- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.961
cnm beyaz tenlisin ve sana acık kumral ve üzerine bebek sarısı röfleler 10 numara olur :129: bu arada böylede cok hoşsun cnm
canım nasılsın?
Hayat hanım nasıl o nefes olayı bittmi canım... umarım daha iyidir...
heheh neclacım ben adeni dışarıya cok alıştırdım iyide yapmışım insan sesini cok seviyor dışarıya çıkınca hiç huzursuz bir bebek değil belki emzirmediğim için birazda sakin çünkü maması her daim hazır ama sütümde olsaydı mutlaka sağıp biberona koyar yine kişisel bakımıma özen gösterirdim ben bakımsız olduğumda bütün dünyam başıma yıkılıyo niyese ve kendimi cok kötü hissediyorum onun için ezelden beri hep böyleyim he zayıfmıyım hayır değilim ama aşırı kg değilim sende bence biran önce toparlan kuzum çünkü cok güzel bir yüzün var ve sana sarı saç cok yakışıyo derhal röfleye marş marş...
boyat güzelim nerenk istiyorsun mesela şu anki saç rengin nasıl görseydim sana fikir verirdim.
Bu arada dün annemle kızımın gezmesine bende katıldım iş çıkışı kızım daha evden çıkmadan kaka yapıp şortunu batırdığı için annem değiştirmiş üstünü tam alışamadı annecim bez bağlamaya yoktu sizin zamanınızda bunlar diyo :))) buda minişimle ben yoğun bi iş günü sonrası yorgunluk yüzüme yansımış
Eki Görüntüle 432181
Eki Görüntüle 432182 şuanki rengi böyle cnm
yeni kilo verme taktiği oğlum kucağımda birlikte halay çekiyoruz... hamileykende hep dinlerdim oğlum bayağı sevdi hareketli halayı...
Bizimkisi alismio dışarı yaygarayı basio bebek arabasına binince hep denioruz herseferinde hüsran koşa koşa eve gelioz
Süt sagioruz yanımda hep var ama yinede çok aglio oyuzden banada işkence oluyo onada
Evdede patlicam yakında buarada saçlarımı boyattim bebek mevlutunde ama geçen bi fon çekeyim dedm azar azar tam üç saat sürdü cocukktan ilerde düzelir diye ümit ediom hep
yok ben bu eldiveni bi süre daha çıkartamam bugün deniyim dedim bigüzel tırnaklarnı kestim çizmesin diye elini gözüne bi attı kaşla göz arasında göz kapağının altını parmağıyla oydu resmen bi çığlık attı sonra neye uğradığımı şaşırdımbiraz daha taksın napıyım kendine zarar veriyo yoksa bide saçını tutuyo asılıyo sürekli yüzüne vurması ha bide parmağını boğazına götürüp öğürüyo offf
selam güzel anneler ve kuzucukları
benim ilk foto paylaşımım
sizin kuzuları görünce dayanamadım bu da benim paşam biraz sinirli bi paşa bu
Eki Görüntüle 432197
yok ben bu eldiveni bi süre daha çıkartamam bugün deniyim dedim bigüzel tırnaklarnı kestim çizmesin diye elini gözüne bi attı kaşla göz arasında göz kapağının altını parmağıyla oydu resmen bi çığlık attı sonra neye uğradığımı şaşırdımbiraz daha taksın napıyım kendine zarar veriyo yoksa bide saçını tutuyo asılıyo sürekli yüzüne vurması ha bide parmağını boğazına götürüp öğürüyo offf
Eki Görüntüle 432197
Tü tü maşallah kuzum bu arada kırmızı ojeler de çok güzeel batan beyaz halıdan sonra yine de vaz geçmemişin kırmızıdan
slm kızlar..bişey sorcam size benim sağ göğsümde süt gitigide azalıo yaa cırcıvık kaldı göğsüm bunun ucu küçük olduğu için 2.plana atıodum emme problemimiz var yeterki emsin die dier göğsümü daha çok veriodum bunun iyce azaldığını farkettim sabahtan beri silikon göğüs ucuyla vermeye çalışıyorum sütartsın die ama süt pek gelmio sinirlenio kızımkafasını çekio nasıl artırabilirimki pompa alsam işe yarar mı gücü yetio mu pompalarım bebek kadar çekio mu
canım arabadayken yanına müzik koy denesene...
canım bizimde inan çizilmedik yer kalmadı eldiveni 1 ay oluyor çıkardım halen çizik ama çıkar canım...
doktor 2. ay kontrolünde şapkayıda, eldivenide çıkarttı dahada takmayın dedi güneş görmesi lazım ellerinin ayaklarının dedi yoksa yamuk yumuk olur bence çıkar eldiveni bende senin gibi ilk başlarda kızıyordum cezalısın eldiveni giydiriyordum ama çizilsin öyle öyle kolları eli öğrenecek hem şuan ellerini ağzına yumruk yapıp sokuyor seninkide öyle yapacak ozaman eldiveni ağzına sokması daha kötü... alışsın canım elini yüzüne götürdüğünde indir elinle hayır de... güzel dinle gülümse, şebeklik yap...
Eki Görüntüle 432197
Alın işte teyzeleri buda minik kralım:)))
Eki Görüntüle 432020
kızlar hepinize gunaydın aşı olucak bebeklerımızın annelerı sakın endişelenmeyın her sey cok guzel olucak
bebişimin ilk seyahatinde çekilmiş resmi çokkk çirkin teyzeleri Eki Görüntüle 432023
kızlar bıde bu aldıgımız kılolar ve bakımsız hallerımız ne olucak kendınıze gelebıldınız mı naptınız
Bu arada dün annemle kızımın gezmesine bende katıldım iş çıkışı kızım daha evden çıkmadan kaka yapıp şortunu batırdığı için annem değiştirmiş üstünü tam alışamadı annecim bez bağlamaya yoktu sizin zamanınızda bunlar diyo :))) buda minişimle ben yoğun bi iş günü sonrası yorgunluk yüzüme yansımış
Eki Görüntüle 432181
Eki Görüntüle 432182 şuanki rengi böyle cnm
Eki Görüntüle 432197
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?