- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.901
ay beni anlattın resmen 40ımız cıkınca eşim dolanmaya başladı kedi gibi ama benim ödüm kopuyo acıcak diye ben de normal doğum yaptım içimden diyorum nolur biraz daha beklesek diye ama teklif bile edemiyorumki...ilk denemede cok canım yandı ama taamen ben kendimi cok sıktıgım için oldu öylece kaldı 1 ay flan daha bekledik ama baktım benimki de senin eşin gibi ses seda cıkarmıyo ben bekledikce o da bekliyo bi istek belirtisi göstermiyo anaaam dedim herif elden gitcek ha gayret özlem dedim eşim de benimle konusunca cok rahatladım ve cok rahat oldu boşa korkmuşum gercekten tamamen psikolojik...biliyorum şimdi psikolojinin bozuk oldugunu sölüyosun ama inan kendini ii hissettircek olan yine sensin en azından eşinle eski günlerinize dönerseniz toparlanman daha kolay oluyo korkma kendini rahat bırak tamammı acımıcak kuzum:))
dam üstünde un elerrr tombull tombulll memelerrrr:92:
yıllar önce birisi bana şmdiki memelerimi gösterip aha bunlar senin
memelerin olcak deseydi yüzümle gülmezdim
ayıptr söylemesi gecen gece kendimi milkanın mor ineği olarak gördüm rüyamda
eşime anlatıom ölümüne kapışırsınız onla dioDD
ay ölsem memelerimi birine bağışlasam almaz ha
günaydın kızlar, saat 11 de aşımız var, çok tırsıyorum dua edin de kolay geçsin, ateşi falan çıkmasın kızımın..
[/I][/B][/COLOR]
kkelebekk benim oğlanda saat 1den 1.30dan önce uyumuyor. dün yapalım dedik saat 1.30du mamasıydı gazıydı uyudu derken adam uyudu :) acıcak diye bende korkuyorum. eşimde korkuyor . ya birşey olursa falan diyor :). insanlara aldırmadanda olmuyor. birine aldırmasam diğeri kafamı ....
[/I][/COLOR]
günaydın kızlar.. millli oldukinanılmaz korktum gerildim ama korktugum gibi olmadı acımadı. ama çocuklu olunca baya zor ve gerilimli oluyormuş ha uyandı ha uyancak diye.
acmadı ki :) haklıymışsın.
Günaydın kızlarrrrr mınık kralım uyurken bende bır goz atayım dedım:) Gecmısı okuyamıorum umarım herkes cok ıyıdır. Benım mınık bocegımı hastamı ettım naptım anlamdm ama bogaıznda mı desm burnundamı desem genzındemı desem bılemdm bı hırıltı var nefes alırken sırtını dınledm emın oldum gogsunden gelmıo genzınde balgammı var nedır anlamadımBurnunu cektık babasyla bıraz daha rahatladı annem geldı dedı yok gogsunden hırlamıo benı dr gıtmekten gerı ettı kocamda oyle cıktı bısey olursa dr gotrcem mınık bocegımı hasta ettım dıye cok uzuluorum hü
Alın işte teyzeleri buda minik kralım:)))
Eki Görüntüle 432020
Alın işte teyzeleri buda minik kralım:)))
Eki Görüntüle 432020
kızlar hepinize gunaydın aşı olucak bebeklerımızın annelerı sakın endişelenmeyın her sey cok guzel olucak
bebişimin ilk seyahatinde çekilmiş resmi çokkk çirkin teyzeleri Eki Görüntüle 432023
kızlar bıde bu aldıgımız kılolar ve bakımsız hallerımız ne olucak kendınıze gelebıldınız mı naptınız
kızlar hepinize gunaydın aşı olucak bebeklerımızın annelerı sakın endişelenmeyın her sey cok guzel olucak
bebişimin ilk seyahatinde çekilmiş resmi çokkk çirkin teyzeleri Eki Görüntüle 432023
kızlar bıde bu aldıgımız kılolar ve bakımsız hallerımız ne olucak kendınıze gelebıldınız mı naptınız
Sımdı uyandı emzırıyorum o hırlaması yok anlamadımkı:))) Aradan efekt verıo ama hadı hayırlısıı:))Günaydın kuzum üzülme hemen ya inş. hasta falan olmamıştır minik oğluşun
tamam oğlunu kızıma istiyorum
çok tatlı maşallah
Günaydın kızlarrrrr mınık kralım uyurken bende bır goz atayım dedım:) Gecmısı okuyamıorum umarım herkes cok ıyıdır. Benım mınık bocegımı hastamı ettım naptım anlamdm ama bogaıznda mı desm burnundamı desem genzındemı desem bılemdm bı hırıltı var nefes alırken sırtını dınledm emın oldum gogsunden gelmıo genzınde balgammı var nedır anlamadımBurnunu cektık babasyla bıraz daha rahatladı annem geldı dedı yok gogsunden hırlamıo benı dr gıtmekten gerı ettı kocamda oyle cıktı bısey olursa dr gotrcem mınık bocegımı hasta ettım dıye cok uzuluorum hü
Oyy ben yerim onu çook şeker kuzum yaa maşallah.
Ben 18 kilo verdim ama daha 9 kilo duruyor kuzum anormal kilo aldığım için ben kurtuldum valla yukarıda da yazdım yatak odasında dolapları düzletip kapağını kapatıp aynaya bakınca noluyu Aysel bi silkelen bi kendine gel yaa dedim önce kuaför sonrada evde makyaj fln derken kurtuldum o piskolojiden çocuk doğurduk canım yaşlanmadık ki lohusalık fln geçti gitti artık bu bebişler bütün hayatımız boyunca bizimle olacaklar onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz ona bakarken kendimizi de ihmal etmeyelim ama dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?