2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eğer normal buzluksa yani difiriz değilse 3 aydan fazla bekletilmiyo sanırım..bnde bekledm bekledm şimdi vermeye başladım ilk günlerde sağdığım sütleri..

eğer normal buzluksa yani difiriz değilse 3 aydan fazla bekletilmiyo sanırım..bnde bekledm bekledm şimdi vermeye başladım ilk günlerde sağdığım sütleri..

Cnm posetlerin üstünende nofrosta 6ay dio doktorada sormuştum oda öyle dedi tabi ben 6ayi beklemicem ,4aydan sonra baslicam ilklerindenn vermeye

kızlar benim bebiş sadece gece göğsümü aldığı için sağıp veriyorum. bende medalanın elektrikli pompsı var. yalnız onunla gece ya da sabah erken saatte sağamıyorum çok gürültülü olduğu için. ya da akşam bebek uyudu evde tek isem yine sağamıyorum.gürültüsünde bebek yatamaz. başka odada sağoınca da bebeği duymak mümkün değil. şimdi manul bi pompa alayım diyorum. ama avent mi lansinoh mu bilemedim. fikri olan var mı

Arkadaşlar merhabalar, sling lerden bahsetmişsiniz.Tatile giderken kızım yaklaşık 3,5 aylık olacak.Taşımak için ben de ne alacağımı bilemedim.Slingo hug mu mei tai mi yoksa ergobaby mi ?
Ayrıca mama hazırlamada uyguladığınız pratik yöntemler var mı ( Biberon temizliği sıcak suyu muhafaza etme yolu vs...) paylaşalım.

avent..........

sanmam..bu siteleri buyüzden sevmiyorum..bekle bekle..sıkıntı

beklicez artık napalım( bişe deil gelene kadar hevesim kaççak

kızlar bebişin gözü çapaklanıpta kendi sütünden damlatıp geçiren varmı damlatmalımıyım bilemedim :44:

hayır canım damlatma benim kızdada oluyodu ben ılık çaylı pamukla sildim daha olmuyo doktor demişti bna..

slingoyla mei tai aynı birinde beli kemerle ayalarnıyo bide mei tai de elyaf dolgu var slingoda yok fark o..ergo baby güzelmiş diyolar herikisindede daha konforlu sanırım..tabi baya fiyat farkı var aralarında..

slingoyla mei tai aynı birinde beli kemerle ayalarnıyo bide mei tai de elyaf dolgu var slingoda yok fark o..ergo baby güzelmiş diyolar herikisindede daha konforlu sanırım..tabi baya fiyat farkı var aralarında..

300 lira o yaaa..300 sene kalsa gene vermem o parayı..şunun şurasında kaç ay kullanılırki..büyünce onu taşımaya bel mi dayanır omuz mu..şimdiden düşünüyorum..8 kiloya yaklaştı nasıl taşicam diye..bizde baba çok özeniyo oğlunu bağlasın diye..ondan aldım ben..

ben de ilk çıkardığımda heryerini çizdi. sonra alıştı hatta tırnakları uzun şuan çünkü çok hızlı uzuyor kesmek de zor oluyor . uzun olmasına rağmen çizmiyor yüzünü.

valla canım eldivenleri falan bende çıkardım hep, tutma refleksi gelişiyor ve elleriyle çok eğleniyor kuzum :))

cerebel merhaba, sanırım aile hekimiydim, benim ablamda aile hekimi, rota virüsü aşısını yaptırdın mı? ne öneriyorsun? ablam yaptırmış ama siz bilirsiniz diyor.
Mama hazırlamada ben termosa su kaynatıp koyuyorum, soğuk suda alıyorm yanıma karıştırıp yapıyorm çok rahat oluyor. Biberon temizliğini de çok zorda kalırsam şişe suyuyla yıkıyorm idareten, ya da çift biberon koymak gerekiyor. Zorlanmadm bu zamna kadar hiç.

umutluyum adenin saçlars maşallah bide nasıl oturuyo o. ben az bi oturur hale getirince bile annemler kızıyo hemen.
sağol cnm adeni oturmuyorum sadece resim çekinirken ama ona kalsa yürüyecek bazen omzuma koyuyorum başını kendini dikiyo oturuyo tekrara dikiyo oturuyo oyun yapıyo sıpa
Kızlar sizin bebislerin uykuları nasıl merak ediorum kaç saat uyanık kaç saat uyuyolar

neclacım uyku saatlerine okadar takılma adeni bazen 3 saatlik uyku ile tuttuğumu bilirim o zamanlar anne içinde bebek içinde cok yıpratıcı oluyo ama zamanla düzene girecekler üzülme artık aden kendi nezaman isterse ozaman parmağını emiyo banada sinyalleri veriyo alıyorum yatağına koyuyorum hemen gözlerini kapatıyoakşamlarıda 10:30 ile engeç 11 gibi yatıyo rutin 9:30 gibi hergün banyosu var sonra yağ ile masaj sonra mama yiyo azıcık takılıyo sonra göğsümü emerek uyuyo sonrasında sabah 4 yada 5 gibi kalkkıyo yiyo yatıyo sonralarında 3 saate bir kalkıyor bizim düzen bu şekilde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…