2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeni kilo verme taktiği oğlum kucağımda birlikte halay çekiyoruz... hamileykende hep dinlerdim oğlum bayağı sevdi hareketli halayı...

cnm beyaz tenlisin ve sana acık kumral ve üzerine bebek sarısı röfleler 10 numara olur :129: bu arada böylede cok hoşsun cnm

tşk. ederim cnm. göçmen olduğumuz için beyaz tenliyim, önceden sarı kullanıyordum çok memnundum ama eşim sarıdan pek hoşlanmıyor. ben de yine sarı istiyorum. tam sarı olmasa bile karamel tonları da olabilir. kararsıızım işte. bebek sarısı benim de çok beğendiğim bir ton. bakalım, inşallah güvenilir bir kuaför bulursam ilk işim bu olucak

canım nasılsın?
Hayat hanım nasıl o nefes olayı bittmi canım... umarım daha iyidir...

iilik cnm ne olsun. uzun zmndr tekrarlamadı Hayal'in sorunu. en son aşının meydana getirdiği bir reaksiyon olabilir demişti drumuz. haziranda kontrolümüz var bakalım. aslında tam nedeni hala bilinmiyor ama işte aşıdan şüphelenildi şimdilik. tedbir olarak karma aşıdan boğmacayı çıkartabiliriz

Bizimkisi alismio dışarı yaygarayı basio bebek arabasına binince hep denioruz herseferinde hüsran koşa koşa eve gelioz
Süt sagioruz yanımda hep var ama yinede çok aglio oyuzden banada işkence oluyo onada
Evdede patlicam yakında buarada saçlarımı boyattim bebek mevlutunde ama geçen bi fon çekeyim dedm azar azar tam üç saat sürdü cocukktan ilerde düzelir diye ümit ediom hep

yok ben bu eldiveni bi süre daha çıkartamam bugün deniyim dedim bigüzel tırnaklarnı kestim çizmesin diye elini gözüne bi attı kaşla göz arasında göz kapağının altını parmağıyla oydu resmen bi çığlık attı sonra neye uğradığımı şaşırdımbiraz daha taksın napıyım kendine zarar veriyo yoksa bide saçını tutuyo asılıyo sürekli yüzüne vurması ha bide parmağını boğazına götürüp öğürüyo offf

kraliçe ve prensesleri hepinizi yerim... ne tatşı çıkmışsınız öyle erkek analarına nispet yaparsınız he siz... analı kızlı...

selam güzel anneler ve kuzucukları
benim ilk foto paylaşımım
sizin kuzuları görünce dayanamadım bu da benim paşam biraz sinirli bi paşa bu

Son düzenleme:
yeni kilo verme taktiği oğlum kucağımda birlikte halay çekiyoruz... hamileykende hep dinlerdim oğlum bayağı sevdi hareketli halayı...

Biz onu kızımla çok yapıyoruz kuzum daha doğrusu yapıyorduk işe başlamadan önce sabah sporu hareketli şarkılar eşliğinde hoplayıp zıplama kızımın da çok hoşuna gidiyor pazar günü olsunda yapayım

canım arabadayken yanına müzik koy denesene...

canım bizimde inan çizilmedik yer kalmadı eldiveni 1 ay oluyor çıkardım halen çizik ama çıkar canım...
doktor 2. ay kontrolünde şapkayıda, eldivenide çıkarttı dahada takmayın dedi güneş görmesi lazım ellerinin ayaklarının dedi yoksa yamuk yumuk olur bence çıkar eldiveni bende senin gibi ilk başlarda kızıyordum cezalısın eldiveni giydiriyordum ama çizilsin öyle öyle kolları eli öğrenecek hem şuan ellerini ağzına yumruk yapıp sokuyor seninkide öyle yapacak ozaman eldiveni ağzına sokması daha kötü... alışsın canım elini yüzüne götürdüğünde indir elinle hayır de... güzel dinle gülümse, şebeklik yap...

Eki Görüntüle 432197

canım maşallah... fotoların devammını bekliyoruz paşanın... çıtçıtlı badiye bayıldım annesinide ne çok düşünürmüş...

ben de ilk çıkardığımda heryerini çizdi. sonra alıştı hatta tırnakları uzun şuan çünkü çok hızlı uzuyor kesmek de zor oluyor . uzun olmasına rağmen çizmiyor yüzünü.

slm kızlar..bişey sorcam size benim sağ göğsümde süt gitigide azalıo yaa cırcıvık kaldı göğsüm bunun ucu küçük olduğu için 2.plana atıodum emme problemimiz var yeterki emsin die dier göğsümü daha çok veriodum bunun iyce azaldığını farkettim sabahtan beri silikon göğüs ucuyla vermeye çalışıyorum sütartsın die ama süt pek gelmio sinirlenio kızımkafasını çekio nasıl artırabilirimki pompa alsam işe yarar mı gücü yetio mu pompalarım bebek kadar çekio mu

Aynı olay bende de var kuzum yeterki emsin dedim şimdi sağ göğsümden çoook az süt geliyor sağıyorum her sağmada sol göğsümden 200 ml kadar süt çıkıyor sağdan 25 ml anca ama yine de sağıyorum

Müzik denemedim hiç bide oylle deniyeyim bakalım nolcak

Alın işte teyzeleri buda minik kralım:)))
Eki Görüntüle 432020

senin minik kralını yerim ben beeeee cocuguma hasta falan deme kızım ne hastası maşallahı var onun,bzm minnoş ta bazen hırıltılı nefes alıyor,ciğerlerden değilse sorun yok.

oyy ne tatlısın sen öyleee yeşillerin içinde fıstığımmmm

maşallahhh sizeee kızın da annesine kavusmuş olmanın verdigi sakinlikle ne güzel poz vermiş minik kuzuuu

saç rengine bayıldımmm, bende bende artık saçlarımı boyatmak ve kestirmek istiyorum. belime geldi boyu artık,sarı röfleli oldugu için suan böğğğğ durumdalar yarısı bir renk diger yarısı ayrıı. ama renge karar veremedim işteee. kocacım sarıyı pek sevdi sarı kalsın uzun olsun dyorr, bende omuzlarımdan da kısa kestirip çikolata kahve istiyorum off off

Eki Görüntüle 432197

paşanınn badisine bitmiş durumdayımmm,kendilerine de çok yakışmışş baksana havasına paşanın ohhhh,agır abiyim ben diyor

sendeki bu azim zaten beni bitiriyorr,Allahım maşallahhh süsünden püsünden hiç eksik kalmıyorsun ne güzel,kilo vermeyede başladın. darısı başıma. benimde kilo vermem lazım acil,gerçi dogumdan önceki kiloma döndüm ama sezeryan göbeğim kaldı yaa,hazır kilo vermeye başlamışken gitsin istiyorum ama dikişlerim daha tam kapanmadı,korse de takamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…