atlatırız.zaten tırsıyorum :)

kkelebekk benim oğlanda saat 1den 1.30dan önce uyumuyor. dün yapalım dedik saat 1.30du mamasıydı gazıydı uyudu derken adam uyudu :) acıcak diye bende korkuyorum. eşimde korkuyor . ya birşey olursa falan diyor :).

Sorma walla cnm bizim minik kuzu sayesinde zombiye döndüm
Uyku yok varsın yoksun aglasin huzursuzluk yapsın
Nete girmek deil yemek yemeye fırsat zor buluyorum
Isim çok zor napicam bilmiyorum
Adenin maasallahi var saçlarına bayıldım
Enkisa zamanda benim yakışıklı kaan imin fotosunudae koycam ins

canım bizde de vardı göbek düşmeden önce iltihaplanmış dedi krem verdi göbek düştü hala gecmemişti kötü kötü kokuo dedi kaç defa götürdük hem de özel hast. sonra devlete gittik çok ii dr var ya kendi elleriyle çıkardı kıyafetleri kızımla bi ilgilendi bizle şakalştı hatta eşime bana destek olması konusunda tavsiyelerde bulundu 20 dk kadar ilgilendi ve bunda iltihap yok yakılması gerek dedi yaktı yavrucuğumun göbeğine bişi soktu bildiğin yakıomuş hatta kıyafetlerindeki lekeler geçmedi sarı akıntı gecti sonra sislikte vardı göbeğinde fıtık dediler ama 2 yasına kadar gecer bbeklerde olablr dedi dr çook şükür şimdi ii şişlikte inmeye başladı inş. tamamen gecer
Allah bebeklerimize yavrucuklarımızın hepsine sağlık versin hayırlı yazılar yazsın inşallah Aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…