2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sımdı uyandı emzırıyorum o hırlaması yok anlamadımkı:))) Aradan efekt verıo ama hadı hayırlısıı:))

Oglum zevkten 4 köşe oldu hep bız kız bakıoduk sımdı ona talp geldı ahaha:)))

Kuzum aynısı bizde de oluyor özellikle geceleri hırlıyor ama emzirince geçiyor hemen hasta ettim diye düşünme :)

lagrima bundan sonrası daha kolay olur korkma bir de rahim sarkması olmayabilir, hamileleiğim de ben de öyle bi durum yaşamıştım, pinpon topu gibi bi baloncuk vardı, bazen gidip bazen geliyordu, dr. um enjektörle boşalttı içini, ne olduğunu tam açıklamadı ama varis gibi bişey, zorlanmaktan olmuş olabilir dedi. sen de git bi baktır, erteleme..

bu arada prens ve prensesleriniz çok tatlı kızlar..maşallah hepsine

cnm iremin annesiyle iletişime geçtik akşam arıcaklarmış bn buzluktaki sütlerimi vermeyi istiyorm inşallah şifa olur irem bebeğe..paylaşım için teşekkürler..Allah razı olsun

Öyle düşünmeyeceksin işte kuzum ben dolapta ne kadar bana dar küçük gelen elbisem varsa kaldırdım elimi atıp sonra üstüme girmeyince sinir oluyordum 4-5 tane şimdiki bedenime göre pantalon ve bluz fln aldım ne kilolular var 9 ayda alındı o kilolar hemen şıp diye gitmiyo hemen eski halimize dönmüyoruz kilolu olmak bakımsız olmak anlamına gelmiyor kuzum bende boy 1,6 kilo 69 göbek yok ama toto olduğu gibi duruyor ona takılmıyorum bişeye takınca ipin ucu kaçıyor:)

cnm iremin annesiyle iletişime geçtik akşam arıcaklarmış bn buzluktaki sütlerimi vermeyi istiyorm inşallah şifa olur irem bebeğe..paylaşım için teşekkürler..Allah razı olsun

Ben şimdi gördüm aradım kuzum hemen yengesiyle görüştüm bana uzaklarmış ama çok darda kalırsak tekrar arayıp gelip alacaklarmış sütleri inş. sağ salim kucağına alır annesi İrem bebeği

Bende serm fızyoljık sıklım dedım bu herzamnkı gıbı degıl ama sankı genznde balgam varmıs gıbı hırlasa cıkacak yavrum bılmedgı ıcn bı asa bı yukrı gıdp gelıyo:)) Insallah drluk olmayız

İrem bebeğe süt veren arkadaşlar Allah kabul etsin, keşke fazla sütüm olsa da ben de versem..yalnız eklemek istediğim bişey var, aileyle tanışın, çocukla iletişimi koparmayın çünkü artık sizin süt evladınız oluyor, islama göre çocuklarınız kardeş, çok uçuk ve uzak gelebilir ama birbirleriyle evlenemezler mesela,başka ayrıntılar da var tam hatırlayamadığım, islama göre süt annelik hukukunu bi okuyun isterseniz..

Son düzenleme:

evt cnm buraları hiç bilmiyolarmış akşam eşi gelince bu nodan ulaşırz demişler ama olsun alsalarda almasalarda en azından ihtiyaç halinde hbr verrler darda kalmazlar yavruyu düşündümde çok zor ya hiç dayanamıyorm artk bebeklere oda bi anne oda bi evlat kndimi hep onların yerine koyuyorm o yüzden böyle şeylere çok üzülüyorm anne olduktan sonra artk

evt cnm biliyorm bunu..olurmu olur ilerde tanışırlar evlenirler fln dünya küçük hiç belli olmaz ama dur bakalm daha almadılar alırlarsa tanışırz elbet..

Aynen kuzum ya okuduktan sonra çok değişik oldum benim kızımda küvezde kaldı 2300 gr çok zayıftı ne kadar çok üzlüyordum şimdi onun bebeği daha da küçük yüce rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. hemen büyür yavrum ya

ewet kızlar o hırlama benim ayşeciğimdede oluyor

bu arada bebişleri ne sıklıkla yıkıyosunuz

Kuzum evdeyken totosunu her açtığımda belden aşağısını yıkıyordum 2 günde birde banyo yaptırıyordum şimdi annemde altını değiştirdikçe yıkıyor banyoyu dün akşam yaptırdım bende yıkandıkça rahatlıyor hoşuna gidiyor elimde çok acil işim olmadığı sürece hep yıkadım kuzum hiç pişik kızarıklık fl olmadı

GÜNAYDIN HERKESE ve minik KUZULARA...

aman aman canım git test al olabilirmi ya tedbirini aldıysanız korkma canım ya ben halen hastalanmadım acaba ilk ne zaman hastalanacam 3 ay geçti normalmi olmamam...

canım rota aşısını yaptırdım 2 doz... ağızdan damla şeklinde veriliyor... 2 dozşuk fiyatı 140 tl...
ek gıda 4 ay için erken değilmi ya... 6 aydan önce diye bas bas bağırıyorlar... bence acele etme kuzu süt ile doyuyorsa...

günaydın kızlar, saat 11 de aşımız var, çok tırsıyorum dua edin de kolay geçsin, ateşi falan çıkmasın kızımın..

canım dualrımız kuzunla... inşallah kolay atlatırsınız...

MİNECİM bizdede öyle oluyor göğüsten gelmiyorsa korkma... bu böceklerin burnu hep tıkanıyor burun damlası kullanıyormusun...

Alın işte teyzeleri buda minik kralım:)))
Eki Görüntüle 432020

mine alemsin kral dedin dein sahiden çocuğu kral yapmışsın... yerim o paşayı...

canım bebeğin çok güzel maşallah... Allah bağışlasın... pembeler çok yakışmış...

Duygucum hıc boyle olmadıgı ıcın burun damlası kullanmadk lakın artık tam yerı ve tam zamanı:)) Alıp sıkıcm burnuna yerım o mınık burnunu ben delıklerıde mınıcık bıde tıkandıı napsn cocugum

sanırım evde ateş düşürücü ve burun damlası eksik olmaması lazım...

sanırım evde ateş düşürücü ve burun damlası eksik olmaması lazım...

Haklısın benım sadece ateş ölcerım var Annemde dedıkı bısey olrsa yarım fıtıl atarz dedım yokkı neee dr yazdı nıye almadın dıye bagırdı bana Sonra bana ne dedı bılıomusunzzzzzz mıne galıba ben senden daha cok sevıyorum bana oyle gelıoo dedım anne ne dıosun yaaa ananem benı sendn dahamı fazla sevıodu yanı dedım aynen boyle oldu yuzu ahahaha ayy sınrlerımı zıplattı tabıkıı oyle bısey olamaz kızım sen onun anasısın ama bende coook sevıyorum ıste dıyoo:))

annende benimki gibi sanırsın torunu değil çocuğu...

fitil zaten 1 marka var sanırım herkes onu kullanıyor paranox adı... fiyatıda çok komik ama 2.5 tl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…