- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.941
MRS_LORD yüregime su serptin sagol valla:)) allah korusun hersey vakti zamaninda güzel..dedigin gibi adetler hemen düzenli olmayabiliyomus..doktora bi giderim olmadi usg de yumurtlama varmi bakar adet olup olmynmadigi anlasiliyo..
hmm evet, ama aslen ailem manisalı da onun için sordum.
canım nasılsın?
Hayat hanım nasıl o nefes olayı bittmi canım... umarım daha iyidir...
afferim kuzum sana süslen püslen ayol neden kendini salacaksınki ben haftada 2 kez fönümü çektiririm kaşımı bıyığımı aldırırım ağdamı yaptırırm geçen ay alışveriş yapmıştım mesela bu ay kg verince bol geldiler hemen terziye daraltmaya götürdüm ojelerimi sürerim hatta eşime güzel görünmek için dantelli gecelikler ve iç çamaşırları aldım
afferim kuzum sana süslen püslen ayol neden kendini salacaksınki ben haftada 2 kez fönümü çektiririm kaşımı bıyığımı aldırırım ağdamı yaptırırm geçen ay alışveriş yapmıştım mesela bu ay kg verince bol geldiler hemen terziye daraltmaya götürdüm ojelerimi sürerim hatta eşime güzel görünmek için dantelli gecelikler ve iç çamaşırları aldım
Demek ananelrin hepsi böyle:))) bızede o fıtılı yazdı canım:)
annende benimki gibi sanırsın torunu değil çocuğu...
fitil zaten 1 marka var sanırım herkes onu kullanıyor paranox adı... fiyatıda çok komik ama 2.5 tl...
Benım drmda adetlern ılk 1 sene duzensz olblır dedı bende olmadm olacgm gunu beklemıyorum desm yerıdır:))saful cnm korkma malesef doğum sonrası adet düzensizliği oluyormuş banada bir arkadaşım söyledi çünkü bende senin gibi tutuşmuşdum
mesela ilk adet 8 inde olmuştu 2.si ayın 18 oldu eskiden 1 gün bile gecikmezdi ...
aynen ben de. doğumdan sonra kendime elimden geldiğince zaman ayırıyorum.
ama bi değişikliğe ihtiyacım var. saçlarımı boyatmak istiyorum. renge karar veremedim. eşim böyle ii değiştirme diyor ama sıkıldım, değişiklik iidir
Maaşallah kuzum çocukla nasıl yapion bunları taktiğini banada versene zombiye döndüm
T
benmkiler baya uzundu, dökülmeye başladığı için kestirdim birkaç gün önce. yine de uzun ama. rengini değiştirmeyi çok istiyorum, emzirirken boyatmak istemiyordum ama dayanamıycam sanırımDemek ananelrin hepsi böyle:))) bızede o fıtılı yazdı canım:)
Benım drmda adetlern ılk 1 sene duzensz olblır dedı bende olmadm olacgm gunu beklemıyorum desm yerıdır:))
Bende kestrmk ıstyrum ama onm yaz emzırıkn bunlırım dıye gerı duruyorum hem kısa hem toplu ne anldm o ıstenn:)) belkı uclrndn aldrıp one sekıl verıp bır kac ay daha ıdare edebılırm:)
Maaşallah kuzum çocukla nasıl yapion bunları taktiğini banada versene zombiye döndüm
T
aynen ben de. doğumdan sonra kendime elimden geldiğince zaman ayırıyorum.
ama bi değişikliğe ihtiyacım var. saçlarımı boyatmak istiyorum. renge karar veremedim. eşim böyle ii değiştirme diyor ama sıkıldım, değişiklik iidir
Nasıl veriyon kiloları kuzum ben bi gün denedim bol bol su içip abur cubur yemedim maşallah yinede geldi sütüm diyet olmasada artık yemekten kısıp bol su meyve fln yiyerekte emzire bilirim herhalde:44:
heheh neclacım ben adeni dışarıya cok alıştırdım iyide yapmışım insan sesini cok seviyor dışarıya çıkınca hiç huzursuz bir bebek değil belki emzirmediğim için birazda sakin çünkü maması her daim hazır ama sütümde olsaydı mutlaka sağıp biberona koyar yine kişisel bakımıma özen gösterirdim ben bakımsız olduğumda bütün dünyam başıma yıkılıyo niyese ve kendimi cok kötü hissediyorum onun için ezelden beri hep böyleyim he zayıfmıyım hayır değilim ama aşırı kg değilim sende bence biran önce toparlan kuzum çünkü cok güzel bir yüzün var ve sana sarı saç cok yakışıyo derhal röfleye marş marş...
boyat güzelim nerenk istiyorsun mesela şu anki saç rengin nasıl görseydim sana fikir verirdim.
Bu arada dün annemle kızımın gezmesine bende katıldım iş çıkışı kızım daha evden çıkmadan kaka yapıp şortunu batırdığı için annem değiştirmiş üstünü tam alışamadı annecim bez bağlamaya yoktu sizin zamanınızda bunlar diyo :))) buda minişimle ben yoğun bi iş günü sonrası yorgunluk yüzüme yansımış
Eki Görüntüle 432181
benmkiler baya uzundu, dökülmeye başladığı için kestirdim birkaç gün önce. yine de uzun ama. rengini değiştirmeyi çok istiyorum, emzirirken boyatmak istemiyordum ama dayanamıycam sanırım
Eki Görüntüle 432182 şuanki rengi böyle cnm
hmm evet, ama aslen ailem manisalı da onun için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?