2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dam üstünde un elerrr tombull tombulll memelerrrr:92:
yıllar önce birisi bana şmdiki memelerimi gösterip aha bunlar senin
memelerin olcak deseydi yüzümle gülmezdim
ayıptr söylemesi gecen gece kendimi milkanın mor ineği olarak gördüm rüyamda
eşime anlatıom ölümüne kapışırsınız onla dioDD
ay ölsem memelerimi birine bağışlasam almaz ha

Gunaydinnnnnn
Bizden erkenci yok galiba sqbah 6.30da kalktık halada uyumaya niyeti yok benim pasamin oynasip duruyoz :)

günaydın kızlar, saat 11 de aşımız var, çok tırsıyorum dua edin de kolay geçsin, ateşi falan çıkmasın kızımın..

Günaydınnn güzel anneler çalışan anne olarak 3.günüm ama 3 günde düzenimi kurdum kuzumu özlemek dışında çok şükür bi sorun yok kuzum uyuyunca akşam evin işini yapıyorum sabah da 6 da kalkıp kahlatı hazırlıyorum eşim gidince dağınıklıkları topluyorum kızımı hazırlıyorum ben hazırlanıyorum annem geliyor akşam yemeklerini sağolsun annem hazırlıyor eve gittiğimde yemek pişmiş oluyor kızımda biberonu tuttu herşey çok iyi şimdilik.Ben çok çirkinleştim memeler büyüdü çatlak var piskolojisinden de silkelenip kurtluldum evde 5 çocuk anası gibi dolaşmaktan vaz gezip azıcık bakım makyaj saçımı kestirip boyattıktan sonra herşey düzeldi eşim her ne kadar sen benim gözümde her zaman her halinle güzelsin desede ben bi bunalıma girmiştim sanki ama artık geççti gitti lohusalıktan olsa gerek :))

günaydın kızlar.. millli olduk inanılmaz korktum gerildim ama korktugum gibi olmadı acımadı. ama çocuklu olunca baya zor ve gerilimli oluyormuş ha uyandı ha uyancak diye.
bu arada sanırım bende rahim sarkması var dün sölicektim unuttum.anneme söledim böle böle ceviz gibi bir şey çıkıyor diye oda öyle dedi.korkumdan doktora göstermek için gidemiyorum. anam bi normal doğurdum doğurmaz olaydım hiç istemiyordum zaten normal doğum. ppuff ikincii sezeryan olcam ... rahim sarkmasınında tedavisi yokmuş menepozda rahim alınıyormuş.korktugum ne varsa hepsi buldu beni..

acmadı ki :) haklıymışsın.

koptum yaaa sabah sabah benimde öyle. facia birde süt çekilince salacak kendini iyicene göbeğime kadar iner sanırım

gitmeden 1 çay kaşıgı calpol ver çıkmaz ateşi. ben öyle yaptım
günaydın kızlar, saat 11 de aşımız var, çok tırsıyorum dua edin de kolay geçsin, ateşi falan çıkmasın kızımın..

Günaydın kızlarrrrr mınık kralım uyurken bende bır goz atayım dedım:) Gecmısı okuyamıorum umarım herkes cok ıyıdır. Benım mınık bocegımı hastamı ettım naptım anlamdm ama bogaıznda mı desm burnundamı desem genzındemı desem bılemdm bı hırıltı var nefes alırken sırtını dınledm emın oldum gogsunden gelmıo genzınde balgammı var nedır anlamadım Burnunu cektık babasyla bıraz daha rahatladı annem geldı dedı yok gogsunden hırlamıo benı dr gıtmekten gerı ettı kocamda oyle cıktı bısey olursa dr gotrcem mınık bocegımı hasta ettım dıye cok uzuluorum hü

mrk etme cnm hç korktuun gibi olmuyo gayet rahat ol..zaman ilerledikçe ve iyice iyileştikçe dahada güzel oluyo hatta :))

kızlar hepinize gunaydın aşı olucak bebeklerımızın annelerı sakın endişelenmeyın her sey cok guzel olucak

bebişimin ilk seyahatinde çekilmiş resmi çokkk çirkin teyzeleri

kızlar bıde bu aldıgımız kılolar ve bakımsız hallerımız ne olucak kendınıze gelebıldınız mı naptınız

günaydın kızlar.. millli olduk inanılmaz korktum gerildim ama korktugum gibi olmadı acımadı. ama çocuklu olunca baya zor ve gerilimli oluyormuş ha uyandı ha uyancak diye.

acmadı ki :) haklıymışsın.

hayırlı olsun cnm :)) bu arada dr.a mutlaka git belki rahim sarkması değildir hmn panik yapma..

Günaydın kuzum üzülme hemen ya inş. hasta falan olmamıştır minik oğluşun

Oyy ben yerim onu çook şeker kuzum yaa maşallah.

Ben 18 kilo verdim ama daha 9 kilo duruyor kuzum anormal kilo aldığım için ben kurtuldum valla yukarıda da yazdım yatak odasında dolapları düzletip kapağını kapatıp aynaya bakınca noluyu Aysel bi silkelen bi kendine gel yaa dedim önce kuaför sonrada evde makyaj fln derken kurtuldum o piskolojiden çocuk doğurduk canım yaşlanmadık ki lohusalık fln geçti gitti artık bu bebişler bütün hayatımız boyunca bizimle olacaklar onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz ona bakarken kendimizi de ihmal etmeyelim ama dimi :))

şuna bak şuna buda prenses maşallah ohh keyif yapıyo çok istedm bnde çimlerde uzanmak

Günaydın kuzum üzülme hemen ya inş. hasta falan olmamıştır minik oğluşun
Sımdı uyandı emzırıyorum o hırlaması yok anlamadımkı:))) Aradan efekt verıo ama hadı hayırlısıı:))
tamam oğlunu kızıma istiyorum

çok tatlı maşallah

Oglum zevkten 4 köşe oldu hep bız kız bakıoduk sımdı ona talp geldı ahaha:)))

sakın üzülme burnundan geliyordur, ben de ne kadar kafama taktım dr. a bile götürdüm, özellikle sabahları nefes alamıyordu yavrum. bol bol serum fizyolojik sık. kombiyi kapattık biraz daha rahatladı sanki peteklerde kurutuyor burnunu bebeklerin..

KESINLIKLE OYLE ben 68 kılo ıle hamıle kaldım 90 la dogurdum şuan 78 ım boyum 1,65 karnım harıta gıbı ve catlaklarım kırmızı gögüsleri sutyenlere sıgmıyor offff napıcam bılmıyorum alısverıse bıle gıtmek ıstemıyorum bu kılolarla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…