- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.001
Cnm eşim nuk almıştı bana eczaneden gayet memnundum küçük heryere gidioduu bide arkadasimda lynsinoh vardı oda güzel diğerlerini bilmiyorum hiç.ama yılmadan hergün yap mutlaka sütun artacaktır ben sagdiklarimida buzluga attım ilk sutler daha faydaliymis bikac ay sonra vericem onlarida
kızlar bebişin gözü çapaklanıpta kendi sütünden damlatıp geçiren varmı damlatmalımıyım bilemedim :44:
eğer normal buzluksa yani difiriz değilse 3 aydan fazla bekletilmiyo sanırım..bnde bekledm bekledm şimdi vermeye başladım ilk günlerde sağdığım sütleri..
kızlar bebişin gözü çapaklanıpta kendi sütünden damlatıp geçiren varmı damlatmalımıyım bilemedim :44:
kızlar benim bebiş sadece gece göğsümü aldığı için sağıp veriyorum. bende medalanın elektrikli pompsı var. yalnız onunla gece ya da sabah erken saatte sağamıyorum çok gürültülü olduğu için. ya da akşam bebek uyudu evde tek isem yine sağamıyorum.gürültüsünde bebek yatamaz. başka odada sağoınca da bebeği duymak mümkün değil. şimdi manul bi pompa alayım diyorum. ama avent mi lansinoh mu bilemedim. fikri olan var mı
sanmam..bu siteleri buyüzden sevmiyorum..bekle bekle..sıkıntı
Arkadaşlar merhabalar, sling lerden bahsetmişsiniz.Tatile giderken kızım yaklaşık 3,5 aylık olacak.Taşımak için ben de ne alacağımı bilemedim.Slingo hug mu mei tai mi yoksa ergobaby mi ?
Ayrıca mama hazırlamada uyguladığınız pratik yöntemler var mı ( Biberon temizliği sıcak suyu muhafaza etme yolu vs...) paylaşalım.
slingoyla mei tai aynı birinde beli kemerle ayalarnıyo bide mei tai de elyaf dolgu var slingoda yok fark o..ergo baby güzelmiş diyolar herikisindede daha konforlu sanırım..tabi baya fiyat farkı var aralarında..
Kızlar sizin bebislerin uykuları nasıl merak ediorum kaç saat uyanık kaç saat uyuyolar
ben de ilk çıkardığımda heryerini çizdi. sonra alıştı hatta tırnakları uzun şuan çünkü çok hızlı uzuyor kesmek de zor oluyor. uzun olmasına rağmen çizmiyor yüzünü.
Arkadaşlar merhabalar, sling lerden bahsetmişsiniz.Tatile giderken kızım yaklaşık 3,5 aylık olacak.Taşımak için ben de ne alacağımı bilemedim.Slingo hug mu mei tai mi yoksa ergobaby mi ?
Ayrıca mama hazırlamada uyguladığınız pratik yöntemler var mı ( Biberon temizliği sıcak suyu muhafaza etme yolu vs...) paylaşalım.
belli olmuyoki..ama hergece 9 a kadar yatırıyorum..bazen bağıra bağıra yatıyo ama genede yatırıyorum..bazen gecede 3-4 kere kalkıyo bazen hiç kalkmıyo..paşa keyfine göre..
Gündüz hiç uyumuyomu peki
sağol cnm adeni oturmuyorum sadece resim çekinirken ama ona kalsa yürüyecekumutluyum adenin saçlars maşallah bide nasıl oturuyo o. ben az bi oturur hale getirince bile annemler kızıyo hemen.
Kızlar sizin bebislerin uykuları nasıl merak ediorum kaç saat uyanık kaç saat uyuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?