2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YA OKURKEN SÜTÜMÜN OLMAMASINA Bİ KEZ DAHA ÜZÜLDÜM Allah yardımcısı olsun bol bol süt bulsunlar inşallah da kuzucuk annesine kavussun bernacım ve ayselcim Allah sizden de razı olsun ne kadar ii yüreklisiniz ki bebeğinize ayırdığınız sütü irem bebişe göndermek istemişsiniz hersey gönlünüze göre olsun ne diim...

aman yok kuzum o genizleri gece boyu kurudugundan oluyomuş doktor bize deniz suyu sprey verdi gün içine istediğin kada sık temizlensin acılsın burnu dedi şimdi hiç olmuyo şükür sana da tavsiye ederim
Alın işte teyzeleri buda minik kralım:)))
Eki Görüntüle 432020
yerimmm ben o kralı yerimmmm minik adam yaa...kız mine bu arada aynı kocanı doğurmuşsun haa:))

cıkar kzuum cıkar ertelesen de değişen bişi olmayacak ne zaman cıkarırsan cıkar e lleri tanımaya başlamanın heyecanıyla aynı seyleri yine yapcak üstelik kuvvatlendiği için kendisine daha cok zarar vericek bence zaman kaybetme...

sağmanın hiç faydası olmuomu canım bide hiç emmiomu sağ göğsünü

canım 2. plana sakın atma, bak benim uçları görsen hayret edersin,sanki korkudan içeri kaçmışlar gerçekten bak ilk basta hep silikon uç kullandım,ona rağmen olmayan uçlardan et parçaları kopuyordu,yara desen zaten cok uzun sürdü geçmeleri. ama ona rağmen doktorum bana emzir dedi,bebek alısıyormuş,zaten bebek memenin uç kısmından emmemeliymiş,kahverenginin hepsini agzına alırsa uç olmaması etkilemezmiş emmesini demişti.gerçekten öyleymiş. şimdi maşallah havada karada kapıyor,hala ucu yok emmeden sonra biraz cıkıyor sonra içeri kaçıyor. sinirlensin sen denemekten vazgeçme,sürekli sağ,sütün bitmesin tek gögüsten senin içinde çok zor olur. pompa bebekle aynı miktarı çekemez ama çekiş gücü iyi,iş görüyorlar sonuçta.

süpersin..çok seviyorm böyle kadınları ya

‎570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz. İletişim: Filiz Çelik
532 703 02 18

Mayaaaa

Aynı sorun bendede vardı doğumdan itibaren bir ay hiç sol göğsümü almadı hem süt yoktu hemde ucu
Biay boyunca hergün iki saatte bir pompa yaptım şimdi diğer gogsumden bile daha çok süt gelio ucu küçük olmasına rağmen alio artık tabi kırk gün sonra aldı ve suan ikisindende çok rahat emio allaha şükür iyi bi pompa alırsan bende gogsun dolmaya başlar sagiodikca

canım benimde öyleydi çok yara oldu resmen kan emiodu ilk günlerde ama dediğin gibi zorla veriodum ağlayarak emziriodum acısından ama son 1aydır memeyi almak istemio uçla veriorumarada sol göğsümü uçsuz alıo ucu biraz var. sağı hiç tutamıoki bide cıvıdığı için sanırım ucu gitti iyce.pompa alsam faydası olur dimi boşuna almış olmayım

benm biraz acıdı zorlanıyorum hala ama arayı uzatırsak daha da zorlaşır cnm

yok canım neden yanlış anlayım sen iyi niyetle söyledin
alemsin canm rüyaya bak
bi göğsün hala diğernden büyük mü?
olmuş bile

canım maşallah... fotoların devammını bekliyoruz paşanın... çıtçıtlı badiye bayıldım annesinide ne çok düşünürmüş...

sağolsun paşam düşünüyo da eşimden hiç ses yok

Amansa amannn yerim ben onu yaaa çook tatlı kuzum maşallah

Canım ya çok tatlı maaşallah, badisi de harika, bizde de var o badiden ama baba pek okumuyor üstünü.
mesaj var ama alan yok de mi canım bizde de durum aynı

canım çok sevindim demekki artıomuş ozaman hemen bi pompa alıyım.aventinki iyi diolardı sanırım sen ne kullandın

ana kız ne gzl çıkmışsınz cnm..

dondurucuda 5 poşet sütüm war hemde nisan ayında sağdığım.. aradım filiz hn. ı ama tel kapalı(((

üfff be bi veremediler kargoya slingomu çatlıcam gelsede denesem umarım durur içinde beren hanımda rahatça dolaşırız..

cnm sn niye öyle yaptın ya emmiyosa pompayla sağcaktın..hepten bırakmışın emmiyo diye..üzüldüm valla..ama yine pompa al sürekli sağda artar eskisi gibi olmasada

canım çok sevindim demekki artıomuş ozaman hemen bi pompa alıyım.aventinki iyi diolardı sanırım sen ne kullandın

Cnm eşim nuk almıştı bana eczaneden gayet memnundum küçük heryere gidioduu bide arkadasimda lynsinoh vardı oda güzel diğerlerini bilmiyorum hiç.ama yılmadan hergün yap mutlaka sütun artacaktır ben sagdiklarimida buzluga attım ilk sutler daha faydaliymis bikac ay sonra vericem onlarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…